Marca: Real Madrid zet na vele jaren definitieve streep door doelwit
Zaterdag, 27 november 2021 om 11:41

Paul Pogba is niet langer in beeld bij Real Madrid, zo schrijft Marca zaterdag. De sportkrant uit Spanje meldt dat het bestuur van de Madrileense club niet langer van zins is om de middenvelder komend seizoen aan de selectie toe te voegen, ook al beschikt hij op dit moment over een aflopend contract met Manchester United. In de voorbije jaren waren er weliswaar avances over en weer, maar om uiteenlopende redenen kwam het niet tot een transfer van de Frans international naar het Santiago Bernabéu.

Marca schrijft dat Real Madrid enerzijds van mening is dat Pogba niet in het systeem van Carlo Ancelotti zou passen, ondanks de kwaliteiten van de wereldkampioen. De Spaanse topclub heeft bovendien andere prioriteiten wat betreft het versterken van de selectie. Daarnaast wil Real Madrid zich verzekeren van de continuïteit van Luka Modric, die in september zijn 36ste verjaardag vierde en nog altijd een belangrijke speler is. Club en speler praten achter de schermen over een elfde contractjaar.

Pogba, 28 jaar, was tot driemaal toe enigszins dicht bij een overgang naar Real Madrid. Hij was een van de wensen van Zinedine Zidane in diens twee etappes als hoofdtrainer van de Koninklijke. De eerste keer weigerde Real Madrid te voldoen aan de financiële eisen van Juventus, dat uiteindelijk een bedrag van 105 miljoen euro van Manchester United accepteerde. In de zomer van 2019 hadden Real Madrid en Pogba voor een derde keer contact, maar ketste het af op het jaarsalaris van de Fransman op Old Trafford: veertien miljoen euro.

Manchester United heeft diverse malen geprobeerd om het contract van Pogba te verlengen, maar zonder resultaat. Zaakwaarnemer Mino Raiola gaf eind vorig jaar aan dat 'het voorbij was' en insinueerde daarmee dat een zomerse transfer aanstaande was. Pogba bleef echter op Old Trafford. Volgens Marca blijven Modric, Casemiro en Toni Kroos ook komend seizoenen degenen die het middenveld van Real Madrid moeten gaan vormen, met ondersteuning van Federico Valverde en Eduardo Camavinga. De club heeft ook hoge verwachtingen van de 21-jarige Antonio Blanco, die tot dusver zes duels speelde.

Meer nieuws
   
12:00
12:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
6
   
11:31
11:31
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
17
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
17
   
10:51
10:51
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
   
10:26
10:26
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (53)

 
YoeriCFC
 
19
27 november 2021 om 11:56
Dacht ik toch even dat dit over Van de Beek ging..
 
InsideRMadrid
 
11
27 november 2021 om 11:59
Yoeri / Ik dacht eerst dat het om Mbappe ging... ik voelde alweer zo een doemscenario van vz aankomen maar het blijkt om Pogba te gaan. In de AS staat vandaag te lezen dat PSG op dit moment geen vertrouwen meer erin heeft dat Mbappe nog gaat bijtekenen, en daarnaast staat Real klaar om op 1 januari meteen met de entourage van Kylian te praten. Knallend het nieuwe jaar in!
 
DeLinksbuiten
 
18
27 november 2021 om 12:35
Mbappe heeft een cartoon boekje van zijn leven gemaakt en uitgebracht en op de dag dat hij naar Valdebas mocht beschrijft hij als de mooiste dag uit zijn leven. Wat een cutie
 
RM1335
 
2
27 november 2021 om 12:15
Ha ha ha, dat is een goeie Yoeri! Paul Pogba gaat veel te duur worden voor Real Madrid, met Raiola die erachter staat. We hebben inderdaad andere prioriteiten. Over het middenveld hoeven we ons niet echt veel zorgen te maken op de korte termijn en op de lange termijn hebben we nog wat talentvolle jonkies die daar goed uit de voeten kunnen. Ik denk dat Real Madrid gebaat is bij versterkingen achterin (rudiger van jullie wegplukken? - al heb ik liever Pau Torres) en voorin.
 
InsideRMadrid
 
29
27 november 2021 om 11:56
Je krijgt gewoon teveel gedoe erbij als je Pogba aanschaft, en nu Zidane er ook niet meer is lijkt de drang om Pogba aan de selectie toe te voegen vele malen minder. Daarnaast zou hij Fede en Camavinga alleen maar in de weg lopen en zijn salaris is ook niet mals. Ik denk dat Pogba bij PSG gaat eindigen. Hopelijk zet Florentino ook een streep door de komst van Rudiger, ik zie liever Pau Torres of Kounde komen.
 
Bongiorno
 
3
27 november 2021 om 12:03
Jammer van die videotapes van Pau Torres die laatst zijn gelekt naar de media. Ik had in hem ook een ideale versterking gezien voor menig topclub, en als je dan Spaans is is dat een shoo-in voor Real Madrid natuurlijk. Echt zonde hoor.
 
RealXIIImadrid
 
3
27 november 2021 om 12:17
Wat voor tapes?
 
Bongiorno
 
3
27 november 2021 om 12:31
Ik kan hier volgens mij geen linkjes plaatsen (weet niet zeker) en ik wil er ook geen ban voor krijgen want het is best heftig materiaal. Als je googelt op 'pau Torres ostrich zuccini incident tape' dan vind je het wel zou ik denken.
 
Jurginhode2e
 
2
27 november 2021 om 17:45
Kan niks vinden, kun je het beschrijven?
 
RM1335
 
3
27 november 2021 om 12:21
Oeps, sorry Insider, ik deel je mening en zei zo een beetje hetzelfde in reactie op Yoeri hierboven, lijkt wel alsof ik je napraat, maar dat is dus niet zo. Pau Torres lijkt me ook de ideale versterking. Ik ben een beetje nerveus over het korte lontje van Rudiger in combinatie met Spaanse arbiters die graag hun kaarten trekken.
 
InsideRMadrid
 
3
27 november 2021 om 12:57
@rm1334 / No problem. Ik ben juist blij dat we het zelfde denken. Ik heb echt de gekste tijden in Real Madrid meegemaakt, 2003 tot 2011 was het echt super chaotisch, allerlei vreemde aankopen, allerlei vreemde trainers aangesteld, ieder jaar vol de portemonnee trekken voor Galacticos die vervolgens meteen het gevoel kregen dat ze het helemaal gemaakt hadden en geen pepernooit meer raakte. Ik ben echt blij met de weg die we nu bewandelen, allemaal opgezet door de meester president Florentino Perez. Ik heb liever niet Rudiger erbij, koop dan een groot talent als Kounde of misschien Pau Torres
 
BR-7
 
0
27 november 2021 om 12:49
Mijn voorkeur qua eerste versterking gaat nog steeds uit naar de rechtsback positie. Reece James zou toch wel de ideale aankoop zijn om daar de komende 10 jaar te spelen in mijn ogen. Carvajal kan je jammer genoeg niet meer op bouwen, en Lucas V. mag van mij niet meer dan 15e man zijn. Daarna focussen op een cv inderdaad, het liefst Pau of inderdaad Kounde. Dit allemaal in de veronderstelling dat Mbappe al zo goed als rond is.
 
InsideRMadrid
 
4
27 november 2021 om 12:59
BR / De kans dat Real Madrid nog Britse spelers gaat aantrekken is heel klein tot nihil, mede dankzij de Brexit en door de flop van Bale. Carvajal is nu net terug aan het komen en speelt al een paar wedstrijden op rij, wees geduldig, maar een backup zou geen kwaad kunnen want Vazquez is idd te matig om op te bouwen. Kounde of Torres zou belangrijk zijn omdat het geld dat Florentino betaald dan gelukkig in Laliga blijft. En ja Mbappe is rond, dat PSG heeft zelf zijn ruiten ingegooid toen afgelopen zomer zo stug deden, je komt dat gevangenis nooit meer uit daar, dus bijtekenen zou absurd zijn als je Mbappe bent
 
BR-7
 
0
27 november 2021 om 13:40
Mocht dit waar zijn, dat ze geen britse spelers meer willen aantrekken. Welke suggestie heb je dan voor een rechtsback? Ervan uitgaande dat Hakimi uiteraard niet haalbaar is. Ik heb niet erg iemand in gedachten die jong is, aanvallend goed en potentieel goed genoeg om Carvajal er in de loop der jaren uit te spelen.
 
Ramos_4
 
1
27 november 2021 om 14:29
Denk dat Ricardo van Leicester een goede versterking zou zijn. Verder heb ik Pau liever dan Kounde.
 
Congolaantje95
 
1
27 november 2021 om 17:15
Wat dachten jullien van een RB als Mazraoui? Of is hij te licht voor RM?
 
mcgregor
 
0
27 november 2021 om 18:06
@BR-7 en @inside Madrid is al een paar keer wezen kijken naar Porro van Sporting voor op de r.b positie. Weet niet of dat wat is want volg het Portugezen voetbal niet. Ik zou lekker voor mazraoui gaan. Is gratis en kan in de kleinere wedstrijden perfect carjaval vervangen. Carja word ook een dagje ouder en heeft elk seizoen wel een periode dat hij langdurig geblesseerd is. Heb je mazraoui gratis en vazzi als backups. Wel blij dat pogba niet meer komt. We hadden het er gisteren nog over. Pogba heb je niks aan. Mijn droom kandidaat is met stip Goretzka. Alaba en kroos zouden hem eventueel kunnen overtuigen. Geweldige middenvelder met loopvermogen overzicht en power.
 
mcgregor
 
0
27 november 2021 om 18:08
Als backup voor carjaval prima. Eerste seizoen vooral tegen de kleinere clubs laten spelen en vervolgens carjaval vervangen mocht hij het goed doen. Zeker de gok waard. Is gratis en denk niet dat hij een mega salaris zou krijgen
 
real8madrid
 
2
27 november 2021 om 13:11
Kounde vind ik toch een beetje overschat. Heeft 1 gruwelijk seizoen gekend en ook daarna nog een goed niveau gehaald maar niet meer hetzelfde. Bovendien is hij gewoon te kort voor een verdediger imo. Waarom zou je trouwens 75/80 miljoen betalen voor een verdediger als er een van hetzelfde niveau gratis beschikbaar is. Een andere reden waarom ik eerder voor Rudiger zou gaan is ervaring. Militao moet imo altijd in de basis staan maar is met zijn 23j nog redelijk onervaren voor een verdediger. Zo zet je er liefst geen 2 naast elkaar. Als laatste reden zou ik zeggen dat je zo meer kapitaal vrijmaakt voor andere transfers. We hebben een rechtsback, aanvaller, centrumverdediger en (defensieve) centrale middenvelder nodig imo. Als je Mbappe, Rudiger en een middenvelder (kessie of Zakaria, Pogba dus niet blijkbaar) allen 'gratis' kan aantrekken is het financieel wellicht mogelijk om daarnaast vol voor Haaland en/of een rechtsback te gaan. Als je al 80 miljoen uittrekt voor Kounde wordt Haaland en een rechtsback een stuk lastiger.
 
SocioFan1
 
1
27 november 2021 om 14:11
Jep eens, Rudi zou ik ook prima vinden. Risico is daarin minder maar je krijgt ook opties. Zo kan Alaba een keer LB als het moet, Mili en Rudi centraal etc. Pau had ik ook graag gewild ( maar daar is iets verkeerds mee ofso begreep ik hierboven ergens). En dan idd Mbappe, Kessie bijv. Dat is 3 spelers transfervrij en gewoon toppers. Dan kun je idd vol voor Haaland gaan, en bijv. Pedro P. om met Carva te concurreren. Poeh kan niet wachten op de transferzomer.
 
Samcro
 
6
27 november 2021 om 11:57
Pogba heeft zijn eigen ruiten ingegooid, die jongen zou nu de beste jaren van zijn carrière moeten beleven maar verdwijnt steeds meer naar de achtergrond. Zonde, had dit niet verwacht na zijn periode bij Juve.
 
InsideRMadrid
 
6
27 november 2021 om 12:01
Samcro / Ja ik ben het met je eens. Hij had ook een paar hele lange blessures en er gingen geruchten dat hij die zelfs zou faken. Daar scoor je echt geen punten mee bij een club als Real Madrid. Hij kan best goed voetballen hoor, heeft soms mooie assists, maar is daarnaast ook niet iemand die heel veel meters voor je gaat afleggen, zoals een Fede en Camavinga dat wel kunnen doen, die zijn beide nog jong en gretig en willen zich echt bewijzen. Pogba denkt dat hij het al helemaal gemaakt heeft en 1 of andere Hollywood ster is
 
APPELSAP12
 
10
27 november 2021 om 12:02
Yes gelukkig. Die gozer moet koste wat kost wegblijven. Brengt alleen maar problemen met zich mee en speelt om de 6 maanden een goede wedstrijd. Investeer lekker maar in de verdediging ipv middenvelder #52737
 
mokuku
 
10
27 november 2021 om 12:46
Welke problemen? En om de 6 maanden een goede wedstrijd? Die man is een superster. Geweldige pegel, heeft een steekpass, lange bal, dribbel. Geef die man vrijheid en vertrouwen en hij betaalt het terug.
 
InsideRMadrid
 
5
27 november 2021 om 12:53
Mokuku / Ik ben het met Appelsap eens in deze. Pogba is zo een groot risico, en wat voor boodschap stuur je naar jongens als Fede en Camavinga als je Pogba nog erbij gaat signen? Ik ben wel blij dat we Camavinga hebben gekocht omdat hij nog maar 1 jaar contract had en nu heeft Rennes gelukkig nog kunnen cashen voor hem
 
APPELSAP12
 
1
27 november 2021 om 13:16
Waarom zouden we als de club al gasten als Camavinga, Valverde, Ceballos, Isco, Modric, Kroos en Case op t middenveld heeft? Vooral de eerste 2 zijn de toekomst van de club en verdienen meer speeltijd dan één of andere diva die alleen maar speelt wanneer hij zin heeft. Het middenveld is de laatste plek waar Real zich moet versterken.
 
R.madridista
 
2
27 november 2021 om 15:34
Ik zie liever Pogba's landgenoot Tchouameni naar de club komen. Ideale vervanger die Casemiro, die ook nog voetballend goed is.
 
mokuku
 
0
28 november 2021 om 20:15
Ik zeg niet dat ik voorstander ben van zijn komst, maar Appelsap doet alsof het een koekenbakker is.
 
Lorik Cana
 
7
27 november 2021 om 12:14
Is ook niet nodig. Modric zijn contract wordt verlengd en dan heb je Casemiro, Kroos, Valverde, Camavinga nog. Met name Valverde is al zo goed en heb ik veel vetrouwen in. En dan nog hopen op de doorbraak van Blanco en je zit op het middenveld wel goed. Niet allemaal de zelfde type spelers als Pogba natuurlijk, maar het middenveld is wel goed bezet.
 
InsideRMadrid
 
7
27 november 2021 om 12:51
@lorikcana/ Damn man wat een toffe username! Lorik Cana was een toffe speler. Ik ben het met je eens dat Real wel goed zit op het middenveld, dat is echt de laatste linie waar de club in zou moeten investeren.
 
RealXIIImadrid
 
8
27 november 2021 om 12:15
Een goeie beslissing. Pogba van frankrijk is geweldig maar hij lijkt te kort te komen voor een driemans middenveld zoals wij die spelen. Daarnaast is modric nog steeds een van de beste middenvelders van de wereld en stukken beter dan pogba dus volgend jaar met modric doorgaan en zonder pogba is logisch. Daarnaast heeft pogba die misselijkmakende zaakwaarnemer en zou het toch heel duur uitkomen al is hij transfervrij. Met valverde hebben we al een perfecte backup.
 
RM1335
 
1
27 november 2021 om 12:26
Behalve Valverde hebben we ook Camavinga nog Realxiii. Bovendien als we centraal achterin nog iemand halen kan ook Alaba een linie vooruit spelen. Pogba zou overbodig zijn en ook te veel geld weggooien inderdaad.
 
InsideRMadrid
 
0
27 november 2021 om 12:48
Rm1334 / Daar had ik nog niet eens aan gedacht, maar Alaba kan idd ook nog een linie naar voren, en ik moet je zelfs eerlijk bekennen dat ik Alaba daar graag zou willen zien spelen. Hij gaat nu als verdediger al vaak mee in de aanval, laat staan als middenvelder en hij heeft een vurig schot
 
DeLinksbuiten
 
3
27 november 2021 om 12:34
Goede beslissing, met Valverde-Modric-Kroos-Casemiro heb 4 middenvelders die altijd spelen en elkaar afwisselen met Blanco en Camavinga erachter. Pogba met zijn geslof is niet nodig te inconsistent gebleken.
 
InsideRMadrid
 
2
27 november 2021 om 12:50
@delinks / Ik vind die push die Blanco krijgt op zich wel verrassend, uiteraard is hij Spaans en een groot talent maar ik denk dat het meer als afleiding is om Pogba buiten de club te houden. En wie weet heeft Florentino een andere middenvelder op het oog voor de toekomst die nog een lang contract heeft bij een andere club. Jammer dat Odegaard weg wilde, maar ik verwacht hem in de toekomst nog wel in een wit shirt te zien spelen, helemaal als Haaland ook bij ons zit
 
SocioFan1
 
1
27 november 2021 om 12:53
Juiste beslissing zal dit zijn. Er is gewoon teveel risico. Hij wordt straks 29 jaar, is vaak geblesseerd geweest, nu ook weer 3 maanden, en zijn prestaties waren niet constant. Je weet dat hij geweldig 'kan' zijn maar het gebeurd te weinig. En hij zou ook een giga salaris vragen, nah beter zo. Ik zou voor Kessie gaan. Haal je toch een topper transfervrij binnen. Zal vast niet veel vragen, is nog 24 jaar en prima schakel bij Milan. Brengt ook meer power en energie in het team. Kun je Modric's verlengen en dan zit je wel goed met de middenvelders.
 
real8madrid
 
1
27 november 2021 om 13:06
Niet veel vragen? Als United, PSG, Bayern en Madrid allen geinteresseerd zijn, wie vraagt er dan niet veel?
 
SocioFan1
 
0
27 november 2021 om 13:10
Niet evenveel zal vragen als wat Pogba zou willen is mijn punt. En als Real je wil, zie ik Kessie zelfs kruipend naar Real willen komen, indien er interesse zal zijn uiteraard. Maar hey je punt wat je hieronder gaf vind ik zeker ook geen slechte hoor. Van waarom Modric verlengen en Pogba laten terwijl je misschien beter voor Pogba kan gaan en afscheid nemen van Modric. Is zeker niet verkeerd maar je ziet wel dat het een dilemma is. Want het kan ook een Hazardje worden en dan zit je daar met de gebakken peren. Ohja of een Bale wat er meer op lijkt, want Pogba is altijd ready voor Frankrijk maar met Man U zeer inconsistent met oa blessures.
 
real8madrid
 
1
27 november 2021 om 13:18
Ja is absoluut een risico. Daarom hangt het imo allemaal af van het kostenplaatje. Wat betreft Kessie: ik zou kruipend naar Madrid gaan, jij ook en met ons een heleboel spelers maar nog niet iedereen. Is er iets bekend over Kessie wat betreft droomclub oid? Kan me niet herinneren dat ik ooit ergens iets over Madrid heb gelezen. Als Franstalige Afrikaan kan PSG ook interessant zijn natuurlijk en Engeland is voor iedereen interessant zowel sportief als financieel. Ik hoop absoluut dat Madrid er in slaagt om Kessie aan te trekken want met de huidige vorm van Case zou Kessie gewoon basis staan maar ik ben er nog niet zo overtuigd van.
 
InsideRMadrid
 
1
27 november 2021 om 13:11
Socio / Ja er zijn absoluut betere opties dan Pogba, maar ons middenveld is al aardig vol. Ik zou me veel liever op andere linies richten, de aanval lijkt wel goed te zitten met Mbappe en miss Haaland straks? De verdediging kan wel een impuls gebruiken, met name centraal
 
SocioFan1
 
1
27 november 2021 om 13:15
Uiteraard, alleen ons middenveld heeft wat meer energie en power nodig vandaar dat ik een Kessie wel top vind en is een minder groot risico. Maar zeker, andere posities zijn key. Aanval is idd duidelijk. Achterin heb je wat nodig. Een Pedro P om te concurreren met Carva. En een centrale verdediger ja. En de toetje zou nog een Theo H zijn, desnoods in een ruildeal met Mendy oid maar goed.
 
real8madrid
 
2
27 november 2021 om 13:05
Pogba is 8 jaar jonger dan Modric. Waarom zou je die eerste laten schieten om je te verzekeren van de continuiteit van een speler die aan de laatste 18 maanden van zijn carriere bezig is en nu logischerwijs ook al niet meer elke wedstrijd kan leveren? Alles hangt natuurlijk af van salariseisen en commissies maar ik zou het niet slim vinden om deze transfer nu al uit te sluiten. Ik zou gewoon voor Pogba gaan deze zomer als de kostprijs een beetje meevalt. Modric kan toch nog maar 1 seizoen mee en Pogba is niet alleen een uitstekende speler wanneer hij er zin in heeft maar is ook een groot merk. Precies wat Madrid en La Liga nodig hebben.
 
InsideRMadrid
 
3
27 november 2021 om 13:12
8 / Niet vergeten dat we ook jonge jongens hebben klaar staan, en wat voor een signaal zou het afgeven als je weer een ster gaat kopen. Focus je dan op Mbappe, Haaland en Kounde. Dat salaris van Pogba zal de hele kleedkamer ontwrichten, en dan komt hij ook nog binnen met geverfd haar en allerlei tekens in zn kapsel. Real is een Koninklijke club, en iemand moet wel passen binnen de club.
 
real8madrid
 
1
27 november 2021 om 13:21
Jij weet toch helemaal niet wat Pogba vraagt aan salaris? Hij verdient bij United minder dan Hazard en Bale bij ons verdienen en die zijn beide al jaren waardeloos. Als dat tot op heden nog niet voor problemen heeft gezorgd in de kleedkamer waarom Pogba dan zo zeker wel?
 
JePa
 
0
27 november 2021 om 14:01
Spijtig voor ons united fans. Maarja misschien kunnen we hem nog kwijt bij juve of psg.
 
real8madrid
 
1
27 november 2021 om 15:39
Waar heb je het over? Zijn contract loopt af, of er nou een club hem wil contracteren of niet als Utd hem niet verlengd speelt ie niet meer bij hen. Hoe dan ook hoeven ze niet met hem verder als ze niet willen (wat volgens elk medium onzin lijkt te zijn) maar aan hem verdienen gaan ze ook niet.
 
STORING
 
1
27 november 2021 om 15:36
Prima. Een grote naam maar ook een extreem excentrieke gast waarbij je jezelf moet afvragen of die wel goed is voor de selectie. Ik zou eerder voor Kessie gaan. Kost je ook nog eens minder salaris en commisie.
 
IvanoGallardo
 
1
27 november 2021 om 15:47
Brozovic oppikken bij Inter die kan op meerdere posities uit voeten op het middenveld
 
MarekHamsik17
 
1
27 november 2021 om 17:59
Alleen maar beter dit. Verwende en luie voetballer. Denk dat veel clibs hem liever kwijt zijn dan rijk. Man U, Man City, PSG of Juventus zijn de clubs waar ik hem zie voetballen. Buiten deze vier clubs zou ik niet weten wat ze met hem aan moeten.
 
mcgregor
 
1
27 november 2021 om 18:14
Ook op alle real Madrid forums was iedereen blij gisteren avond nadat dit bericht kwam. Iedereen is van mening dat pogba niet bij Madrid past .. nu heeft de club dat zelf ook ingezien gelukkig. Pogba speelt echt een matig seizoen en valt echt tegen. Ik zou vol voor goretzka gaan. Dat zou echt een droom aankoop zijn. Heeft dacht ik ook nog niet verlengt bij bayern. Goretzka heeft echt alles en zou Madrid sterker maken. Met alaba en kroos heb je 2 jongens die een rol zouden kunnen spelen om hem te overtuigen .. modric/Valverde …. Casemiro/camavinga … kroos/Goretzka.
 
RollerCoaster
 
1
27 november 2021 om 18:28
Wat ben ik enorm blij dat ze hem niet contracteren. Alhoewel t een goede voetballer is zal hij niks toevoegen aan Real. Nonchalanse spat ervan af. Laat af en toe wat leuks zien en dan 5 wedstrijden niks! Beter Camavinga en Fede op het middenveld
 
blink182
 
1
27 november 2021 om 19:07
Denk dat het meer te maken heeft met salaris eisen (en bonussen/premie) dan het “niet in Ancelotti’s opstelling “. Denk dat een andere club gewoon geld heeft geboden.
 
NourEisa
 
0
28 november 2021 om 03:32
Dit is net alsof een jongen heel lang met een meisje flirt en als hij dan het hardst ontkend, het dan toch gaat gebeuren… we shall see.