'Met wie ben ik gelinkt? Chelsea? Die worden met iedereen gelinkt, of niet?'
Vrijdag, 26 januari 2018 om 20:25

Jamie Vardy speelt na het succesvolle seizoen 2015/2016 nog altijd in het shirt van Leicester City, terwijl de aanvaller regelmatig in verband werd gebracht met een transfer naar een Engelse topclub. Nadat eerst Arsenal en Everton geïnteresseerd zouden zijn in de spits, zou nu ook Chelsea azen op de diensten van de Engelsman, tot ongeloof van Vardy zelf.

"Met wie ben ik vandaag weer gelinkt? Chelsea? Die worden met iedereen gelinkt, of niet?", aldus Vardy, geciteerd door onder meer de Daily Mail, op een persconferentie. "Je moet sommige dingen met een korreltje zout nemen. Het zijn gewoon geruchten. Normaal gesproken beginnen de verhalen te komen nadat iemand een paar pond op iets wedt bij de bookmakers."

"Ik ben een speler van Leicester City en ik concentreer me dan ook op Leicester City, totdat de club mij anders vertelt. We gaan nu proberen om de volgende ronde (van de FA Cup, red.) te halen." Naast Vardy wordt ook Riyad Mahrez gelinkt met een transfer, maar manager Claude Puel heeft aangegeven dat de Algerijn niet gaat vertrekken uit het King Power Stadium.

Meer nieuws
   
18:01
18:01
Southampton verslaat Leeds United op Wembley en keert terug naar Premier League
17
   
18:00
18:00
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
   
17:37
17:37
Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
20
   
17:04
17:04
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
12
   
17:00
17:00
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (18)

 
samson
 
7
26 januari 2018 om 20:49
Pure wanhoop bij Chelsea, best schandalig eigenlijk. Er is in de zomer meer dan 200 miljoen euro uitgegeven, beste spits weggedaan en dan in verband gebracht worden met met subtopspitjes. Gezien het programma van Chelsea zou ik nog een maandje wachten. Kans is groot dat Conte in februari ontslagen word! Als je hem nu spelers laat kopen zit je daarna met die schandalige spelers als zappacosta etc
 
PSVchelseaboy
 
7
26 januari 2018 om 21:09
Chelsea heeft 204 miljoen uitgegeven maar ook 121 miljoen ontvangen. Bij die 121 miljoen is de transfer van Costa nog niet eens meegerekend, want ja hij ging niet in de zomer weg. Voor Matic hebben we Bakayoko gekregen. Voor Costa hebben we Morata gekregen. Dat zijn gewoon 2 down grades. Ik zie heel graag Icardi komen. Maar hij is heel erg duur.
 
samson
 
10
26 januari 2018 om 21:21
Begin een beetje moe van die Chelseafans te worden die blij doen over die kleine beetjes winst met uitgaande tranfers. Torres, Shevchenko, baba rahman, salah, morata, Batshuayi, Cuadrado, Zappacosta, falcao, Remy, schurle en Pato zijn volgens mij 600 miljoen aan mislukte transfers! Denk dat Chelsea de slechts inkopende club van de premier league is!
 
DavitDg
 
5
26 januari 2018 om 21:39
Batsuhuayi nu al een miskoop noemen gaat ver. Het bestuur heeft groot vertrouwen in hem maar conte heeft het niet voor hem! Die jongen heeft vertrouwen nodig maar komt er wel.Maar de rest moet ik je gelijk geven. Sallah was niet echt een miskoop maar er was geen vertrouwen, idem als Lukaku, de Bruyne en Thorgan Hazard. Allemaal uitblinkers bij hen huidige ploeg!Chelsea word terecht een handelshuis genoemd! Spelers worden gehaald met de bedoeling vlug mogelijk meerwaarde creëren en verkopen.Ze kopen kwantiteit ipv kwaliteit.Als je de selectie afloopt is er buiten Hazard, courtois en Kante geen uitzonderlijke speler in de selectie.
 
ChelseaFener38
 
1
26 januari 2018 om 21:42
Azpi, Christensen, Fabregas? Salah, Lukaku waren gewoon slecht, zelfde geldt voor Batsman. KDB was wel goed, maar Mourinho zag niks in hem. Handelshuis noemen hahahaha, de meeste spelers komen gewoon goed terecht. Beste acedemie van Engeland. Noem een topclub waar spelers doorbreken van de jeugd aub?
 
PSVchelseaboy
 
2
26 januari 2018 om 21:47
Beetje makkelijk om Morata nu als mislukt te noemen. In het begin van het seizoen was hij erg sterk bezig. Die vorm kan hij wel weer terug vinden als Conte wat aanvallender gaat spelen. Torres heeft een heleboel wedstrijden voor Chelsea gespeeld dus hem mislukt noemen is niet juist. Schurlle heeft gewoon prima gepresteerd en was een zeer nuttige 12e man. Remt werd gehaald als reserve spits en heeft die rol prima ingevuld. Slechts inkopende club? Laatste 2 jaar inderdaad wel ja, maar daarvoor niet. Ik denk dat er een boel wordt opgelost als Conte gewoon aanvallend gaat spelen met een 3 4 3 opstelling. Of nog een andere optie, Conte eruit gooien. Hij is een aparte pipo, zit alleen maar als een kleine baby te huilen en te zeuren en hij speelt ontzettend laf. Plus hij heeft er persoonlijk voor gezorgd dat Costa is vertrokken.
 
ChelseaFener38
 
1
26 januari 2018 om 21:55
Ons bestuur slaapt ook wel heel erg hoor. Conte is de weg kwijt op dit moment, maar het bestuur kan er ook wel wat van..
 
samson
 
7
26 januari 2018 om 21:59
Chelseafener. Rashford, Jones, Smalling, Lingard bij Man U. Kane, Alli, Winks bij Spurs. Bij Arsenal zitten er altijd wel een aantal jeugdspelers in de selectie. Sorry dat ik je mond gesnoerd heb.
 
PSVchelseaboy
 
1
26 januari 2018 om 22:34
Wel grappig dat je geen spelers bij Arsenal noemt en ook niet bij City en Liverpool. Plus deze hele discussie ging niet eens over jeugdspelers, waar haal jij dat in een keer vandaan? Sorry dat ik je mond gesnoerd heb? Dat is niet eens een correcte zin, het is: sorry dat ik je mond heb gesnoerd.
 
DavitDg
 
4
26 januari 2018 om 22:46
Salah kwam van Basel en had tijd nodig. Je zag zijn flitsen in sommige wedstrijden. Maar de wedstrijd nadien zat hij terug op de bank. Fiorentina huurde hem 6maand en hij speelde daar goed en Roma heeft direct toegeslagen nadien. Lukaku slecht aub wat verwachtte je van een spits van 19 dat hij er 30 in zijn eerste seizoen maakte? Meeste spelers komen goed terecht dat zeg ik niet maar onrechtstreeks geef je wel toe. Batsman komt er... Maar wat verwacht je van een speler die geen vertrouwen krijgt van zijn trainer? Azpi is een goede back, hem was ik vergeten. Christenen moet nog doorbreken en bevestigen als je hem nu al top noemt ben je vlug tevreden. Fabregas als het team goed draait, draait hij mee maar zal het team nooit op sleeptouw nemen terwijl ik vind dat hij dit wel moet kunnen. Beste academies van Engeland? Jeugd van overal gaan kopen en verhuren en als er een goed bod komt zijn ze weg. Waarom omdat ze geen uitzicht hebben op speelkansen. Man u: lingard, Rashford, Jones Psg: areola, rabiot Real: nacho, Carvajal Barça: busquets, iniesta, Sergi Roberto,... Tottenham, lfc, everton hebben jeugdspelers die regelmatig 1e elftal spelen Man city komt er een goede lichting aan. Je mag fan zijn van Chelsea maar je moet toegeven dat ze voor een topclub veel te veel falen spelers te vroeg doorsturen(Salah,Lukaku, kdb,Hazard,...), spelers te hoog inschatten (Torres, pato, zappacosta, ...) En voor goede spelers in de selectie is er veelal weinig respect (Matic mocht zonder veel drama vertrekken, costa werd weggepest, lampard mocht zomaar vertrekken, cech werd aan concurrent verkocht)
 
Joey91
 
4
26 januari 2018 om 23:11
Bij Arsenal lopen Iwobi, Maitland Niles, Nelson, Bellerin, Wilshere, Ramsey, Adelaide uit eigen jeug uit mijn hoofd en daarbij heeft ook Nketiah zijn debuut gemaakt
 
 
0
26 januari 2018 om 23:53
@davitdg Ga nu niet de situatie groter maken dan het werkelijk is grapjas. Zo een Cech situatie, Courtois was gewoon beter en jonger en Cech wilde graag in Londen blijven wonen. Je kan nooit een van de twee laten banken, met zijn staat van dienst werd zijn keuze voor Arsenal gerespecteerd. Verder zie ik in jouw betoog een aantal voorbeelden waar Chelsea inderdaad de plank volledig heeft misgeslagen en een hoop geratel om je verhaal interessant te maken.
 
teedee
 
0
26 januari 2018 om 23:59
Als je ziet welke spelers de "jeugdspelers" zijn van Barca dan is het toch opmerkelijk om te zien hoe lang er al niets voort is gekomen uit La Masia. De bekende namen zijn inmiddels rond de 30, Sergi Roberto is bijna 26, ook Deulofeu wordt over een paar weken 24 en hij heeft het ook niet echt kunnen laten zien. El Haddadi zat er dicht tegenaan maar heeft het niet gehaald. Ben benieuwd wanneer het weer gaat lopen daar.
 
Djoowey
 
0
27 januari 2018 om 00:00
Eigen jeugd ??? Hallo ? Die spelers die je noemt hadden al enige naam gemaakt in het profvoetbal. Jij snapt de definitie van eigen jeugd niet. Snap de term home grown vanuit Engeland wel, heel goed anders voldoet geen enkele FA club niet meer aan de eisen. Maar een de Ligt, Vilhena, Klaassen, Hendrix kan je wel eigen jeugd noemen.
 
DavitDg
 
1
27 januari 2018 om 02:10
Het Cech verhaal kon ik nog enigszins begrijpen, maar om mijn mening geratel te noemen... Ik kom gewoon met argumenten aan u of wie nie akkoord is met eigen argumenten te komen. Maar als het enige is wat je kan zeggen dat er een hoop geratel tussen staat... tjh ...
 
SuperMik_
 
0
27 januari 2018 om 11:16
Smalling kwam van Fulham? Doe je huiswerk Samson
 
SuperMik_
 
0
27 januari 2018 om 11:19
Jones kwam van Blackburn..
 
bale99
 
1
26 januari 2018 om 22:38
Haha Chelsea haar beleid is toch om van te huilen af en toe. Kijk kante was bijvoorbeeld een geweldige aankoop, maar als ik dan lees wat voor spitsen er allemaal in verband worden gebracht met Chelsea. Crouch en ook Dzeko lijkt me overbodig gezien zijn leeftijd. Conte speelt ook echt als een lafaard hoor. Hazard verdient een andere club of een coach die wel durft te aanvallen.