Pogba hint op gespannen relatie met Mourinho: 'Meer kan ik niet zeggen'
Donderdag, 6 september 2018 om 15:40

Paul Pogba zegt dat zijn toekomst 'momenteel' gewoon bij Manchester United ligt. De Franse middenvelder wordt in verband gebracht met een vertrek bij de Engelse topclub, mede vanwege zijn vermeende moeizame relatie met manager José Mourinho. Pogba wijst echter op zijn contract bij the Red Devils.

"Er is veel gepraat, maar dat is alles wat er is geweest. Ik heb een contract in Manchester", zegt de 25-jarige wereldkampioen in gesprek met Sky Deutschland over de transferperikelen. "Mijn toekomst ligt momenteel in Manchester. Ik heb daar nog steeds een contract en nu speel ik daar. Maar wie weet wat er gaat gebeuren in de komende maanden."

"Mourinho? We hebben puur een speler/coach relatie. Zo zit het echt", vervolgt Pogba, die onder welke omstandigheden dan ook gemotiveerd blijft. "Ik kan je een ding verzekeren. Ik doe altijd honderd procent mijn best, maakt niet uit wie de trainer is. Ik geef altijd honderd procent voor United. Meer kan ik niet zeggen."

Pogba werd de afgelopen tijd in verband gebracht met onder meer Real Madrid, Juventus en Barcelona. Laatstgenoemde club wilde bij monde van vice-voorzitter Jordi Mestre niet bevestigen dat men concrete interesse heeft. Pogba ligt nog tot medio 2021 vast op Old Trafford, maar United heeft de optie om de verbintenis met nog een jaar te verlengen.

Meer nieuws
   
08:06
08:06
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
   
07:38
07:38
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
   
07:30
07:30
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
   
07:13
07:13
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
   
06:30
06:30
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (26)

 
wandering
 
47
6 september 2018 om 16:05
In welke wereld is een gewone speler coach relatie een hint naar een gespannen relatie?
 
Medalofhonor
 
12
6 september 2018 om 16:27
Volgens de media moet een speler altijd een zoon-vader relatie hebben met de coach, dan pas is het goed..
 
steeck03
 
0
6 september 2018 om 17:55
Als een speler dat zo aan geeft klopt er iets niet. Normaal hoor goede of fantastische relatie. Dit is duidelijk een diplomatiek antwoord.
 
bpreal
 
4
6 september 2018 om 16:07
Logisch, geef pogba een aanvallende ploeg ala Chelsea etc. Maa eigenlijk is man united geen probleem maar de trainers die men aanneemt en pogba heeft er genoeg van, logisch! Hij wilt een aanvallende denkende trainer die ook weet hoe hij dat moet doen. Exit José en welkom een type sarri, pep, lope, klopp en ga zo door!
 
Moss_Side
 
3
6 september 2018 om 16:12
Nou, als Pogba naar Chelsea zou gaan zou die denk ik op de bank belanden helaas. Hij zou dat huidige middenveld van ze echt niet uit de basis kunnen spelen. Pogba moet gewoon bij ons blijven, hij past perfect bij Man United.
 
Omar_wafa
 
12
6 september 2018 om 16:19
nou, pogba jorghino kante
 
John Terry
 
15
6 september 2018 om 16:20
Pogba naast Kante is gewoon wereldtop, dat hebben we van de zomer gezien. Ik zou het niet eens zo'n gek idee vinden om eens een poging te wagen, maar denk dat United veel stroever onderhandelt met ons dan andersom.
 
Moss_Side
 
6
6 september 2018 om 16:25
Nou denk echt niet dat Pogba Kovacic eventjes uit de basis speelt.
 
John Terry
 
3
6 september 2018 om 16:28
Wel als hij speelt als op het wk. En Kovacic gaat van de zomer weer terug naar Madrid zoals het er nu naar uit ziet, dus er komt een plekje vrij. Maar ik zie het niet gebeuren.
 
Medalofhonor
 
9
6 september 2018 om 16:28
John Terry, Pogba naast Kanté is wereldtop? Sorry naast Kanté is elke voetballer een wereldtopper en op het WK hebben wij niet heel veel gezien van Pogba.. snap niet speciaal was van hem op het WK.
 
Japie_Krekel
 
5
6 september 2018 om 17:20
@medalofhonor dus als Kante ballen onderschept is het wel speciaal maar als Pogba het doet niet? bovendien heeft Pogba ook nog een paar belangrijke goals gemaakt op dat toernooi ik zeg niet dat ik zwaar onder de indruk was van Pogba maar hij leverde net als Kante strijd en gooide er veel werklust in in de rol die hij kreeg van Deschamps op dat Wk. mensen verwachten alleen van Pogba dat hij verdedigend hard werk verricht en dan ook nog de conditie heeft om steeds aanvallend het verschil te maken maar welke speler lukt dat? ik denk geen enkele
 
Willian-Borges
 
4
6 september 2018 om 17:27
Het zou kunnen met een coachende Jorginho en een bal onderscheppende Kante dat Pogba weer het beste in zichzelf naar boven weet te halen. Alleen is het risico denk ik echt te groot zelfs mocht de kans zich voordoen lijkt het me een te groot risico en te onrealistisch. Ik zie dan liever Loftus-Cheeck de kans krijgen die ik heel vergelijkbaar met Pogba vind daarnaast heeft Paul met Raiola niet echt de meest favoriete zaakwaarnemer van Chelsea..
 
Seykhgoogle
 
4
6 september 2018 om 21:26
Pogba heeft voor na de groepsfase Frankrijk wel heel veel gebracht. Al met al heeft hij een redelijke toernooi gespeeld.
 
Djoowey
 
10
6 september 2018 om 16:34
Hahaha Chelsea een aanvallende ploeg... sinds deze zomer enig sinds aanvallender ingesteld dan ooit te voren. De busparkeren in alle topwedstrijden, met creatieve wereldvoetballers in de gelederen, sinds de aanstelling van abramovic als directeur kan je niet een aanvallend ploeg noemen. City is aanvallend, Barca is aanvallend, Ajax is aanvallend, Arsenal is aanvallend maar Chelsea is al decennia’s lang een counterploeg dat verdedigde intenties in de tacktiek hanteerd. Nu ze net een aanvallende coach hebben aangesteld wilt niet zeggen dat het een aanvallende club zijn. De term de bus voor het doel parkeren komt echt van de gehanteerde tactieken van Chelsea af !No offense ??
 
Willian-Borges
 
5
6 september 2018 om 17:17
Slaat helemaal nergens op je bent geen verdedigende club op basis van het verleden het gaat toch om het heden ? Chelsea valt momenteel gewoon aan by that means is het het gewoon een aanvallend team.
 
Djoowey
 
6
6 september 2018 om 16:27
Elk aanvallend ingestelde speler, met technisch vernuft in zijn lijf pleegt op zich zelf karaktermoord als hij voor Jose Mourinho gaat spelen. Pogba moet zich lekker gaan richtten op een transfer naar een club dat aanvallend is ingesteld of waar echt aanvallende impulsen in de tacktiek verwerkt zijn. Dan zullen we zien hoe goed Pogba echt is. Nu komt het er allemaal niet uit ! En nee heb geen medelijden met club want ze nemen belachelijke beslissingen en zetten hun fans voor lul. Zo’n roemruchte club, met zoveel glans en historie wat zich kenmerkt aan fantastisch technisch voetbal met spelers vanuit de eigen jeugdopleiding. Maar kijk nu eens... dof kil en klinisch dood.
 
Amsterdam1087
 
2
6 september 2018 om 17:54
"Fantastisch technisch voetbal met spelers vanuit de eigen de eigen jeugdopleiding" Ik denk dat dit vooral geldt van voor 2000 want los van de class of 92 met beckham giggs scholes etc kan ik me geen noemenswaardige speler herinneren die echt ManU jeugd is, en dan tel ik aangetrokken spelers zoals Fosu-Mensah en Perreira niet eens mee voor zover je ze "doorgebroken" kan noemen. Dus die jeugdopleiding is een verhaal die opgebloemt wordt door de Class of 92, want voorzover ik weet blonk de jeugd van ManU nooit uit. Dit heeft niks te maken met een verdedigend ingestelde trainer, of een aanvallende. Dit is beleid wat ManU nou al altijd heeft gevoerd en omdat Ferguson gewoon een super sterke selectie (waarbij toevallig 6 toppers uit de jeugopleiding van dezelfde lichting), met hier en daar wat aankopen, kon hij presteren. maar nu niet gaan verkondigen dat ManU altijd fantastisch speelde door de eigen jeugdopleiding
 
Djoowey
 
0
7 september 2018 om 09:59
Dan moet je misschien eens wat verder terug dan 1992 er zijn genoeg lichtingen geweest die van United afkwamen. Er zijn genoeg jeugdspelers die goed genoeg zijn. Zeker de afgelopen jaren hebben ze ook veel goede jeugd gescout wat niet de kans krijgt. Periode George Best vergeten ? Elk team heeft mindere periodes maar met Moyes en Mourinho hebben ze geen goede zet gedaan. Van Gaal liet spelers uit de jeugd wel minuten maken. Neem alleen de ontwikkeling van Chris smalling tijdens van Gaal ? Rashford ? Fosu Mensah maakte ook vlieguren. Ze moeten wel de kans krijgen. Als je ziet hoe Jose nu met dat soort momenten om gaat... Sanchez halen terwijl Rashford en Martial in de gelederen hebt.
 
Japie_Krekel
 
2
6 september 2018 om 16:38
Mourinho lijkt ook niet echt een visie te hebben. hij verliest 1 of 2 wedstrijden en gooit meteen heel zijn middenveld om. hij zit er al 2 jaar en er is nog geen enkele hand van de trainer te zien. ook zie je bij de spelers echt helemaal geen spelplezier meer en ze worden eerder slechter dan beter onder hem lijkt het. ik heb bij United bv nog geen moment de Pogba van Juventus gezien en de Martial die ik onder LvG zo goed vond heb ik ook nog niet gezien onder Mourinho
 
AjaxCunian
 
5
6 september 2018 om 17:07
Je bent dan ook geen vaste United-watcher. Pogba speelde heerlijk samen met Zlatan in zijn eerste seizoen, echt goed speelde hij toen. Vorig jaar, ook in het begin enorm goed gedraaid tot hij geblesseerd raakte. Sindsdien wat minder geweest. Martial begon ook enorm sterk vorig seizoen, tot aan de winter zo een beetje toen Alexis Sanchez kwam.
 
Japie_Krekel
 
1
6 september 2018 om 17:14
@ajaxcunian ik kijk regelmatig United en Martial werd veel vaker als invaller dan als basisspeler gebruikt door Mourinho. vaak kreeg Rashford de voorkeur Pogba heeft het idd niet slecht gedaan bij United maar hij is nooit voor een langere periode de bepalende en dominante speler geweest die hij bij Juventus was. ik vind hem bij United erg wisselvallig
 
Samcro
 
2
6 september 2018 om 17:16
Cunian, moet je dat zijn dan om een mening te kunnen geven? Want dan kunnen een hele hoop mensen wel opdoeken hier.
 
Willian-Borges
 
3
6 september 2018 om 17:22
Dat valt ook wel mee hoor Pogba deed het redelijk in zijn eerste seizoen ik heb hem nooit echt het gewenste niveau een langere tijd zien halen ook niet toen Zlatan er was. Martial speelde trouwens ook niet altijd even geweldig. Vorig seizoen had je dat dilemma van Rashford of Martial in de basis maar op het moment dat Martial een aantal wedstrijden in de basis stond vond ik hem niet echt inmponeren.
 
AjaxCunian
 
1
6 september 2018 om 20:41
Het is toch heel gek om zo iets te concluderen als je niet elke week naar United kijkt aandachtig?
 
Dante
 
1
7 september 2018 om 08:24
@japie Zoals Cunian aangeeft speelde Martial erg sterk afgelopen seizoen. Won oa 3 player of the month awards (op rij dacht ik zelfs). En of dat als invaller of basis gebeurde is niet zo relevant. Hij kreeg veel speeltijd en speelde erg goed.
 
Dante
 
1
7 september 2018 om 08:21
Is toch eigenlijk bizar? Een ventje van 24 of zo die wekelijks 3-4 ton van United krijgt en alleen maar zit te mekkeren, en toch geeft iedereen hier vrolijk Mourinho de schuld. Ook nu Mourinho het duidelijk over een andere boeg probeert, blijft hij maar doorgaan. Mourinho laat Pogba bovendien bijna altijd aanvallend spelen, dus veel van het commentaar is ook nog eens onzin. Als ik United was zou ik hem verkopen. Jammer maar helaas. Het blijft een superster, dus waarschijnlijk kunnen ze minimaal hun transfersom terugvangen. Dat lijkt me een goede deal voor zo'n stoorzender.