'Nicolás Tagliafico moet optie wegstrepen na deal van 25 miljoen'
Woensdag, 27 mei 2020 om 13:55

Nicolás Tagliafico heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Ajax en de linksback wordt genoemd bij clubs als Arsenal, Chelsea, Atlético Madrid en Paris Saint-Germain. De Argentijn lijkt laatstgenoemde optie nu echter uit zijn hoofd te kunnen zetten, aangezien les Parisiens volgens berichten uit Portugal al een andere kandidaat voor de positie links achterin hebben aangetrokken.

A Bola meldt woensdagmiddag dat PSG 'in de afgelopen uren' tot een akkoord is gekomen met FC Porto over een transfer van Alex Telles. De 27-jarige Braziliaan wordt al langer in verband gebracht met een overgang naar het Parc des Princes, maar de Franse grootmacht slaagde er vooralsnog niet in om os Dragões te verleiden tot een deal.

PSG en Porto zouden elkaar nu hebben gevonden in een transfersom van 25 miljoen euro, waarbij beide de partijen water bij de wijn hebben moeten doen. Gezien zijn afkoopclausule van veertig miljoen, wenste Porto in eerste instantie niet lager te gaan dan een transfersom van dertig miljoen, terwijl PSG vanwege zijn volgend jaar aflopende contract eigenlijk niet meer wilde betalen dan twintig. Door elkaar tegemoet te komen, lijken de twee clubs er nu echter alsnog uitgekomen te zijn.

Telles speelde voor zijn dienstverband in Portugal voor achtereenvolgens Juventude, Grêmio, Galatasaray en, op huurbasis, voor Internazionale. Porto betaalde Cim Bom vier jaar geleden zesenhalf miljoen om de vleugelverdediger in te lijven en Telles kwam sindsdien 183 keer uit voor de Portugese topclub. De verdediger werd in de afgelopen jaren genoemd bij onder meer Liverpool, Chelsea, Juventus, Real Madrid en Atlético, maar het lijkt nu dus uiteindelijk PSG te zijn dat aan het langste eind trekt.

De Fransen hebben met Juan Bernat en Mitchel Bakker momenteel twee kandidaten voor de linksbackpositie onder contract staan. Layvin Kurzawa vertrekt namelijk met een aflopende verbintenis en datzelfde geldt voor Thomas Meunier, die hoewel hij meestal op de rechterflank acteerde, ook aan de andere kant uit de voeten kan.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
2
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
TILBURG013
 
34
27 mei 2020 om 14:25
25 miljoen voor Telles is echt een sterke aankoop. Ook een positie waar PSG nog wel versterking nodig had. Mocht Neymar blijven dan krijgt PSG toch ook wel echt een geweldig team hoor. Waren dit jaar sowieso een goede kanshebber voor de CL..
 
SilverFront
 
8
27 mei 2020 om 14:34
Dat klopt, was ook benieuwd naar hoe ver ze het zouden schoppen. Maar toch hangt er nog steeds een lucht van 'net niet' om die ploeg, weet niet wat het precies is. Volgens mij hebben ze het uberhaupt ook nog nooit verder geschopt dan de kwartfinale CL, dus in dat opzicht moeten ze eerst maar eens zorgen dat ze bij de laatste 4 komen of de finale al halen.
 
Japie_Krekel
 
1
27 mei 2020 om 17:14
@silverfront ik snap je punt maar dan is een Manchester City bv ook een net niet club volgens die theorie
 
Pantelic16
 
2
27 mei 2020 om 14:58
Als ik PSG was zou ik dan ook doorselecteren op de keeperspositie en Onana aanschaffen, mits Onana natuurlijk zelf openstaat voor een overstap naar Parijs. Onana kan nog makkelijk 10 jaar mee en kan zich alleen maar rustig verder ontwikkelen met dagelijks betere spelers om zich heen.
 
TILBURG013
 
1
27 mei 2020 om 15:47
Ik denk dat het voor Onana nog best lastig gaat zijn. Bijna alle topclubs zitten qua keepers wel goed en je gaat natuurlijk in deze tijd minder snel veel geld uitgeven aan een keeper. Dat is wel heel vervelend voor Onana zelf, voor Ajax natuurlijk een groot voordeel. Ik denk dat de keeper de laatste positie is waar clubs nu veel geld aan uit willen geven..
 
AubaArsenal
 
2
27 mei 2020 om 16:39
PSG is nooit kanshebber voor de CL, het is echt een leuk team met enkele spelers van wereldklasse, maar het komt er gewoon niet uit, het middenveld is gewoon niet goed genoeg en niet in balans.
 
binny
 
18
27 mei 2020 om 14:26
Ik vind Telles een geweldige speler, zeker voor 25 miljoen. Van mij mag de rest ook afhaken, gun hem zijn stap wel, maar ik hun mijzelf ook nog een jaar met jongens als Onana en Nico.
 
De Toekomst
 
1
27 mei 2020 om 18:35
Haha mooie laatste zin. Ik denk er hetzelfde over en voeg namen als Van de Beek, Blind, Tadic, Promes, Martinez, Neres maar toe. Waarschijnlijk totaal onrealistisch, maar het zou echt geweldig zijn. Met Anthony erbij heb je dan toch weer een sterke kern waar andere spelers en talenten zich prima aan op kunnen trekken.
 
AcKaka
 
6
27 mei 2020 om 14:26
Mooi, ik zie nico liever in spanje of engeland spelen qua competitie. Atletico, spurs of chelsea bijvoorbeeld. Het liefste bij ajax natuurlijk, maar snap wel dat hij een stap wil maken, zeker gezien zijn leeftijd.
 
LucasAndersen
 
4
27 mei 2020 om 15:54
Bij Atletico deed die nieuwe back, Lodi het wel aardig voor zover ik weet. Dus vraag me af of die nog een linksback gaan halen. United zou ook nog een optie zijn, die Shaw is niet denderend, die speelt ie er wel uit.
 
Pantelic16
 
6
27 mei 2020 om 14:43
Logische en goede aankoop van Psg, voor 25 miljoen snap ik dat je voor een speler als Telles kiest. Kan absoluut mee op het Franse en Europees niveau. Natuurlijk jammer voor Tagliafico, want had hem daar wel zien schitteren. Leek me voor hem wel een mooie club. Anderzijds zie ik Tagliafico ook goed bij een Dortmund of Atletico passen.
 
Adzevedo
 
2
27 mei 2020 om 16:22
25 miljoen voor Telles zou een geweldige deal voor PSG zijn. Lijkt me een uitstekende aankoop voor Psg. Voor Nico valt er dan een optie af, maar gezien zijn manier van spelen lijken er vooral in Engeland nog wat opties te zijn. Ik weet dat Newcastle (wat Willems huurde voor de backpositie) op zoek moet naar een nieuwe linksback en er zijn geluiden dat Chelsea de linksback positie opnieuw wilt invullen.
 
gomes1psv
 
3
27 mei 2020 om 17:31
Prima toch. Zou zonde zijn als zo'n mooie speler als Tagliafico naar zo'n gare club en competitie gaat als PSG en Frankrijk. Spanje, Engeland of Italie zou zijn horizon moeten worden, naar mijn idee.
 
RickWolfs
 
0
28 mei 2020 om 18:23
Als je bij ee. Club ala Ajax voetbalt ga je alleen maar weg voor het geld. In 3jaar een europa league finale, halve finale CL, kampioenschap en beker... En je speelt aanvallend mooi snel voetbal. Wat wil je nog meer? Ja geld dus..