'Manchester United gaat ondanks interesse in Antony vol voor Cody Gakpo'
Zaterdag, 20 augustus 2022 om 07:20

Manchester United zal zich spoedig melden in Eindhoven voor Cody Gakpo. Volgens journalist Jason Burt van The Telegraph is Erik ten Hag klaar om 'all-out' te gaan voor de vleugelspeler. De berichtgeving is enigszins verassend te noemen, omdat eerdere berichten op vrijdag erop wezen dat de Engelsen zich vol op een nieuw bod voor Ajacied Antony zouden richten.

United zal zich spoedig melden om een 'onvermijdbaar' bod te doen op Gakpo. Vraag is voor hoeveel geld de Engelse topclub denkt te kunnen winkelen in het Philips Stadion. Volgens het Eindhovens Dagblad wil PSV de hoofdprijs ontvangen voor Gakpo, die in de lichtstad vastligt tot medio 2026. Eerder kwam al naar buiten dat de persoonlijke eisen van de linksbenige vleugelaanvaller geen probleem zijn voor United, dat naar verluidt circa zestig miljoen euro moet neerleggen voor Gakpo.

PSV is op de hoogte van de Engelse interesse, maar wil wachten tot na het tweede duel met Rangers in de play-offs van de Champions League met eventuele onderhandelingen. Een transfer in de slotfase van de transferperiode behoort zeker tot de mogelijkheden. Eerder meldde het regionale dagblad al dat PSV Calvin Stengs (OGC Nice) en Jesper Karlsson (AZ) in beeld heeft als eventuele opvolgers. De regionale krant benadrukt wel dat Karlsson een 'peperdure optie' is voor PSV en dat Stengs meer een speler is voor op de rechterflank. Zijn naam wordt wel op meerdere plekken gefluisterd.

Transferexpert Fabrizio Romano meldde vrijdag dat Antony nog steeds toptarget is, ondanks een door Ajax afgeslagen bod van tachtig miljoen euro. Op Old Trafford heerst het gevoel dat de Braziliaanse aanvaller nog steeds naar Manchester wil komen. Antony verscheen vrijdag wel op Sportpark De Toekomst, maar nam niet deel aan de training. Wel verscheen hij in het krachthonk van Ajax. Het blijft vooralsnog de vraag of United beide aanvallers wil contracteren of dat het op meerdere paarden gokt.

Meer nieuws
   
08:47
08:47
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
3
   
08:26
08:26
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
4
   
07:44
07:44
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
26
   
23:45
23:45
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
   
23:19
23:19
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (214)

 
Merp-39
 
38
19 augustus 2022 om 22:02
Allereerst is de beste man een linksbuiten in tegenstelling tot Anthony en ten tweede heeft Gakpo nog niets laten zien in Europese westrijden. Tegen Monaco was hij ronduit slecht en tegen Rangers was Saibari een stuk gevaarlijker dan hij. 80 miljoen voor Anthony is absurd, maar ook maar een bedrag dat in de buurt ligt voor Gakpo slaat natuurlijk nergens op.
 
yamiown
 
79
19 augustus 2022 om 22:18
Het is Antony, maar terzijde die irritante fout; Gakpo heeft gescoord tegen Sociedad en Monaco vorig seizoen, twee goals en een assist tegen Kopenhagen, een goal tegen Benfica. Tegen Ajax (bekerfinale en JC Schaal) was hij beslissend. Tegen Feyenoord twee goals afgelopen seizoen. Eigenlijk tegen alle tegenstanders op niveau was hij wel bij goals betrokken, behalve Leicester City. Dit seizoen tegen Monaco was het niet best, maar tegen Ajax een goal en een assist en tegen de Rangers een assist. Dat gezegd hebbende, ben ik het wel eens met de absurditeit van de bedragen tegenwoordig; Gakpo is geen zestig miljoen waard en Antony is geen tachtig miljoen waard.
 
DeProfessor1
 
14
19 augustus 2022 om 22:36
Ik vind het goed dat je het aankaart, maar ondanks dat je met feiten komt zullen de “haters”, om ze zo maar te noemen, nog steeds geloven in het fabeltje dat hij niet presteert in grote wedstrijden. Want stiekem denk ik dat ze gewoon weten dat het niet waar is, maar de waarheid maakt ze niet zoveel uit.
 
janter
 
11
20 augustus 2022 om 01:05
Ik vind Antony eerder 80 miljoen waard dan Gakpo 60 miljoen. Een Braziliaans wonderkind is eenmaal geliefder.
 
Mirnes Hanic
 
65
20 augustus 2022 om 01:12
Wonderkind ? Hou toch op zeg. Romario was een wonderkind Ronaldo9 was een wonderkind en Neymar was een wonderkind. Anthony in de verste verte niet een wonderkind. Dat hij bij Brazilie zit zegt mij niks. Er hebben wel slechtere spelers bij het braziliaans elftal gezeten die geen wonderkinderen waren. Dus dat argument slaat nergens op.
 
tyuin
 
4
20 augustus 2022 om 02:30
Zou mij niks verbazen als ze gewoon voor beiden gaan. Zullen allebei niet direct een heel seizoen kunnen spelen in de PL en kunnen elkaar dan mooi afwissellen samen met Sancho en Elanga. Ik zeg niet dat het ook verstandig is van United, maar het zal mij niks verbazen van een club in paniek.
 
Fairplay1
 
5
20 augustus 2022 om 07:42
Dus moeten, Ajax en PSV vragen wat hun spelers waard zijn? Als je je speler niet kwijt wil, dan ga je hoog zitten. En als je een speler graag wilt, dan ga je meer moeten betalen, dan wat je denkt dat ie waard is. Het graag willen, staat boven de waarde van de speler. Dus betalen zal je.
 
TechnoBastard
 
6
20 augustus 2022 om 08:26
Het zijn gewoon beide klasbakken van voetballers. Antony de showman en Cody iets ingetogener. Bij Ajax (groot merk) krijg je nu eenmaal meer voor spelers. Vond Cody tegen Rangers ook onzichtbaar en kan ook niet zo goed verklaren waarom. In dat opzicht is Antony verder, dus ik snap de discussie wel eerlijk gezegd, alleen weten we in Eindhoven heel goed wat hij kan..
 
FlamengoBrasil
 
3
20 augustus 2022 om 08:38
Hey Merp, dit waren niet de eerste twee wedstrijden van Gakpo he. Vorig jaar Europees gewoon zijn goals gemaakt. Makkelijk lullen zo, maar slaat helemaal nergens op. Al denk ik dat hij ook te kort komt voor de Engelse top, maar dat denk ik ook van Anthony. Daarnaast zou ik voor beide united een domme keuze vinden omdat er geen eer te behalen is bij die club voorlopig.
 
Merp-39
 
3
20 augustus 2022 om 09:06
Makkelijk lullen is het sowieso, want we doen het allemaal vanaf onze bank of achter ons bureau zonder enige consequenties Maar om op jouw opmerkingen terug te komen: ik ben het eens dat beiden niks te zoeken hebben bij Manu, en zeker niet voor die bedragen. Echter, als je dan toch zou moeten kiezen en jezelf zou moetn verplaatsen in een Engelse topclub, dan snap ik niet waarom je Gakpo boven Anthony zou verkiezen. Gakpo heeff vorig jaar Europees gespeeld, klopt. Maar het overall resultaat blijft dat hij bij een ploeg heeft gespeeld die gedegradeerd is uit de Europa League en het niet heeft gered tegen Leicester City. Anthony was onderdeel van een team dat zonder puntverlies de CL groepsfase won, en had daarin met veel assists en goals een aandeel (Sporting thuis, Dortmund uit etc.). Dit is natuurlijk veel aansprekender voor een buitenlandse club, dat lijkt me toch niet zo onlogisch?
 
hoogers1991
 
3
20 augustus 2022 om 09:08
Je gaat mij niet wijsmaken dat jij gakpo een betere speler vind dan Anthony??
 
Marcel Arts
 
0
20 augustus 2022 om 09:50
en hij lijkt het steeds geen 90 minuten vol te houden.
 
424gasderop
 
2
20 augustus 2022 om 14:48
Maar goed dat antony wel zoveel heeft laten zien dan... Effe serieus beide niet goed genoeg en al helemaal niet voor deze prijzen
 
baradona
 
56
19 augustus 2022 om 21:10
Hahaha zou echt een belachelijke aankoop zijn, alsof die jongen de ploeg wel even op sleeptouw gaat nemen. Is de eerste die afhaakt als het echt lastig word. Daarnaast Rashford , Sancho en Martial spelen die backs hier ook op een hoopje hoor ……
 
Pjotr87
 
51
19 augustus 2022 om 21:16
Ik snap het wel. Het gevaar is dat mensen in het voetbal altijd kijken naar de laatst gespeelde wedstrijd. Over een heel seizoen scoort Gakpo meer en geeft hij meer assists en dat in een kwalitatief minder team. De statistieken van Anthony zijn nogal magertjes al ziet het er altijd wel spectaculair uit, het gaat uiteindelijk om het rendement.
 
myvision
 
68
19 augustus 2022 om 21:19
" Kan op zich leuk voetballen, maar meer ook niet. Mist de mentale hardheid en mentaliteit om het maximale uit een wedstrijd te halen. Zodra het tempo omhoog gaat, zakt hij standaard door het ijs. Bij Heerenveen liet hij echt iedereen uit zijn rug weggelopen, maar daar mocht dat blijkbaar. Ik vind het een slapjanus op voetbalschoenen. " - Baradano na de aankoop van Veerman door PSV. Ik kan je voorbarige conclusies niet echt meer serieus nemen.
 
Ducktaildo
 
27
19 augustus 2022 om 21:21
Pjotr87. Zowel Gakpo als Antony hebben niks te zoeken bij United. Zijn niet de verlossers en die worden wel gezocht. Heeft vrij weinig te maken met de laatste wedstrijden. Zolang zij de eredivisie niet kunnen domineren gaan zij in de PL bij United ook geen potten breken.
 
arsenal890
 
16
19 augustus 2022 om 21:26
Myvision, Iedereen kan toch een verkeerde inschatting maken? Ik zat ook fout bij Veerman. Jij hebt ook vaak genoeg fout gezeten betreft ex Ajax spelers (Donny, Ziyech etc) in het buitenland. Ik ben het wel eens met Baradona. Zowel Gakpo als Antony zijn niet beter dan wat er rondloopt bij united.
 
myvision
 
18
19 augustus 2022 om 21:26
Punt is een beetje dat zij wel de Eredivisie domineren Ducktaildo. Daarbij doe jij over de PL echt alsof het iets buitenaards is maar momenteel zouden Ajax, PSV en Feyenoord volgens mij Manchester United totaal van het veld tikken. Slechter dan dit gaat het niet worden, dus dan kan je maar beter wat frivoliteit uit NL halen.
 
myvision
 
20
19 augustus 2022 om 21:27
@arsenal890: Baradona brengt mij iets te vaak zijn voorbarige conclusies als vaststaande feiten. Als het aan zulke types ligt, kan er nooit meer een speler uit de Eredivisie het sterrendom bereiken in de PL. En daarvoor spelen er mijns inziens toch net iets teveel sterren die ooit in de Eredivisie hebben gespeeld. Ik heb inderdaad vaak zat fout gezeten maar ik schrijf nooit spelers af omdat ze bij PSV zitten ofzo, en dat zie ik anderen hier wel doen. Dat is de afgunst jegens Ajax of ons mooie opleidingscompetitie. Ik breng het ook vaak anders: ik denk dat ze de potentie hebben omdat ze het bij onze clubs in Europa hebben laten zien. Ik breng niet als voldongen feit dat Ajacieden wel even absolute wereldsterren gaan worden. Zo schrijft een Baradona die spelers juist wel af: als absoluut ongeschikt.
 
arsenal890
 
13
19 augustus 2022 om 21:28
Schijnbaar is de PL iets buitenaards. Hoe goed de eredivisiespelers ook zijn elke topper verdrinkt in de PL. Wie is de laatste die het gered heeft dan? Dan zit je al zo een jaar of 8 terug dacht ik?Ik schrijf ook vrij veel spelers af naar de PL. Maar dat doe ik niet omdat ze van Ajax komen, ook Psv en zelfs mijn club Feyenoord zeg ik dat .
 
romarky
 
44
19 augustus 2022 om 21:31
Ik vind dat velen hier op dit moment helemaal doorslaan. Ajax moeten biedingen van 80 miljoen afslaan voor een speler die met alle respect ook echt nog niet voldoende in de top heeft laten zien, maar voor vooral Ajacieden opeens het pareltje van Europa is. Nou als dat zo was geweest, staan er nog veel meer topclubs in de rij met een grote zak geld. En als er dan voor Gakpo interesse is gaan we denigrerend lopen doen terwijl de statistieken anders beweren. Soort van onderbuik gevoel is doorslaggevend. Is Gakpo 60 miljoen waard? Nee natuurlijk niet, maar Anthony ook geen 80. Maar er is een gek die het wil betalen, dan mogen beide clubs in hun handjes knijpen. Moeten ze verkopen? Ik als supporter zal altijd voor de speler kiezen en niet het geld, maar ik ben de penningmeester niet. In het geval van Ajax snap ik dondersgoed dat er meer ruimte is om te weigeren, maar realistisch gezien is dit voor beide clubs ongelofelijk bizare biedingen die je niet mag afslaan.
 
Chesky
 
14
19 augustus 2022 om 21:33
Ik denk ook dat Gakpo een betere speler is voor Manchester als Antony. Zijn rendement is hoger als dat van Antony. Maar ik baal van dat Manchester met Ten Hag die alleen maar spelers bij Ajax of PSV of andere die hij kent probeert naar Manchester te halen.
 
Pjotr87
 
11
19 augustus 2022 om 21:35
De verlossers willen momenteel niet naar ManU dat is het hele probleem ook. Ze hebben een waslijst aan spelers benadert, niemand wil komen en de druk neemt toe op de familie Glazer om met transfers te komen. Gakpo heeft zich de laatste jaren spectaculair ontwikkelt, is nog jong en heeft een hoog rendement. Hij zal zich bij ManU door moeten ontwikkelen en daar is momenteel weinig tijd voor maar zoals van Bommel zei, als je garantie wil moet je een wasmachine kopen ;-)
 
Ducktaildo
 
7
19 augustus 2022 om 21:38
Pjotr87. Hoog rendement in de eredivisie ja. Weet jij Vincent Janssen zijn rendement nog? Rendement zegt niet alles. United kan wel spelers kopen om te kopen, maar daar wordt de sfeer niet beter van
 
arsenal890
 
2
19 augustus 2022 om 21:38
Tuurlijk joh, zijn voldoende spelers die wel heen willen en die ook beter zijn dan de eredivisie spelers. Casemiro wordt ook gewoon gehaald van de regerend CL winnaar. Er is voldoende geld zie je maar weer alleen ze kiezen de verkeerden uit. Ik denk denk dat Ten Hag daar een grote hand in heeft. Hij wilt graag bekende halen ipv relatief onbekende die al jarenlang PL spelen.
 
Muke10101
 
6
19 augustus 2022 om 21:39
Wat een onzin. Vlemminx van NEC had een beter rendement dan Gakpo. Gakpo wordt een grote miskoop, Rashford is beter en Gakpo laat niets zien in Europese wedstrijden
 
myvision
 
4
19 augustus 2022 om 21:45
Ik heb het dus ook niet over jou arsenal890. Blijkbaar weet jij niet half hoe goed jouw Feyenoord is Veltman heeft het gered. Twee jaar geleden die kant op gegaan, 73 potjes gespeeld. En dat is er eentje die op voorhand absoluut werd afgeschreven. El Ghazi was niet goed genoeg voor Ajax, heeft toch ook al een heel aantal PL potjes gespeeld maar zit nu niet in zijn beste periode. Het zijn misschien niet de toptransfers waarvan je het had verwacht, maar dat is iets anders. Ik denk dat Donny maar zeker Ziyech de PL aankunnen, alleen zitten/zaten ze bij de verkeerde coaches en misschien was de clubkeuze te hoog gegrepen.
 
Pjotr87
 
9
19 augustus 2022 om 21:45
Vincent Jansen had 1 goed jaar bij een club waar nooit druk was. Ik vind Gakpo momenteel veel verder en veelbelovender in zijn ontwikkeling. Casemiro kost 80 miljoen en is al 30 jaar. Dan moet je voor topspelers die jonger zijn meer dan 100 miljoen neerleggen en dan heb je nog het probleem dat die spelers zonder CL niet naar ManU komen.
 
Ducktaildo
 
3
19 augustus 2022 om 21:47
Myvision. Ik vind niet dat zij de eredivisie domineren. Zo'n Vertonghen in zijn prime die domineerde de eredivisie. Daarvan zag je dat die de eredivisie ontgroeid was. Bij Gakpo en Antony kan het helemaal top zijn, maar hebben ook wedstrijden dat er niks lukt tegen een Fortuna uit. Dan heb je niks te zoeken in de top van de PL (iets wat United ambieert). En Ajax, PSV en Feyenoord zullen in de PL incidenteel een United van de mat tikken, maar over de gehele linie gaan die niet mee doen in de top daar. Elke wedstrijd moet je 100% geven in de PL in de eredivisie kan je nog wel eens 80% geven en nog steeds presteren. Er worden echt wel hele andere dingen van je gevraagd. Depay was ook top in de eredivisie en die zakte compleet door het ijs bij United
 
Muke10101
 
3
19 augustus 2022 om 21:47
Bjorn Vlemminks had ook goede statistieken
 
Ducktaildo
 
2
19 augustus 2022 om 21:48
Pjotr87. Ik vind juist dat Gakpo stil staat in zijn ontwikkeling. Vond hem veel belovend toen die doorbrak bij PSV, maar vind niet dat die veel stappen heeft gezet. Wat heb je aan nog meer miskopen als United zijnde?
 
arsenal890
 
6
19 augustus 2022 om 21:50
Veltman is denk ik de enige van de laatste jaren. Donny, Sánchez, Ziyech, EL Ghazi, Janssen etc zijn het niet geweest. Veltman is de meest verrassende die het juist wel heeft laten zien.
 
Nelis1977
 
1
19 augustus 2022 om 22:01
Helemaal mee eens Gakpo is beter af bij psv
 
myvision
 
2
19 augustus 2022 om 22:08
En jouw Malacia schrijf ik ook op als revelatie, ik geloof daar in. Net als dat ik denk dat Martinez ook nog boven gaat komen drijven. El Ghazi vind ik een te lange tijd een goede periode hebben gehad om hem als mislukt te zien trouwens. Sanchez idem, die speelde de eerste jaren vrijwel alles. @ducktaildo: Ik denk dat die gasten destijds er meer uitsprongen, evenals Suarez, Depay, Mertens etc, omdat de Eredivisie gewoon minder goed was. We zitten niet voor niets nu direct achter Frankrijk en de topcompetities. Ik ben het wel eens dat de intensiteit in de PL buitengewoon is en dat je als een Ziyech zijnde dan maar beter bij een City kan spelen dat meer het het spel speelt dat hem ligt (niet dat hij zou spelen, maar qua spel bedoel ik dan). Daarom had ik Ziyech graag bij United gezien.
 
 
4
19 augustus 2022 om 22:18
Gakpo en antony zijn beiden ongeschikt voor man united. Voordeel.is dat gakpo 20 miljoen goedkoper is.
 
nederland79
 
3
20 augustus 2022 om 00:44
Idd wie haalt nou gakpo of antony als je lang kunt halen, m kruizing tussen messi Ronaldo, Pele, Maradona en cruiyff
 
toss
 
2
20 augustus 2022 om 07:16
Veltman doet het daar prima toch? Vaak valt er weinig van te zeggen wie het in de PL goed gaat doen. Ik denk dat het vooral helpt als je wat ouder bent en mentaal wat verder/ sterker.
 
ninjakai
 
1
20 augustus 2022 om 08:31
@ arsenal 890. Veltman. Doet het gewoon goed. En zo zijn er vast meer. Sterker nog ik verwacht dat jouw club voor gaat als ze de toppers uit de eredivisie weten te halen. En dat is het precies. Want het metendeel van de arsenal spelers zouden het ook niet redden bij de chelseas, man city's en liverpools. En dat is precies wat jullie doen. Eredivisie toppers langs de lat leggen van wereldtoppers en dan roepen, niet gered. Maar dat geld direct ook voor zeker 70% procent van de spelers in de PL zelf. Dus ja de meeste toppers verdrinken, maar dat is dan op wel direct bij een topclub, kijk je daaronder is het anders koek en slagen er meer dan dat er mislukken. En dat geld ook voor ander competities. Sterker, zelfs spelers die het bij nederlandse toppers het niet gered zouden hebben weten een behoorlijke carierre voor elkaar te boksen. Met Botman als meest recente voorbeeld. Maar ook een de Roon of bv Hateboer. En dus ook Veltman. Dus ga jij maar lekker door met afschrijver van spelers en roepen dat ze niets in buitenlandse competities te zoeken hebben. Dan blijf ik in de tussentijd realisrisch kijken, ipv conclusies trekken op basis van een scheven vergelijking.
 
RyanBabel8
 
2
20 augustus 2022 om 09:09
@baradona, Ik begrijp deze eventuele aankoop ook niet. Is Sancho een koekenbakker en kan die Elanga er ook niets van dan? Niets tegen Gakpo hoor, maar ik begrijp het niet. De bedragen slaan nergens op, maar dat ligt gewoon aan de verziekte markt.
 
ikbenjouniet
 
2
20 augustus 2022 om 10:01
@arsenal, volgens mij zijn mount, die kleine kale linksback van psv die nu bij RBL speelt, en nog een aantal bij chelsea met een eredivisie verleden, echt onmogelijk is het dus niet.
 
TVL11
 
21
19 augustus 2022 om 21:11
Ik vind Gakpo een geweldige speler, maar bij United gaat hij niet slagen. Hij zou echt een pannenkoek zijn als hij daar heen gaat. Club is een rotzooi, de druk is enorm groot, hij is nog steeds blessuregevoelig en hij gaat Sancho er niet zomaar uitspelen. (Als United Gakpo als rechtsvoor gaat gebruiken wordt het al helemaal niks). Vanuit PSV zou ik het begrijpen als ze een absoluut megabod accepteren. Het is namelijk maar de vraag of je er volgend seizoen meer voor gaat krijgen.
 
Muke10101
 
4
19 augustus 2022 om 21:40
Rashford is ook beter dan Gakpo
 
TVL11
 
3
19 augustus 2022 om 21:55
Ja klopt maar ik weet niet op wat voor positie hij gaat spelen. Kan op meerdere posities terecht.
 
MixMaster
 
6
19 augustus 2022 om 21:13
Gakpo is de Eredivisie ontstegen. Tijd voor een stap omhoog..
 
myvision
 
18
19 augustus 2022 om 21:20
Je kan als speler een competitie niet ontstijgen. De competitie is zo goed en zo slecht als de beste en slechtste spelers. En Gakpo is precies 0x kampioen geworden, dus dan ben je al helemaal niet te goed. - Ik word door Andres13 terecht gecorrigeerd, Gakpo is wel een keer kampioen geweest met PSV maar ik kon het me niet heugen en dat komt door zijn niet al te grote inbreng (logisch, hij was nog heel jong).
 
Andres13
 
36
19 augustus 2022 om 21:26
Gakpo is wel kampioen geworden. In 2018 zat hij erbij ??
 
Redisthecolour
 
9
19 augustus 2022 om 21:52
Haha heerlijk om die zelfoverschatting van Myvision over z'n clubje ff terecht te zetten.
 
ajaxf1
 
8
19 augustus 2022 om 22:07
386 minuten gespeeld dat seizoen, grote bijdrage geleverd hoor. Nu is het een grote meneer die de Eredivisie kapot gemaakt heeft. Cassiera heeft de eredivisie ook ontstegen, meermaals kampioen geworden. Wat een slecht argument zeg, poh. Van beide kanten trouwens. Alsof een speler kampioen moet zijn geworden voor een stap omhoog. Ziyech was geen kampioen, Veerman niet,
 
myvision
 
13
19 augustus 2022 om 22:13
Oh, mijn fout Andres13! Dat wist ik niet, ondanks zijn beperkte aandeel had ik het inderdaad niet bij het rechte eind. @redisthecolour: de frustratie. Ik ben doorgaans niet zo denigrerend tegenover de andere clubs die niet de mijne zijn als jij. "z'n clubje"- sneu hoor.
 
Redisthecolour
 
4
19 augustus 2022 om 22:51
Ach, gaan we nu moeilijk doen om clubje of club? Het gaat om de kern van je reacties, die zijn over het algemeen niet echt serieus te nemen.
 
Sanderr
 
4
20 augustus 2022 om 08:36
Daar kunnen mensen inderdaad moeilijk over doen als je dat stelselmatig doet, Redisthecolour. Ironisch dat je niet ziet dat jij zelf ook heel vaak denigrerend of provocerend bezig bent haha, ik zie dit soort uitspraken erg vaak van jou als het Ajax betreft namelijk. Zo zie je maar, it's all in the eye of the beholder.
 
AjaxRosenberg
 
5
20 augustus 2022 om 09:27
Grappig om te zien dat je hier alleen maar even komt provoceren en verder niets toevoegt in de discussie. Gakpo en Antony zijn beide nog niet te groot voor de eredivisie, ook omdat de eredivisie nog steeds doorgroeit.
 
hafcahaas
 
11
19 augustus 2022 om 21:14
Ik zou dit een geweldige aankoop vinden. Vooral omdat Antony dan bij Ajax blijft
 
LeidseHood
 
5
19 augustus 2022 om 23:31
Beter koopt United Antony en Gakpo, zowel Ajax als PSV met een dikke zak geld. United is in paniek en daar moeten wij van profiteren. Daarnaast zijn het allebei hele goede spelers die ik zo'n stap wel gun. Al dat negatieve gezeik hier snap ik niet zo, Gakpo heeft veel potentie. Met de huidige voorhoede in Manchester zie ik hem nog wel veel spelen ook!
 
RyanBabel8
 
1
20 augustus 2022 om 09:17
En wij missen in de eredivisie en in de CL klassespelers. De Eredivisie is vaak al de lamme tegen de blinde, ga me aub niet zeggen dat het niveau heel hoog is, want dat is het gewoon niet en begin ook niet over de puntjes in Europa. Het is gewoon matig en door die matigheid zijn deze spelers al heel snel heel bijzonder. Potentie hebben ze zeker, maar ze willen ook nog weleens door het ijs zakken, wat niet erg is. Laat ze nou in de CL spelen en een wedstrijd of 30 in de eredivisie waarbij ze de boel een wedstrijd of 28 op sleeptouw nemen en de baas op het veld zijn. Gakpo gaat bij United op de bank zitten, want die kan nog niet het verschil gaan maken. Dan is hijook zijn plek bij Oranje kwijt. Mist hij die ervaring ook weer. Nee, ik zou blijven.
 
Andres13
 
5
19 augustus 2022 om 21:15
Op dit moment is hij nog niet klaar voor Man Utd. Hij zou ala Wijnaldum eerst een tussenstap moeten nemen of nog een jaar bij PSV blijven. Met het WK voor de deur moet hij spelen en die zekerheid heeft hij in Eindhoven
 
Muke10101
 
5
19 augustus 2022 om 21:37
Gakpo is slechter dan Rashford. Wat een wanbeleid. Ik neem aan dat ze ook de wedstrijden van PSV tegen Monaco en Rangers hebben gezien; die gozer is goed tegen NEC en RKC maar heeft Europees niets te zoeken.
 
Sir Paul
 
10
20 augustus 2022 om 07:19
Antony slechter dan beide. We weten nu wel dat Ajaxspelers veel beter zijn dan die uit Eindhoven. Vandaar het enorme gat van 2 punten met wat hulp uit Zeist.
 
JizZzy
 
6
20 augustus 2022 om 07:42
Wat ben jij een enorme verliezer zeg, dat je het getypt krijgt. Iemand beter vinden dan een ander is overigens subjectief en niet relevant. Maar dat United meer over heeft voor Antony, wat zegt dat dan? En over enorme gaten gesproken, misschien leuk om de begrotingen, de fanbase en het aantal titels mee te nemen, of is dat steevast de invloed van de KNVB geweest? Die hebben trouwens ook de Arena gebouwd, wist je dat? @ VZ: Gakpo een linksbenige aanvaller noemen? ;-)
 
Sir Paul
 
3
20 augustus 2022 om 09:33
Antony slechter dan beide. We weten nu wel dat Ajaxspelers veel beter zijn dan die uit Eindhoven. Vandaar het enorme gat van 2 punten met wat hulp uit Zeist.
 
Japie_Krekel
 
7
19 augustus 2022 om 22:19
Memphis was veel bepalender en die redde het al niet bij United. En dan is Gakpo ook nog eens twee jaar ouder dan hem destijds. Het is opzich een goede speler maar niet een speler die United beter gaat maken
 
DRL80
 
4
19 augustus 2022 om 22:20
Zou mooi zijn voor PSV. Onpopulaire mening maar in de gemiddelde wedstrijd redden ze het zonder Gakpo ook wel en in de topwedstrijden geeft meneer niet thuis. Zestig miljoen is veel geld voor een speler die het niet op het allerhoogste niveau heeft laten zien en PSV kan daarvoor absoluut een waardige vervanger halen en geld overhouden. Gakpo multimiljonair en PSV minimaal net zo sterk of ietsje minder maar wel tientallen miljoenen rijker waardoor ze een volgende stap kunnen zetten.
 
Arsenallz
 
61
19 augustus 2022 om 21:03
United is gek geworden. Wat een bedragen voor 'oke' voetballers uit de Eredivisie. Vlag mag uit als PSV meer dan 60 mil vangt voor Gakpo. Scouting totaal niet op orde.
 
Ijsmuts
 
15
19 augustus 2022 om 21:07
Gakpo is niet de kwaliteitsspeler die United naar de champions league gaat schieten (overigens lijkt Anthony me dat ook niet). Geld zat in Manchester maar wat een treurig beleid. De tendens hier op het forum is doorgaans wel dat Ten Hag alleen in de Edivisie shopt (waarvoor dank), maar het geeft maar aan hoe ver de club afgezakt is.
 
Arsenallz
 
52
19 augustus 2022 om 21:09
Nee, Gakpo is nog minder dan Depay en die flopte ook. Prima voor de Eredivisie, ben zeker gecharmeerd van hem (en zijn klinische manier van afronden) maar in Engeland verzuipt hij. Antony ook, volledig met je eens. Het lijkt alsof United alle scouts ontslagen heeft en Ten Hag alles mag bepalen.
 
Sociomasia
 
4
19 augustus 2022 om 21:11
Ben het er mee eens dat het belachelijk veel geld is voor deze 2, maar man utd heeft genoeg geld! Wie zal je dan bij man utd verwachten? Zonder CL gaan de echte toppers ook niet komen
 
Arsenallz
 
7
19 augustus 2022 om 21:13
Tja, Arsenal wist wel Gabriel Jesus binnen te hengelen. Als je geen CL haalt moet je creatief scouten.
 
arsenal890
 
11
19 augustus 2022 om 21:16
Zonder CL halen ze ook Casemiro. Dus je kunt echt wel wat beters halen dat wat eredivisie spelers. Er zit voldoende haalbare spelers tussen ‘toppers’ en ‘eredivisiespelers’.
 
rubentje13
 
8
19 augustus 2022 om 21:17
Is het goed voor de eredivisie? Op korte termijn wel want Ajax of PSV krijgt een flinke zak geld. Maar ik verwacht dat zowel voor Antony als Gakpo de stap (veel) te groot is. Dan krijgt de eredivisie nog meer het stempel dat topspelers daar niet slagen in de top. Is niet echt een lekkere reputatie die je wil hebben.
 
TILBURG013
 
1
20 augustus 2022 om 07:34
Casemiro heeft net bij United getekend dus hoezo geen toppers?
 
Arsenallz
 
0
20 augustus 2022 om 12:12
Valt genoeg over te zeggen Tilburg. Casemiro gaat waarschijnlijk heel veel kaarten pakken en is ook de 30 al gepasseerd. Daar circa 80 miljoen voor betalen is geen verstandige investering. Een topper ja, maar voor hoe lang?
 
Airbags
 
8
19 augustus 2022 om 21:16
Welke scouting? Eerder dit jaar is zowat heel het scoutingapparaat de laan uit gestuurd. De nieuwe TD en CEO hebben nog geen nieuwe scouts in dienst genomen, dus op dit moment gaat de scouting niet verder dan Ten Hag die zegt dat hij een type Anthony of Gakpo wilt en een TD die vervolgens wegens een gebrek aan kennis niet op zoek gaat naar een speler van dat type, maar exact die speler gaat proberen te kopen met veel te veel geld.
 
Arsenallz
 
11
19 augustus 2022 om 21:17
Oh echt? Ik maakte zojuist een grap dat ze iedereen hadden ontslagen. Valt ook te zien. Ze scouten nergens op, puur op gut-feeling. Sterkste gewenst aan alle United fans. Aansluiting met de top 4 zal na dit seizoen heel ver weg zijn met dit beleid.
 
Japie_Krekel
 
2
20 augustus 2022 om 01:05
Ik geloof er helemaal niks van. Dit zijn gewoon spelers die Ten Hag wil hebben. Je gaat toch niet zeggen ik zoek een type Gakpo terwijl er veel completere linksbuitens op de wereld rond lopen die je als voorbeeld kann aanhalem voor wat je een beetje zoekt
 
NouryAlmis
 
4
20 augustus 2022 om 11:43
Gakpo doet niet onder voor Antony. Als Ajax 80 mil afwijst dan is psv toch volkomen normaal bezig om 60 te vragen voor Cody
 
LeoHalle19
 
35
19 augustus 2022 om 21:03
Onbegrijpelijk.. wat een matige en beperkte speler is dat.
 
meneerja
 
59
19 augustus 2022 om 21:10
Wat een waan van de dag reactie is dit zeg. Zou je dit ook gezegd hebben nadat hij de winnende maakte tegen Ajax in de bekerfinale? Denk het niet he. Tuurlijk is hij nog niet klaar voor de Engelse top maar er zit echt wel toekomst in die jongen. Een club als Leicester zou prima zijn. Snel, goed lichaam, goed schot, aardig in de kleine ruimte, maakt goals, geeft assists maar LeoHalle19 noemt hem matig en beperkt… Alleen gebaseerd op het tweeluik tegen Monaco
 
LeoHalle19
 
3
19 augustus 2022 om 22:48
Ja ook als hij toevallig de winnende had gemaakt tegen ajax en nee niet alleen gebaseerd op het tweeluik met Monaco.
 
TMaria
 
0
20 augustus 2022 om 10:03
@meneerja dan basseert hij het ook op een wedstrijd?
 
Canniggia
 
5
19 augustus 2022 om 21:32
Ik snap het ook niet. Martial is twee keer beter dan Gakpo. Niet dat Martial top is maar zo zie ik hoe Gakpo het niet heeft en zal ook niet het niveau waar ManU naar verlangt.
 
tinus45
 
21
19 augustus 2022 om 21:33
Onbegrijpelijk...wat een matig en beperkte leden zitten hier te toetsenbord-ridderen. Deze jongen kan inderdaad nog een jaar eredivisie doen, maar ga nu niet doen alsof hij een koekenbakker is.
 
Muke10101
 
7
19 augustus 2022 om 21:43
Rashford is beter. Depay was beter en flopte. Gakpo laat niets zien tegen Monaco en Rangers. Het is gewoon Europees een beperkte voetballer.
 
alexdevidal
 
6
19 augustus 2022 om 22:18
Je kan depay en rashford totaal niet vergelijken met Gakpo. Ben erg gecharmeerd van deze verfijnde speler. Waar rashford en depay veel op geluk spelen, speelt Gakpo met zijn brein. Intelligente speler met geweldige voeten.
 
Canniggia
 
6
20 augustus 2022 om 01:24
Dat zegt toch genoeg? Leden die Matig en beperkt zijn die Gakpo al slecht vinden...pff het moet niet gekker worden. Bedankt dat je het hebt bevestigd!
 
SocioFan1
 
5
19 augustus 2022 om 22:15
Voor de top echt, hoe kun je bij bem terecht komen zeg. Is nog slechter dan Rashford of Martial. Haha echt apart als Man U voor hem gaat.
 
Gaobear
 
9
19 augustus 2022 om 21:04
Domme aankoop, goede speler maar is hij een upgrade tov Rashford? Denk dat het een beetje meer van hetzelfde is en dat is te weinig voor waar United naartoe wil. Kan zichzelf in ieder geval te weinig onderscheiden in Europese wedstrijden / interlands en dat is voor dit prijskaartje toch wel een vereiste lijkt me.
 
Saksenros65
 
8
19 augustus 2022 om 21:04
Oei, mooi voor die jongen. Maar weet niet of hij hier al klaar voor is. Zeker aangezien ManU momenteel niet bepaald een gespreid bedje is.
 
LeidseHood
 
1
19 augustus 2022 om 23:33
Ja aan de andere kant komt hij daardoor misschien wel aan spelen toe. Als United top was zoals ze horen te zijn, lijkt me dat de Gakpos en Antonys van deze wereld er op de bank belanden, maar nu? Misschien ben ik te optimistisch.
 
Arno_P
 
4
19 augustus 2022 om 21:05
Eerst de return van Rangers doen en dan pas beslissing nemen betreffende Gakpo. Benieuwd of Rashford zijn linksbuiten positie moet afstaan en dan in de spits gaat spelen ipv Ronaldo.
 
Arsenallz
 
15
19 augustus 2022 om 21:10
Denk dat ze er snel achter komen (op de training al) dat Gakpo het heel lastig heeft en dat hij gaat banken.
 
Stagiaire
 
3
19 augustus 2022 om 21:20
Denk dat ze Rashford gaan verkopen. Heeft het 1 seizoen goed gedaan maar heeft gewoon het niveau niet meer
 
arsenal890
 
4
19 augustus 2022 om 21:23
Want Antony en of Gakpo hebben dat wel? Rashford zit nu in een dip maar heeft tenminste al laten zien het niveau aan te kunnen.
 
MR_United
 
17
19 augustus 2022 om 21:05
Niet doen! Ga dan voor Carrasco voor 30m en misschien nog Antony als het lukt. Dan zit je ruim in de buitenspelers. Focus je evt op nog een middenvelder (en spits als Ronaldo vertrekt) maar stop met spelers uit de Eredivisie te halen.
 
El_Guaje7
 
20
19 augustus 2022 om 21:14
Je geeft aan dat ze Antony moeten halen als het lukt, maar wat betreft Gakpo moeten ze stoppen met spelers halen uit de Eredivisie? Want Antony speelt niet in de Eredivisie?
 
MR_United
 
7
19 augustus 2022 om 22:09
Antony`s plafond ligt hoger dan Gakpo denk ik, en Antony heeft (als hij nu weg gaat) kort in de Eredivisie gespeeld. Gakpo is een typische Nederlandse Eredivisie speler die het leuk doet maar in het buitenland zou falen ben ik bang, zoals bijna alle leuke Nederlandse talenten de afgelopen jaren (Stengs, Boadu, Kluivert en zo heb je er nog een paar). Brazilianen doen het over de grens dan vaak toch net wat beter.
 
Arsenallz
 
8
19 augustus 2022 om 21:15
Dus je wilt graag dat de club 130 miljoen uitgeeft voor spelers die niet goed genoeg zijn?
 
MR_United
 
1
19 augustus 2022 om 22:11
Het is een feit dat je als United helaas niet meer de aantrekkelijkste naam in Engeland bent. Zonder CL wordt het helemaal lastig om de grote namen aan te trekken (dat Casemiro wil komen lijkt bijna ongelooflijk). Als je dan met weinig spelers zit voorin zit, is het inderdaad fijn als je in ieder geval versterkingen kan aantrekken, ook als dat een jonge speler is met veel potentie.
 
vtotheb
 
10
19 augustus 2022 om 21:05
Is de één niet rechts - en de ander linksbuiten? Zegt wel zo'n beetje alles over de paniek en het (gebrek) aan visie en spel-idee United... Man, wat moet het fijn zijn als Liverpoolsupporter dezer dagen
 
Kelbergen
 
18
19 augustus 2022 om 21:05
Cody is t m gwn niet. Tuurlijk prima voor PSV en zelfs voor Ajax. Maar is ook blessure gevoelig en lijkt soms te blokkeren/blackout bij grote wedstrijden. Ik gun cody een mooie carriere en zeker ook deze stap alleen denk ik dat ie te groot is.
 
vtotheb
 
1
19 augustus 2022 om 21:08
Ik denk als hij niet te geforceerd de leider hoeft uit te hangen in z`n team in deze fase van z`n carrière dat ie z`n specifieke kwaliteiten beter ontwikkelt. Dat kan Anthony veel beter bij Ajax bijvoorbeeld door leiders als Tadic en Blind. Hij heeft voor mij wel de x factor als ie zich op z`n hoofdtaken richt...
 
TVL11
 
20
19 augustus 2022 om 21:16
Iedereen maakt ervan dat hij niet in grote wedstrijden presteert, omdat hij nu even uit vorm is. Het wordt zo overdreven. Hij heeft zich vorig seizoen laten zien met goals tegen Benfica, Midtjylland, Sociedad, 2 tegen Feyenoord, tegen Monaco, tegen Kopenhagen 2G+1A tegen Ajax in de beker winnende goal, 1G+2A in JC Schaal dit seizoen.
 
FeyRz3082
 
3
19 augustus 2022 om 23:42
Wat je opnoemt is toch maximaal europese suptop?Waar de United fans tevreden mee zijn,zijn spelers van de buitencategorie.Ze maken al 10 jaar dit soort transfers mee die ze niet terug brengen waar ze horen te zijn
 
Sitostick
 
4
20 augustus 2022 om 01:41
Dat zijn de beste clubs waar hij tot nu toe tegen gespeeld heeft. Je kunt hem moeilijk kwalijk nemen, of zelfs afrekenen, dat hij niet presteert tegen de Europese grootmachten als hij daar nog nooit tegen heeft gespeeld.
 
Sulejmanii
 
7
19 augustus 2022 om 21:06
Gakpo zal niet meteen zijn stempel kunnen drukken verwacht ik, want hij zou net als bijna iedere speler moeten wennen aan de intensiteit en niveau van de pl. Maar met zijn kwaliteiten, zou hij op termijn zeker een aanwinst kunnen zijn. Maar ze hebben alsnog een aankoop nodig ala Casemiro die er gelijk staat, onze Antony zal ook niet gelijk de kar kunnen trekken in Manchester.
 
MrKrillin
 
2
19 augustus 2022 om 21:59
Zit wel een wezenlijk verschil tussen Gakpo en Antony. Gakpo is goed, maar geen speciale speler. Kan hier prima mannetje passeren, voorzet geven en heeft goed schot. Is hij beter dan Sancho, Martial of Rashford? Ik betwijfel het, vooral Sancho heeft veel hoger piek gehaald. Maar Antony heeft iets speciaals, iets brutaals. Kan zo 3 man passeren. Heeft ook goed schot en heel veel snelheid. Niet te vergelijken met de 3 genoemde spelers boven.
 
arsenal890
 
8
19 augustus 2022 om 22:11
Antony is toch ook niet beter dan alle 3 de heren? Die hebben echt veel en veel meer al bewezen.
 
MrKrillin
 
7
19 augustus 2022 om 22:16
zeg nergens beter he.. Zeg type speler is niet te vergelijken met de andere 3, waar Gakpo wel meer lijkt
 
alexdevidal
 
9
19 augustus 2022 om 22:21
Het goede schot van Antony laat ie alleen bijna nooit zien. Gakpo heeft veel meer gevoel in de benen, terwijl Antony meer kan rennen. Maar daar hebben ze er genoeg van bij Man Utd naar mijn mening.
 
040vaart
 
4
20 augustus 2022 om 00:48
Nou sorry hoor maar Gakpo heeft zeker een beter schot ? Betere g/a ratio en laat het ook tegen goede tegenstanders zien.
 
MrKrillin
 
0
20 augustus 2022 om 14:03
040vaart Gakpo alleen tegen max Europees subtop gespeeld (monaco, Sociedad, Ajax, Rangers). Tegen welke topclub heeft hij het laten zien dan?
 
El Samp
 
3
19 augustus 2022 om 21:06
Zo'n verstandige jongen moet dit helemaal niet willen. Geen kampioenskandidaat en geen CL.
 
arsenal890
 
4
19 augustus 2022 om 21:07
Wat een bedragen van united zeg. 60 miljoen voor Gakpo, kleine 70 Incl bonussen voor Martinez en al een bod van 80 miljoen op Antony. Allemaal spelers die twijfelachtig zijn voor de PL. Hiermee ga je echt niet top 4 eindigen.
 
binkiebaasie
 
6
19 augustus 2022 om 21:11
Maar wel voor 15 miljoen Malacia gestolen.
 
Arsenallz
 
8
19 augustus 2022 om 21:12
Gestolen valt mee. Malacia is een prima back maar had het bij het Nederlandse elftal al bijzonder lastig. Gaat nooit een vaste waarde worden bij United.
 
arsenal890
 
1
19 augustus 2022 om 21:13
Is wel een koopje idd. Alleen gesloten niet, ben fan van hem hoor maar het is geen materiaal als je voor top 4 wilt spelen of hoger.
 
NJfromVOL
 
5
19 augustus 2022 om 21:16
@arsenallz Zolang Malacia een betere back is dan dat wat ze hebben rondlopen, is het een prima aankoop
 
arsenal890
 
1
19 augustus 2022 om 21:19
Dat is makkelijk zeg. United willen niet iets betere spelers dan wat ze hebben. Ze willen toppers of spelers die goed genoeg zijn voor top 4. En dat zijn ze alle 4 niet.
 
Arsenallz
 
0
19 augustus 2022 om 21:11
Voor Arsenal mooi toch? Kopen voor minder Jesus. Mocht United hiermee door gaan zijn ze kansloos voor de top 4. Waren vorig seizoen al niet best en met Martinez, Casemiro en Gakpo gaan ze het niet redden.
 
arsenal890
 
5
19 augustus 2022 om 21:12
Absoluut hoor. Voor de rest van de top 5 is dit een zegen want united heeft op Casemiro na niks bijzonders opgehaald. Die zijn idd totaal kansloos voor top 4.
 
herrDerks
 
12
19 augustus 2022 om 21:07
Het begint wel een hele trieste soap te worden. Ik denk dat Ten Hag zichzelf hard in de voet schiet om 3 eredivisiespelers te halen die niks bewezen hebben. Dit zijn van Geel aankopen op een hoger niveau. Als psv supporter hoop ik dat Gakpo blijft. Ik denk ook niet dat hij het niveau van de pl aankan.
 
MrKrillin
 
7
19 augustus 2022 om 22:01
Als je psv supporter bent, moet je hopen op 60 (!) miljoen. Dat gaat nooit meer geboden worden. Volgend seizoen zit je weer in 'normale' biedingen van 35 tot 45 miljoen. Ja!!! voor je begint, geldt ook voor Antony. Zulke biedingen krijgen wij ook nooit meer.
 
herrDerks
 
7
19 augustus 2022 om 22:21
60 miljoen is wel echt veel geld voor Gakpo. We slaan wel een beetje door en als onze eredivisiespelers de absolute top niet aankunnen kunnen we geen hoofdprijzen meer vragen. Ik ben wel jaloers op jullie dat een bod van 80 miljoen "gewoon" afgewezen kan worden
 
El_Guaje7
 
9
19 augustus 2022 om 21:07
60 miljoen euro lijkt me een prima bedrag voor Cody Gakpo, die voor nul euro op de balans staat. Zou geweldig zijn, mocht United dat bieden gewoon verkopen. Als PSV volgende week uiteindelijk de Champions League haalt komt er weer bak geld binnen.Dan zou je een opvolger voor Gakpo moeten halen, wellicht nog een rechtsbuiten, centrale verdediger en een rechtsback. (?) John de Jong en Marcel Brands zullen aan de slag moeten hoop dat ze lijstje klaar hebben staan.
 
HakimZiyach22
 
3
19 augustus 2022 om 21:07
Ik verwacht niet dat Man Utd allebei wil halen. Dan is het dus exit Antony en welcome Gakpo. Of hebben de Glazers een paniekaanval gehad?
 
Siempie.
 
5
19 augustus 2022 om 21:09
Zeg maar, uit nieuwsgierigheid. Wat is het criterium om de interesse van United te wekken? Heb de indruk dat ze naar iedereen met 2 benen en een voetbalshirt lopen te loeren.
 
Arsenallz
 
4
19 augustus 2022 om 21:14
Nu Ten Hag coach is, je moet het goed hebben gedaan in de Eredivisie.
 
FCBogarde
 
8
19 augustus 2022 om 21:11
United is in paniek en slaat nu wild om zich heen waarbij geld geen rol speelt. Ik mag hopen dat deze club verdwijnt in de grauwe middenmoot. Heb niets met die club. Psv zal wel toehappen, want wie geeft er anders 60 miljoen voor Gakpo. Die het goed in de Eredivisie, maar geen ervaring heeft op het hoogste niveau, CL, zelden fit is bij interlands en die nu bij de voorrondes van de CL ook amper opvalt. Psv zal met een bod van 60 de handen stuk slaan!
 
Soccerfan_1
 
2
19 augustus 2022 om 21:18
60 miljoen. Ik vind dat PSv mag vragen wat het wil hoor maar hoeveel Champions League wedstrijden heeft gakpo gespeeld? Hoofdtoernooi dan he? Als je je zelf niet op dat podium hebt laten zien dan ga je nooit 60 miljoen krijgen.
 
FCBogarde
 
9
19 augustus 2022 om 21:22
Dat zeg ik dus: geen ervaring op het hoogste niveau; Cl. Maar een club met geld dat in paniek is, kan de gekste bedragen betalen. Dus het zou me niets verbazen als ze 60 voor hem neerleggen... Maar anderzijds de afgelopen 24 uur horen we namen als Antony, Carrasco, Pulisic en nu is de beurt aan Gakpo. Wie weet wordt het straks slechts Boussaid van Utrecht...
 
Soccerfan_1
 
4
19 augustus 2022 om 21:25
Labyad kan toch ook op de vleugels?
 
FCU98
 
6
19 augustus 2022 om 21:12
Ten Hag wilt wel heel graag met kerst thuis zijn, ik vindt dat Gakpo in de 'grotere' en balangrijke wedstrijden nog niet goed genoeg is om deze stap te maken. Voor hem is het beste om nog een seizoen bij PSV te knallen, en zeker gezien het aanstaande WK om veel minuten te maken in de eredivisie en hopelijk ook in de CL.
 
yamiown
 
10
19 augustus 2022 om 21:19
Laat ik eerst zeggen dat ik denk dat Gakpo niet de juiste speler is voor Manchester United op het moment. Dat gezegd hebbende is het ondertussen toch wel een fabel dat Gakpo niet opstaat in grote wedstrijden? Beslissend tegen Ajax in de bekerfinale en de JC Schaal, meerdere goals tegen Feyenoord, goals/assists tegen Sociedad, Monaco (vorig seizoen), Benfica. Assist tegen Rangers afgelopen week. Tegen Monaco zakte hij door de mand, maar er is letterlijk geen enkele speler in de Eredivisie die zo vaak tegen topclubs scoort als Gakpo.
 
MrKrillin
 
0
19 augustus 2022 om 22:34
Letterlijk iedere club in je rijtje, zijn subtop teams. Grote wedstrijden zitten natuurlijk wat hoger. Vooraf zei ik dat Donny het niet zou redden, maar kijk eens tegen welke teams hij goed speelde en/of scoorde. Bayern, Juventus, Spurs, Real Madrid, etc Absolute top. Dit zijn de grote wedstrijden Niet teams als Feyenoord, Ajax, Sociedad, Monaco, Rangers en Benfica (hij was helemaal niet slim tegen Benfica. Liep continue vast in de trechter, ipv veld breed houden en acties maken).
 
JK-Ajax
 
2
19 augustus 2022 om 21:13
Gakpo gaat het niet redden als hij nu de overstap maakt, stap is te groot en hij is er echt nog niet klaar voor om in een matig draaiend team te voetballen
 
Allesomtactiek
 
12
19 augustus 2022 om 21:13
Als objectieve PSV fan zie ik het als volgt, en ik denk dat iedereen het hier wel mee eens zal zijn. Ik ga er in deze situatie even vanuit dat PSV volgende week wint van Rangers (wordt nog lastig zat overigens) Het liefste heb ik dat Gakpo bij PSV blijft, echter denk ik dat PSV bij een bod van 60 miljoen Gakpo moet laten gaan. Samen met de CL inkomsten en Gakpo strijken ze in een klap +/- 100 miljoen bij. Voor PSV is dit natuurlijk een gigantisch bedrag waarmee ze op lange termijn prachtig kunnen herinvesteren in bijvoorbeeld een topkwaliteit verdediger etc etc en langzaam het gat met Ajax echt kunnen gaan dichten. Zeker als je hier in de toekomst transfers van Sangare, Madueke, Xavi Simons, Boscagli etc. PSV heeft ten opzichte van Ajax altijd meer gedaan met goedkopere spelers dus kunnen ze mooi het inkomen de geld gebruiken om de brug richting Ajax te dichten. Ook ben ik van mening dat er altijd wel weer een nieuwe vleugelspeler komt. Eerst was het Depay, daarna kwam Lozano, daarna kwam Bergwijn en daarna kwam Gakpo. Bakayoko/madueke/saibari zal wel weer de volgende worden in dat rijtje. Nogmaals, het liefste heb ik dat Gakpo blijft. Het is een speler die zeker een verschil kan maken, echter zegt mijn objectieve blik dat PSV er beter aan doet om hem te verkopen bij zo'n extreem bod.
 
cuco10
 
8
19 augustus 2022 om 21:18
Ik denk er hetzelfde over. 60 miljoen is gigantisch veel en helpt ons wel verder mits het goed besteed word. Er moet een basisplaats waardige vervanger komen. Hoor geruchten over Karlsson en daar ben ik wel fan van. Stengs wat minder. Misschien eventueel nog een spits en een cv inderdaad met ervaring. Het gat met Ajax dichten gaat nog wel even duren.
 
Emiliogaviria
 
1
19 augustus 2022 om 21:15
Waarom probeert united geen spelers als Coman of Nkunku? Waarom zoveel betalen voor zulke middelmaat?!
 
cuco10
 
2
19 augustus 2022 om 21:19
Nkunku heeft net bijgetekend en betwijfel of die twee veel beter zijn. Zal niet veel schelen.
 
RUTGERRR
 
12
19 augustus 2022 om 21:29
Je vraagt je af of Coman beter is dan Gakpo? Echt?
 
arsenal890
 
4
19 augustus 2022 om 21:34
Grapje zeker? Nkunku en Coman zijn natuurlijk veel beter hè.
 
cuco10
 
1
19 augustus 2022 om 21:46
Nee Rutger, goed lezen. Er staat nog veel tussen.
 
arsenal890
 
8
19 augustus 2022 om 21:52
Coman en Nkunku zijn idd veel, veel en veel beter.
 
MrKrillin
 
3
19 augustus 2022 om 22:03
cuco10 Hahahahaha oke
 
BGST
 
5
19 augustus 2022 om 21:21
Spelers uit de Eredivisie redden het niet in de PL. Zowel Gakpo, Anthonie, Martinez en Alvares zijn spelers die voor veel geld de bank warm mogen houden. Met Ziyech, Bergwijn en van de Berk als voorbeeld. Ze komen stuk voor stuk te kort blijkt wel.
 
Snipez14
 
1
19 augustus 2022 om 21:28
Hier heb ik zo op gehoopt, Gakpo verkopen voor een bedrag dat Antony echt waard is. Een bedrag tussen de 45-60 miljoen zo heel mooi zijn. Dan kan circa 25 miljoen gebruikt worden om twee aanvallers te halen. Eens een speler verkopen om een goed moment ipv vasthouden en dat ze voor een laag bedrag of zelfs via de achterdeur de club verlaten.
 
fcdc1
 
0
19 augustus 2022 om 21:28
Bizar wilt Ten Hag spoedig zijn eigen carrière om zeep helpen? Zowel Gakpo als Anthony zijn niet beter dan bv Bergwijn die uiteindelijk ook te kort kwam voor de PL top.
 
Nietie010
 
1
19 augustus 2022 om 21:29
Waarom doen al die NLse trainers dat toch altijd. Al die Nederlanders halen! Kijk hoeveel er rond loopt … Kom je bij een speler uit die het nog niet eens een heel Jaar heeft gedragen bij PSV Dit wordt niets …
 
Raubaht
 
3
19 augustus 2022 om 21:31
Wat moet United met Gakpo? Of wat moet Gakpo in de Premier League? Hij komt simpelweg zwaar tekort voor de PM. Als je er al in de Eredivisie niet met kop en schouders bovenuit steekt, wat wil je dan bewerkstelligen in de PM? Laat hem eerst maar de kar trekken bij PSV.
 
psv-ajax
 
3
19 augustus 2022 om 21:31
Gakpo out, Depay in. Wat een stunt zou dat zijn. Als psv-er zijnde is dit dromen. Maar persoonlijk vind ik Gakpo nog niet klaar voor de top van de PL (nu is ManU even geen top meer, maar toch) Maar hier op VZ wordt wel veel meer onzin gepost, dus neem dit met veel korrels zout. Maarrrr mocht ManU echt willen, dan het maximale eruit halen. Ajax zei nee tegen 80M. Wij niet!!
 
Jeff85
 
1
19 augustus 2022 om 21:37
Het is nog moeilijker om op dit moment naar United te gaan dan de Engelse topclubs, want die hebben betere teams en dus voetbal je makkelijker mee.
 
PSVChamps
 
2
19 augustus 2022 om 22:09
Ik vind Gakpo ook niet de bepalende speler bij PSV momenteel. In de Eredivisie is ie soms leuk bezig en kan ie belangrijk zijn, maar Europees helpt ie ons nog niet echt verder…. 60+miljoen is daarom voor mij een no-brainer…. Voor dat geld kun je een toppertje halen
 
 
1
19 augustus 2022 om 22:27
Idd, strik erom en veel succes wensen die cody
 
summerof69
 
1
19 augustus 2022 om 21:32
Als dit maar niet in het hoofd gaat zitten voor de return tegen de Rangers
 
Ben Ketser040
 
0
19 augustus 2022 om 21:35
United is helemaal de weg kwijt. 80 miljoen betalen voor een 30 jarige Casemiro (wel een goeie speler maar 80 miljoen is wel heel veel), malacia leuk als back-up maar gaat je niet verder helpen, Martinez die te klein is voor PL maar omdat ETH hem kent moet hij naar United komen voor een belachelijk bedrag en Antony en Gakpo zijn goeie spelers maar de bedragen gaan nergens over. Alleen Eriksen is te begrijpen omdat hij transfervrij was. ETH zit gewoon met de kerst thuis. Misschien wel eerder.
 
Jeff85
 
0
19 augustus 2022 om 21:36
Gakpo en Antony kunnen misschien wel een stapje hoger, maar ze hebben niet de kwaliteit om United mee te laten doen voor het kampioenschap of iets in die trant. Bovendien is het daar echt een wespennest. Zelfs als krijgt PSV 60 miljoen, dan hebben ze wel een probleem, want het is hun beste speler. Mogelijk vergooi je ook je kampioens kansen. Ze zullen een goede speler terug willen halen, maar een goede vervanger kost ook zo maar 20 a 25 miljoen. Lastig.
 
Bebeto7
 
0
19 augustus 2022 om 21:44
Oke dit bericht zorgt ervoor dat het laatste sprankje hoop wat ik had voor Manchester United totaal weg is. Gakpo is 4 Europese wedstrijden achter elkaar onzichtbaar geweest. Dit is niet het niveau waar Manchester naar moet streven
 
 
1
19 augustus 2022 om 21:45
Wil je Antony, meld je je daarna voor Gakpo. Hoe diep kan United nog zinken.
 
gomes1psv
 
6
19 augustus 2022 om 21:50
Wat statistieken betreft toch zeker een vooruitgang. Niettemin is het vreemd dat je in een linksbuiten het alternatief ziet voor de rechtsbuiten die je aanvankelijk hoopt aan te trekken.
 
ScummyMan
 
5
19 augustus 2022 om 22:43
Voetbal is toch meer dan alleen statistieken? Ik ken veel spelers met betere statistieken als Robben. Toch denk ik dat hij bij de 10 beste buitenspelers ooit hoort. Het gaat om in een flits iets beslissends kunnen doen. Verdedigers 90 minuten op de tenen laten lopen zodat ze domme dingen gaan doen. Die gast van Dortmund of de pingel van RKC in de laatste minuut. Ik zou momenteel voor geen enkele speler in de eredivisie boven de 50 miljoen betalen maar steeds dat wijzen naar de statistieken om te zeggen dat Gakpo beter is vind ik te makkelijk.
 
gomes1psv
 
0
19 augustus 2022 om 21:48
All out? Hoe is dat ‘vol gaan voor’ in vergelijking met all in dan? Zou hier echt overdreven veel voor vragen. €65M, gewoon doen, want United is wanhopig als een dronkenlap op zoek naar een kebabzak. Bovendien zet een vertrek van Gakpo je titelkansen op de tocht en daar mogen Ten Hag en co best voor bloeden. En laat dan voor de opvolging ajb niet Stengs of Karlsson komen, typische AZ-spelers die nooit de NL-top ontstijgen. Januzaj zit ook zonder club, die zie ik liever komen. Hoewel het nog wenselijker is om in toptalent uit Zuid-Amerika te investeren. Haal Exequiel Zeballos op bij Boca bijvoorbeeld.
 
PSVChamps
 
1
19 augustus 2022 om 22:06
Mwoh… voor 60/65 miljoen zou ik hem wel verkopen. Dat krijg je er nooit meer voor. Alleen zie ik Stengs of Karlsson niet als vervanger…. Voor het geld dat je dan binnenharkt, kun je vast wel wat beters vinden, dat wel een enorme kwaliteitsinjectie is
 
Ajax33*
 
6
19 augustus 2022 om 21:51
Nou graag, laat Manu maar bij PSV shoppen. Houden wij gewoon Anthony. Goede deal!
 
gomes1psv
 
1
20 augustus 2022 om 01:12
Werkelijk? JIj vind het behoud van Antony beter voor Ajax dan de terugkeer van Ziyech?
 
Ajax33*
 
0
20 augustus 2022 om 11:04
zo dat is een bijzondere vertaling, A waar zeg ik dat, B wie zegt dat Ziyech terug komt bij de verkoop van Anthony. De enige echte zekerheid is dat als Anthony niet weg gaat Ajax er niet slechter op wordt en als Gakpo bij PSV weg gaat, PSV er wel slechter op wordt, tenzij ze een mooi konijn uit hoed toveren natuurlijk. Ik zou nu liever kiezen voor een behoud van Anthony want dat zorgt nu voor meer rust, het spel is nu afgestemd op Bergwijn, Brobbey en Anthony.
 
ScummyMan
 
3
19 augustus 2022 om 21:54
Onderhandelingstechniek, ze willen niet veel verder voor Antony gaan dan het bod dus doen ze net alsof ze een goedkoper alternatief hebben. Als ze Gakpo kopen eet ik mijn hoed op.
 
krosto1
 
0
19 augustus 2022 om 22:02
Kom maar voor 70 milj plus variabele bonussen. Ben je mal om gakpo nu te verliezen. Heeft voor psv woorden de rendement met sangare . En stengs en karlsson gratis ook niet nodig voegen niks aan de leegte van gakpo toe als hij weg gaat Sluit het tent. Wie het ook mag zijn. Al komt familie Richfield
 
Daanmans
 
1
19 augustus 2022 om 22:11
Waarom haalt die ten hag die eredivisie spelers. Koop een buitenspeler die zichzelf al heeft bewezen op internationaal gebied in ieder geval. Hier schiet je toch niets mee op. Gakpo man, die jongen ga je geen premier league mee winnen
 
DRL80
 
0
19 augustus 2022 om 22:19
Zou mooi zijn voor PSV. Onpopulaire mening maar in de gemiddelde wedstrijd redden ze het zonder Gakpo ook wel en in de topwedstrijden geeft meneer niet thuis. Zestig miljoen is veel geld voor een speler die het niet op het allerhoogste niveau heeft laten zien en PSV kan daarvoor absoluut een waardige vervanger halen en geld overhouden. Gakpo multimiljonair en PSV minimaal net zo sterk of ietsje minder maar wel tientallen miljoenen rijker waardoor ze een volgende stap kunnen zetten.
 
 
0
19 augustus 2022 om 22:21
Gakpo en antony zijn allebei ongeschikt voor manu. Voordeel is dat gakpo 20 miljoen minder kost, verder is het potato, potato
 
acmilanajax
 
0
19 augustus 2022 om 22:27
Ongekend dat ze zich vooral op de voorste posities focussen terwijl ze nog een middenvelder nodig hebben en een rechtsback hebben die er werkelijk waar helemaal niks van kan.
 
Chris Hendriks
 
4
19 augustus 2022 om 22:48
Mag ik hier even hard om lachen. Gakpo heeft daar toch niks te zoeken? Dure speler voor de bank. Moet lekker naar Duitsland gaan. Bij Freiburg of zo.
 
Voetbal3000
 
1
19 augustus 2022 om 23:02
Tenzij United op de lange termijn tour gaat snap ik deze aankoop niet. Denk dat het handigste voor United is om spelers te hebben die het al hebben bewezen in de Premier League. Ik zie het eerder zitten in Pulisic die al eerder verdienstelijk heeft gespeeld en waarschijnlijk stukken goedkoper is.
 
Messi_PSG
 
1
19 augustus 2022 om 23:32
Waarom voor Gakpo gaan? Met Martial, Rashford en Sancho heb je toch allemaal types Gakpo? En dan kun je nog discussiëren over wie er de beste is uit dat rijtje, wat mij betreft niet per se Gakpo.
 
FeyRz3082
 
0
19 augustus 2022 om 23:32
Heb je zo een bedrag te besteden en kom je bij Gakpo uit???? Voor Psv super speler in de eredivisie al langere tijd,maar als je tegen Monaco en Rangers een bijdrage van nul brengt,vraag ik me af hoe hij een ster bij United kan worden.Ten hag steun ik want ben fan hoe hij Ajax unieke prestaties hebt laten leveren,maar denk dat dit minimaal een kwaliteitspeler a la B.Silva had moeten worden.Hoop dat ik t mis heb qua Cody maar dan kan je beter dat geld naar de voedselbank storten dan zou het beter besteedt zijn
 
Bruine Kevin
 
3
20 augustus 2022 om 00:01
Dat geld zou sowieso beter besteed zijn aan de voedselbank.
 
nederland79
 
1
20 augustus 2022 om 00:43
Ik hoop dat antony blijft een ik hoop voor psv dat ze veel te veel geld krijgen voor gakpo en dat voornamelijk de eredivisie in pompen, dus die gast van az overnemen
 
Janta
 
1
20 augustus 2022 om 01:51
Vind het best allemaal als Antony maar in Amsterdam blijft
 
De Toekomst
 
0
20 augustus 2022 om 02:18
Van oorsprong ben ik echt een hele grote fan van Gakpo. Ik vond het een completere speler dan bijvoorbeeld Depay of Bergwijn. Het valt mij alleen wek steeds vaker op dat hij in de grotere wedstrijden of in Oranje juist tegenvalt. Wat dat betreft denk ik dat ik hem heb overschat, misschien. Ik hoop dat ik ernaast zit qua twijfel over hem, want ik heb veel liever dat hij de ster wordt bij een grote club en Oranje, maar de twijfel is er wel of hij wel de geschikte versterking is voor wat United wil nastreven. Hoe dan ook hoop ik als Ajacied natuurlijk dat United weg blijft bij Antony en Gakpo haalt ??
 
Japser
 
0
20 augustus 2022 om 02:19
Totaal nog niet klaar voor de premier league. Raad het Cody echt af. Zonde van je carrière
 
ErnumsJung
 
0
20 augustus 2022 om 06:46
Gakpo moet zich niet gek laten maken en een keer een heel seizoen bij PSV bepalend worden en blessurevrij doorkomen en uren maken… Daarna via de weg der geleidelijkheid (Leicester, West Ham, etc.) kijken waar zijn top ligt.
 
VrijeMening
 
0
20 augustus 2022 om 07:51
Stengs of Karlsson zou echt een flinke stap terug zijn. Om kampioen te worden is Gakpo nodig.
 
BalletjeBNdoor
 
0
20 augustus 2022 om 08:15
Mocht Ronaldo blijven dan zie ik Gakpo wel wekelijks een assist verzorgen met zijn wippende voorzetjes. Voor Anthony geldt overigens hetzelfde. Gek genoeg zie ik ze dus vooral slagen I.c.m. een speler zoals Ronaldo in de spits.
 
PanFC
 
0
20 augustus 2022 om 08:35
Er zijn veel mensen die het niet zien in Gakpo, hem beperkt vinden, etc. Maar dat is hij natuurlijk alles behalve. Dat hij United (nu) niet sterker gaat maken lijkt me ook. Maar om nu te zeggen dat hij er niks van kan is natuurlijk nogal overdreven.
 
Balletjeterug
 
0
20 augustus 2022 om 08:41
Gakpo heeft nog te weinig bagage voor de PL, ook Anthony heeft mijn inziens momenteel te weinig bagage voor de PL, is niet het type speler dat daar naar mijn inziens nu rendeert. Maar het belangrijkste dat Gakpo mist, is dat hij een PSV speler is en dus voor alle AJAX liefhebbers 20 miljoen minder waarde vertegenwoordigt. Had deze jongen bij Ajax gevoetbald en Anthony bij PSV, waren de bedrage hoogst waarschijnlijk omgedraaid. Voor Gakpo is dit waarschijnlijk een tijdje stilstaan in z'n ontwikkeling, maar een mooie kans voor een club met mogelijkheden. Hopelijk als hij gaat, krijgt TH het daar op de rit en gunnen ze hem de tijd. Dan hebben zijn aankopen wellicht een kans. Tijd zal het leren.
 
MarekHamsik17
 
0
20 augustus 2022 om 09:35
Los van het feit dat ik denk dat ze beide Man U niet veel beter zullen maken, zie ik ze graag, Antony voor 90, Gakpo voor 70 naar Man U verkassen. Man U is wanhopig en betalen wellicht meer. Dat is minimaal 160 miljoen, die Ajax en Psv dan weer slim zullen investeren en dan opnieuw 160 miljoen genereren. Bij beide spelers heb ik het idee dat als ze niet presteren, ze voor maar 20 zullen vertrekken.
 
Rudeboy65
 
1
20 augustus 2022 om 10:45
Als we de CL weten te halen en we krijgen 60 voor Ons Cody, dan denk ik dat er weinig zullen klagen. Hij komt er behoorlijk dichtbij, maar niemand is onmisbaar als de bedragen hoog genoeg zijn. Met CL en 60 heeft PSV het financieel weer wat ruimer, dat is makkelijker beleid maken.
 
AidenMcGeady
 
0
20 augustus 2022 om 10:55
Matige en beperkte speler lees ik hier veel. En diezelfde mensen vinden Antony 100 miljoen waard. Ik heb met beide clubs niets, maar kijk naar de cijfers. Gakpo is natuurlijk een geweldig talent met een mooie toekomst. Antony oogt wat soepeler en frivoler maar optimisme van de dag heerst weer onder de reacties. Gakpo heeft even een kleine dip in z’n vorm maar die staat er straks gewoon weer hoor.
 
AidenMcGeady
 
1
20 augustus 2022 om 10:57
Stel United haalt zowel Gakpo als Antony. Zijn zij echt zoveel beter dan een Sancho of Rashford? United moet bij de kern beginnen. Casemiro is stap 1, prio zou nu op een kompaan naast Casemiro en centraal achterin moeten liggen
 
Teun1
 
0
20 augustus 2022 om 14:47
Gakpo moet gewoon bij PSV blijven en een seizoen zonder blessure blijven dan kan hij zich ontwikkelen, ik denk dat hij nog niet klaar voor deze stap naar de PL.
 
sebasjuh
 
0
20 augustus 2022 om 15:59
Met alle respect maar je wilt eerst een rechtsbuiten kopen blijkt dat wat duur te zijn dan ga je ineens voor een linksbuiten. Daar zit echt geen logica in. Typisch United beleid.