Man United is morele winnaar na boeiend gevecht met Arsenal
Woensdag, 5 december 2018 om 22:54

Het mooiste affiche van de vijftiende speelronde in de Premier League heeft geen winnaar opgeleverd. Arsenal kwam tot twee keer toe op voorsprong tegen Manchester United, maar het werd woensdagavond op Old Trafford 2-2. The Gunners moeten de vierde plaats nu delen met Chelsea, terwijl Manchester United op een gedeelde zesde stek staat. Tottenham Hotspur was met degelijke cijfers te sterk voor Southampton (3-1) en is de nieuwe nummer drie van de Premier League.

Manchester United - Arsenal 2-2
José Mourinho liet Paul Pogba en Romelu Lukaku om 'technische en tactische redenen' op de bank beginnen, zo liet hij vooraf aan BT Sport weten. Zonder het tweetal was het balbezit in het eerste kwartier voor Manchester United, maar grote kansen leverde dat overwicht niet op en na 26 minuten viel de 0-1. David de Gea liet de bal na een kopbal van Shkodran Mustafi uit zijn handen glippen en Ander Herrera werkte weg, maar dat deed hij van achter de doellijn. De goal telde. Arsenal kon echter niet lang van die voorsprong genieten, want na 31 minuten spelen tikte Anthony Martial de gelijkmaker binnen op aangeven van Herrera. Die treffer had overigens niet mogen tellen daar Herrera buitenspel stond aan de vrije trap die aan de goal vooraf was gegaan.

In het laatste kwartier vielen er geen grote kansen meer te noteren, al werden er wel veel kaarten uitgedeeld en ontsnapte Marcos Rojo aan rood. De verdediger ging stevig door op Matteo Guendouzi en kwam weg met een gele prent. Arsenal begon ook aan de tweede helft behoorlijk weifelend en Manchester United dicteerde het spel, zonder daarbij gevaarlijk te worden. Na 63 minuten voerde Mourinho zijn eerste wissel door: Lukaku kwam binnen de lijnen voor Martial. Even later greep ook collega Unai Emery in: Lacazette loste Alex Iwobi af. De Fransman had niet lang nodig om zich te laten gelden bij de bezoekers.

Na balverlies van Rojo ging Lacazette de combinatie aan met Henrikh Mkhitaryan en in een poging de bal te blokken gleed Rojo de bal, onder druk van Lacazette, over zijn eigen doellijn: 1-2. Dertien seconden later was het echter weer gelijk: Lingard prikte de bal van dichtbij voorbij Bernd Leno. Even later ontsnapte Manchester United aan een nieuwe achterstand toen De Gea met zijn voet redde op een poging van Pierre-Emerick Aubameyang. Mourinho liet Pogba en Marouane Fellaini nog invallen, maar het scorebord kwam niet meer in beweging. Manchester United zal zich vermoedelijk de morele winnaar voelen.

Tottenham Hotspur - Southampton 3-1
Tottenham kende op Wembley een droomstart, want na negen minuten lag de bal er al in. Christian Eriksen trok de bal met zijn linker laag voor en Harry Kane hoefde enkel zijn voet tegen het leer te zetten: 1-0. Tottenham bleef in het vervolg de baas, maar kwam niet verder dan doelpogingen van Kane, Heung-Min Son en Eriksen. Aan de andere kant was de beste kans voor Pierre-Emile Höjbjerg, die met een afstandsknal Hugo Lloris op zijn pad vond. In de tweede helft nam het team van Mauricio Pochettino gauw afstand van Southampton.

Lucas Moura hamerde een afvallende bal na een hoekschop voorbij Alex McCarthy en tien minuten na de pauze tekende Son op aangeven van Kane voor de 3-0. De wedstrijd was gespeeld. In het vervolg kregen the Saints nog wel enkele mogelijkheden, maar Kieran Trippier blokte een schot en Lloris lette tot twee keer toe goed op. In de slotfase wist Southampton, waarbij Wesley Hoedt aan de kant bleef, toch nog te scoren via Charlie Austin. Die treffer was er slechts voor de statistieken.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
3
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (106)

 
Arsenallz
 
87
5 december 2018 om 22:55
Tja, over het spel moeten we geen woorden vuil maken. Blunders van de Gea, Kolasinac, Rojo en voornamelijk de scheidsrechter. Ik heb geen goed woord over voor Marinner, absoluut idioot hoe hij heeft gefloten. Ten eerste mist hij een buitenspel goal maar verzuimt zoveel kaarten te geven. Rojo die bij de enkel breekt van Guendouzi, Torreira die tot twee maal toe gigantisch hard uitdeeld. Fellaini die aan het haar trekt van Guendouzi. Knap dat Matic ook op het veld bleef staan. Tijd voor de Var, want dit kan niet langer zo. Weinig respect voor United. Leuk dat Arsenal niet heeft verloren. Maar dit was echt waardeloos.
 
Craig Tucker
 
52
5 december 2018 om 22:56
Best een leuke wedstrijd om naar te kijken, maar als er bij deze wedstrijd een VAR was geweest dan was het idd allemaal anders gelopen. Roco rood, en de eerste treffer van Utd zou niet geteld worden wegens buitenspel. Ook voor Fellaini kun je (vind ik) rood geven, aan iemand zijn haar trekken vind ik beneden alle peil. Maar ik weet niet hoe de regels hierom zijn. Vind het overigens niet echt een grote fout van Leno. Hij had hem iets harder weg mogen stompen misschien maar deed dit ook niet heel verkeerd.
 
Arsenallz
 
40
5 december 2018 om 22:57
Arsenal hoort hier gewoon te winnen als de scheidsrechter normaal fluit, zullen vast nog mensen zijn die beweren van niet. Tijd voor de Var. Daarnaast onbegrjpelijk dat Marinner hier mag fluiten, is gewoon een onbekwame man. Actie van Fellaini is gewoon rood.
 
Mikie smalling
 
18
5 december 2018 om 22:58
Met de VAR had United wss wel een pingel gehad he
 
stravven
 
8
5 december 2018 om 22:59
Dat kan niet, dat moet gewoon. Ik ken de regels hierom niet, maar ik kan me ook niet voorstellen dat dit daar expliciet in benoemd word en dat dit gewoon als unsportsmanlike te boek staat.
 
ArsenalFanehv
 
36
5 december 2018 om 22:59
Ja ahahahhaa hoe raar was dat. Trok gewoon vol aan Guendouzi zijn haren, slaat helemaal nergens op. Op het einde ook nog ff zijn elleboog op Lichtsteiner zijn hoofd plaatsen.. man man man die gast is lomp.
 
baloog
 
7
5 december 2018 om 23:00
Als je een pingel bedoelt voor die handsbal snap je er weinig van
 
stravven
 
22
5 december 2018 om 23:00
En een goal minder in de eerste helft, een rode kaart voor Rojo, een rode kaart voor Torreira, een voor Matic, een of twee voor Fellaini met haar trekken en vliegende ellebogen, misschien nog een tweede voor Torreira, en ga zo maar door. REF was gewoon bar slecht vandaag.
 
Craig Tucker
 
4
5 december 2018 om 23:02
Bedoel je voor hands mikie smalling? Vond het lastig te zien
 
Mikie smalling
 
13
5 december 2018 om 23:21
Ja ik geloof dat het hands was. Dat haren trekken was inderdaad rood, de elleboog vond ik twijfelachtig
 
stravven
 
5
5 december 2018 om 23:40
Fellaini verdient gewoon een dwangbuis. Hij raakt zo gigantisch vaak mensen met zijn armen, dat kan gewoon niet meer, en als de VAR ingevoerd wordt dan kan hij iedere wedstrijd eerder gaan douchen.
 
Titaantje
 
5
5 december 2018 om 23:58
Ik schat in dat er geen regels zijn voor "aan het haar trekken", maar daar mag de scheidsrechter wat wijsheid toepassen en de speler lekker gaan laten douchen.
 
Mikie smalling
 
19
5 december 2018 om 22:58
Weinig respect voor United? Walgelijk hoe makkelijk Arsenal vanaf minuut 1 naar de grond ging, echt smerig. Vooral die Guendouzhi, echt een prachtige speler, maar wel een hele vervelende.
 
ArsenalFanehv
 
34
5 december 2018 om 23:00
Hij overdrijft het een beetje maar Herrera trapte die jongen constant op zijn enkels. Op een gegeven moment ga je niet eens meer proberen te blijven staan.
 
stravven
 
34
5 december 2018 om 23:03
Heb je die overtredingen van Rojo en Fellaini op Guendouzi gezien? Bij de eerste had hij geluk dat hij niet vast op de grond stond, daar was hij gewoon afgezaagd, en komop, aan iemands haar trekken kan gewoon niet.
 
connorverwer
 
3
5 december 2018 om 23:08
Nou is het wel makkelijk over united zijn overtredingen praten maar er zaten er toch ook een paar bij van arsenal
 
stravven
 
12
5 december 2018 om 23:12
Dat ontken ik ook nergens, Torreira had er zeker afgemoeten. Maar een schop vind ik tot daar aan toe, aan iemands haar trekken gaat gewoon helemaal nergens meer over.
 
Mikie smalling
 
3
5 december 2018 om 23:22
Toch wordt ik liever aan m'n haren getrokken dan dat ik mn enkel zowat breek (zie Matic en Guendouzhi)
 
Champies
 
12
5 december 2018 om 23:32
Ik word ook liever gebeten door Luis dan dat ik mijn enkel breek.. maarja normen en waarden he
 
Dani17
 
10
5 december 2018 om 23:37
@ stravven Dat van Fellaini begreep ik wel, na al die jaren dat iconisch kapsel te hebben gedragen.. Het gemis was duidelijk zichtbaar in die actie ??
 
Bon Jovi
 
7
5 december 2018 om 23:00
Buitenspel is natuurlijk niet de verantwoordelijkheid van de scheidsrechter. 'ten eerste mist hij buitenspel'... tja. Dat is de verantwoordelijkheid van de lijnrechter, en dit was sowieso niet met het blote oog zichtbaar. Het is inderdaad wachten op de Var.
 
baloog
 
2
5 december 2018 om 23:05
Mwah ik vind dat je dit als getrainde grensrechter wel moet zien hoor. Het is een stilstaande situatie en de aanvaller loopt achter de linie. Als het bij gewoon spel was oké, maar nu hoeft hij alleen te kijken wanneer de bal geraakt wordt
 
stravven
 
2
5 december 2018 om 23:14
Duidelijk dat de VAR gewoon nodig is.
 
vp10Arsenal
 
7
5 december 2018 om 23:29
Als in deze wedstrijd de VAR consequent gebruikt was, waren we nu nog aant kijken. Naar 7 tegen 7.
 
tokkie020
 
6
5 december 2018 om 23:02
Wat is die guendouzi toch een heerlijke speler zeg!! Keek nu voor het eerst sinds lange tijd weer naar arsenal, maar ben overtuigd. Kun je wat meer over hem vertellen misschien?
 
stravven
 
9
5 december 2018 om 23:08
Heeft in de jeugd bij PSG gezeten, is naar Lorient gegaan en afgelopen zomer voor 8 miljoen naar Arsenal gehaald. Is Frans, maar heeft ook een Marokkaans en volgens mij ook een Algerijns paspoort, en heeft tot nu toe 1 goal en 2 assists in nog geen 1200 minuten, wat gewoon netjes is voor een verdedigende middenvelder.
 
sander1410
 
8
6 december 2018 om 07:33
Waarom worden goals en assist altijd vertelt? Dit is zo niet boeiend om te weten voor een CVM. Het is veel interresanter hoeveel duels hij heeft gewonnen en hoevaak hij de bal gewonnen heeft. Of moet er bij een CV ook goals en assist worden uitgelicht...
 
tscadates
 
0
6 december 2018 om 12:28
Hou aub toch gewoon op. United was over 90 minuten de betere ploeg en liggen miereneuken over een schouder die al dan wel of niet offside was is echt zielig en getuigt van een zwakke mentaliteit vind ik. Arsenal heeft 2 flutgoalen gemaakt, een flater van de keeper en een flater van de verdediging en buiten dat geen haar gepresteerd, maar daar zeg je natuurlijk niks over.
 
vp10Arsenal
 
20
5 december 2018 om 22:56
Hier had Arsenal gewoon moeten winnen. 2x op voorsprong komen en dan 2 zulke droevige goals weggeven. Arsenal was gevaarlijker en had pech met de blessures waardoor er niet aanvallend genoeg gewisseld kon worden. Hier had makkelijk 3 punten gehaald moeten worden. Overigens had Rojo al 1x donkerrood moeten krijgen en bij die goal zaagt hij nog een keer volledig Lacazette omver. Typische Mourinho ploeg, dit had Arsenal moeten winnen.
 
Mikie smalling
 
26
5 december 2018 om 22:59
De goals van Arsenal zelf waren natuurlijk ook van een bedenkelijk niveau hè
 
alex.utd
 
20
5 december 2018 om 23:00
haha ja want die goals van Arsenal waren echt op eigen kracht gemaakt. United gaf 2 droevige goals weg, Arsenal ook. Al met al was het spel van beide kanten dramatisch.
 
stravven
 
19
5 december 2018 om 23:03
Spel dramatisch, goals dramatisch, scheids dramatisch. Vreemdgenoeg wel een hele vermakelijke wedstrijd, maar misschien juist omdat het zo slecht was.
 
vp10Arsenal
 
19
5 december 2018 om 23:06
Arsenal heeft sowieso twee 400% kansen meer gecreëerd dan United.
 
ManUuu
 
10
5 december 2018 om 23:05
Op voorsprong komen tegen ons is natuurlijk vanzelfsprekend bij ons, daarna gaan we pas voetballen Maar man man, zelden een wedstrijd met zoveel ups en downs meegemaakt, vermakelijk, dat wel. Na dat martial en lingard eruit waren zag je dat de hele dynamiek voorin weg was, erg zonde want zowel rashford, lingard en martial vond ik goed met elkaar spelen, laat ze maar gewoon staan daar 90 minutrn mou, lukaku bakt er toch niks van laatste tijd.
 
stravven
 
7
5 december 2018 om 23:08
Lingard is eraf gehaald vanwege een blessure, net zoals Martial. Dan moet je als coach wel.
 
vp10Arsenal
 
3
5 december 2018 om 23:05
Goals van Arsenal waren ook niet van hoog niveau, maar ze worden wel eerder gemaakt. Dan hoor je te concentreren en misschien iets compacter te gaan spelen. Overigens forceert Arsenal zelf die 2e, ook al is het waanzinnig slecht van Rojo. Als Rojo er gewoon uitgestuurd wordt, raakt Auba de penalty en is het 10 tegen 11. Verder missen Auba en Mkhi twee 400% kansen.
 
stravven
 
16
5 december 2018 om 22:56
Wat een gigantisch slechte wedstrijd, en ook gewoon een keiharde. Torreira had eraf gemoeten, net zoals Rojo en Matic, en dan heb je nog Fellaini die gewoon mensen aan hun haar gaat trekken, dat kan je gewoon niet maken. 4 hele lelijke goals gezien, en jammer dat de 1-1 een flinke lucht van buitenspel had. Ik kan maar 1 conclusie trekken: Tijd voor de Var.
 
vp10Arsenal
 
11
5 december 2018 om 23:00
Matic en Torreira hadden er afgemoeten, Rojo 2x. Arsenal wordt hier gewoon lelijk genaaid. Arsenal had zelf de trekker over moeten halen, Auba of Mkhi had moeten scoren. United komt hier gewoon goed weg, zo gevaarlijk waren die niet.
 
Arnino
 
3
5 december 2018 om 23:05
Wou net zeggen, zegt niemand hier dat 't echt een dramatische wedstrijd was. Waar heb ik naar lopen kijken zo veel balverlies ongelofelijk
 
baloog
 
25
5 december 2018 om 22:57
Niet verliezen op Old Trafford is op zich overwinning voor Arsenal, maar qua kansen moet je hem hier pakken. Mhiki wilde alleen zijn oude club niet begraven.Oh ja de scheids was dramatisch. United met een buitenspel goal en ten minste 4 rode kaarten niet gegeven (waarvan 2 voor Rojo alleen)
 
Mikie smalling
 
0
5 december 2018 om 22:59
Welke nog meer dan?
 
baloog
 
8
5 december 2018 om 23:01
Fellaini, torreira en Matic
 
ArsenalFanehv
 
3
5 december 2018 om 23:01
Torreira en Matic
 
Mikie smalling
 
1
5 december 2018 om 23:25
Ah oke, ik dacht 4 voor United
 
Superman123
 
3
5 december 2018 om 22:57
Leuke wedstrijd met een slecht niveau aan voetbal. Het is jammer dat United gewoon al sinds van Gaal geen man heeft op het middenveld met een splitsende steekbal/paas. Rashford, Lingard en Matic zijn erg goed, de rest van het team matig. Het zou ook een zege zijn als Fellaini stopt voor het voetbal. Arsenal speelt redelijk, maar moet een muur door. Erg lastig. Mourinho blijft een mafkees.
 
Dat Guy
 
24
5 december 2018 om 23:03
Matic erg goed? Het beste is daar al een tijdje vanaf en dat was vandaag weer duidelijk.
 
Thierryvane
 
2
5 december 2018 om 22:57
Martial zijn goal geldig? Ja/nee?
 
Dani17
 
22
5 december 2018 om 22:58
Niet geldig. Buitenspel.
 
stravven
 
8
5 december 2018 om 23:01
Het waren gewoon 4 hele lelijke goals vandaag. Echt gewoon allemaal.
 
baloog
 
7
5 december 2018 om 23:07
De mooiste van Mhiki telde niet
 
Thierryvane
 
1
5 december 2018 om 23:07
United heeft erg gemazeld door Arsenal zelf en de ref
 
Dani17
 
1
5 december 2018 om 23:21
@stravvenKlopt, om over de passing nog maar te zwijgen. Man man man. Het gemis van Ozil werd heel duidelijk, al zouden zijn benen waarschijnlijk eraf gezaagd zijn deze pot.
 
vp10Arsenal
 
8
5 december 2018 om 23:02
Anderhalve millimeter buitenspel, ik snap dat hij niet gegeven wordt. Was gewoon slecht verdedigd en gekeept van Arsenal, hand in deze in eigen boezem steken.
 
 
1
6 december 2018 om 10:09
Eerlijke reactie, maar klopt. Alleen zijn haarlok was ongeveer buitenspel. Ik kan mij heel gked voorstellen dat dit niet af is gefloten
 
BJK-Q7
 
13
5 december 2018 om 22:57
Man of the match was Marriner. Hij heeft 4 rode kaarten gewoon gemist! Matic, torreira, fellaini en vooral rojo verdiende een rode kaart. Meerdere keren fout gegeven corners en overtredingen. Daarnaast kwamen bijna alle doelpunten eigenlijk uit fouten van de verdedigingen. Het was wel een gekke wedstrijd om naar te kijken.
 
 
0
6 december 2018 om 10:11
90 minuten gekeken met volledige aandacht. Dat dan weer wel. Er gebeurde zo verschrikkelijk veel. Maar vooral Rojo en Fellaini, wat een trieste spelers zijn dat. Fellaini komt erin en is stikjaloers op die volle bos om nadien ook maar ergens zijn arm weer te plaatsen. Wat een afschuwelijke speler is hij...
 
Dani17
 
5
5 december 2018 om 22:57
Knotsgekke wedstrijd waarin alles zat behalve goed voetbal. Dramatische passing, verdedigen, schandalige tackles. Gelijkspel is wel voor beide ploegen verdiend.
 
shenkie
 
11
5 december 2018 om 22:58
Heerlijke wedstrijd! Wat een beleving... vooral Guendouzi... 8 miljoen van Lorient en wat een loopvermogen!!! Ajax en Psv, dit was gewoon haalbaar zat ik de halve wedstrijd te denken!
 
Dani17
 
11
5 december 2018 om 22:59
Kan, maar als er een PL club langskomt ben je al kansloos.
 
shenkie
 
4
5 december 2018 om 23:18
Bij spelers van 15 a 20 miljoen wel (richarlison) maar spelers die minder waard zijn, zijn 100 procent haalbaar... wat doen lozano, tadic, guti, Neres, en eerder oa Sánchez en arias anders in de eredivisie?
 
Dani17
 
4
5 december 2018 om 23:26
Volgens mij was de interesse uit de PL voor hun komst naar de ED niet concreet (uitzondering Tadic, komt er vandaan). Verder gaat het niet zozeer om de transfersom, want PSV en vooral Ajax kunnen best 15 a 20 mil neerleggen als ze echt willen, maar eerder het contact voor de speler en natuurlijk het aanzien van de PL.
 
Number Fourtee
 
2
5 december 2018 om 22:58
Ik zei van tevoren al dat ik zou tekenen voor een gelijkspel, maar als je ziet hoe Arsenal zeker kon winnen hier, laat het toch een ietwat zure nasmaak na. Fouten festijn keer op keer.
 
Lestienne
 
3
5 december 2018 om 22:59
Beton voetbal daar op old trafford.. ben er maar trots op!
 
mart1n
 
11
5 december 2018 om 23:01
"Mourinho die de arbitrage vriendelijk bedankt", ja snap ik; puntje cadeau gekregen zeg.
 
olumuneFb
 
4
5 december 2018 om 23:03
Boeiende wedstrijd, niet al te hoog niveau met belachelijke fouten van zowel de spelers als de scheidsrechters. De gea herstelde zich nog enigzins maar die Marinner floot met de minuut slechter. Rojo die als een debiel in kwam vliegen (niet de eerste keer) en torreira die op de enkel ging staan van zijn tegenstanders, allebei verdienden rood. Het spel onder Mourinho is droevig en geforceerd. Wel moet ik zeggen dat de selectie ook niet al te sterk is maar dat is nog geen reden om zo laag te staan. Vermoed dat Mourinho het seizoen zal afmaken en vervolgens ontslagen zal worden en hoop dat Woodward met hem mee zal gaan. Old Trafford van de theatre of dreams naar een speeltuin voor tegenstanders.
 
El Fenomeno
 
12
5 december 2018 om 23:03
Wat een matige namen bij beide teams. Tien jaar geleden was dit juist de wedstrijd waar je naar uit keek.
 
Samcro
 
15
5 december 2018 om 23:51
Je bedoelt met sagna, toure, gallas, clichy, denilson en song etc? Ja echt toppers waren dat...
 
ArsenalFanehv
 
6
6 december 2018 om 00:12
El Fenemeno ik denk dat je mikt op 15 jaar geleden. Toen waren deze wedstrijden zo geweldig. Keane vs Viera was altijd heerlijk om te zien.
 
JJUnited
 
7
5 december 2018 om 23:03
Je kan beginnen over alle ellende die we de afgelopen 2 uur voorgeschoteld kregen, of genieten van de kleine dingetjes. De Gea weer eens bewezen de beste keeper ter wereld te zijn, ongeacht z’n blunder. Dalot aanvallend goed, verdedigend minder maar hij is pas 19. Bailly is echt een beest, maar tactisch enorm zwak en Lingard laat maar weer eens zien hoe belangrijk hij kan zijn. Aan Arsenal kant heb ik kunnen genieten van die Guendouzi. Wat een speler, vooral als je bedenkt dat hij niet duur was. Heeft een goeie ontwikkeling doorgemaakt.
 
stravven
 
8
5 december 2018 om 23:05
Dalot vond ik alles behalve overtuigen, ook al is hij nog enorm jong. Hij mist handelingssnelheid, en zijn voorzetten zijn niet bepaald goed te noemen.
 
vp10Arsenal
 
0
5 december 2018 om 23:08
En verdedigend was hij ook niks.
 
JJUnited
 
2
5 december 2018 om 23:26
Oogde van wat ik heb gezien enorm zenuwachtig en we zullen zien of hij zich goed zal ontwikkelen, maar voetballen kan die echt wel.
 
baloog
 
3
5 december 2018 om 23:08
Ik vond Dalot ook aanvallend enorm zwak, kreeg meermaals zeeen ruimte en deed er niks mee. Continu wachtte hij te lang.
 
vp10Arsenal
 
5
5 december 2018 om 23:10
Vond ik trouwens ook bij Kolasinac. Daarom heb ik zo een vreselijke hekel aan 5 verdedigers, Kolasinac is heel de wedstrijd de vrije man. Als je gewoon met 4 verdedigers speelt, wordt een aanvallendere speler de vrije man en die hebben per definitie meer aanvallende kwaliteiten.
 
Perugia
 
0
6 december 2018 om 02:59
Beste keeper ter wereld, ongeacht zijn blunder... wait for it... HAHAHAHA. Wij van WC eend vinden dat u een plaat voor uw hoofd heeft.
 
sniewaar
 
3
5 december 2018 om 23:04
Een winst op dat vervloekte Old Trafford beschouw ik toch wel als essentieel onderdeel in de wederopstanding van Arsenal. Jammer dat het vandaag weer niet lukt. Je treft wederom een United dat absoluut niet in vorm is, en verliest door 2 kinderlijke fouten. Vooral de 2-2 was echt lachwekkend. In ieder geval nog wel de ongeslagen reeks behouden.
 
Dat Guy
 
5
5 december 2018 om 23:04
Knotsgekke en leuke wedstrijd maar wel ontzettend veel fouten. Weet niet hoe maar wij hebben niet verloren vandaag. Mooi dat Martial heeft gescoord en dat ook nog eens op zijn verjaardag. Pogba die in de 2e helft pas erin komt. Moet niet gekker worden.#MourinhoOut
 
Dr.Jero
 
1
5 december 2018 om 23:04
Vermakelijk in zijn beperkingen. Een erg lastige game voor de scheids (en zijn team) die buitenspelgoal tja dat kan gebeuren. Een minimaal verschil erg moeilijk om dat altijd correct te hebben en echt kwalijk zal ik dat t scheidsrechtersteam ook niet nemen ( laat wel weer zien dat de var een toevoeging is ) en de rode kaarten die gegeven hadden kunnen/moeten worden werkt beide kanten op. Ik heb me iig vermaakt met deze pot
 
Arnout108
 
2
5 december 2018 om 23:06
Wil even mijn medeleven tonen voor alle Arsenal fans die net klaar waren met juichen en toen de 2-2 tegenkregen. Dat is toch ook een parodie op verdedigen bij die treffer. Voor de rest was het wel een redelijk leuke tweede helft. Kansen strijd en opstootjes. Prima voor een neutrale kijker zoals ik. Wel jammer dat Arsenal niet won. Was toch leuker geweest voor de ranglijst. Nu lopen ze weer 2 punten meer achter op de bovenste plaatsen.
 
stravven
 
4
5 december 2018 om 23:10
De titel zit er dit jaar gewoon niet in, het wordt een gevecht met de twee andere clubs uit Londen voor plek 3 en 4, ik denk dat City en Liverpool nog net een maatje te groot zijn.
 
vp10Arsenal
 
0
5 december 2018 om 23:23
Emery heeft er wel vrij snel een enorm zelfverzekerde ploeg van gemaakt die van iedereen kan winnen. Ik ben alleen vreselijk tegen 5 verdedigers en vind dat Lacazette moet spelen, al is Auba in de spits wel vreselijk gevaarlijk. Ramsey en Mustafi vervangen, contracten op orde krijgen en je hebt echt wel een mooi team. Liverpool en City zijn allebei nog wel een bak completer en vooral laatst genoemde heeft een volwaardige selectie van 35 man.
 
Dani17
 
0
5 december 2018 om 23:56
Mustafi is echt een probleem achterin. Ik zou De Ligt daar wel willen zien.
 
vp10Arsenal
 
0
6 december 2018 om 00:52
Die gaat niet helaas niet naar Arsenal, maar linea recta naar de absolute top.
 
PeterVermeuIen
 
4
5 december 2018 om 23:09
6 van de 15 wedstrijden werd er gewonnen door Manchester United oftewel FC Mourinho, zeer onwaardig.
 
lfc11
 
0
5 december 2018 om 23:09
United misschien de morele winnaar, maar met een gelijkspel nog steeds 8 punten achter op plek 4, achter Bournemouth op de ranglijst op doelsaldo en een straatlengte achter City en Liverpool. Misschien dat Mourinho in de drukke maanden die nu komen wat kan herstellen en dat zal nodig zijn ook, maar ik zie het niet gebeuren. Dat haren trekken van Fellaini sloeg trouwens echt nergens op. Actie van Lacazette was belachelijk, maar ook wel grappig.
 
TheRoscoe
 
4
5 december 2018 om 23:10
Geïrriteerd met het gelijkspel. Winst uit handen gegeven vanwege domme fouten achterin.Lacazette opnieuw bepalend. Had gewoon een winnende goal gehad op Old Trafford als Kolasinac niet opeens de bal achterin wou aannemen.Zal wel. Op naar de volgende wedstrijd.
 
vp10Arsenal
 
3
5 december 2018 om 23:18
Maar hoe missen Mkhi en Auba die kansen ??. Deze had ik er nog wel ingeschoten op zaterdagnacht.
 
TheRoscoe
 
3
5 december 2018 om 23:20
Ik heb geen idee. Als ik teveel erover nadenk, ga ik waarschijnlijk een kopstoot geven aan mijn muur en dat is geen goed idee.
 
Bon Jovi
 
0
5 december 2018 om 23:23
Die van Miki was best moeilijk. Al verwacht je van een topspeler wel dat hij scoort. Maar vooral Auba moest inderdaad scoren. Zeer jammer, dit kon een enorme mentale boost geven, nog belangrijker dan de 2 extra punten.
 
Fc Scheidsrech
 
3
5 december 2018 om 23:40
Kolasinac Tank van de Wedstrijd. Hij maakte foute inschatting bij United goal maar verder man man. Die hele linker flank was zijn huiskamer. Bleef maar gaan en gaan. Niks kon hem tegen houden, God Mode. Guendouzi begon nerveus zeker 1e helft maar in 2e helft leek het wel Bloodsports van United op hem. Ene na andere overtreding te verduren. United wel morele winnaar maar als ze blijven doorgaan met niet winnen, komt rechter rijtje best wel in de buurt. Na de 2-2 dacht ik we gaan er aan als Arsenal zijnde maar nee. Hebben laatste 35 minuten totaal gedomineerd
 
JMDIZZY
 
0
6 december 2018 om 07:37
Gezien de geschiedenis van Arsenal op Old Trafford is 2-2 wel goed, al moet met gelijk spel niet altijd blij zijn
 
LW88
 
0
6 december 2018 om 07:40
United morele winnaar? Kun je nagaan hoe laag je als United bent gezonken als gesuggereerd wordt dat je thuis met 2-2 de morele winnaar bent...