Lionel Messi: 'Leugen één en leugen twee, gelukkig gelooft niemand ze'
Donderdag, 9 april 2020 om 21:12

Lionel Messi reageert vrijwel nooit op berichten die over zijn persoon gaan, maar áls hij dat toch doet is het om een publicatie nadrukkelijk te ontkrachten. De sterspeler van Barcelona zag zich donderdag genoodzaakt om via zijn Instagram-account te reageren op twee berichten die in zijn vaderland Argentinië de ronde deden.

TNT Sports verzekerde op de eerste plaats dat Thiago Almada van Vélez Sarsfield samen met Messi voor Internazionale zou gaan spelen en ten tweede dat de voor Ronaldinho betaalde borgsom afkomstig was van een bankrekening in Barcelona. De oud-speler van onder meer Barcelona vertoefde enkele weken in een gevangenis in Paraguay.

Messi maakt korte metten met het nieuws van TNT Sports: "Leugen één en leugen twee", vergezeld van de hashtag #fakenews. De topscorer aller tijden van Barcelona heeft sowieso weinig op met de Argentijnse televisiezender. "Ook wat er eerder door hen is geschreven over Newell's Old Boys klopte niet. Gelukkig gelooft niemand ze ", verwees hij naar gerucht dat hij met zijn jeugdclub in onderhandeling was.

Massimo Moratti zorgde er enkele dagen geleden voor dat Messi met Inter in verband werd gebracht. "Ik geloof dat Inter mag dromen van Messi. Misschien mocht dat al voordat deze ramp zich voordeed", gaf de oud-voorzitter van de Milanese club aan. "Hij zit tegen het einde van zijn contract aan en zonder twijfel zou het een enorme inspanning kosten hem te halen."

"Ik weet niet of de huidige situatie het beter of slechter maakt. Maar ik denk dat we vreemde dingen zullen gaan zien tegen het einde van dit jaar." Het contract van Messi met Barcelona loopt medio 2021 ten einde. Ofschoon de Argentijn meermaals heeft laten weten dat hij zijn loopbaan in het Camp Nou wil afsluiten, zorgt zijn ietwat moeizame verhouding met bijvoorbeeld technisch manager Eric Abidal en voorzitter Josep Maria Bartomeu ervoor dat er toch nog twijfels over een langere samenwerking zijn.

Meer nieuws
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
3
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
14
   
09:00
09:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
   
08:56
08:56
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
10
   
08:03
08:03
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
21
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (14)

 
Lierse1997
 
13
9 april 2020 om 21:21
Messi bij Inter zal nooit plaatsvinden. Het is mooi dat Moratti er op blijft, maar totaal niet realistisch. Almada zou anderzijds een mooie aankoop zijn. De verhalen die over hem de ronde doen, klinken zeer veelbelovend. En ik hoop een beetje op een Lautaro scenario. Als zo een soort blijven komen kan inter echt terug aansluiten bij de Europese top. Als ze blijven heb je een topspeler en als ze willen vertrekken, heb je honderd miljoen euro als compensatie.
 
Guaporta
 
8
9 april 2020 om 21:31
Moet zeggen dat Thiago Almada bij mij een beetje onder de radar is gebleven. Wat mogen we van hem verwachten als hij naar Europa zou komen? Geloof dat spelers als Lautaro Martínez of Angel Correa toch met wat meer bombarie de overstap maakten.
 
Lierse1997
 
11
9 april 2020 om 21:40
Ik heb em zelf nog niet veel zien spelen, zeker niet bij Velez. Maar op het laatste toernooi met Argentinië (een onder 20 versie van de Copa America dacht ik) maakte hij als 1 van de jongere spelers toch wel indruk. Hij zou naar verluid een afkoopclausule van 25 miljoen hebben en onder andere Manchester City zou vorige zomer verregaande interesse gehad hebben.
 
JeffreyMassing
 
5
9 april 2020 om 22:46
Messi heeft vroeger altijd heel graag voor 1 club willen spelen in Europa en dat is Inter... Deze oud voorzitter is ook degene die hem heeft ondekt
 
M_Icardi9
 
5
9 april 2020 om 23:01
Oh is dat echt zo? Dat maakt me wel enigszins trots dat deze topper een zwak heeft gehad voor Inter. On-topic: Messi naar Inter zou financieel lastig zijn voor Inter (met name zijn salaris, kijk naar Juve met Ronaldo). Daar zou de verkoop van shirtjes niet bij helpen. Overigens heb ik zelf ook liever dat Inter investeert in toekomstige toppers, zoals een nieuw contract geven aan Lautaro en Thiago Almada misschien halen.
 
bf1994
 
14
9 april 2020 om 23:55
messi is ontdekt door carles rexach en niet door een oud voorzitter. Daarnaast heeft messi nooit gezegd dat hij graag voor inter zou spelen. NadaT de media de naam messi en inter bij elkaar gooiden zei messi heel beleefd dat het een mooie club is maar niet dat hij daar graag zou willen voetballen .
 
Barcaboy11
 
39
9 april 2020 om 21:32
Toch bijzonder hoe er in de laatste 10 jaar waarschijnlijk miljoenen artikelen zijn geschreven over Messi en zijn toekomst en hij gewoon z'n wedstrijdje speelt elke week.
 
DieGelbeReds
 
9
9 april 2020 om 22:28
Zijn laatste wedstrijd is anders al weer even geleden Barcaboy...
 
mcgregor
 
10
9 april 2020 om 21:59
Zal nooit gebeuren maar zou fantastisch zijn Ronaldo bij juve Ibrahimovic bij Milaan en Messi bij inter.
 
maurootje
 
11
9 april 2020 om 22:57
Dat moet messi wel hééél snel overstappen; mocht ibra blijven is die man toch al verdikkie 38. Blijft bizar voor een veldspeler. En dat in een topcompetitie
 
zekiyech
 
2
10 april 2020 om 00:17
Messi man houd je niet bezig met wat media over je zegt, zoals je afgelopen 15 jaar gedaan hebt. Houd je gwn bezig met voetbal. Het lijkt erop dat de dingen die nu gezegd worden steeds meer aan Messi beginnen te vreten, het lijkt erop dat ie er genoeg van heet. Ik hoop toch dat t komt doordat hij door corona niet veel te doen heeft en daardoor begint te piekeren.
 
bf1994
 
3
10 april 2020 om 02:00
Misschien komt het omdat er nu geen voetbal is, en bij barcelona een crisis gaande is in het bestuur. De spelers van barca zijn de laatste tijd veel in de media aangevallen.