Mino Raiola komt met geruststellend bericht over gezondheid
Woensdag, 12 januari 2022 om 17:25

Mino Raiola is woensdagochtend geopereerd in het San Raffaele-ziekenhuis in Milaan, zo weet La Gazzetta dello Sport te melden. De zaakwaarnemer van onder meer Paul Pogba, Matthijs de Ligt, Erling Braut Haaland en Zlatan Ibrahimovic zal ter observatie nog enkele dagen in het ziekenhuis moeten verblijven. In eerste instantie leek het om een spoedoperatie te gaan, maar Raiola meldt woensdagmiddag zelf dat de ingreep gepland was. Journalist Tancredi Palmeri gaf aan dat de belangenbehartiger met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd om geholpen te worden en dat hij onder strikt toezicht staat van de doktoren, maar dat blijkt dus niet te kloppen.

In de Italiaanse media werd woensdagmiddag driftig gespeculeerd over de gezondheidssituatie van Raiola, van wie niet bekend is dat hij een verleden heeft met ziektes. La Gazzetta dello Sport rept in zijn berichtgeving over een 'zeer delicate operatie'. De verwachting is dat er in de komende uren meer bekend zal worden over de toestand van de met spoed geopereerde Raiola, die mogelijk wel nog enkele dagen in het ziekenhuis moet blijven. "Alles was gepland en er was geen sprake van een spoedoperatie", schrijft Raiola op Twitter.

Raiola was in voorbereiding op een gesprek met de leiding van Borussia Dortmund over de toekomst van Erling Braut Haaland. De Noorse superster wordt genoemd bij onder meer Barcelona en Real Madrid, maar hij kan zijn verblijf in Duitsland ook verlengen. Dortmund hoopt Haaland te kunnen verleiden met een riant salaris voor de komende jaren.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (28)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.