Nijland vreest niet voor snel vertrek: 'Hij stort zich met veel ambitie erin'
Dinsdag, 20 juni 2017 om 22:32

Ron Jans werd dinsdagmiddag gepresenteerd als de nieuwe technisch manager van FC Groningen en volgt daarmee Peter Jeltema op. Met de terugkeer van Jans haalt een clubicoon in huis, bij wie het echter mogelijk alweer snel zou kunnen gaan kriebelen om als trainer op het veld te staan. Algemeen directeur Hans Nijland verwacht niet dat zijn nieuwste aanwinst snel zal vertrekken.

"Dat weet je nooit natuurlijk, maar daar ben ik ook helemaal niet bang voor. Als dat zo is, lossen we het dan toch weer op? Ik ga er niet vanuit", aldus Nijland in gesprek met FOX Sports. Jans heeft binnen het voetbal altijd op het veld en tussen de spelers gestaan. Een functie als technisch manager is volledig nieuw voor de oud-leraar Duits en kan wellicht verkeerd uitpakken.

Nijland beseft dat het gevaar op de loer ligt. "Het zijn van trainer is totaal anders als het zijn van een technisch manager. Met heel veel ambitie stort Ron zich erin. We hebben een contract voor één jaar met elkaar, maar wel met de intentie om er een lang dienstverband van te maken. We zien het wel. Ik geloof er in ieder geval in!"

Meer nieuws
   
23:55
23:55
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
   
23:48
23:48
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
   
23:36
23:36
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
   
22:55
22:55
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
60
   
22:53
22:53
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.