Lovende Mourinho: 'Hij moet gevoel hebben dat ik hem in de gaten houd'
Zaterdag, 11 februari 2017 om 21:12

Anthony Martial verscheen zaterdag voor het eerst sinds 15 januari weer eens aan de aftrap in een competitiewedstrijd van Manchester United. De Franse aanvaller scoorde tegen Watford na een uur spelen en had daarmee een productief aandeel in de 2-0 zege van the Red Devils. Manager José Mourinho is te spreken over de recente trainingsarbeid van Martial.

"Ik ben blij met het werk van Anthony de laatste twee weken. Hij toonde zich geconcentreerder en meer vastberaden op de training dan eerder. Dat is waarom ik hem beloonde met een basisplaats", vertelt de Portugese oefenmeester aan MUTV. De basisplaats van Martial ging ten koste van Marcus Rashford, die vorige week in het duel bij Leicester City (0-3 winst) nog startte, maar tegen Watford genoegen moest nemen met een invalbeurt.

"De Anthony Martial die ik wil zien, is de Martial die ik de laatste twee weken heb gezien op de training", vervolgt Mourinho. "Als hij traint zoals hij dat de laatste twee weken gedaan heeft, dan presteert hij zoals vandaag, of zelfs beter. Ik denk echter dat hij nog steeds wat zelfvertrouwen mist. Ik moedigde hem tijdens de wedstrijd aan om zijn directe tegenstander op te zoeken. Anthony moet het gevoel hebben dat ik hem in de gaten houd en dat ik me bewust ben van zijn trainingsarbeid. Dat is waarom ik hem een kans gaf vandaag en hij speelde een goede wedstrijd."

Meer nieuws
   
10:20
10:20
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
2
   
10:00
10:00
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
47
   
09:38
09:38
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
16
   
09:15
09:15
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
90
   
08:47
08:47
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
29
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
Robeiir
 
0
12 februari 2017 om 10:22
hij speelde goed maar ook nog niet geweldig. micki was weer fantastisch! en pogba was weer heer en meester in het middenveld met herrera. maar vooral pogba speelde sterk. amper balverlies en enkele geweldige dieptepasses
 
baswas
 
1
12 februari 2017 om 10:59
Ik was aanwezig in het stadion en vooral Mhiki kon mij bekoren. Die jongen is echt een fantastische speler aan wie United veel plezier zal beleven. Verder kon je heel duidelijk zien dat Pogba en Zlatan echt de grote heren zijn in het elftal. Zij worden constant gezocht en bepalen het tempo. Desondanks vind ik Pogba niet dusdanig het verschil maken. Die jongen is ongelooflijk sterk en doet veel op kracht. Vaak als hij de bal dreigde te verliezen, gooide hij zijn lichaam er tussen en won hij alsnog het duel. Ook Blind speelde zeker niet onaardig. Vooral aanvallend is hij echt van waarde bij United. Zo lang je hem niet tegenover een Walcott zet, kan hij prima mee als linksback. Zie United zeker de top 4 halen met het spel wat ze gisteren lieten zien.