Lukaku zorgt voor opluchting; Vorm baalt na eerste basisplek in 224 dagen
Zondag, 2 september 2018 om 18:51

Na twee opeenvolgende nederlagen in de Premier League heeft Manchester United weer een wedstrijd gewonnen. Het team van de geplaagde José Mourinho speelde zondag een solide wedstrijd tegen Burnley: 0-2. Romelu Lukaku was verantwoordelijk voor beide doelpunten, terwijl Marcus Rashford in de tweede helft een directe rode kaart kreeg. Tottenham Hotspur liet voor het eerst dit seizoen punten liggen: de Londenaren gingen met 2-1 onderuit bij Watford.

Burnley - Manchester United 0-2
Ten opzichte van de veelbesproken nederlaag tegen Tottenham Hotspur (0-3) voerde José Mourinho drie wijzigingen door: de geblesseerde Phil Jones werd vervangen door Chris Smalling, terwijl Marouane Falleini en Alexis Sánchez de voorkeur kregen boven Ander Herrera en Fred. De bezoekers begonnen sterk en konden al vroeg op voorsprong komen, maar Jesse Lingard krulde de bal in de derde minuut net naast. Burnley leek het vroege offensief van Manchester United te overleven, maar keek na 26 minuten toch tegen een achterstand aan. Na een geduldige zoektocht naar een opening resulteerde een indraaiende voorzet van Alexis Sánchez tot een rake kopbal van Lukaku bij de tweede paal: 0-1.

Op slag van rust verdubbelde Manchester United de marge. Een schot van Lingard belandde tegen verdediger Charlie Taylor, waarna Lukaku profiteerde en van dichtbij zijn tweede doelpunt maakte. Achterin kwam Manchester United, in tegenstelling tot in de eerste duels van het seizoen, amper in de problemen. Dat was ook in de tweede helft het geval. Burnley ontbeerde de kwaliteit om het de gasten moeilijk te maken, terwijl Manchester United zelf ook niet meer vol gas gaf. Toch kregen the Red Devils een uitgelezen kans op de 0-3, na een overtreding van Aaron Lennon op Marcus Rashford. Paul Pogba mocht aanleggen vanaf elf meter, maar Joe Hart raadde de intenties van de middenvelder.

Er was nog geen vuiltje aan de lucht, maar twintig minuten voor tijd kreeg Burnley plots nieuwe hoop. Rashford kreeg voor het eerst in zijn carrière een rode kaart, toen hij met zijn hoofd contact maakte met het hoofd van Phil Bardlsey. Desondanks kreeg Lukaku twaalf minuten voor tijd een goede kans om zijn hattrick te completeren: op aangeven van Pogba omspeelde hij Hart, maar de Belg haalde de trekker niet op tijd over. Burnley had het ook tegen tien man moeilijk en kwam slechts in de buurt van de aansluitingstreffer.

Watford - Tottenham Hotspur 2-1
Vanwege een dijbeenblessure bij Hugo Lloris kreeg Michel Vorm voor het eerst sinds 21 januari het vertrouwen in de Premier League. Bij Watford had landgenoot Daryl Janmaat een basisplek. In de eerste helft hoefde Vorm nauwelijks in actie te komen, maar ook het aanvallende spel van Tottenham liet te wensen over. De bezoekers kwamen ondanks 66 procent balbezit in het eerste bedrijf niet vaak door de hechte verdediging van Watford en beperkten zich tot schoten die niet al te dreigend waren. Toch duurde het na rust niet lang voordat de ploeg van Mauricio Pochettino de leiding greep.

Tottenham mazzelde daarbij wel flink: Na een chaotische situatie in het strafschopgebied bracht Lucas Moura de bal voor, waarna het leer via de borst van Abdoulaye Doucouré in de rechterhoek zeilde. Vanuit geslagen positie keerde Watford de wedstrijd echter volledig om. Halverwege de tweede helft belandde een indraaiende vrije trap van José Holebas bij Troy Deeney, die hoger dan zijn bewakers sprong en raak kopte. Even daarna was het Craig Cathcart die Vorm passeerde, opnieuw na een voorzet van Holebas. Het slotoffensief van Tottenham sorteerde daarna niet het gewenste effect, waardoor de Champions League-opponent van PSV de eerste nederlaag van het seizoen moet incasseren.

Meer nieuws
   
18:55
18:55
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
   
18:42
18:42
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
58
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
   
17:25
17:25
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (54)

 
Voetbalgogme
 
24
2 september 2018 om 18:53
Prima pot, maar veel te veel kansen gemist weer. 6-0 had zomaar gekund vanmiddag, was het niet dat vooral Lukaku zijn vizier weer niet op scherp had. Verder zeer sterke pot van Fellaini, Alexis en Pogba (ondanks die belabberde pingel). Rashford blijft helaas een beetje stilstaan in zijn ontwikkeling. Wat een domme rode kaart was dat zeg. Hopelijk krijgt Martial voortaan gewoon het vertrouwen, die blijft een klasse beter dan Rashford. Vind het persoonlijk ook wel mooi dat de uit supporters van United achter Mourinho blijven staan. Hebben de hele wedstrijd zijn naam gezongen, en zo hoort het ook. Er is op het moment geen enkele coach beschikbaar die aantoonbaar beter is dan Mourinho. Mourinho wint prijzen met United en is vorig seizoen 2e geã«indigd na een aantal zeer matige jaren. Ondanks de matige start van het seizoen kan het nog gewoon een prima seizoen voor United worden. Kampioen worden gaat hem uiteraard niet worden, maar ik denk wel dat ze nu een reeks kunnen gaan neerzetten en weer dichter bij Liverpool, City en Chelsea gaan komen. Mourinho's red army!
 
TakeMeHome
 
19
2 september 2018 om 19:02
Ik vond Alexis matig. Zijn passing, drive naar voren & acties zitten er bij hem niet meer in. & daar staat hij om bekend toch? Ook zijn doelpogingen zijn zeer zwak te noemen. Hij waagt ook niet, zorgt niet dat hij in positie komt om in ieder geval een poging te krijgen.Het is gewoon zeer matig voor de best betaalde speler in de PL!
 
Voetbalgogme
 
5
2 september 2018 om 19:12
Ben ik niet met je eens. Vond Alexis juist gretig spelen. Hij creëerde een hoop voor zijn teamgenoten en aan de bal vond ik hem sowieso veel beter dan normaal. Daarnaast was die assist op Lukaku natuurlijk briljant. Een bal zo perfect en uit stand geven, dat is pure klasse.
 
TakeMeHome
 
5
2 september 2018 om 20:32
Ik vond die assist zijn hoogte punt sinds een lange tijd.Het is niet normaal dat een speler van zijn kaliber niet uit de verf komt. Misschien komt het omdat ik meer van hem verwacht vergeleken met jouw dat jij hem wel prima vond spelen & ik niet?
 
Japie_Krekel
 
9
2 september 2018 om 19:27
@mufc-pogba niet zo moeilijk ook om 2e te worden als je zoveel uitgeeft als United de afgelopen jaren heeft gedaan. ik vind 20 punten achterstand op de koploper en alleen een FA Cup en Europa League winnen eigenlijk zelfs aardig armoedig als je zoveel geld investeert. dan kan je als je je niet blind staart op het resultaat nog hopen dat het voetbal iig beter word maar ook dat zie je niet gebeuren. ze spelen nog steeds zo visieloos als in het eerste seizoen van Mourinho. er zit echt totaal geen idee achter het voetbal en er word vaker van een laffe tactiek uitgegaan dan van eigen kracht
 
Dante
 
6
3 september 2018 om 01:44
Japie ben jij een bot? Maakt niet uit hoe United speelt of wat het resultaat is, hetzelfde riedeltje komt eruit. Bizar!
 
Japie_Krekel
 
1
3 september 2018 om 01:57
@dante ik vond United vandaag wederom niet heel indrukwekkend spelen maar goed, dat is mijn mening
 
Dante
 
4
3 september 2018 om 09:23
Heel indrukwekkend was het zeker niet, maar wel prima, zowel qua spel als tactiek. Vorige week was het resultaat erg slecht, maar de tactiek ook zeker niet laf. Toch blijf je dit punt herhalen. Waarom?
 
JvL-United
 
6
2 september 2018 om 19:59
Als Mourinho niet mee strijdt om de titel dit seizoen dan is het gewoon klaar hoor. En tot nu toe lijkt dat ook niet te gaan gebeuren... Verbaast me toch hoeveel fans tevreden zijn mreen FA cup en Europa league titel. Al helemaal met het geld dar uitgegeven is...
 
MoniqueVerschoor
 
11
2 september 2018 om 20:48
Volgens mij staat het Mourinho van United op nr 2 qua uitgaven ( hoewel Liverpool deze zomer een aardige inhaalslag heeft gemaakt)Dat leidde tot plek 2 op de eindranglijst.Wat is precies je punt?Als ik jouw economische verhaaltje moet aanhouden, eindigde hij toch precies waar hij hoorde te eindigen?
 
Japie_Krekel
 
1
2 september 2018 om 20:56
@moniqueverscho... en daarom mocht hij dan misschien blijven zitten en nu waarschijnlijk niet als hij niet in de top 3 eindigt. in het voetbal zit er al jaren nul vooruitgang in het voetbal waar de andere teams zoals Chelsea zich nu wel voetballend aan het ontwikkelen zijn dus ik verwacht dat Mourinho het steeds moeilijker gaat krijgen bij United
 
RobertFCT
 
17
2 september 2018 om 18:55
Watford kan zomaar eens Europa voetbal bij elkaar spelen als ze er zoveel strijdlust in blijven gooien als ze vandaag deden.
 
Arsenallz
 
1
2 september 2018 om 21:42
Het lijkt me te vroeg om dit pas na vier speelrondes te zeggen. Voor je het weet verliest Watford weer een paar potten op rij. Naast Spurs hebben ze ook niet echt lastige tegenstanders gehad.
 
FutureBoss
 
24
2 september 2018 om 18:56
Eerste keer dat Tottenham wordt afgestraft voor haar matige spel. Vorige week tegen united natuurlijk heel goed, maar tegen Newcastle bijvoorbeeld was het ook al op het randje. Wel bijzonder dat Watford. Gewoon 12 uit 4. Mooi man
 
AjaxCunian
 
35
2 september 2018 om 19:00
Zo goed speelden ze eigenlijk niet, dramatische 1e helft tegen United.
 
Voetbalgogme
 
20
2 september 2018 om 19:08
Precies. Tottenham was eigenlijk niks beter dan United, alleen waren ze 10x zo efficiënt.
 
Perspectief
 
0
2 september 2018 om 22:36
Inderdaad, was ook ongelooflijk zuur dat Spurs opeens alle kansen afmaakte. Lukaku had al een hattrick kunnen hebben in de 1e helft tegen Spurs, was me heletijd aan het dood ergeren aan de aanval van United. Ik vond United toen zeer goed spelen en druk zetten, Spurs kon helemaal niks.
 
TakeMeHome
 
15
2 september 2018 om 19:03
Eerste helft was Spurs nergens. Tweeds helft ander verhaal. Daar waar United the Spurs eerste helft pijn moest doen & na lieten, deden the Spurs dat wel in de tweede helft..
 
PorQue
 
5
2 september 2018 om 19:53
Ik vond ze alles behalve goed tegen United. Ze waren slechts minder slecht dan United. United was pas slecht, thuis.tottenham had het zeer lastig, vooral in de eerste helft en maakte veel fouten. Met de individuele klasse van Lucas werd het beslist.
 
Omar_wafa
 
21
2 september 2018 om 18:57
pogba speelde sterk, hoe aanvallender hij speelt hoe beter hij speelt, belachelijk dat bardsley ook geen rood krijgt na zijn smerige actie 2 x na trappen
 
GenGhibli
 
19
2 september 2018 om 19:12
En die ene die de bal met de handen uit de voeten van Lukaku sloeg? Was ook nog eens laatste man. Die kreeg niets. Onbegrijpelijk.
 
TakeMeHome
 
3
2 september 2018 om 20:34
Klopt. Het was een kind-of off day voor de arbiters. Maar die rode kaart was wel echt overdreven.
 
GenGhibli
 
16
2 september 2018 om 18:59
Iedereen maar wachten op het ontslag van Mourinho. Wel dat komt er voorlopig niet. Vind ik dan ook weer leuk. Eigenlijk hetzelfde als ramptoerisme.
 
TakeMeHome
 
6
2 september 2018 om 19:08
Die blijft tot het einde van het seizoen (of het moet heel dramatisch gaan) & dan vertrekt hij denk ik.
 
TakeMeHome
 
1
2 september 2018 om 20:29
Vandaar dat ik ook zeg; of het moet heel dramatisch gaan. Daar denk ik dan 4e of er buiten. Matig presteren in de CL (wat vast zo zal zijn). Door stromen naar de EL.Maar denk dat hij er zelf ook geen zin in heeft.
 
TakeMeHome
 
12
2 september 2018 om 18:59
Dit was een stabiele overwinning van United. Niet slecht, niet denderend. Her & der wat foutjes, ze kwamen eigenlijk zelden in de problemen noch imporneerde ze met het spel. Moeilijk vooruit voetballen was het niet. Had makkelijker gekund als het tempo wat hoger lag, maar zelfs dat was niet nodig om te winnen.Dan even over de spelers. Ik was vorige week kritisch, maar die Sanchez komt er vandaag weer niet mee weg ondanks zijn assist. Wat speelt hij zwak zeg. Speelt niks klaar, positioneerd zichzelf constant op plekken waar hij niet hoort te staan & wat betreft acties? Nee hoor, of hij neemt de moeite er niet voor of hij bakt er simpel weg op dat gebied niks meer van? I dont get it..Lukaku!? Die had al top scorer van de PL kunnen zijn. Tuurlijk Hart zit er goed bij, maar the amount of chances die Lukaku krijgt.. die had al op 5 (!) doelpunten kunnen staan. Maar wonderbaarlijk krijgt hij het voor elkaar om ballen waarvan je verwacht dat hij ze scoort, er gewoon niet in krijgt.Rooie kaart Rashford was niet terecht. Die wordt 2 keer na getrapt & wordt terecht boos. Dat hij dan rood krijgt & tegenstander geel? Is me een raadsel..
 
Samcro
 
0
2 september 2018 om 20:14
Klinkt als de Sanchez van de laatste 2 jaar bij Arsenal.
 
TakeMeHome
 
2
2 september 2018 om 20:27
Zelfs toen ging het hem beter af. Ondanks de (eind) positie van Arsenal. Speelt echt bagger. Heb je niks aan momenteel/huidige vorm ondanks z’n goede assist. Maar dat is ook wel zowat het enigste goede om over te praten in aantal maanden..
 
Jackieboy10
 
3
2 september 2018 om 21:07
Laatste 2 jaar is overdreven Samcro. Laatste jaar was dat voornamelijk. Daarvoor was het een Sanchez met drive en teamspeler. Sinds toen is het Sanchez het individu geworden en dat is zijn spel niet ten goede gekomen..
 
beckhamie
 
4
2 september 2018 om 19:24
Mou gaat hard lachen. Van Tottenham verliezen en Tottenham verliest nu. Uiteindelijk kan je u afvragen wat de match tegen utd voorstelde? Niks nada dat is de premier ligue vrienden. Geweldig spelen tegen een sterke ploeg en next week verliezen c comme ca. En maakt niet uit hoe ze spelen. Kick and rush
 
MoniqueVerschoor
 
37
2 september 2018 om 19:42
Goals scored in the #PL: Didier Drogba - 104 goals in 254 gamesRomelu Lukaku - 104 goals in 224 games25 jaar...Blijf vooral roepen dat hij niet goed genoeg is...
 
AjaxCunian
 
17
2 september 2018 om 19:46
Drogba scoorde op belangrijke momenten.. Chelsea had dat nodig want met Lampard hadden ze een veelscorende speler.
 
MoniqueVerschoor
 
14
2 september 2018 om 19:54
Ik beweer nergens dat hij daadwerkelijk beter/belangrijker is dan Drogba. Dat is hij namelijk (nog) niet.Maar deze cijfers liegen niet. Geen enkele huidige spits in de pl is significant beter dan Lukaku.Die kracht gecombineerd met die snelheid en die vuur mentaliteit, maakt het een genot om naar te kijken.Tuurlijk is zijn aananme en dribbel geen absolute top, maar nog steeds bizar goed voor zo n freak of nature. Bovendien heeft hij altijd net die seconde extra, vanwege dat bizarre lijf.
 
Arsenallz
 
4
2 september 2018 om 21:48
Ik vind eerlijk gezegd twee spitsen signifcant beter dan Romelu. Twee spitsen die het team niet snel laten hangen en staan als het moet. Ten eerst is Sergio Agüero zonder twijfel significant beter. Een speler die vanuit elke hoek raak kan schieten, extreem bewegelijk met een vernietigend schot. Sinds hij in de Premier League speelt (2011/12) alleen al in de competitie goed voor 146 goals. Alleen jammer dat blessures bij hem vaak roet in het eten gooien. Naast Agüero vind ik ook Kane significant een betere spits. Staat er altijd, scoort al vier seizoenen (sinds hij eigenlijk echt basisspeler is) minimaal 20 keer per seizoen in de competitie. Het probleem met Lukaku is dat hij soms de makkelijkste kansen mis kan schieten, het ontbeert hem soms aan de finesse en concentratie waardoor hij voor mij een significant mindere spits is dan Kane en Agüero.
 
KopiteRed
 
3
2 september 2018 om 22:45
Er zijn genoeg spitsen in de Premier League die beter zijn dan Lukaku, ondanks de statistieken.
 
lfc11
 
10
2 september 2018 om 20:02
Ondertussen mist hij ook weer enkele grote kansen op een hattrick en heeft hij in de voorgaande duels dit seizoen telkens minimaal 1 100 kans gemist. Niemand zal ontkennen dat Lukaku veel scoort, maar dat maakt hem niet gelijk goed genoeg. Maar goed, jij bent een ster in cherry picking, net als deze vergelijking met Drogba. Ik heb nog een statistiek van de PL-website van deze twee spelers: Big chances missed: Didier Drogba: 13 Romelu Lukaku: 75 Edit: Nu beweer je zelfs in je tweede post dat er geen enkele PL spits significant beter is... Als je toch zo een fan bent van cijfers liegen niet moet je misschien even die van Aguero/kane hun doelpunten opzoeken.
 
MoniqueVerschoor
 
5
2 september 2018 om 20:14
Wat is dat toch met sommigen die zo graag mij op fouten/ bias willen pakken?Ik zeg toch niet dat hij de onbetwiste spits van de pl is?Laat Kane en Agüero die cijfers oa bij een West Brom en Everton halen en ik gaf je gelijk.En die statistiek zegt mij niet zoveel. Zoals vandaag weer bleek: hij creëert die kansen wel zelf door z`n kracht en snelheid.Het is niet alsof hij voorin staat te wachten om er een in te tikken.Als rashford of Martial 70% Ben zijn drive had, waren het wereldsterren.Hoe er vandaag geen rode kaart viel na die 2 overtredingen op hem, is mij een raadsel.@HangoverIk begrijp ook zeker dat mensen dat vinden. Of Kane. Of zelfs Firmino.Maar ik vind persoonlijk Lukaku echt niet veel onder doen voor deze jongens. Maar nogmaals: "persoonlijk".
 
lfc11
 
1
2 september 2018 om 20:27
Iedereen ziet dat Aguero en Kane beduidend beter zijn dan Lukaku en de cijfers onderbouwen dat. Je argument 'laat Kane en Agüero die cijfers oa bij een West Brom en Everton halen en ik gaf je gelijk.' is natuurlijk ook belachelijk. Lekker selectief cijfertjes pakken en als een andere speler betere statistieken heeft met een non-argument komen. En als een statistiek je niet bevalt, dan weet jij het wel om te draaien dat dat je niet zoveel zegt of omdraait naar iets positiefs.
 
MoniqueVerschoor
 
4
2 september 2018 om 20:36
Poeh, fles azijn op? Of heeft deze overwinning je humeur wat verbitterd?Doe ff rustig. Hoe vaak moet ik benadrukken dat ik het nergens een feit heb genoemd dat ik Lukaku niet beduidend minder vind dan de rest?Kun je ook toelichten waarom dat zo n belachelijk argument belachelijk is? En wat in hemelsnaam is selectief aan mijn cijfers? Ik laat gwn aantal pl goals van Lukaku zien en dl zet dat af tegen legende Drogba. Je doet alsof ik hier eis dat nu de gouden bal naar Lukaku moet gaan...Jezus...
 
lfc11
 
0
2 september 2018 om 21:04
"geen enkele huidige spits in de pl is significant beter dan Lukaku." Dit zeg je hiervoor en nu is het opeens: " Hoe vaak moet ik benadrukken dat ik het nergens een feit heb genoemd dat ik Lukaku niet beduidend minder vind dan de rest?" Omdat het een argument is waar niks aan te bewijzen of weerleggen is, maar bovenal niks zeggend is. Aguero en Kane laten bij hun clubs zien geweldig te kunnen scoren en zouden dat zeer waarschijnlijk ook doen bij WBA en Everton. Lukaku speelde met een reden bij zulke clubs. Net als dat Kane al sinds zijn debuut voor Spurs de ene na de andere maakt en dus geen stapje terug hoeft te doen zoals Lukaku. Maar goed Lukaku is een prima spits die vaak genoeg scoort, maar ook veel kansen mist en daarom wat mij betreft niet goed genoeg voor het niveau dat United moet nastreven. Daar mag jij anders over denken, dat is prima.
 
MoniqueVerschoor
 
0
2 september 2018 om 21:16
Aha, daar had ik dan idd beter een "ik vind" tussen kunnen schuiven.En Kane debuteerde voor Spurs in 2011, maar begon pas te draaien in het 14-15 seizoen. Bovendien heeft ook hij toch voor de wat minder goden moeten spelen voor hij z`n kansen kreeg bij Tottenham#mierenneuken
 
Samcro
 
1
2 september 2018 om 20:18
Drogba 100 goals in 226 games voor Chelsea.
 
MoniqueVerschoor
 
2
2 september 2018 om 20:26
Je bent volgens mij z`n tweede periode vergeten mee te tellen vriend !! Bovendien zijn deze cijfers alleen pl!
 
Samcro
 
1
3 september 2018 om 00:55
Alleen PL heb je gelijk. Ik bedoelde dat hij er 100 voor Chelsea had in 226
 
TakeMeHome
 
0
2 september 2018 om 20:39
Zijn mooie statestieken. Maar het wordt nu wel hoogtijd dat hij een absolute killer voor het doel gaat worden. Beste man krijgt hele goede & mooie mogelijkheden waarvan je verwacht van een (top) spits dat hij ze volwaardig afrondt. Er zijn momenten dat de keeper er gewoon weg goed bij of tussen zit, gotta give ya (& him) that.Maar er zijn ook momenten geweest die hij resoluut had moeten afronden & dat na liet. Tegen the Spurs bijv, als hij die scoort krijg je een andere wedstrijd. & dat is dus zo’n moment. Vandaag had hij ook weer de kans om er 4 in te leggen. Hart zat er bij de ene goed bij & bij de ander was zijn handeling snelheid niet snel genoeg..
 
MoniqueVerschoor
 
0
2 september 2018 om 20:57
Uiteraard. Het verlies vorige week zou je eigenlijk hem kunnen aanrekenen. Spurs werden overrompeld en een goal had een harde klap uitgedeeld.Maar met die drive en passie, krijg je gwn een zwak voor hem.Bovendien heb ik liever een spits die 5 kansen creëert en er 2 scoort dan iemand die 1 kans creëert en er 1 scoort.Maar vergeet echter niet dat hij pas 25 is (!!) Er zit nog genoeg rek in deze jongen.Z`n touch zal nooit van die Messi worden, maar ik gok dat hij nog zeker niet aan z`n top zit.En z`n kracht en snelheid compenseert toch zoveel voor hem.
 
TakeMeHome
 
2
2 september 2018 om 22:59
Vind het ook een fantastische speler & precies zoals je aan geeft: ‘Er zit genoen rek in deze jongen’. Eens. Echter denk ik dat die rek er nu niet uit hem getrokken wordt & dat is dus het jammere. Zijn hard work & dedication waren vorig jaar rondt deze tijd beter. Denk dat Lukaku nog wel wat meer in vorm moet komen. Ben aardig kritisch op ‘m, maar dat komt meer omdat ik eigenlijk meer verwacht zoals bij meerdere & wellicht moet ik dat laten afnemen.
 
Buitenspelgoal
 
3
2 september 2018 om 19:44
Watford het nieuwe Leicester?
 
GenGhibli
 
1
2 september 2018 om 21:12
Zijn tot dusver de verassing. Maar mankeren toch wel wat tov Leicester. De verdediging is minder en ze hebben niet echt een duo als Mahrez en Vardy. Ik zie ze het wel nog een hele tijd volhouden. Het is een krachtig en atletisch team.