Pak 3x je inzet als Uitblinker Hancko op doel schiet tijdens Fortuna-Feyenoord!
Zondag, 14 april 2024 om 11:00

Feyenoord heeft de tweede plaats in de Eredivisie zo goed als zeker binnen. Bij winst zondag op Fortuna Sittard komt die positie weer een stukje dichterbij voor de Rotterdammers. De ontmoeting in Zuid-Limburg begint om 14:30 uur.

Veel ogen zullen zullen zondag zijn gericht op Dávid Hancko. De centrale verdediger van Feyenoord maakt een sterk seizoen door en is reeds in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Liverpool. Het is dus nog maar de vraag of Hancko volgend seizoen in De Kuip actief is.

Meer: Feyenoord legt mogelijke concurrent voor Hartman en Smal tot medio 2026 vast | Vink ziet onthutsend zwak moment van Feyenoord tegen NEC: ‘Die is knettergek’

Zie jij Dávid Hancko op doel schieten tegen Fortuna Sittard? Log nu in bij Unibet en maak gebruik van de Uniboost Uitblinker!

Unibet heeft voor de ontmoeting in Sittard een 'Unibet Uitblinker' geselecteerd, een weddenschap die je niet links kunt laten liggen. Voor Fortuna Sittard - Feyenoord is dit een speciale odd voor een schot op doel van Hancko. De reguliere quotering is 2.25. Als 'Uitblinker' heeft Unibet de odd verhoogd naar 3.00! Deze UniBoost is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande klanten van achttien jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Meer nieuws
   
23:51
23:51
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
   
23:21
23:21
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
   
23:20
23:20
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
   
22:55
22:55
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
9
   
22:07
22:07
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.