'Neymar sr. en Cantona krijgen het met elkaar aan de stok op tribune'
Vrijdag, 8 maart 2019 om 22:51

Manchester United was woensdagavond verantwoordelijk voor de dramatische Champions League-uitschakeling van Paris Saint-Germain en na afloop van dat duel liepen de gemoederen in het Parc des Princes hoog op. RMC Sport weet vrijdagavond namelijk te melden dat het van een handgemeen kwam tussen vrienden en familie van Neymar en een aantal vrienden van Eric Cantona.

De Fransman, die een verleden heeft bij Manchester United, bekeek de wedstrijd met wat vrienden vanuit een loge die zich vlakbij de skybox bevond van waaruit onder meer Neymar, diens vader, vrienden van Dani Alves en de broer van Marquinhos het duel volgden. Cantona en een van zijn vrienden zou het kamp-Neymar na de winnende strafschop van Marcus Rashford met gebaren hebben geprovoceerd, waarna de vader van Neymar verhaal ging halen.

Een goede vriend van Cantona beet Neymar Santos Sr. vervolgens een belediging toe en de Braziliaan reageerde met een stevige duw. De beveiliging van het stadion kon door tijdig ingrijpen erger voorkomen en de twee groepen werden daarna allebei een andere kant op begeleid. Neymar zelf was tijdens het opstootje niet aanwezig, aangezien hij al naar de kleedkamer was gegaan om zijn ploeggenoten gezelschap te houden.

Cantona, die vijf jaar voor the Red Devils speelde, daalde na het incident af naar de kleedkamer van de Engelsen en wisselde een aantal woorden met de spelers en de daar aanwezige Sir Alex Ferguson en Ole Gunnar Solskjaer. De 52-jarige voormalige aanvaller stak overigens ook op zijn social media-kanalen zijn vreugde over de uitschakeling van Les Parisiens niet onder stoelen of banken.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
2
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
sander1410
 
12
8 maart 2019 om 23:14
Hahah mooi man. Lekker volwassen!
 
RUTGERRR
 
22
8 maart 2019 om 23:41
Ploeggenoten gezelschap houden. Ja.. dat is ook een manier om het te beschrijven.
 
Denn01
 
63
8 maart 2019 om 23:46
Ik vind mensen die niet tegen hun verlies kunnen echt geweldig. Waarschijnlijk gokten de Cantona´s dat de vader van Neymar ongeveer hetzelfde temperament als zoonlief zou hebben. Dat de vader dan begint met een stevige duw na een belediging laat zien dat hij verloren heeft. Toch wel vreemd dat hij iemand duwt in het stadion. Hij zou namelijk moeten weten dat wanneer hij zijn zoon een duw geeft hij 30 treden naar beneden rolt. Daarom vind ik dit onverantwoord gedrag.
 
Tim2509
 
5
9 maart 2019 om 10:27
Dat kan wel zijn, naar gebaren maken na afloop is wel heel zielig.
 
Steven West
 
23
9 maart 2019 om 00:34
Wat doen sommige mensen toch domme dingen tijdens een wedstrijd. Elkaar fysiek en verbaal aanvallen vanwege een spelletje waar zijzelf niet eens deel van uitmaken. Zij fungeren alleen als publiek! Sommige zullen het wel verheerlijken en dat het valt onder emotie. En zal vast weer mooie tegen reacties krijgen aangezien je hier wel meer van dit soort supporters hebt. Het zij zo! Waarom niet gewoon gezellig naast elkaar zitten en kijken naar een wedstrijd. De ander na afloop eventueel feliciteren en dan lekker naar huis! Altijd die barbaarse emoties daar heb ik helemaal niks mee. Sommige blijven onderontwikkeld!!
 
Bartofzoo
 
4
9 maart 2019 om 09:24
Had 25 jaar later nog graag deze titel willen zien: ‘Fransman geeft flying kick aan vader van Neymar’
 
fantje
 
1
9 maart 2019 om 11:15
Een SV-tje (Stadionverbod) voor Neymar SR? En elke thuiswedstrijd van PSG melden bij het politiebureau! De Fransen willen toch geen klasse justitie?