Liverpool verlaat Villa Park met schaamrood op de kaken: 7-2
Zondag, 4 oktober 2020 om 22:08

Liverpool heeft zondagavond een ontluisterende nederlaag geleden in Birmingham. Op bezoek bij Aston Villa ging het team van manager Jürgen Klopp met pijnlijke cijfers onderuit: 7-2. Ollie Watkins was de grote man aan de kant van de thuisploeg. Op Villa Park maakte hij in de eerste helft een hattrick tegen de regerend landskampioen.

Liverpool, met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis, begon dramatisch aan de wedstrijd. Doelman Adrián ging in de vierde minuut gigantisch in de fout. De vervanger van de geblesseerde Alisson wilde Trent Alexander-Arnold inspelen, maar leverde in bij Jack Grealish. De speler van Aston Villa bracht vervolgens Watkins in stelling, die van dichtbij de score opende. De achterhoede van Liverpool was zondag zo lek als een mandje; in de 22ste minuut mocht Watkins ver komen van Alexander-Arnold. De Villa-aanvaller kapte naar binnen en schoot genadeloos hard raak in de kruising.

Meer: ‘Feyenoord raakt naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt aan Liverpool’ | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

Na iets meer dan een halfuur spelen deed Mohamed Salah wat terug namens de bezoekers. De Egyptenaar pikte de bal op in het strafschopgebied en poeierde de bal tegen de touwen. Vlak daarna bracht Aston Villa de marge weer op twee. Een paar minuten na de goal van Salah was het John McGinn die een afgeslagen hoekschop op het doel ramde. Zijn inzet werd van richtint veranderd waardoor Adrián kansloos was. Liverpool ging de rust in met een nog grotere voorsprong, want vlak voor het einde van de eerste helft maakte Watkins zijn hattrick compleet. Op aangeven van Ross Barkley tekende Watkins voor zijn derde van de avond.

Dat het zelfvertrouwen van Liverpool een enorme deuk had opgelopen bleek wel in de tweede helft. Alles ging mis bij de ploeg van Klopp, zo ook bij de 5-1 van Barkley. De middenvelder probeerde het van afstand en doordat zijn inzet van richting werd veranderd had Adrián geen kans. Vijf minuten later deed Salah wat terug, maar daar werd de thuisploeg niet warm of koud van. Door twee doelpunten van Grealish liep Aston Villa uit naar een 7-2 voorsprong. In de slotfase kreeg het team van manager Dean Smith nog enorme kansen op meer, maar onder meer Adrián en de lat brachten redding voor the Reds.

Het is een wedstrijd om heel snel te vergeten voor Liverpool, dat deze week in de groepsfase van de Champions League gekoppeld werd aan onder meer Ajax. De Amsterdammers ontvangen de Engelse topclub over tweeënhalve week in de Johan Cruijff ArenA op woensdag 21 oktober. The Reds zijn op weg naar die confrontatie nog op zoek naar de juiste vorm. Met name in verdedigend opzicht draait het nog niet zoals gewenst. Na vier speelrondes kreeg Liverpool al elf doelpunten tegen, 33 procent van het totaal van vorig seizoen. Voor Aston Villa betekent het de derde overwinning op rij. The Villains zijn het nieuwe seizoen goed begonnen en verspeelden nog geen punt. De nummer twee van de Premier League moet alleen Everton voor zich laten op de ranglijst.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (177)

 
KEIZER!
 
19
4 oktober 2020 om 22:09
mensen die zeggen "Liverpool had Werner moeten halen." snappen het niet. Ik reageer: ja want die scoort zo veel momenteel? dan krijg je van een Arsenal supporter als reactie "Jaaaaa, hij speelt er net geef hem wat tijd." moraal van verhaal: daar hadden we vandaag dus ook geen ene reet aan gehad. complete offday van veel spelers Adrian mag van mij vandaag nog gedegradeerd worden tot 6e keeper. van Dijk en Gomez waren de andere schuldige vandaag. waar ze de vorige 1.5 seizoen zo solide waren zo slecht zijn ze nu samen, het is echt heel droevig. maar goed hopelijk weet Klopp er raad mee om iedereen weer op scherp te zetten! Aston Villa gefeliciteerd dik dik dik verdiend met grote cijfers gewonnen vandaag!
 
soccersupp
 
4
5 oktober 2020 om 07:35
Het lijkt erop dat van Dijk teveel met randzaken bezig is (geweest). Zeg maar het ruud Gullit effect. Jammer en ik hoop dat de knop snel omgaat. Wake up call voor Liverpool van de club van m'n nick. Aston villa is wel echt ontzettend gegroeid, chapeau! En je zou maar in een gekke bui 7-2 op je betform hebben ingevuld, dan kan je jaar niet meer stuk.
 
Moraat
 
7
5 oktober 2020 om 09:47
Welke randzaken bedoel je precies? Just curious
 
soccersupp
 
0
6 oktober 2020 om 09:44
Goedemorgen Moraat, ik doel op de hele BLM discussie, de Derksen boycot etc. In 1988 ging Gullit zelfs zingen ivm de apartheidsdiscussie. Hoewel het heel nuttige zaken zijn om onrecht te benoemen en te bestrijden, zie je vaak dat de sportieve prestaties er onder gaan lijden, dat is bij Gullit in ieder geval helaas gebeurd.
 
AZE/CHE 4 EVER
 
56
4 oktober 2020 om 22:09
Jack Grealish 7 - Liverpool 2. Wat is Villa sterk begonnen aan het seizoen zeg. Vorig jaar zo matig en dan kan het zijn dat je per ongeluk wint van Fulham en Sheffield, maar wie had verwacht dat ze Liverpool zouden slopen. Wat een heerlijke dag in de PL!
 
DieGelbeReds
 
50
4 oktober 2020 om 22:10
Genot om naar te kijken, Grealish.
 
MessiBazoer
 
58
4 oktober 2020 om 22:12
Dit is echt het spektakel wat het nog zuurder maakt dat er geen supporters bij zijn.. kan je je voorstellen, zo’n Old Trafford muisstil vandaag, of VillaPark wat helemaal gek wordt.. helaas de situatie van nu.
 
AZE/CHE 4 EVER
 
49
4 oktober 2020 om 22:15
Precies! En dan Mourinho die na de wedstrijd de United fans bedankt
 
CFCSFC
 
9
4 oktober 2020 om 22:13
En hadden er best 10 kunnen zijn.
 
stravven
 
17
4 oktober 2020 om 22:15
Niet alleen Grealish, maar gewoon iedereen bij Villa speelde vandaag enorm goed.
 
AZE/CHE 4 EVER
 
8
4 oktober 2020 om 22:37
ben ik helemaal met je eens, alleen vond ik Grealish wel de regisseur van deze overwinning. Ze hadden totaal geen grip op hem.
 
stravven
 
4
4 oktober 2020 om 22:41
Absoluut, maar ik was vandaag, en eigenlijk het hele seizoen al, enorm onder de indruk van Mings, Konsa, Targett en Cash, Villa heeft een hele stabiele verdediging met Martinez daarachter. En ook Mcginn verdient wel een shoutout, want die is misschien nog wel belangrijker dan Grealish voor dit Villa.
 
Jackieboy10
 
6
4 oktober 2020 om 22:45
Ik had Mings ook wel een goede voor ons gevonden Stravven. Snel, sterk en een super mentaliteit. Precies wat wij soms missen.
 
stravven
 
5
4 oktober 2020 om 22:54
Mings vind ik lastig, bij Bournemouth kon hij geen potten breken, bij Villa wel. Ik denk ook dat hij alles behalve goedkoop zou zijn.villa betaalde al 22 miljoen voor hem vorig jaar, en dat was voordat hij het in de PL had laten zien.
 
Adrian11
 
7
4 oktober 2020 om 22:18
Villa heeft dit waanzinnig gedaan en ze hadden hier dubbele cijfers kunnen halen. Het doet me pijn dat het mijn club gebeurt, maar dit is voor mij wel de charme van de PL. Iedereen kan van iedereen winnen. Bij Liverpool leek iedereen te denken dat een ander het wel zou doen als het op verdedigen aankwam. Salah en Milner waren de enige die hun niveau leken te halen. Ik hoop dat Klopp het verdedigen weer wat aandacht gaan geven want tegen Leeds en Arsenal was het ook heel matig. Verder sta je er gelukkig goed voor en zijn het maar drie punten.
 
AcKaka
 
0
4 oktober 2020 om 23:08
Watkins (en eigenlijk heel villa) verdiend wel meer credits al is grealish wel gewelidg natuurlijk.
 
DieGelbeReds
 
28
4 oktober 2020 om 22:10
Liverpool zal wel gedacht hebben: wat ManU kan, kunnen wij ook! Wat een ontstellende oorwassing dit zeg! Gewoon zomaar een paar goals weggegeven en ook nog 3 (!) via een been het doel in. Heb je zo'n uitgelezen mogelijkheid om een aantal concurrenten op achterstand te zetten en dan leg je zo'n prestatie op de mat. Het moet echt nog een stuk beter bij Liverpool, laat dit een hele harde wake-up call zijn dat niets ze komt aanwaaien! Voor de competitie wel prachtig natuurlijk. Wat mij betreft mogen er best 4 of 5 ploegen lang om de titel strijden! Ben ook heel benieuwd hoe ver Everton kan komen, ziet er goed uit met James en DCL. Zou wat zijn als die dekselse Ancelotti en Brands als TD voor een enorme stunt gaan zorgen!
 
ThomJansen
 
38
4 oktober 2020 om 22:10
Wat heb ik genoten van Sir Jack Grealish!
 
S-070
 
9
4 oktober 2020 om 22:12
Het is nog zeker geen Sir, hij heeft goed gespeeld maar hij moet het laten zien bij een topclub. Een club als Aston Villa heeft geen druk en kan je vrijuit spelen de echte topspelers laten op het hoogste niveau zien.
 
ThomJansen
 
84
4 oktober 2020 om 22:13
Voor mij was die vandaag een Sir!
 
ThomJansen
 
20
4 oktober 2020 om 22:13
En ook lekker om gewoon zeven Engelsen in de basis te zien!
 
SuperNico31
 
18
4 oktober 2020 om 22:10
Verbaast me niet dat LFC een keer tegen een dreun als deze aanloopt, want overtuigend zijn ze nou ook weer niet geweest de afgelopen wedstrijden. Tegen Leeds was een gelijkspel terecht geweest en tegen Chelsea heb je het geluk dat Christensen maahhnn zo een domme overtreding maakt. Voor die rode kaart waren ze eigenlijk niet gevaarlijk geweest en ging de wedstrijd gelijk op. VVD is daarnaast niet echt in vorm, Gomez wordt zwaar overschat en maakt te veel fouten en je hebt een koekenbakker genaamd Adrian in het doel staan. Benieuwd of LFC de vorm van vorig seizoen snel terug kan vinden.
 
DiorDesailly
 
17
4 oktober 2020 om 22:19
Inderdaad de laksheid druipt echt van de verdediging af. Alsof het “allemaal toch wel goed zal komen” zo spelen ze. Op speelden allemaal drama stuk voor stuk
 
Adrian11
 
4
4 oktober 2020 om 22:20
Tegen Leeds hadden ze het betere van het spel en veel grote kansen. Leeds deed het goed, maar Liverpool maakte zeker aanspraak op de overwinning. Tegen Chelsea was het aan Liverpool zijde juist erg sterk. Waren constant gewoon aan het zoeken naar het gaatje, voor de rode kaart.
 
SuperNico31
 
3
4 oktober 2020 om 22:27
Dat viel echt wel mee dat ze het betere van het spel hadden. Zo goed vond ik Liverpool in ieder geval niet spelen en een vriend waarmee ik de wedstrijd keek en die voor Liverpool is en er zelfs vandaan komt was ook niet echt overtuigd. Liverpool had weliswaar iets van 20 schoten, maar daarvan waren er maar iets van 5 echt gevaarlijk.
 
soccerroos
 
22
4 oktober 2020 om 22:10
Dat Liverpool dacht, wat Manchester kan kunnen wij beter.
 
SuperBoeren9
 
7
4 oktober 2020 om 22:10
Prachtig dit, wat een start van het seizoen
 
BME12
 
11
4 oktober 2020 om 22:10
Wat een bizarre voetbaldag zeg, heerlijk! Resultaat van Ajax daar gelaten
 
ProEvo
 
7
4 oktober 2020 om 22:11
Wat een prestatie van Aston Villa. En wat een afgang voor Liverpool. Grootste wanprestatie van het seizoen en we hebben er al een paar gehad (City - Leicester, ManUnited - Spurs). Bizar, maar Villa verdiend alle lof. Uitstekend gespeeld tegen een zwak Liverpool.
 
T-Star
 
28
4 oktober 2020 om 22:11
Dit was een heel rare voetbalzondag met uitslagen die alle kanten op gingen. Denk dat ik de toto voorlopig laat voor wat het is ??
 
TacticalMove
 
7
4 oktober 2020 om 22:36
Denk dat toto’s heel onvoorspelbaar zijn geworden door covid. Geen supporters uit of thuis is heel raar, waar je vroeger 100% kon wedden op bepaalde teams dat thuis speelden kan dit nu niet want ze spelen alsof het een oefenwedstrijd is.
 
JeoNowIt
 
15
4 oktober 2020 om 22:11
Afgelopen met Gomez, beschamend dit. Verkopen en Koulibaly kopen, Adrian mag nooit meer spelen man man man laat die Karius dan maar spelen. Wat walg ik hier van 7-2 en dat niet eens onterecht konden er zelfs 10 worden. Klopp mag goed achter z’n oren krabben na deze pot. Gomez zei het nog “hongeriger dan ooit” ha- laat me niet lachen.
 
BJK-Q7
 
11
4 oktober 2020 om 22:17
Karius is uitgeleend aan union berlin. Liverpool zou gewoon een kans moeten geven aan iemand van de jeugd.
 
Kastrioti
 
9
4 oktober 2020 om 22:21
Helemaal groot gelijk. Laat iemand uit het jeugd spelen in plaats van deze clown Adrian.wat is hij slecht zeg ongelofelijk geen woorden voor dat een keeper op zo een niveau speelt met zo weinig hersens.
 
Kastrioti
 
9
4 oktober 2020 om 22:12
Dit is toch echt een zeer grote Nederlaag voor Liverpool..ik wist het al dat het een verloren wedstrijd zou gaan worden. Toen ik zag dat Adrian op goal stond.wat vind ik hem een onzettende slechte keeper heeft niets wat een keeper nodig heeft alleen dat hij lang is en voor de rest heeft hij niets.
 
KEIZER!
 
17
4 oktober 2020 om 22:12
Heb zelfs bij de 6-1 oorwassing tegen Stoke mijn TV niet uitgezet. Vandaag durfde ik niet eens verder te kijken. Schaam mij als supporter kapot.
 
MichTheRed
 
8
4 oktober 2020 om 22:38
Die match tegen Stoke vond ik nog erger. In de afscheidsmatch van Stevie G. Maar inderdaad als je een echte fan bent moet je tot het einde kijken.
 
KEIZER!
 
24
4 oktober 2020 om 22:40
Niks moet. Heb veel dieptepunten meegemaakt sinds 1999. Af en toe keer wedstrijd afzetten mag best.
 
BMG45
 
6
4 oktober 2020 om 22:19
Die zijn een van ons groepje succesupporters, een normale realistische fan weet dat ook Liverpool geen onbreekbaar geheel is net zoals iedere club. Wordt een leuke competitie zo!
 
BMG45
 
3
4 oktober 2020 om 22:19
Die zijn een van ons groepje succesupporters, een normale realistische fan weet dat ook Liverpool geen onbreekbaar geheel is net zoals iedere club, sorry dubbel kan weg.
 
SocioFan1
 
7
4 oktober 2020 om 22:12
Dit is pas SHOCKEREND!!! Poeh wat een uitslag. Kapot gemaakt, heel bizar. Liverpool was weer even teruf bij af met die Adrian, belachelijk. Enkel Salah leverde, de rest was schandalig. Zeer netjes van Aston Villa, dit is echt te gek hoor, 7-2 tegen Liverpool poehh.
 
Millonario
 
12
4 oktober 2020 om 22:12
Shocking resultaat, en dan ben ik nog heel beleefd. Dit is toch wel de grootste pandoering dit seizoen? Of gaan we erger krijgen? Aston Villa, vorig jaar nog tegen degradatie gevochten dat de kampioen ff opzij zet alsof ze junioren zijn. Niet normaal.
 
FcGrun050
 
2
4 oktober 2020 om 22:13
Ik weet niet wat ze daar in Birmingham hadden gegeten, maar ze hadden daar echt een flinke boost. Tuurlijk mistte Liverpool Henderson en Alisson, alleen 7-2 is wel iets teveel van het goede. Wedstrijd niet gezien, wel de samenvatting, en Villa speelde het wel vies uit. Mooi voor Watkins, is echt de meevoetballende spits die Villa mistte en echt een gemiste kans voor andere Premier League clubs, want vorige seizoenen was hij al enorm op schot in de Championship.
 
Samcro
 
7
4 oktober 2020 om 22:20
Liverpool mist vooral Mane.
 
Zermatt_Person
 
0
5 oktober 2020 om 12:59
Jota vond ik anders prima spelen hoor. Verlies van Mane mag geen excuus zijn als je zo'n goede back-up hebt.
 
Samcro
 
0
5 oktober 2020 om 14:21
Prima is geen Mane. Mane is de beste speler in de PL en het was Jota`s derde wedstrijd bij een topclub.
 
falcao1984
 
8
4 oktober 2020 om 22:13
Dit kan natuurlijk altijd een keer gebeuren. In het jaar dat Ajax bijna de CL-finale haalde verloren ze met 6-2 in de Kuip. Maar hoop dat Liverpool hier in de aanloop naar Ajax nu voorlopig in elk geval even niet meer onnodig groot gemaakt wordt.
 
stravven
 
3
4 oktober 2020 om 22:13
Wat een wedstrijd zeg, ongekend. Liverpool was vandaag echt enorm zwak. Tegen Arsenal kon je al zien dat ze moeite hadden met lange ballen richting de vleugels verdedigen, en dat was vandaag ook weer duidelijk. En ook iedere keer proberen de buitenspelval te gebruiken,op een bepaald moment moet je daar vanaf stappen als je merkt dat het niet werkt. En Liverpool kan nog niet eens echt klagen, want er ging ook nog een bal op de lat en Watkins miste nog een een op een met Adrian. En wat is dit toch voor een vreemd seizoen in de PL, de enige twee foutloze teams tot nu toe zijn Everton en Aston Villa, en de top vier bestaat nu uit Everton, Villa, Leicester en Arsenal.
 
DiorDesailly
 
2
4 oktober 2020 om 22:13
Wat een wanvertoning van Liverpool en met name de hele verdediging. Wat was grealish meesterlijk, je zou hem maar hebben gebankt in je fantasy team, dik 25 punten die ik daarmee misloop helaas maar alsnog wat een historisch pak slaag. Had nog 10-2 kunnen worden sjonge jonge.
 
JackGrealish
 
0
5 oktober 2020 om 01:02
Hehe plus watkins en kane is dat wel heeeeerlijk ??
 
GAEFinn
 
5
4 oktober 2020 om 22:14
Topclubs hebben weer liggen slapen, Grealish 1 van de beste van de PL.
 
real_forever
 
17
4 oktober 2020 om 22:17
Hij heeft er zelf voor gekozen om tot 2025 bij te tekenen. Hij had allang weg gekund. Het is een kind van de club.
 
GAEFinn
 
3
4 oktober 2020 om 22:27
Klopt niet helemaal, clubs waren niet bereid het bedrag te betalen wat villa vraagt.
 
CFCSFC
 
3
4 oktober 2020 om 22:49
En Grealish wilde ook niet per se weg. Als Grealish weg wilde was hij weggeweest, maar hij speelt al bij zijn droomclub. Moet echt iets speciaals langskomen wilt hij weggaan.
 
MCFC1982
 
2
5 oktober 2020 om 00:14
Villa is gewoon een zalige club, mooi stadion, club heeft veel historie. Een echte traditie club, al meermaals gaan kijken. Mijn beste vriend is een villa fan en die zijn schoonzoon liverpool fan. Die heeft een potje zitten janken. Zalig toch!
 
El Fenomeno
 
9
4 oktober 2020 om 22:15
Hoe kan Liverpool de slechtste keeper van de EPL als tweede keeper hebben, dat mag eigenlijk niet voor zo'n club.
 
John Terry
 
0
5 oktober 2020 om 04:40
Slechtste keeper van de EPL? Ahum...
 
ThaDan
 
3
4 oktober 2020 om 22:15
Redelijk geflatteerde uitslag, maar wat was Liverpool slecht. Voor Aston villa ging alles goed, elke bal ging erin. Ik heb nog nooit een team 3x zien sccoren met een afgekaatst schot. Te gek voor woorden wat deze voetbalzondag voor ons in petto had.
 
CFCSFC
 
16
4 oktober 2020 om 22:51
Inderdaad geflatteerd, had 10-2 moeten zijn.
 
VVVDion
 
5
4 oktober 2020 om 22:18
Gomez was weer ouderwets teringslecht vandaag, kan niet wachten tot Matip terug is. En ze mogen langzaamaan eens gaan kijken naar een alternatief voor Firmino. Ik geloof er niet meer in dat hij die andere 2 zoveel beter laat draaien. Hij voegt sinds vorig seizoen zo weinig toe, qua goals en assist maar ook qua spel. Verliest elke simpele bal, passes komen niet aan en afmaken zit er ook niet in. Goede wedstrijden zijn op 1 hand te tellen. Oh ja, van Adrian mogen ze het contract verscheuren. Niet meer laten spelen, clown dat het is.
 
MichTheRed
 
2
4 oktober 2020 om 22:23
Ik heb Gomez lang verdedigd maar het gaat van kwaad naar erger , sinds zijn blessure 2 seizoen geleden heeft die nooit meer zijn beste niveau gehaald. Natuurlijk Gomez en VVD staan er meestal alleen voor defensief , echt geen cadeau. En Bobby is 1 van mijn favorieten maar inderdaad qua rendement is het veels te weining.
 
CFCSFC
 
3
4 oktober 2020 om 22:53
Ik vind Matip nou ook niet echt een goede verdediger... En naast Gomez was van Dijk ook drama.
 
CFCSFC
 
2
4 oktober 2020 om 23:14
Ik vind van Matip eigenlijk het zelfde als wat ik van Christensen vind. Technisch zeer vaardig, maar verliezen te vaak fysieke duels. Beide verdedigers die zeker kunnen excelleren in Frankrijk, Spanje en waarschijnlijk ook Italië.
 
VVVDion
 
4
4 oktober 2020 om 23:16
Matip is een rots achterin, die verliest weinig duels. Het ziet er allemaal heel lomp uit bij hem, vandaar dat veel mensen aan hem twijfelen. Hij is wel de betrouwbaarste partner naast Van Dijk, jammer dat hij zo vaak geblesseerd is.
 
1892HarryLFC
 
0
4 oktober 2020 om 22:20
Ik heb me suf gelachen om met name Gomez, wat een droevige wedstrijd van iedereen maar als absoluut vriespunt kwam hij. Eerste helft leek er nog wel wat in te zitten, maar vielen de goals niet. Tweede helft compleet afgeslacht en terecht. Hopelijk staan de mannen weer met beide benen op de grond en motiveert dit hen om weer het niveau van de afgelopen 1.5 tot 2 seizoenen aan te tikken.
 
Heffelini
 
12
4 oktober 2020 om 22:21
Wie had gedacht dat de 1-6 nederlaag van United niet de meest beschamende uitslag zou zijn van de dag?
 
swaap
 
2
4 oktober 2020 om 22:22
Ajax hoeft dus niet bang te zijn voor dit Liverpool haha.alle gekheid op een stokje, wat een rare uitslagen vandaag in Engeland
 
pinko
 
1
4 oktober 2020 om 22:27
Doet Klopp dan ook zulke gekke dingen als Ten Hag???;-))) Dan wordt het feest in de Arena. Maar waarschijnlijk wel zonder feestgangers. Sjakie mag wel meedoen. Is nog steeds lid van Ajax en de grote man tijdens de beroemde mistwedstrijd!
 
azchelsea
 
13
4 oktober 2020 om 22:23
Leeds-City, Man United-Spurs, Leicester-West Ham en dan nu Aston Villa-Liverpool: wat wordt de neutrale kijker verwend met verrassingen en sensatie.
 
JJUnited
 
9
4 oktober 2020 om 22:37
Groningen - Ajax, Sparta - AZ, Juventus - Napoli. In ieder geval genoeg om over te praten..
 
FCB_Catalunya
 
3
4 oktober 2020 om 22:24
Dit is het slechtste Liverpool dat ik in jaren heb gezien. Wat zag dit er lamlendig uit zeg, krijg je er 7 om de oren. Aston Villa had de beste dag ooit, maar Liverpool was niet normaal matig, behalve Salah iedereen zwaar door de ondergrens.
 
JJUnited
 
0
4 oktober 2020 om 22:40
Voel me gelijk een stukje beter. Dit is natuurlijk te bizar voor woorden zo een 7-2, iets wat je eigenlijk niet gelooft als je het zelf niet gezien (of gelezen) hebt. Is Krul geen betere 2e keeper voor Liverpool dan deze Adrian? Die speelt in de Championship maar is daar eigenlijk wel een beetje te goed voor.
 
stravven
 
11
4 oktober 2020 om 22:43
Kun je nagaan, iedereen is eigenlijk al weer vergeten dat Leicester met 3-0 verloor van West Ham vandaag, terwijl dat normaal gezien toch wel een enigszins opvallende uitslag is.
 
DROS
 
2
4 oktober 2020 om 22:43
7-2 is gigantisch, maar dit is ook weer de kracht van de Premier League hoor! Dat spelers als Maddison, James en deze Grealish bij clubs als Leicester, Everton en Villa rondlopen die, bij een off-day van de traditionele topclubs, hun elftal kunnen leiden naar dit soort overwinningen. Ik weet dat het tegenwoordig allemaal om geld draait, maar ik hoop dat spelers als bijvoorbeeld Özil, Isco, Götze en Pastore ook overwegen een stapje terug te doen, want om zo te mogen spelen moet voor hun zelf toch ook veel lekkerder zijn dan in de vergetelheid te raken op een bank bij een topclub.
 
mcgregor
 
0
4 oktober 2020 om 22:45
Wat een ongelofelijk weekend. Heb wel 3x moeten kijken of die standen kloppen. Pff de Liverpool en united spelers al helemaal. Lang geleden dat die er zoveel om de oren hebben gekregen.
 
Silvacity
 
2
4 oktober 2020 om 22:47
Jongens. Realiseer dat Liverpool voor de coronastop vorig seizoen bijna alles had gewonnen. Een bijna onverslaanbare voetbalmachine. Wauw!! Zo zie je dat voetbal meer is dan grote namen. Je moet het elke week weer laten zien. Alle spelers moeten elke week 100% scherp en geconcentreerd zijn om resultaten binnen te slepen.
 
stravven
 
2
4 oktober 2020 om 22:58
Inderdaad, voor de coronastop hebben ze vorig jaar 1 keer verloren in 29 wedstrijden, in de 13 erna hebben ze al 3 keer verloren.
 
Stijlvol
 
2
4 oktober 2020 om 23:08
Met de deksel op de neus! Snoeihard van de mat getorpedeerd dat Liverpool. Opvallend dat bijna alles wat Aston Villa raakten veranderen in goud. Factor geluk was natuurlijk duidelijk aan hun zijde. Maar prachtig vind ik het. De ‘beste defensie’ van de PL compleet ontmanteld.
 
Hassiebassie
 
2
5 oktober 2020 om 00:26
Ik snap nog steeds niet dat Klopp gewoon een nieuwe reservekeeper heeft gehaald. Adrian was heus niet alleen de schuldige vandaag maar wat een prutser blijft het toch.
 
KEIZER!
 
0
5 oktober 2020 om 08:26
Als je er eigenhandig voor kan zorgen dat 10 andere hun koppies laten hangen na een zoveelste weg gegeven doelpunt. Dan mag je best stellen dat het hij de grootste schuldige was vandaag.
 
mcgregor
 
2
5 oktober 2020 om 01:43
30 mil maar dan heb je ook wat. Watkins wat een geweldenaar. Die speelde echt niet normaal goed. Aston villa heeft goed ingekocht. Dit is niet het astonvilla van vorig seizoen.
 
Futures
 
0
5 oktober 2020 om 07:49
Dit Liverpool gaat de CL groepsfase niet overleven. Wat een armoede daar zeg. 7-2 tegen een degradatiekandidaat. Een pijnlijke nederlaag en een vernedering. Bizar weekend ook waar veel topclubs verloren hebben.