'Nog altijd gewaardeerde Cristiano Ronaldo komt niet in plannen voor'
Dinsdag, 7 april 2020 om 18:29

Cristiano Ronaldo drukt met zijn jaarsalaris van 31 miljoen euro zwaar op de begroting van Juventus en maandag werd in Italië gespeculeerd dat la Vecchia Signora vanwege het uitbreken van de coronacrisis open zou staan voor een vertrek van de superster. Een terugkeer naar Real Madrid werd toen genoemd als mogelijke optie, maar volgens AS is hier geen sprake van.

De Spaanse sportkrant heeft vernomen dat de Koninklijke niet bezig met een rentree van de clubicoon. "Hij komt niet voor in de sportieve plannen van de club", wordt een bron binnen Real Madrid geciteerd. Voorzitter Florentino Pérez waardeert alles wat Ronaldo heeft gedaan, 'maar zijn tijd is voorbij en er zijn andere sportieve doelen', zo vervolgt de bron.

Dybala kiest nog steeds voor Messi: 'Maar geen kwaad woord over Ronaldo'

Juventus zou bereid zijn om de Portugees voor een bedrag van zestig miljoen van de hand te doen en accepteert daarmee een verlies van bijna zestig miljoen ten opzichte van het bedrag dat een kleine twee jaar geleden nog voor hem betaald werd. Het zou volgens bovengenoemde bron inderdaad kunnen dat Ronaldo aankomende zomer uit Turijn vertrekt, 'maar dat zal niet naar Real zijn'.

Kylian Mbappé geldt volgens AS nog altijd als het topdoelwit voor de komende transferperiodes en als er een grote aankoop gedaan wordt door Real, zal dat de aanvaller van Paris Saint-Germain zijn. De grootmacht is van plan om in de toekomst vooral jongere spelers binnen te halen die hun toekomst nog voor zich hebben liggen.

Meer nieuws
   
16:26
16:26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
11
   
16:26
16:26
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
60
   
16:00
16:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
   
15:55
15:55
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
   
15:18
15:18
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
InsideRMadrid
 
13
7 april 2020 om 18:51
Zoals ik al eerder zei, dit gaat Florentino echt niet meer doen. Mbappe 2021 is het doel en er zal een serieuze strijd voor Lauraro komen
 
Wagwan
 
22
7 april 2020 om 18:54
Lautaro gaat liever samenspelen met Messi, met wie hij een goede band onderhoudt in het Argentijns elftal. Bovendien kan hij bij Barca de komende 10 jaar de eerste spits worden, aangezien Suarez vervangen moet worden.
 
Branquinho
 
25
7 april 2020 om 19:22
Heb je met Lautaro gesproken en heeft hij dit tegen je gezegd dan? Ik heb liever Mbappe ipv Lautaro dus ik hoop dat Real doet wat het moet doen. Meer vragen we niet
 
B-RealMadrid
 
5
7 april 2020 om 20:21
Dat word nog maar even kijken of Barcelona als club niet in elkaar zakt wanneer Messi stopt. Bartomeu is dramatisch, evenals TD Abidal. Daarnaast lijkt de jeugd geen pareltjes meer te produceren. Real beloofd veel meer voor de toekomst met alle jonge talenten die naar Madrid komen. Daarnaast kan Martinez ook bij Real de nieuwe spits worden voor de komende 10 jaar als vervanger van Benz. Mbappe kan ook prima op rechtsbuiten. De tijd zal ons leren.
 
InsideRMadrid
 
7
7 april 2020 om 20:57
Breal/ pijnlijk maar zeker waar. Het beleid dat Real Madrid voert is in de jaren onder Ronaldo al heel goed tot uiting gekomen, en wat er in de toekomst aan komt zou een mooi collectief kunnen zijn om een nieuwe succesperiode in te lassen. Jonge honden die allemaal getraind worden door hun idool Zidane. Veel jonge mensen hier op vz zullen Zidane niet eens meer live hebben zien spelen op de tv, adembenemend was dat.
 
FikretÇelik
 
6
7 april 2020 om 19:40
Ronaldo zie ik als de ideale opvolger voor Neymar bij Paris Saint Germain, mede omdat daar enorme ambitie (zie steraankopen Neymar en Mbappe) en onbeperkt veel geld is. Super voorhoede met Mbappe, Icardi, Di Maria en Cavani (als hij blijft). Al zou ik hem ook graag aan Messi zijn zijde willen zien spelen in een voorhoede bij Barcelona.
 
SocioFan1
 
9
7 april 2020 om 19:45
Ja duh dit kan iedereen wel voorspellen. Hij wordt gemist maar als ik nu zo kijk was het een top zet om hem te verkopen. Real won tig prijzen dus dat zat wel goed voorlopig. Als je hem dan kunt verkopen voor 100 miljoen, meer dan het bedrag dat voor werd neergelegd, op 33 jarige leeftijd pff man wat een deal is dat geweest voor Real en Perez. En terugkomen gaat hij niet. Real moet vooruit kijken, denken aan de toekomst en dat is Mbappe!
 
Benjamin89
 
10
7 april 2020 om 20:09
Een levende legende. Ik zal hem voor altijd eren en waarderen voor alles wat hij voor de club heeft gedaan, maar Ronaldo tijdperk is echt voorbij. Het heeft geen zin om hem voor een hoop geld te halen( transfer en salaris) om twee jaar later weer van de hand te doen. Ook ronaldo heeft niet het eeuwige (voetbal)leven. Alle financiële middelen moeten wat mij betreft gereserveerd worden voor Mbappe in 2021.
 
bf1994
 
2
7 april 2020 om 21:34
Dat is wel waar. Als ronaldo niet weg was bijnreal madrid zou ik zeggen verkoop hem niet. Maar om na deze leeftijd weer terug te halen heeft niet super veel zin. Je krijgt er wel een veel scorende speler voor maar voor de langere termijn heeft madrid een betere optie.
 
mcgregor
 
3
7 april 2020 om 20:44
Volgens mij was ik 1 van de weinige real fans die zijn komst niet meer zag zitten. Gelukkig maar... Perez is verstandig. Ronaldo is heilig bij ons real Madrid fans en een ware legende.. die mooie momenten zullen voor altijd op ons netvlies blijven. Een terug keer ( en vooral voor 60 m) kan een grote teleurstelling worden. Ronaldo word een dag ouder .. Real Madrid moet die 60 miljoen bewaren voor mbappe. Want die gaat heel wat miljoenen kosten al is het de vraag of hij zijn contract bij psg gaat verlengen.
 
InsideRMadrid
 
5
7 april 2020 om 20:55
Mc/ ik zei gister nog in een topic dat Ronaldo verleden tijd is voor ons, hij heeft alles al op een hoopje geschoten hier, en last time I checked was het Ronaldo die Florentino onder druk ging zetten om hem aan Juve te verkopen, terwijl iedereen binnen de club al op pole position stond om de 4e en 5e CL op rij binnen te halen. Dat feestje werd dus mooi even verpest, en wat heel veel mensen vergeten, Zidane nam ontslag omdat Florentino hem wilde achter laten zonder vervanger van Ronaldo, zogenaamd moest Zidane het ook wel af kunnen met Bale, dat zei Florentino tegen hem. Nee, het verhaal Ronaldo is klaar, nu snel Mbappe binnen halen, ik kan niet wachten op die Communicado Official
 
mcgregor
 
0
8 april 2020 om 01:09
Klopt als een deur. Ik had jou reactie boven het hoofd gezien. Zag wel veel reacties voorbij komen van mede fans van onze prachtige club die het toejuichte. Ronaldo is over en uit. En wat je zegt klopt. Hij was degene die graag weg wou en perez onder druk zette . 60 miljoen is ook heel veel geld. Te veel geld voor iemand van zijn leeftijd. Geen goede investering. Ik hoop Ronaldo ooit terug te zien als trainer net zoals Zidane ooit begon als trainer van real Madrid b en als assistent van Carlo. Haha Ronaldo en Marcelo zou een mooi koppel zijn. Dat we een goede spits nodig hebben staat vast. Het is afwachten wat mbappe gaat doen. Verlengt hij niet dan is dit geweldig. Verleng hij wel dan is hij niet te betalen Benzema heeft helaas in 2020 weinig goeds gedaan. Heeft ons helaas te veel dure punten gekost... Jovic te weinig kans gekregen en mariano al helemaal weinig gezien. Mocht mbappe niet haalbaar zijn hoop ik op aquero. Verder is het halen van alaba heel belangrijk. Met alaba heb je meteen een backup voor mendy ( bij vertrek Marcelo ) , Casemiro en zelfs centraal achterin. Is nog maar 27 en al zo ervaren. Denk dat dat een geweldige versterking zou zijn.