Napoli zet streep door peperdure Icardi met aantrekken van nieuwe spits
Maandag, 2 september 2019 om 09:28

Fernando Llorente heeft een nieuwe club weten te vinden. De Spaanse spits vervolgt zijn carrière bij Napoli, zo maakt voorzitter Aurelio De Laurentiis via Twitter bekend. Llorente zat zonder club nadat zijn contract bij Tottenham Hotspur was afgelopen en werd de voorbije tijd met de nodige clubs in verband gebracht.

Naast Napoli zouden ook onder meer Fiorentina, Manchester United, Lazio, Internazionale, AS Roma, West Ham United, Athletic Club, Besiktas en Atalanta belangstelling hebben gehad, terwijl tevens het bericht opdook dat Tottenham Hotspur hem alsnog binnenboord wilde houden. Zijn keuze is nu dus op Napoli gevallen, waar hij volgens verschillende Italiaanse media zijn handtekening zet onder een tweejarig contract met een jaarsalaris van 2,5 miljoen euro.

Llorente was niet de eerste keuze bij Napoli, want i Partenopei wilden eigenlijk Mauro Icardi overnemen van Internazionale. De club uit Napels had zelfs al een akkoord met i Nerazzurri over een transfersom van 65 miljoen euro, exclusief bonussen. De Argentijnse spits wil echter graag naar Juventus verkassen en probeerde tijd te rekken om alsnog een transfer naar la Vecchia Signora mogelijk te maken. Napoli is het geduld verloren en heeft om die reden een streep gezet door de komst van Icardi.

Na twee jaar kwam er na afgelopen seizoen een einde aan de samenwerking tussen Llorente en Tottenham Hotspur, doordat zijn contract afliep. De Spaanse spits keert nu weer terug in Italië, waar hij eerder onder contract stond bij Juventus. Llorente, 24-voudig Spaans international, heeft verder een verleden bij Swansea City, Sevilla, Athletic Club en CD Basconia.

Meer nieuws
   
21:13
21:13
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
8
   
20:30
20:30
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
20:00
20:00
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
108
   
19:44
19:44
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
18
   
19:21
19:21
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
stravven
 
3
2 september 2019 om 09:32
Jammer, ik had echt oprecht gehoopt dat hij terug naar Bilbao zou komen.
 
JuveAmor1897
 
5
2 september 2019 om 09:38
Ik denk eerder dat als Inter Icardi weigert te willen verkopen aan Juve, ze dat ook doen voor Napoli...
 
ElMusquito
 
6
2 september 2019 om 10:26
Ik had gehoord dat inter, napoli en volgens mij roma een soort 'samenzwering' tegen Juventus wilden, waar het niet verkopen van Icardi aan Juve bij hoort.
 
Zinedane
 
4
2 september 2019 om 11:44
Volgens mij was eerst het idee om Dzeko, Icardi en Milik met elkaar te ruilen waar Dzeko naar Inter zou gaan, Icardi naar Napoli en Milik naar Roma. Hierbij werd de deal bedahct om geen spelers meer naar Juve te laten gaan de komende jaren. Toen Inter echter Lukaku al had is deze deal niet doorgegaan. Maar het zou me niet verbazen als de clubs nog steeds de hand schudden om geen spelers aan Juve te verkopen om zo te proberen om het gat een beetje te dichten
 
sjoerd!
 
0
2 september 2019 om 16:50
prima optie. Volgend jaar een wat betere spits halen.