Megaschorsing dreigt voor Pepe: maximaal twee jaar uit de roulatie
Woensdag, 16 februari 2022 om 21:25

Pepe moet vrezen voor een zware schorsing, melden media in Portugal. De verdediger van FC Porto speelde vrijdagavond tegen Sporting Portugal (2-2) een hoofdrol in een fikse ruzie die bijna tien minuten duurde. In het wedstrijdrapport heeft scheidsrechter João Pinheiro opgeschreven dat Pepe een schop uitdeelde aan een niet nader genoemde directeur van de tegenstander, een ernstig vergrijp waarvoor een schorsing van minstens twee maanden tot maximaal twee jaar staat in Portugal.

De ruzie vond plaats in de slotfase van de wedstrijd. Na een corner van FC Porto schoot João Palhinha de bal tijdig weg voordat Pepe eventueel de 3-2 kon binnenkoppen. De veteraan van os Dragões claimde geraakt te zijn aan het hoofd, waarna de vlam in de pan sloeg. Spelers en stafleden van FC Porto en Sporting kregen het met elkaar aan de stok, terwijl anderen probeerden om de gemoederen te bedaren. De onrust verplaatste zich van de ene kant van het veld naar de andere kant van het veld. Er waren zelfs beelden waarop te zien is hoe een steward van FC Porto een klap uitdeelt aan Matheus Reis van de bezoekers.

Uiteindelijk trok João Pinheiro, de dienstdoende scheidsrechter in het Estádio do Dragão, viermaal een rode kaart voor een speler. Pepe, Palhinha, Agustin Marchesin en Tabata kunnen een schorsing tegemoetzien. Dat geldt ook voor Sebastián Coates, die vier minuten na rust zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg. Als Pepe inderdaad schuldig wordt bevonden aan het schoppen van een directeur van de tegenstander, kan hij maanden- tot jarenlang geschorst worden, waardoor zelfs het einde van zijn carrière kan dreigen. Ook Sporting-aanvaller Tabata moet vrezen voor een flinke straf, want hij zou FC Porto-directeur Luís Gonçalves hebben geduwd.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (92)

 
Martijn R
 
144
15 februari 2022 om 18:02
Het is wat jaartjes te laat. Maar dit incident daargelaten zou aan de hand van al zijn misdragingen door de jaren heen een straf van twee jaar prima gerechtigheid zijn. Hopelijk wordt het een lange schorsing!
 
thegoose
 
75
15 februari 2022 om 18:30
Helemaal mee eens. Is het voetbal niet waardig, wat deze idioot allemaal geflikt heeft. Ongeacht voor welke club je bent. Grootste debiel die ik ook heb zien rondlopen in het voetbal. Hij mag blij zijn dat er lang in z’n carrière geen VAR was, anders had ie 2 keer zoveel kaarten gekregen. Beetje over mijn lijk mentaliteit mag maar daarvoor hoef je niet te veranderen in een onbeheerste maniak. Kijk bijv. naar Van Dijk, zo kan het ook hé. Hoop idd op een lange schorsing, het werd tijd.
 
J.Willshere
 
55
15 februari 2022 om 19:40
Van Dijk als voorbeeld aanhalen zegt al genoeg is ook meteen de reden waarom Nederland altijd het 'net niet' land word genoemd. Spelers als Pepe en Ramos en ook Chielini heb je nodig in het voetbal als je kampioen wil worden met hun vuile spelletjes. Niet zoals de ideale schoonzoon zoals Van Dijk
 
Douwe Dabbert
 
82
15 februari 2022 om 19:58
Het is ook nooit goed hè, ik kan mij Nigel de Jong herinneren en toen was het land te klein en had iedereen een mening over zijn manier van spelen. Nu hebben wij geen spelers die het vuile spel beheersen en zijn het weer de ideale schoonzoons...??Edit; in het verleden heeft Oranje genoeg spelers gehad die het vuile spel wel beheersten en daar heeft Nederland welgeteld 1x een prijs mee gepakt.Ik noem een Israel, Jansen, Neeskens, Wouters, Rijkaard, Stam, Davids en dan vergeet ik er vast een aantal.
 
 
47
15 februari 2022 om 20:13
Nee want Van Dijk wint nooit iets.
 
GoonerKid
 
10
15 februari 2022 om 20:14
Ik vond Felipe Melo nog erger. Echt een zware malloot was dat zeg.
 
Shevchenko_7
 
19
15 februari 2022 om 20:17
J wilshere, meen je dit nou? Ik meen me te herinneren dat Pepe een moordaanslag deed op de spelers van Getafe, jij denkt dat je dit soort spelers nodig hebt? Aan je naam te zien snap ik het ook wel weer, ook Wilshere is een smeerlap die zonder bal vecht met tegenstanders, ik noem dat soort voetballers leeghoofden die zich niet kunnen beheersen.
 
AcKaka
 
11
16 februari 2022 om 00:16
Een speler die op het randje speelt is heerlijk (zoals van bommel). Een pepe en Felipe melo zijn niet zo slim en zouden in dit tijdperk vaker rood krijgen. Een alverez is heel belangrijk bijv.
 
Vernon
 
4
16 februari 2022 om 17:55
Thegoose Ik ben (in Spanje dan) voor Barcelona, maar vind Suarez met die bijtincidenten ook aardig meetellen. Maar deze Pepe mag zeker van de velden verwijderd worden.
 
IronManUtd
 
1
16 februari 2022 om 19:39
@shevanr7 wow een moordaanslag?
 
FCB_Catalunya
 
1
16 februari 2022 om 22:59
@Wilshere en Douwr Dabbert natrappen en schoppen heb je helemaal niet nodig, dat deed Nigel de Jong ook niet, die was gewoon spijkerhard. Dit heeft niets met voetbal te maken, het is niet eens slim. Het is pure frustratie en gebrek aan controle. Als je dit ‘slimme spelletjes’ vindt, snap je er niks van.
 
Douwe Dabbert
 
4
17 februari 2022 om 08:21
Vertel, waar in mijn comment zeg ik dat het 'slimme spelletjes' zijn? Ik reageer enkel op Wilshere die Van Dijk een ideale schoonzoon noemt die het vuile spelletje volgens hem niet beheerst en dat daarom Nederland als een 'net niet' land gezien word. Ik haal de Jong aan als voorbeeld en hoe daar tegenaan gekeken werd door het Nederlandse publiek. Op geen enkele wijze praat ik het goed of ben ik van mening dat het bij het voetbal hoort. Lees mijn comment nog eens en dan kom jij tot de conclusie dat jouw comment alleen aan Wilshere gericht moet zijn. No worries, apology accepted...??
 
nuanceman
 
14
15 februari 2022 om 19:26
Helemaal eens, heeft met zijn idiote gedrag niks te zoeken in een sportomgeving. zo zijn er nog wel een paar: Balotelli, Zlatan, Arnautovic, Lang ... weg ermee.
 
RM1335
 
17
15 februari 2022 om 20:06
Je vergeet die ene die zijn tegenstanders probeerde op te eten: Suarez.
 
Grasnaaier
 
1
16 februari 2022 om 15:37
Nee joh, dat zijn allemaal "winnaars"...
 
Vernon
 
2
16 februari 2022 om 17:57
Nuanceman, Ik vind Zlatan persoonlijk in een andere categorie vallen. En Lang eigenlijk ook. Sporen niet helemaal maar hebben zich niet zo misdragen als een Pepe. En verder mis je inderdaad Suarez.
 
PerPSV
 
2
17 februari 2022 om 00:15
@Vernon, zo, maar echt, heb me enorm gestoord en geërgerd aan Zlatan en ik moet eerlijk zeggen dat ik de meeste artikelen met 'Lang' in de naam oversla, dus over hem kan ik niet echt een waarde oordel vellen... Maar om hen nou in het rijtje Pepe, Balotelli en (mijn insziens mindere mate, maar meer dan de twee eerst genoemde) Arnautovic te noemen? Maar goed, het valt me de laatste tijd sowieso wel op nat Nuanceman niet zo zeer zelf van de nuance is, maar meer nuance lijkt aan te willen brengen in de comments door 'het andere extreem' te roepen. Is speler A in de volksmond geweldig? Dan raakt hij volgens Nuanceman geen pepernoot. On: is er verschil in straf wanneer dit om een directeur gaat tov ieder ander persoon in Portugal? Misschien lees ik scheef, maar dat lijkt hier gesuggereerd... Bizar, ik hoop dat dit hier in Nederland niet zo is, maar geen idee om eerlijk te zijn...
 
nuanceman
 
2
17 februari 2022 om 08:41
@perpsv je hebt me door ;-) wordt al zoveel gepapegaaid, soms moet je er voor de nuance even een ander licht op werpen
 
 
10
15 februari 2022 om 19:33
Opgericht staat netjes! Pepe hoort in de gevangenis, een gevaarlijke man.
 
FCB_Catalunya
 
0
16 februari 2022 om 22:57
Roerend met je eens. Ik kwam laatst nog een compilatie met belachelijke momenten van hem tegen, met een VAR was hij zijn halve carrière geschorst geweest. Hij leek iets wijzer te zijn geworden, maar dit bewijst het tegendeel. Lekker 2 jaar geven zodat hij direct kan stoppen.
 
La Bombonera
 
74
15 februari 2022 om 18:08
Dat zou toch wel een zeer passende manier zijn voor Pepe om afscheid te nemen van het profvoetbal. Los van al zijn gekke acties en kortsluitingen hier en daar, is en was dit toch wel een echte ouderwetse centrale verdediger. Eentje waarbij het tegenhouden van de tegenstander, op wat voor manier dan ook, de hoogste prioriteit had. Dit is tegenwoordig toch wel een beetje een uitstervend ras onder de verdedigers, ergens ook wel jammer...
 
ConchaEspina
 
50
15 februari 2022 om 18:14
Puur voetballend/verdedigend wat het inderdaad een absolute topper, en ook petje af om het zo lang vol te houden op hoog niveau. Spijtig van de kortsluitingen die logischerwijs al het positieve overschaduwen. Ben het wel met je eens dat die spijkerharde verdedigers minder te vinden zijn wat wel spijtig is. Anderzijds gaan die vaak gepaard met dergelijke kortsluitingen (al deed Pepe wel eens de overtreffende trap). Als je als spits tov een Pepe, Materazzi, Ramos, Puyol,... dan twijfel je al aan je actie vooraleer je eraan begint. Bij een Maguire bedenk je hoe je hem in de volgende actie leuk voorbij gaat spelen.
 
La Bombonera
 
12
15 februari 2022 om 18:25
Helemaal eens. Gelukkig lopen er nog wel een paar rond van de jonge generaties, al zijn dit wel vooral Zuid Amerikanen. Ik denk dan bijvoorbeeld aan Romero, Gimenez en Militao. Maar zeker Europese verdedigers zijn steeds minder en minder slagers van verdedigers geworden.
 
ViscaCatalunya
 
49
15 februari 2022 om 19:24
Puyol past niet in het rijtje met Pepe, Materazzi en Ramos. Puyol was het toonbeeld van sportiviteit.
 
Aqua1
 
7
15 februari 2022 om 19:33
maar wel een strijder die vol overgave de duels aanging
 
ConchaEspina
 
10
15 februari 2022 om 20:17
Nergens beweer ik het tegenovergestelde @visca. Het zijn allemaal verdedigers die je liever niet tegenkomt omdat ze spijkerhard in de duels waren. De ene correcter/en properder dan de andere. In dat rijtje staat Puyol uiteraard bovenaan van sportiefste.
 
ConchaEspina
 
14
15 februari 2022 om 20:18
Exact Aqua. Puyol was zo iemand die je 3 keer voorbij moest gaan, en de 4de keer stond die nog in je nek te hijgen. Puyol boven Pique anytime.
 
voetbalfreak
 
4
15 februari 2022 om 20:47
Behalve in wedstrijden tegen Madrid...
 
Aqua1
 
8
15 februari 2022 om 19:37
kortsluiting is echt in de tijd van Mourinho die spelers voor de wedstrijd al opfokte, daarna is hij juist erin rustige geworden, nog wel meedogenloos inde duels zoals dat hoort, maar niet meer de gekke fratsen, en toch blijft er dat negatieve aan hem kleven wat niet echt terecht is. Lijkt wel of men nooit meer na pepe hebben gekeken en mening baseren over de tijd van Mourinho in Real dienst.
 
Shevchenko_7
 
14
15 februari 2022 om 20:21
Anders kijk je zelf even want hij gaf Muller ook een kopstoot niet zo lang geleden, was Mourinho toen trainer van het Portugese elftal?
 
El Chicharito
 
7
15 februari 2022 om 23:46
Haha dat was een regelrechte schwalbe van Muller man..
 
ConchaEspina
 
11
15 februari 2022 om 18:09
Het zou natuurlijk kenmerkend zijn dat Pepe op deze manier zijn carriere beëindigd. Beetje de spreekwoordelijke kerst op de taart. Een benefiet of afscheidswedstrijd zou simpelweg raar aanvoelen.
 
Voetbalvincent
 
5
15 februari 2022 om 18:09
Het zou typerend zijn al moet pepe zijn carrière beëindigen door een schorse na een hersenloze actie
 
BerghuisGoals
 
1
15 februari 2022 om 18:11
Max 3 maanden want ze gaan hem natuurlijk gebruiken op het WK dus die bond is niet gek.
 
barcaspectator
 
38
15 februari 2022 om 18:29
Moet Portugal nog wel even het wk halen.
 
PsvMadness
 
20
15 februari 2022 om 18:19
He bekijk het positief, twee teams uit Portugal missen belangrijke spelers in Europa. Coëfficiënten koorts ??
 
nederland79
 
16
15 februari 2022 om 18:22
Meer dan 10 jaar te laat, maar zou het dan eindelijk?
 
Walcott16
 
1
15 februari 2022 om 23:49
Hij heeft er aardig lang voor moeten solliciteren inderdaad. Mooi dat het dan toch nog doorkomt.
 
messi_123
 
11
15 februari 2022 om 18:30
Eerlijk gezegd alleen maar beter, heb me altijd zo geirriteerd aan pepe, altijd wel een woedeaanval zonder reden en zich zo enorm aanstellen alsof die zijn been heeft gebroken, daarnaast heeft ie vaak genoeg racistische dingen geroept in en buiten het veld.
 
Aqua1
 
16
15 februari 2022 om 18:38
Ik vind hem een held man, een van de beste verdedigers allertijden. Pepe Ramos dat was echt een beest duo met name Pepe verdedigend een monster. Portugal kan hem echt niet missen als hij niet speelt verliest of maakt Portugal gelijk, die dias vind ik voor Portugal maar matige presteren.
 
messi_123
 
12
15 februari 2022 om 18:42
@Aqua1 haha snap wel dat je het zegt als madridista maatje, pepe en ramos achterin waren idd goed maar ook gruwlijk irritant, verbaast me ook niks dat ze zoveel rode kaarten hebben gekregen in hun carriere, ramos vind ik daarin juist echt gegroeid en maakt niet meer die vieze overtredingen, met ruben dias heeft portugal echt wel een opvolger voor pepe, vind hem zelfs kwa gedrag niet eens lijken op pepe maat haha, of pepe een van de beste verdedigers allertijden is betwijfel ik, ramos sowieso daar is geen twijfel over.
 
Aqua1
 
4
15 februari 2022 om 20:00
Walgelijk spel? Hij speelt de duels fair en hard, maar dat gemene en vieze heb ik toch al uitgelegd, heeft hij nadat Mourinho uit Madrid vertrok niet meer. Het is ene van de beste verdediger allertijden dat Real gekend heeft meer respect is wel op zijn plek voor Pepe.
 
ConchaEspina
 
5
15 februari 2022 om 20:22
De eerste clasico die Pepe speelde was waanzinnig. Dat was een pure masterclass verdedigen (tegenover Dinho en Eto'o geloof ik). Vind je ongetwijfeld een samenvatting van op youtube.
 
Vernon
 
3
16 februari 2022 om 19:57
Ik kan sterke en harde verdedigers goed waarderen. Kegel die aanvallers maar lekker om als het uitkomt. Probleem bij met name Pepe was/is dat hij soms gewoon criminele dingen doet op het veld. Echt over alle grenzen. Bij Ramos zie ik dat niet, die is irritant en arrogant, maar dat is niet verboden ofzo, is mijn probleem.
 
Juggler
 
11
15 februari 2022 om 18:31
Je carrière moeten beëindigen omdat je een waas voor je ogen krijgt. Kan alleen bij Pepe gebeuren.
 
Aqua1
 
5
15 februari 2022 om 18:33
Is voor Portugal niet te hopen, die van City vind ik in Portugese nationale team zwak presteren Dias ..
 
Dabor
 
5
15 februari 2022 om 18:33
Die kerel is toch compleet gestoord. Had in het verleden al voor zo'n lange tijd geschorst moeten worden toen hij nog even doorhaalde op die speler.
 
Vernon
 
0
16 februari 2022 om 19:58
Daar heeft ie toch ook iets van 10 wedstrijden voor gekregen?
 
LondonIsBlue
 
3
15 februari 2022 om 18:37
Werd eens tijd. Zal zijn nare streken niet missen en er komt dan terecht een gedwongen einde aan zijn carrière. Was altijd een aardige verdediger maar had al veel eerder voor een langere tijd geschorst moeten worden. Leek soms wel alsof hij deed aan legaal mishandelen..
 
Aqua1
 
3
15 februari 2022 om 18:44
Hij gedraagt zich de juiste de laatste jaren juist voorbeeldig, alleen onder Mourinho was hij opgefokt, maar daarna is hij juist een voorbeeldige verdediger geworden, die alleen hard in de duels is en fair werd.. Maar dat gemene onder Mourinho verdween toen Mourinho vertrok. Er ontstaat een onjuiste beeld over pepe..
 
Musi26
 
0
15 februari 2022 om 21:39
Heb je helemaal gelijk in, maar mensen onthouden nou eenmaal vaker de slechte dingen. Onder mourinho kon je bijna het gehele team aankijken (waar pepe iets bovenuit stak). Schorsing zou wat mij betreft mocht hij een directeur hebben geschopt terecht zijn. Dat heeft namelijk niets meer met voetbal te maken.
 
Vernon
 
1
16 februari 2022 om 20:00
Maar hij heeft nu toch weer iets belachelijks gedaan? Geen Mourinho in de buurt, doet ie echt zelf
 
Martyn7
 
3
15 februari 2022 om 18:55
Waar zijn de figuren die meldden dat ik de wedstrijd niet heb gezien en dat ik direct een rode lap voor mijn ogen krijg als ik zogenaamd Pepe al lees? Hij heeft dus een ernstig vergrijp gedaan waarbij dus een behoorlijke schorsing tot de mogelijkheden behoort. Interessant, passend bij jarenlang misdragen. Nee, lang niet altijd maar wel een terugkerend patroon. Dus ik ben benieuwd wat hieruit komt, maar voor mij is dit een bevestiging wat ik al jarenlang roep.
 
oxxis
 
13
15 februari 2022 om 19:25
Hier ben ik al hoor liefje, geen zorgen. Vraagje voor jou: heb je de schop (als het uberhaupt waar is) met je eigen ogen waargenomen? Indien je met JA reageert, stond je dan toevallig zelf mee te knokken in dat opstootje? Want op de tv was het absoluut niet te zien dat hij zich liet gaan. Indien je met NEE reageert, kan er wel degelijk gesteld worden dat je vanuit je onderbuik hebt gereageerd en de naam Pepe als een rode lap voor je werkt. Fun fact, voor de liefhebber, Pepe had tot aan deze kaart al 11 jaar geen rood meer gepakt in de competitie. Doe met die informatie wat je wilt, dat jij al jarenlang dingen roept is heel goed van je, maar ik durf te wedden dat jij al zeker 6 jaar niet meer dan een handjevol wedstrijden van Pepe hebt gezien. Hooguit af en toe een potje bij Portugal of in de CL.
 
Martyn7
 
2
15 februari 2022 om 19:28
Aanname na aanname, prima liefje. Ik volg met regelmaat wedstrijden uit heel Europa. Dus ook wedstrijden waarin Pepe meedoet. Elf jaar lang geen rood, ligt niet zozeer aan zijn gedrag schat. Dat ligt meer aan de jaren waarbij er geen VAR was en dus ook niet geconstateerd werd hoe hij geniepige, gemene overtredingen maakte. Maar goed, het zegt meer dat jij je blind baseert op statistieken en daarom niet wilt lezen wat ik zeg. Dat geeft ook allemaal niet, maar het gaat er mij om dat je niet als een soort simpele teletekstsupporter hier aan hoeft te komen met één simpele statistiek. Dus doe vooral met de informatie wat je wilt, maar je zal met betere argumenten moeten komen wil je het gedrag van Pepe goed praten. Fijne avond en een dikke kus.
 
Aqua1
 
9
15 februari 2022 om 19:47
Zijn gewoon feiten dat pepe zich allang niet meer misdraagt, hoef je hem niet uit te maken voor teletekstsupporter, dat is nergens op gebaseerd. ik heb weten te benoemen dat kortsluiting in de tijd dat Mourinho coach was van Real Madrid, daarna is Carlo gekomen en heeft hij zich weten te gedragen. Heb het idee dat je niet veel naar wedstrijden van pepe hebt gekeken.
 
Martyn7
 
3
15 februari 2022 om 20:47
Sinds 2017 zit Pepe niet meer bij Real Madrid. Dus ik hoor nog steeds geen enkel argument die mij weet te vertellen dat hij zich de afgelopen vier jaar als het braafste jongetje van de klas heeft gedragen. Dat heeft hij namelijk niet. Maar goed, blijf vooral komen met argumenten van Real Madrid. Helemaal goed.
 
oxxis
 
6
16 februari 2022 om 00:16
Dat ligt aan de jaren waarbij er geen VAR was om zijn geniepige overtredingen te constateren? Hahaha je maakt jezelf nu wel echt belachelijk zeg, aangezien hij in alle jaren dat de VAR in gebruik is, nu uberhaupt voor het eerst rood pakt. Je beticht mij van blindstaren op een statistiek, maar zelf voer je helemaal geen enkel argument waarmee je ook maar enigszins je onderbuikgevoel kan onderbouwen. Begrijp me niet verkeerd, Pepe heeft zich in zijn eerste jaren bij Real vaak genoeg misdragen, maar de laatste pak m beet 6-8 jaar is dat gewoon bullshit en steekt hij er niet bovenuit qua smerige acties.
 
Vernon
 
1
16 februari 2022 om 20:04
Martyn, maak het dan eens concreet. Doe ons een youtubefilmpje waarin Pepe een duidelijk rood-waardige overtreding maakt, maar niet bestraft wordt. Anders blijft je verhaal zo vaag en moeten het met jouw herinneringen doen, en dat helpt niet erg.
 
Backcorner
 
2
15 februari 2022 om 19:31
Wat doen die mensen überhaupt op het veld? Of mis ik iets en is dat normaal? Ben zeer benieuwd.
 
Benzema.
 
3
15 februari 2022 om 19:52
Raar dat het opeens zo'n zware schorsing wordt als het een directeur betreft. Meten met twee maten. Wat heeft zo'n directeur überhaupt bij een opstootje te zoeken?
 
Bowie0546
 
4
16 februari 2022 om 08:52
Precies dit is wat ik ook dacht. Als je tijdens de wedstrijd iemand dwars doormidden schopt krijg je in profvoetbal Max 3 wedstrijden + 1 voorwaardelijk en dan een schop naar een directeur 2 jaar?
 
Sjembek!
 
1
15 februari 2022 om 20:15
Zou een typerend einde zijn van z'n carrière.
 
benzema08
 
2
15 februari 2022 om 21:03
Dus als hij een speler zou trappen dan was er niks aan de hand maar omdat het een directeur betreft wordt het gelijk 2 jaar?
 
Sirius
 
2
15 februari 2022 om 21:43
Tja, dat die man een aantal steekjes los heeft, is allang duidelijk. Het is eigenlijk een wonder dat hem nu pas een flinke schorsing boven het hoofd hangt, want ik kan me nog herinneren dat hij als een gek liep in te trappen op een speler van Getafe, terugliep en vervolgens nog op z'n lichaam drukte met z'n knieen. Dat was al pure mishandeling en goed voor een meerjarige schorsing. Een van de weinige spelers die geen sympathie verdient. Echt een regelrechte knettergek die best wat karma zijn kant op had mogen krijgen.
 
purplemadness
 
2
15 februari 2022 om 23:39
Wat n idioot is me dat zeg. Meteen einde carrière lijkt me wel op z'n plaats. Nooit n geweldige voetballer gevonden. Was meerr bekend van z'n wangedrag dan van z'n kwaliteiten. Weg er mee. Heeft geen toegevoegde waarde aan de voetbalgemeenschap.
 
Almachtig
 
0
15 februari 2022 om 23:50
Dan wordt hij in Portugal geschorst en gaat lekker nog een jaartje bij PSG of Milan spelen
 
SjempjesLiek
 
0
16 februari 2022 om 03:15
Vergeet zijn schandalige gedrag tegen Getafe als speler van Real nooit. Hij hoort niet op een voetbalveld thuis
 
Jows
 
1
16 februari 2022 om 07:25
Tja, wat moet je zeggen van deze man..... Af en toe slaat er een stop door bij de man.
 
JohnArrow607
 
4
16 februari 2022 om 08:52
Dus als ik het goed begrijp kun je je directeur het veld opsturen en uitlokken dat ie je schopt om te zorgen dat die speler maanden tot jarenlang geschorst wordt? Mooie tactiek om de beste speler van je tegenstander zo uit te schakelen, lol
 
messino
 
0
16 februari 2022 om 09:17
Dat gevecht op het veld hoort toch gewoon schorsing van beide clubs tot gevolg te hebben in plaats van individuele schorsingen? Behoorlijk staaltje wangedrag van twee teams en alles wat daar omheen hangt. Anti-reclame voor het voetbal helaas.
 
DinamoM
 
1
16 februari 2022 om 09:48
Als ik aan Pepe denk zie ik nog altijd voor mij hoe hij een speler van Getafe die op de grond lag vol aantrapt. Voor dat alleen al had hij nooit nog op een veld moeten staan.
 
zwolsekip
 
0
16 februari 2022 om 10:04
Het is dat ie bij Real heeft gespeeld en best een balletje kan trappen, maar dit is veruit de smerigste speler en akelig mannetje die ik de afgelopen jaren op de Europese velden heb rond zien lopen (lees; beuken/schoppen/knijpen/slaan). Nou heeft ie ook zijn uiterlijk niet mee (ik bedoel dat ik hem er ook erg agressief/niet fris uit vind zien), maar hoeveel smerige en soms ook juist geniepige overtredingen ik deze knakker heb zien maken; maximale straf en dan zal het waarschijnlijk(/hopelijk) ook einde carrière zijn..
 
 
0
16 februari 2022 om 10:48
Het bijzondere aan Pepe is dat ie én harde overtredingen maakt én zelf een van de grootste aanstellers van het mondiale voetbal is. Voor alleen het eerste kan je nog wel respect hebben, maar zelf uitdelen, maar bij ieder zuchtje wint kermend gaan gillen, dan ben je echt een gigantische kneus. Ik zal hem dan ook totaal niet missen in de sport.
 
vastrekuh22
 
0
16 februari 2022 om 10:49
voor Porto en Portuhal is dit niet te hopen natuurlijk. maar gezien zijn carriere hoevaak hij al ergens mee weg is gekomen, is absurpt en niet meer dan normaal dat Pepe keer gestraft gaat worden 2 jaar is eigenlijk nog te weinig
 
DeSteek77
 
0
16 februari 2022 om 11:36
Met name tegen Getafe liet hij zien zichzelf totaal niet onder controle te hebben. Een prima verdediger, maar hij heeft ze niet allemaal op een rijtje, een recidivist.
 
Nasischijf
 
0
16 februari 2022 om 12:15
Karma noemen we dat
 
roklo
 
0
17 februari 2022 om 07:40
Zal eens tijd worden... die man had met elkaar in zijn carrière al het dubbele geschorst moeten worden. Grootste slager op de velden..