Nederlandse belangstelling voor Hazard
Zaterdag, 13 januari 2018 om 09:00

Als Simone Verdi maandag terugkeert van een vakantie, neemt hij een beslissing over zijn toekomst. Bologna heeft een bod van Napoli geaccepteerd en de vleugelaanvaller zal op korte termijn een beslissing nemen of hij naar i Partenopei verkast. (Sky Italia)

Leeds United heeft bij Juventus navraag gedaan naar de huur van Moise Kean. De vleugelaanvaller is momenteel echter gestald bij Hellas Verona en de kans is klein dat die club hem laat vertrekken. (Sky Italia)

Chelsea is bereid mee te werken aan het vertrek van Kylian Hazard. Er is belangstelling vanuit Engeland, Nederland en België voor het jongere broertje van Eden en Thorgan Hazard. (Het Nieuwsblad)

Quique Sánchez Flores verwacht op korte termijn terug te keren in de Premier League. De huidige trainer van Espanyol is de voornaamste kandidaat bij Stoke City en hij ziet een dienstverband bij the Potters wel zitten. (The Independent)

Michy Batshuayi staat op het punt om Chelsea tijdelijk te verlaten. Sevilla gaat de Belgische aanvaller op huurbasis overnemen van the Blues. (Cadena COPE)

In de zoektocht naar een vervanger voor Philippe Coutinho is Liverpool in Bergamo terecht gekomen. The Reds reserveren een bedrag van zestig miljoen euro om Alejandro Gómez los te weken bij Atalanta. (La Nacion)

Meer nieuws
   
11:52
11:52
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
1
   
11:14
11:14
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
   
10:36
10:36
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
   
10:17
10:17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
28
   
09:49
09:49
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
Donkers
 
1
13 januari 2018 om 09:07
Hoe zit het eigenlijk met Mahrez en Liverpool? Gaat die transfer nog door.
 
KingTheManiak
 
3
13 januari 2018 om 09:12
Welke transfer dan? Het waren alleen maar geruchten.
 
R.madridista
 
0
13 januari 2018 om 12:51
Niet Papu halen. Wordt dit jaar alweer 30 en heeft het talent en de mentaliteit wel, maar is simpelweg te oud om Coutinho te vervangen. En het lijkt me niet dat hij voor de breedte is gehaald, aangezien we genoeg op de vleugelss hebben.