Luuk de Jong ook trefzeker in el Clásico? Profiteer van Odds Boosts bij BetCity
Woensdag, 12 januari 2022 om 18:00

Barcelona - Real Madrid is de Wedstrijd van de Week bij BetCity.nl! Hier kun jij van profiteren, want zowel voor nieuwe als bestaande spelers staat een héérlijke bonus klaar rond El Clásico!

Maak een transfertje naar BetCity en claim je Odds Boost!
Zet jij je geld in op een zege van de Madrilenen in de halve finale van de Supercopa de España, of verwacht je dat het team van Xavi zich plaatst voor de finale in Saudi-Arabië? Wat je besluit ook is, bij BetCity worden nieuwe spelers beloond met een verhoogde odd om je weddenschap een boost te geven. Hierdoor is jouw inzet op El Clásico als nieuwe speler veel meer waard!

Gezien de huidige vorm van beide ploegen is de Koninklijke op papier de favoriet. Aan de kant van Real Madrid is met name Karim Benzema op schot. Een zege van los Blancos en een doelpunt van de Franse spits levert bij BetCity liefst 3.05 keer je inzet op. Bovendien won Real Madrid de laatste 4 onderlinge duels en won Barça voor het laatst in 2019 tegen de aartsrivaal. Maak je als nieuwe speler gebruik van de Odds Boost? Dan wordt deze weddenschap nóg meer waard!

Patrick Kluivert, Rivaldo, Ronaldinho en Lionel Messi waren natuurlijk sterspelers van Barcelona, maar de nieuwe man is toch écht Luuk de Jong. De Oranje-international was trefzeker in zijn laatste 2 duels en bezorgde zijn ploeg daarmee 4 punten. Een goal van de kopsterke spits tegen Real is 4.20 keer je inzet waard!

BetCity geeft bestaande spelers een Free Bet!
Ook als je al een account hebt op BetCity.nl kun je profiteren van een fraaie actie! Voor bestaande spelers staat rond de kraker tussen Barcelona en Real Madrid namelijk een €5 Free Bet klaar. Deze actie is geldig tot en met woensdagavond 20.00 uur, dus wees er snel bij en claim die bonus!

Let op: speel bewust, 18+

Meer nieuws
   
12:42
12:42
Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
   
12:40
12:40
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
2
   
12:10
12:10
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
39
   
11:56
11:56
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
16
   
11:46
11:46
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.