Polman Stadion schrikt van blessure opponent: 'Het gaat in de hoofden zitten'
Zondag, 30 september 2018 om 17:12

Reuven Niemeijer stond zondagmiddag met FC Emmen tegenover Heracles Almelo, maar de 23-jarige middenvelder haalde het einde van de wedstrijd niet. Hij kwam aan het einde van de eerste helft stevig in botsing met doelman Janis Blaswich, waarna een trieste aftocht volgde. Niemeijer heeft een hersenschudding overgehouden aan de botsing, terwijl ook zijn schouderbanden flink zijn opgerekt, zo weet TC Tubantia te melden.

Voor Niemeijer betekende het zijn derde optreden dit seizoen in de Eredivisie. De geboren Hengeloër is eigendom van Heracles, maar wordt voor dit seizoen verhuurd aan FC Emmen. De aftocht van Niemeijer maakte indruk op iedereen in het Polman Stadion. "Reuven is een van ons. Hij is een vriend van onze spelers, dat gaat in de hoofden zitten", tekent TC Tubantia op uit de mond van Heracles-trainer Frank Wormuth.

Op het moment dat Niemeijer het veld moest verlaten, had Heracles weinig te duchten van FC Emmen. De ploeg van Wormuth verschafte zichzelf binnen zeven minuten een 2-0 voorsprong dankzij treffers van Brandley Kuwas en Kristoffer Peterson en haalde de rust ook met die cijfers. Via een benutte strafschop van Anco Jansen bracht FC Emmen de spanning in de tweede helft weer terug in de wedstrijd, maar verder dan dat zou de promovendus niet meer komen.

"Dat is niet alleen de reden dat we slechter gingen spelen, maar het speelde mee", stelt Wormuth over de aftocht van Niemeijer. Middenvelder Mo Osman sluit zich aan bij de woorden van zijn trainer: "Er gebeurde door de blessure van Reuven wel wat in de wedstrijd."

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
HankAjax
 
0
30 september 2018 om 17:54
Ik merkte laatst pas op dat Niemeijer aan FC Emmen was verhuurd. Kan iemand mij uitleggen waarom hij precies is verhuurd? Ik meen dat hij afgelopen seizoen toch aardig wat wedstrijden heeft gespeeld en zelfs aardig wat goals en assists heeft geproduceerd?
 
ItaliaSwoll038
 
0
30 september 2018 om 18:09
Heeft volgens mij te maken met het feit dat de nieuwe trainer van Heracles de voorkeur geeft aan andere spelers.
 
db1995
 
0
30 september 2018 om 18:21
Heeft ermee te maken dat hij een neusje voor de goal heeft maar verdedigend en voetballend weinig aan het team toevoegt wat andere spelers wel doen