Marokkaanse WK-sensatie bevestigt vertrekwens; Napoli 'op poleposition'
Zaterdag, 24 december 2022 om 08:34

Azzedine Ounahi hoopt nu of in de zomer te vertrekken bij Angers. De 22-jarige middenvelder speelde een geweldig WK met Marokko, waardoor de geïnteresseerde clubs in de rij zijn komen te staan. Ounahi bevestigt op de website van zijn broodheer dan ook dat hij hoopt een stap te maken, al weet hij toch niet waarnaartoe.

De zeventienvoudig Marokkaans international was voor afgelopen WK nog een relatief onbekende voor de neutrale voetbalkijker. Ounahi wist zich namelijk in de eerste seizoenshelft niet te onttrekken aan de sportieve malaise bij Angers, dat na vijftien speelronden hekkensluiter is in de Ligue 1. In Qatar ontpopte Ounahi zich echter als een van de uitblinkers van zijn land. Met hem als belangrijke spil op het middenveld schopte Marokko het tot de halve finale, wat ook in het buitenland niet onopgemerkt bleef.

Mundo Deportivo meldde al dat Barcelona Ounahi's naam had opgeschreven als eventuele concurrent voor Frenkie de Jong, terwijl het Franse RMC Sport zeker wist dat Napoli op poleposition lag om hem deze winter binnen te halen. Internazionale en Olympique Marseille zouden ook geïnteresseerd zijn, maar vanwege uiteenlopende redenen achter het net vissen. In Engelse media werd Leicester City nog aan het rijtje belangstellenden toegevoegd.

Hoewel Ounahi op de website van Angers geen voorkeursclub uitspreekt, bevestigt hij wel zijn vertrekwens. Of hij in januari al verkast of dat pas in de zomer doet, weet hij echter nog niet. "Ik weet het nog niet. Ik wacht op de aankomende dagen en weken om de juiste keuze te maken. Het sportieve project is het belangrijkst, dat heb ik de voorzitter verteld. Ik heb geen favoriete competitie of bestemming. Als het sportieve project klopt, ga ik", aldus de midenvelder.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (73)

 
Zeballos
 
13
24 december 2022 om 08:38
Zou niet weten op wiens plaats hij bij Napoli zou moeten staan, Lobotka-Zambo-Zielinski staat geweldig.
 
fceindhoven030
 
16
24 december 2022 om 08:47
@Zeballos, Denk dat Napoli sowieso geen optie is. Als ik het mij nog goed herinner, zei de eigenaar dat hij geen spelers gaat aantrekken die meedoen met de Afrika Cup.
 
R.madridista
 
24
24 december 2022 om 11:15
Maar hij heeft wel Zambo Anguissa aangetrokken… Afrika Cup vindt ook weer in de zomer plaats (althans de volgende editie).
 
Zeballos
 
8
24 december 2022 om 11:16
Is weer verplaatst naar de winter door de temperaturen in de Ivoriaanse zomer.
 
AmrabatGoat
 
16
24 december 2022 om 11:26
Misschien vertrekt Zambo wel of Lobotka. Vind Ounahi zelf meer bij Leicester City/Liverpool passen. Napoli zou ook kunnen maar dan wel met de garantie op speeltijd. Deze jongen is een buitengewoon talent en heeft alles van een topmiddenvelder.
 
Zeballos
 
5
24 december 2022 om 11:41
Beiden zijn ontzettend gelukkig bij Napoli, al helemaal nu ze aan kop staan. Waarom vertrekken?
 
Steve Stingray
 
36
24 december 2022 om 08:54
Barcelona, Napoli.... en dat voor iemand die een paar wedstrijden boven zijn kunnen, en in een totaal andere setting heeft gepresteerd. Domste wat je kan doen; toernooi sensaties kopen die je daarvoor nog niet kende. Of hadden Barcelona en Napoli deze jongen al op de radar? Denk t niet.
 
fceindhoven030
 
96
24 december 2022 om 08:57
@Steve Stingray, Hoe weet jij dat hij boven zijn kunnen heeft gepresteerd?
 
Bakerfield
 
11
24 december 2022 om 09:17
Ik denk dat hij bedoelt dat er een grote kans is dat hij boven zijn kunnen heeft gespeeld, omdat hij voor het WK een niet opzienbarende speler was. Ik snap zijn punt, er is hype ontstaan rondom de WK-spelers van Marokko.
 
The_Wizardly
 
1
25 december 2022 om 12:33
Een Hype Hahaahah Frenkie de meest overrated slechte middenvelder. Die was overhyped grootste flop van FC Barcelona.
 
Japie_Krekel
 
55
24 december 2022 om 11:50
Barca kocht Frenkie ook op basis van een handjevol goede CL wedstrijden. Het was toen ook niet zo dat alle Europese topclubs hem voor dat toernooi al op de radar hadden. Je ziet toch gewoon aan zijn inzicht, zijn balbehandeling etc. dat die Ounahi geweldig kan voetballen? Al staat hij onder druk in het veld vind hij nog meestal de oplossing naar voren. Er zijn echt niet enorm veel middenvelders die dat kunnen. Daarvoor moet je gewoon veel kwaliteit hebben
 
Sirius
 
6
24 december 2022 om 15:58
Wat heeft De Jong hiermee te maken? Je deflecteert weer om een punt te maken...
 
Th3SpecialOne
 
1
25 december 2022 om 11:19
Er wordt niets gedeflecteerd, een zeer terechte opmerking. Je zou je eigen opmerking maar eens moeten onderbouwen, waarom hij er niets mee te maken hebben? On: Omdat beide spelers speelstijlen veel op elkaar lijkt, alleen waarbij de andere meer naar achter of balletje breed speelt, en de ander ondanks druk van tegenstanders altijd naar voren wil spelen. Buiten hun speelstijlen om, en ja ook Frenkie is pas op de radar gekomen na het goede groepsfase in Champions League. Snap ik wel waarom Japie hem als voorbeeld te gebruiken, wat ik niet snap is je reactie, het is totaal offtopic en niet onderbouwd waarom hij hem niet als voorbeeld moet gebruiken. Buiten dat om is het gewoon een persoonlijke mening Sirus, je zou eens rustiger aan moeten doen als iemand je nationale trots Frenkie erbij betrekt.
 
tottien
 
19
24 december 2022 om 12:51
Ga eens checken op youtube deze man is gewoon een ras voetballer voetbald zo makkelijk onder de druk uit is technisch super begaafd is behendig alleen ziet niemand je bij angers waar je op het wk alle scouts je aan het werk zien
 
Japie_Krekel
 
23
24 december 2022 om 13:46
Mee eens. Neem een Mahrez. Die speelde in de Ligue 2 toen Leicester hem haalde en die was gelijk een essentiele speler in het kampioenschap wat ze daar haalden. Maar goed, die zal er ook wel niks van hebben gekund omdat hij niet door grote clubs werd ontdekt in de Ligue 2 ??
 
RealXIIImadrid
 
12
24 december 2022 om 13:54
Haha tegenwoordig wordt er echt alleen naar naam en statistieken gekeken. Noem je een speler van cadiz beter dan een speler van madrid of barcelona dan kijken ze je helemaal verward aan alsof dat onmogelijk is.
 
achmedkonijn
 
5
24 december 2022 om 16:12
Helemaal mee eens. Ik volg Ounahi al langer, en dit zat er aan te komen. Hij zit al maanden in de 99e percentiel qua voltooide dribbels in Europa, en men doet alsof hij geen talent heeft.
 
Sirius
 
0
24 december 2022 om 15:58
De vraag is vooral hoeveel deze jongen moet gaan kosten. Ik ben het wel met je eens hoor, maar als hij niet bijster duur is, dan kun je de gok wel nemen als Napoli zijnde.
 
The_Wizardly
 
2
25 december 2022 om 12:38
Barca kocht Frenkie ook op basis van een handjevol goede CL wedstrijden. En daarna werd deze speler zo erg overhyped. Uiteindelijk een grote miskoop gebleken bij FC Barcelona. Het was toen ook niet zo dat alle Europese topclubs hem voor dat toernooi al op de radar hadden. Je ziet toch gewoon aan zijn inzicht, zijn balbehandeling etc. dat die Ounahi geweldig kan voetballen? Al staat hij onder druk in het veld vind hij nog meestal de oplossing naar voren. Er zijn echt niet enorm veel middenvelders die dat kunnen. Daarvoor moet je gewoon veel kwaliteit hebben. Het feit dat je tegen Portugal /Spanje / Frankrijk / België en Kroatië. Je kwaliteit kan laten zien zegt al genoeg . Landen met de beste middenvelders ter wereld die in de PL en La Liga spelen. De techniek om simpel mensen voorbij te spelen. Deze techniek heb je of heb je niet.
 
Rochester
 
46
24 december 2022 om 08:59
Zat gisteren naar een video van Voetbal International te kijken en daar hadden ze het over transfers van verrassingen en talenten en Ounahi werd ook besproken. Kwam als suggestie dat hij naar een club als Borussia Dortmund zou moeten gaan en dat lijkt mij eigenlijk ook het meest ideaal. Ounahi is pas 22-jaar en ik denk dat hij zich bij Dortmund heel sterk kan en zal ontwikkelen. Daarbij zal Bellingham na dit seizoen vrijwel zeker vertrekken bij Dortmund en Ounahi is dan weliswaar een andere type speler, maar ik denk dat Dortmund alsnog goed uit zal komen en misschien dan nog wel iemand anders erbij haalt. En daarbij las ik vorige week ook geruchten dat Can waarschijnlijk weggaat en voor de rest valt het dan wel mee met de opties die je hebt, buiten Brandt die je daar dan nog als een soort 8 neer kan zetten. Ik denk dat Ounahi nu zo'n 30 tot 40 miljoen moet gaan kosten, en Dortmund is in principe wel in staat om dit soort bedragen te betalen. De kans is dan groot dat hij 2 of 3 seizoenen dan bij Dortmund speelt en dan voor minimaal het dubbele verkocht zal worden en voor de rest van dit seizoen kan hij waarschijnlijk een soort duo vormen met Bellingham op het middenveld. Zie opstelling: Dortmund heeft wel een nieuwe rechtsback nodig en ik hoop zelf dat Bynoe Gittens dit seizoen meer minuten zal krijgen. Is ook een ruwe diamant en daar zullen ze over een paar jaar ook tientallen miljoenen aan gaan verdienen. Verder hoop ik dat Reus snel weer fit is en dat Moukoko zijn contract zal verlengen, terwijl ik hoop dat Haller goed blijft herstellen en dan uiteindelijk in de basis terecht zal komen op misschien wel de plek van Moukoko als hij niet gaat verlengen.
 
RedJager
 
3
24 december 2022 om 12:44
30 tot 40 miljoen is in mijn ogen gewoon knettergek
 
The_Wizardly
 
2
25 december 2022 om 12:39
80 MILJOEN VOOR FRENKIE DE JONG NIET HÈ? Grootste flop van FC BARCELONA ????
 
SterkeJerke
 
1
24 december 2022 om 21:02
Verwacht dan eerst het vertrek van een centrale middenvelder, want op dit moment hebben ze naast Bellingham daar nog Özcan, Can en Dahoud rondlopen. Ik ben benieuwd, maar denk sowieso dat Dortmund hem niet zal kopen, zeker niet als hij 30 miljoen of meer moet kosten. Dat is gewoon teveel geld voor iemand die verder nog niet veel heeft gepresteerd, behalve een goed WK. Daarnaast heeft hij in de Ligue 1 in 14 wedstrijden (1104 minuten) nog geen doelpunt of assist gemaakt.
 
32candela
 
88
24 december 2022 om 09:03
Ik zag m met lef spelen bal tussen de linies.. waar frenkie diezelfde bal toch terug naar achteren zou spelen, speelde Ounahi die ene bal toch naar voren.. en die ballen kwamen ook aan!
 
cuco10
 
34
24 december 2022 om 09:26
Toch gek dat frenkie bij barcalona speelt en deze jongen bij angers en niet eens erbovenuit steekt.
 
yassinwest12
 
85
24 december 2022 om 09:58
Maar ook grappig dat jij doet alsof frenkie wel uitsteekt bij barca. Frenkie is gewoon een simpele middenvelder die nooit risico durft te nemen of eens een x een linie durft over te slaan dan ben je toch ook geen top middenvelder en dat nutteloze schuinbeweging heb ik nou ook wel gezien. Weet nog dat er een tijd was dat frenkie met Valverde werd vergeleken. nou Valverde is nu een van de beste spelers ter wereld. Die koste trouwens geen 95 miljoen??
 
Dutchred
 
20
24 december 2022 om 10:16
Frenkie is van de beste middenvelders ter wereld met een goal en assist op het WK. Ounahi is gewoon een leuk talent die het nog moet laten zien.
 
Caeser
 
14
24 december 2022 om 10:17
@yassinwest Nergens zegt cuco10 dat Frenkie bij Barca er bovenuit steekt. Wel zegt hij dat Ounahi er geen eens bij Angers bovenuit steekt. Wel mooi dat je Frenkie een simpele speler noemt. Een gebrek een voetbalkennis misschien? Deze 'simpele' speler is wel al jarenlang basisspeler bij Ajax, Barca en Oranje. Maar goed, het waren een paar mooie wedstrijden van Ounahi op het WK. Laat het hem eerst maar eens in een goede competitie zien (EL, CL etc.). En de Ligue 1, waar hij dus ook niet uitblonk . Wie weet wordt het een nieuwe topper, wie weet wordt het de nieuwe El-Hadji Diouf. De tijd zal het uitwijzen.
 
32candela
 
22
24 december 2022 om 10:19
Ook gek dat hij in 4 jaar 1 copa del Rey heeft gewonnen.. ook gek hè.. ook gek hè dat hij de halve finale heeft gespeeld op een wk! Ook gek hè
 
HZ7-22
 
14
24 december 2022 om 11:02
Ounahi is ook 3/4 jaar jonger, beetje rare vergelijking
 
AmrabatGoat
 
34
24 december 2022 om 11:18
Frenkie is een waardeloze middenvelder met amper rendement.
 
Jexxie
 
10
24 december 2022 om 11:25
Dat zegt iemand die "AmrabatGoat" heet. We weten dan gelijk hoe betrouwbaar je opmerking is. Marokkanen spelen 1 goed WK en zijn opeens wereldsterren Frenkie is een "waardeloze" middenvelder bij Barcelona. Ounahi is een 17voudig spelertje van Angers, de nummers laatst!!! in Ligue1 haha
 
Mobesiktas
 
7
24 december 2022 om 11:51
Beste middenvelders ter wereld haha je moet wakker worden vriend
 
barcaMQ
 
4
24 december 2022 om 11:57
Al die kritiek op Frenkie altijd. Hij scoort te weinig, niet genoeg assists, tikkie breed. Het is een controlerende middenvelder. Snap hier niks van... zorgt voor rust op het middenveld, levert nauwelijks ballen in, maakt veek vuile meters. Wat wil je nog meer op deze positie?
 
Japie_Krekel
 
11
24 december 2022 om 12:13
Dat vind ik ook wel weer makkelijk. Patrick Vieira was ook een controleur en we herinneren ons vooral zijn voetballende bijdraagde aan Arsenal terwijl hij in verdedigend opzicht ook geweldig was. Edgar Davids eveneens. Ook een controleur die voetballend gezien enorm veel toevoegde. Frenkie moet die terughoudendheid eruit krijgen. Speel gewoon die ballen vooruit, ipv elke keer breed en terug. Dan kan hij echt stappen zetten en wereldtop gaan worden, maar zolang hij dat niet doet dan blijft het altijd een twijfelgeval
 
Dutchred
 
4
24 december 2022 om 12:23
Een goal en assist op het WK. Meer dan de "vooruitspelende" Ounahi.
 
yassinwest12
 
17
24 december 2022 om 12:28
Dutchred ik snap dat jij misschien een frenkie fan bent, maar kom op frenkie is toch zeker niet een van de beste middenvelders ter wereld. Hij is niet eens zeker van basisplaats en dan noem je hem een van de beste ter wereld kom op man.
 
yassinwest12
 
10
24 december 2022 om 12:35
@caeser frenkie is toch ook gewoon ee. simpele middenvelder. Hij heeft niks unieks. Dat wat zijn twee teamgenoten wel hebben ( gavi en pedri )plus zeg jij “ jarenlang basisspelers bij Barcelona” dan kijk jij verkeerde wedstrijden vriend frenkie is zeer zeker geen vaste basisspeler bij Barca en dat kunnen de Barca fans jou hier gerust vertellen. Zoals isnet al zei hij durft nooit risico te nemen altijd paasje breed paasje terug of doet hij weer zijn schijnbeweging om vervolgens weer de bal terug naar achter te tikken. Dus als jij zogenaamd met voetbalkennis durft te vertellen dat frenkie een onbetwiste basisspeler is dan weet ik het zelf ook niet meer.
 
32candela
 
9
24 december 2022 om 13:33
@dutchred Maar wel een halve finale, en dat Enrique met een erectie van nummer 8 terug naar Spanje vloog
 
Toch wel
 
2
24 december 2022 om 13:45
En, beste Amrabat, VEEL beter en belangrijker dan deze 22-jarige jongen. Die heerlijk was om naar te kijken overigens. Ik wil wel echt het advies geven aan de Marokkaanse fans hier die hun eigen team zo ophemelen en tegelijkertijd alles wat Nederlands is neerhalen, dat lijkt samen te gaan; pas nou op. Marokko is voor het eerst 2 toernooien achter elkaar goed. Het zou goed kunnen dat ze hoog blijven staan, het team is goed genoeg. De kans is in mijn optiek net zo groot dat de boel weer wegzakt naar het middelmatige niveau van de meerder decennia hiervoor.
 
de-oppositie
 
6
24 december 2022 om 14:05
Neem dat advies dan ook zelf in acht. VEEL beter? Vandaar dat Barca hem graag wilde verkopen vorig seizoen. Zoals ik al eerder tegen je zei "wees objectief" want nu doe je hetzelfde waar je een ander voor waarschuwt "ophemelen".
 
The_Wizardly
 
1
25 december 2022 om 12:40
Hahahahaha jij moet je oranje BRIL AFDOEN. Frenkie is een van de meest overschatte slechte middenvelders in de wereld.
 
The_Wizardly
 
0
25 december 2022 om 12:41
Gaat niet gebeuren eerder met Koeman of van Gaal dat het bij oranje gebeurd.
 
Caeser
 
13
24 december 2022 om 09:33
@32candela Grappig dat je Frenkie aanhaalt. Waarom als ik vragen mag? Leuk dat deze jongen een aantal goede wedstrijden op het WK heeft gespeeld (geen eens alle). Maar Frenkie laat het al over een veel langere periode op meerdere podia zien. Maar goed, altijd leuk om populistisch gedrag te vertonen natuurlijk.
 
@Osthoved89
 
11
24 december 2022 om 10:40
Misschien omdat de naam van Frenkie in het artikel genoemd wordt? Logisch dus dat iemand over Frenkie begint. Dat is helemaal niet populistisch, snap niet waarom je die term hier gebruikt. Niet dat ik het eens ben met 32candela trouwens.
 
HZ7-22
 
14
24 december 2022 om 11:04
Een echte volger weet dat hij voor het WK al goed speelde in Ligue 1. Heeft na Messi en Neymar de meest geslaagde dribbels volgrns mij.
 
Zeballos
 
3
24 december 2022 om 11:18
HZ7-22 Blaffende honden bijten niet.
 
de-oppositie
 
6
24 december 2022 om 13:00
En daar beschrijf je Frenkie perfect. Dribbelt, dribbelt, dribbelt, kapt, kapt en dan toch maar tikkie breed of terug. Veel blaffen en niet bijten.
 
Zeballos
 
0
24 december 2022 om 13:59
Hebben ze toch nog iets overheen
 
Th3SpecialOne
 
0
25 december 2022 om 11:26
Wat laat frenkie zien? Hoe je ballen terug naar de keeper speelt? Of balletje breed naar rb/lb?
 
BMG45
 
10
24 december 2022 om 09:55
Vergelijk toch niet iedereen met Frenkie man. Wat een obsessie. Bij het bericht van Amrabat meende ook volk hem te moeten vergelijken en sneren richting Frenkie.
 
NationsFC
 
5
24 december 2022 om 10:40
Van alle middenvelders is Frenkie juist degene die de oplossing altijd naar voren zoekt. Hij maakt nog liever een gevaarlijke dribbel naar voren dan terug te moeten spelen. Soms gaat dat fout ja. Je weet dat wanneer frenkie een bal naar achteren speelt er totaal geen aanspeelmogelijkheden voorin zijn. Naar mijn mening is dat juist zijn voetbalstijl
 
Dabor
 
2
24 december 2022 om 11:55
De spijker op zijn kop Nationsfc, Frenkie wil juist altijd naar voren voetballen en neemt daarin soms zelfs wel te veel risico. Bij Oranje dit WK waren er telkens bijna geen mogelijkheden om vooruit te spelen omdat ze met 8 man achter de bal voetbalden. Sowieso net doen of Frenkie er niks van en deze speler wereldtop is is lachwekkend.
 
Toch wel
 
4
24 december 2022 om 12:44
Het is vooral grappig te zien hoe zoveel van de fans van Marokko en haar spelers niet spelers of het team kunnen complimenteren zonder daarbij Nederlanders, Nederlandse voetballers of Nederland als land te betrekken. Je mag zelf de psychologische lezing hier van doen.
 
de-oppositie
 
24
24 december 2022 om 13:05
Het is eerder grappig hoe fans van Nederland elke Marokkaanse speler naar beneden halen zodat ze goed kunnen slapen. Dat is mijn psychologische lezing jongeman. Je kan dingen wellicht objectief bekijken en niet slechts één kant van het verhaal belichten. Maar ik snap nadat je als Nl al jaren slecht presteert op een eindtoernooi en ziet dat een Marokko het beter doet (2018 en 2022), dat het wat pijnlijk aanvoelt. Maar die misplaatste arrogantie van een aantal mensen hier. Ik lach erom. Nl is niks meer dan een middenmoot landje geworden. Er staat geen enkele topper in vorm in de basis, zoals dat tot 10 jaar terug wel altijd het geval was. Imo staan ze op gelijke hoogte met landen zoals Zwitserland, Denemarken etc.
 
Toch wel
 
2
24 december 2022 om 13:35
Nou. Bedankt voor de tirade, je bevestigt mijn oordeel des te meer. Geen chill zoals men zegt. Alsof ik je met de snoepjes van de Etos in je hand betrap. Je voelt je blijkbaar aangesproken. Op de rest ga ik niet in, teveel emotie. De misplaatste arrogantie zegt de beste meneer. Kijk je reactie haha. Als door een slang gebeten.
 
de-oppositie
 
12
24 december 2022 om 13:50
Toch mooi dat je er dan alsnog op blijft reageren. Laat zien dat het je toch dwars zit. Wanneer je een weerwoord krijgt is het een "tirade". Wat een simpele zieltjes reageren er hier toch. Nu doe je precies weer wat ik zei en dat is zo mooi. Alles vanuit je eigen subjectieve mening reflecteren. Ga er vooral mee door, kom je ver mee in het leven.
 
Rodeduivelfan
 
7
24 december 2022 om 09:30
Die voorzitter van Napoli ging toch nooit meer afrikaanse spelers kopen ? Verbaast me dat ze in de lijst staan.
 
Oenieboy
 
1
24 december 2022 om 09:45
Zou toch ook echt dom zijn? Ik snap niet dat clubs spelers kopen die enkel bij een wk goed gespeeld hebben. Doet me denken aan ene charisteas. Dit lijkt me ook weer een gevalletje toekomstig bankzitter.
 
The_Wizardly
 
0
25 december 2022 om 12:43
Haha de haat spat ervanaf Marokko heeft laten zien dat ze er staan tegenover de beste middenvelders van de wereld. Haat MAAR DIMMA MAGREB. Ounahi is 3x verder dan Frenkie de jong. Slechte middenvelder overschat zoals heel oranje.
 
Dutchred
 
5
24 december 2022 om 10:10
Speelt bij de nummer van 20 van de ligue 1. Leuk als je het goed doet bij je nationale elftal voor een paar wedstrijden maar laat het eerst maar eens zien bij je club week in week uit.
 
R.madridista
 
31
24 december 2022 om 11:18
Maar ik snap je niet, dat doet ie toch ook gewoon? Alle statistieken spreken in zijn voordeel dit seizoen en Angers is erg blij met hem. Heeft Marokko ook naar het WK geschoten met 2 goals in de beslissende wedstrijd. Waarom zo misgunnend? Speelt al 1,5 seizoen goed bij Angers, dat ze laatste staan betekent niet per se dat hij het ook slecht doet.
 
Dutchred
 
2
24 december 2022 om 12:27
Het is zeker geen misgunnen maar een reactie op de overdreven reacties dat dit ineens een wereldspeler is en onnodig wordt vergeleken met Frenkie de Jong die wel 1 van de beste middenvelders ter wereld is.
 
yassinwest12
 
19
24 december 2022 om 12:41
Niemand zegt dat ounahi een wereldspeler is, maar dat hij “wel” risico durft te nemen en het ook “lukt” bij hem en hij raakt de bal bijna nooit kwijt als hij dribbelt. Frenkie is helemaal niet een van de beste middenvelders ter wereld. Hij staat geen eens basis bij Barcelona. Wat maakt frenkie een van de beste? als ik het aan jou mag vragen, want ik zie niks speciaals bij frenkie als hij de bal heeft.
 
R.madridista
 
2
24 december 2022 om 16:19
Frenkie is niet een van de besten ter wereld. Hij is tenminste geen top 10 middenvelder, dat zie ik als een van de besten. Natuurlijk wel een stuk beter dan Ounahi. Vergelijking wordt denk ik gemaakt, omdat Ounahi een speler met veel lef in zijn passing is, Frenkie wat minder. Kan heel vaak het spel openen met een diagonale pass, maar kiest er dan toch voor om te kappen of in te houden. Daarmee vertraagt hij het spel enorm. Niemand zegt dat Ounahi beter is, maar de jonge middenvelder krijgt alleen waardering voor zijn lef.
 
ModricMagic
 
1
24 december 2022 om 10:23
Bij Napoli gaat die ook gewoon op de bank zitten. Het huidige middenveld met Lobotka, Zielinksi en Zambo-Anguissa doet het echt geweldig. Er is totaal geen reden om dat te wijzigen omdat Napoli er fantastisch voor staat. Als Ounahi meer speeltijd wil hebben kan die beter een andere keuze maken.
 
Lazaret
 
33
24 december 2022 om 11:10
Ik begrijp niet waarom veel mensen deze Marokkaanse talent misgunnen terwijl ze hem nog geen eens kennen. Ounahi was beslissend met 2 doelpunten tegen Congo voor het binnenslepen van de wk ticket. Bij Angers is Ounahi basis speler geworden dit jaar en opgevallen als 1 van de speler met de meeste succesvolle dribbels van de Lique 1. Afgelopen wk heeft Ounahi op top niveau laten zien dat ie makkelijk kan meedraaien en zelfs uitblonk. Dus hou aub op met te snel conclusies te trekken en het misgunnen. Ounahi staat in drebelangstelling van Liverpool, Leicester, West Ham, Manchester City en Arsenal (check google). Je gaat me niet vertellen dat die clubs allemaal gek zijn.
 
Zeballos
 
0
24 december 2022 om 11:20
Meest geslaagde dribbels maar het lijkt er gezien de positie van Angers op dat er niet veel rendement uit voortvloeit.
 
Lazaret
 
26
24 december 2022 om 11:22
Hij is een groot talent erkend door Luis Enrique, Mourinho, Gullit, Van Hanegem en vele andere grootheden in het voetbal. Grote clubs zijn bereid om grote bedragen in hem te investeren. Dus wat is het probleem?
 
Zeballos
 
2
24 december 2022 om 11:43
Er is geen probleem, maar een speler tot de absolute top bombarderen door 7 potjes in 1 maand? Begrijp me niet verkeerd, goede speler - maar ik ben voorzichtig met de WK-hype.
 
Lazaret
 
13
24 december 2022 om 12:08
Hij is een groot talent met potentie om een topspeler te worden. Voor zijn ontwikkeling is het de beste om bij een topclub te spelen en voor zijn kanzen te gaan
 
Dabor
 
2
24 december 2022 om 12:05
Mensen misgunnen deze speler niks alleen is het een beetje kort door de bocht om hem op basis van een paar goede wedstrijden op het WK tot absolute topspeler te bombarderen. Hij speelt nog bij Angers dus is bij het grote publiek nog niet echt bekend. Als hij nu een mooie stap maakt naar een Napoli of Dortmund en het daar ook goed doet zal hij echt wel alle erkenning krijgen die hij verdient.
 
The_Wizardly
 
1
25 december 2022 om 12:45
Barca kocht Frenkie ook op basis van een handjevol goede CL wedstrijden. En daarna werd deze speler zo erg overhyped. Uiteindelijk een grote miskoop gebleken bij FC Barcelona. Het was toen ook niet zo dat alle Europese topclubs hem voor dat toernooi al op de radar hadden. Je ziet toch gewoon aan zijn inzicht, zijn balbehandeling etc. dat die Ounahi geweldig kan voetballen? Al staat hij onder druk in het veld vind hij nog meestal de oplossing naar voren. Er zijn echt niet enorm veel middenvelders die dat kunnen. Daarvoor moet je gewoon veel kwaliteit hebben. Het feit dat je tegen Portugal /Spanje / Frankrijk / België en Kroatië. Je kwaliteit kan laten zien zegt al genoeg . Landen met de beste middenvelders ter wereld die in de PL en La Liga spelen. De techniek om simpel mensen voorbij te spelen. Deze techniek heb je of heb je niet.