Larsson niet naar Italië: 'Sam blijft in Nederland, Henk gaat gewoon mee'
Vrijdag, 4 augustus 2017 om 18:38

Sam Larsson gaat niet mee op trainingskamp met sc Heerenveen naar Italië. Hij is buiten de selectie gelaten, zo meldt de Leeuwarder Courant vrijdag. De vleugelaanvaller, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Celta de Vigo, was ook al niet aanwezig op het trainingskamp in Oostenrijk.

De spelers van Heerenveen stappen zaterdag op het vliegtuig voor een vierdaags trainingskamp, waarbij zondag een oefenduel tegen Genoa op het programma staat. Larsson gaat niet mee op reis naar Italië omdat hij teveel bezig is met een eventuele transfer. Zodoende trainde hij vrijdagmiddag ook niet mee met de selectie.

De Zweed was eerder al afwezig op de fandag en ontbrak tevens bij het maken van de teamfoto, tot onvrede van technisch manager Gerry Hamstra. De 24-jarige Larsson werd beboet, maar mocht naderhand wel weer meetrainen bij de Eredivisionist. Henk Veerman gaat wel mee naar Italië. De spits wil dolgraag verkassen naar FC Utrecht, maar de clubs worden het niet met elkaar eens.

Een transfer naar Utrecht zou een droom zijn voor Veerman, mede omdat hij de ouders van zijn overleden vriend zou hebben beloofd er alles aan te doen om ooit het shirt van Utrecht te dragen. De competitiegenoten bereikten tot op heden echter geen overeenkomst. "Maar dat zijn twee verschillende verhalen", zegt Hamstra tegen de krant. "Sam blijft in Nederland, Henk gaat gewoon mee."

Meer nieuws
   
14:00
14:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
   
13:33
13:33
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
5
   
13:32
13:32
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
10
   
12:53
12:53
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
10
   
12:10
12:10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
coontjefcu
 
1
4 augustus 2017 om 19:05
Ik vind het oprecht jammer voor Henk voor hem zoals hij aangaf de droomtransfer. Maar aangezien utrecht na een duitse spits vandaag ook bekend gemaakt heeft een spits van psg aangetrokken te hebben zie ik het somber in. Ik wens hem alle kracht het vizier weer op sc heerenveen te richten toe.
 
GJ7300
 
0
4 augustus 2017 om 21:37
Tja als Utrecht hem de kop gek maakt maar nauwelijks wil betalen voor een spits van een concurrent dan weet ik wel waar t aan ligt. 6 ton is een fooi voor een eredivisiewaardige speler, of ie nu supersub is of niet. Misschien juist wel meer om laatste feit, die zijn erg weinig voorhanden. Kin je wel sentimenteel gaan doen maar daar win je ook niets mee.
 
ScH14FcB
 
0
5 augustus 2017 om 01:42
Lekker dom bezig Sam.. Zo overtuig je clubs echt niet om jou te halen. Was nou maar gewoon professioneel gebleven, dan had je onderhand wel een transfer te pakken gehad. Straks zal je zien dat we ook nog met hem opgescheept blijven zitten. Al hoop ik niet het zover komt. Dan maar op de laatste dag voor 5 miljoen weg. Aan zo'n speler heb je niks meer aan