'Lionel Messi voert al gesprek met volgende club na Paris Saint-Germain'
Zondag, 22 augustus 2021 om 09:26

Lionel Messi is pas net neergestreken bij Paris Saint-Germain, maar zou nu al in gesprek zijn over zijn toekomst na het dienstverband in Frankrijk. De Daily Mirror weet te melden dat David Beckham als eigenaar van Inter Miami reeds gesproken heeft met de 34-jarige aanvaller. Messi zou volgens de Britse tabloid tegelijkertijd ook zes luxe appartementen in Miami hebben aangekocht.

Messi liet Barcelona twee weken geleden noodgedwongen achter zich, doordat de Catalanen hem door de dramatische financiële situatie en de Financial Fair Play-regels van LaLiga geen nieuw contract konden laten tekenen. PSG handelde vervolgens razendsnel, waardoor hij enkele dagen later zijn handtekening zette onder een tot 2023 lopend contract met een optie voor een extra seizoen bij de Franse topclub. Klaarblijkelijk heeft Messi nu dus al gesprekken gevoerd voor het moment wanneer deze verbintenis afgelopen is.

De naam van Messi wordt al langer in verband gebracht met Inter Miami. "We hebben de ambitie om de grootste spelers te halen en Leo Messi is waarschijnlijk de beste speler aller tijden. Ik ben optimistisch dat Messi in het shirt van Inter Miami zal spelen, omdat ik denk dat het de erfenis van de grootste speler van onze generatie zal voltooien en het zal passen in de ambities om een team van wereldklasse op te bouwen", zei mede-eigenaar Jorge Mas in juni in gesprek met de Miami Herald. Het is geen geheim dat de eigenaren van Inter Miami nog graag een absolute superster willen verwelkomen in Florida.

Daarbij zou Beckham ook de situatie van Cristiano Ronaldo - wiens contract bij Juventus over een jaar afloopt - nadrukkelijk in de gaten houden. Met Messi heeft Beckham naar verluidt al een gesprek gevoerd. De Argentijn kan hetzelfde tegemoet zien als toen Beckham er zelf voor koos om in de Major League Soccer voor Los Angeles Galaxy te gaan spelen: de mogelijkheid om na zijn carrière eigenaar van een club in de Amerikaanse competitie te worden. Inter Miami dreigt momenteel onder trainer Phil Neville een plek in de play-offs om het kampioenschap mis te lopen.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (12)

 
Sociomasia
 
18
22 augustus 2021 om 09:31
6 luxe appartementen gekocht, ja dan gaat Messi ernaartoe.... blijkbaar heeft de DM nooit gehoord van investeren? Kan me daarnaast ook niet voorstellen dat Messi zijn carriere daar afsluit.
 
nick140
 
27
22 augustus 2021 om 09:34
Tsja, daar was toch echt zelfs al sprake van voor het hele PSG verhaal. Het schijnt zo te zijn dat hij zijn kinderen in de toekomst naar Amerikaanse universiteiten wil sturen en hij Argentiniƫ te onrustig vindt om te gaan wonen, en Miami dat is in wezen een stukje Zuid-Amerika in de VS
 
MVB-PSV
 
31
22 augustus 2021 om 09:44
Niemand kon zich voorstellen dat ie ergens anders ging afsluiten dan bij barca. Yet here we are.
 
Jackiemilburn
 
11
22 augustus 2021 om 10:31
Waarom zou hij zijn carriere daar niet willen afsluiten? Betreft marketing, leefstijl en financieel zou het een heel logisch vervolg zijn.
 
Sociomasia
 
4
22 augustus 2021 om 11:37
Messi spreekt nauwelijks Engels, in iedergeval voelt hij zich er niet comfortabel bij. Daarnaast lijkt het me een familieman die het belangrijk vind familie dichtbij zich te hebben, Parijs - Barcelona is nog wel te doen, Barcelona Miami al een stuk minder.
 
Valkeakoski
 
10
22 augustus 2021 om 11:57
In Miami wordt er meer Spaans dan Engels gesproken, dus ik denk niet dat Messi zich daar al te veel zorgen om hoeft te maken.
 
ViscaCatalunya
 
18
22 augustus 2021 om 10:15
Messi had allang een huis in Miami. Zijn vader woont daar volgens mij ook.
 
Soccerfan_1
 
12
22 augustus 2021 om 10:42
Zoveel mensen hebben een huisje in een ander land. In het geval van Messi kan dat ook zo zijn en kan zn familie daar ook tijd spenderen. .alsof hij nu al gaat praten met andere clubs. Geloven ze het zelf?
 
CMG-
 
3
22 augustus 2021 om 10:49
Hou op hoor. Als Messi weer vertrekt bij PSG is het voor Barcelona of Newells. Niets anders. Zie hem niet nog is uit zijn comfort zone stappen, teveel van het goede dit.
 
JohnArrow607
 
0
23 augustus 2021 om 11:38
Zou hij toevallig een clausule hebben dat hij na 1 seizoen PSG voor een gelimiteerde transfersom terug naar Barca kan als ze de Champions league en/of de Ligue 1 niet winnen?