Presentatoren ESPN liggen dubbel na grap Kwakman over Overmars
Zondag, 20 februari 2022 om 16:15

Kees Kwakman kreeg na afloop van het Eredivisie-duel tussen Willem II en Ajax (0-1) de lachers op zijn hand in de studio van ESPN. In de 81ste minuut zorgde Jurriën Timber, ogenschijnlijk met zijn edele deel, voor de winnende treffer. Tijdens De Eretribune noemde Jan Joost van Gangelen het doelpunt een 'snikkelgoal', waarna Kwakman refereerde aan Marc Overmars.

Tien minuten voor het einde van de reguliere speeltijd bezorgde Antony vanaf de rechterkant een uitstekende voorzet bij de tweede paal. De inlopende Timber was op tijd bij de bal om de 0-1 binnen te glijden, en leek dat te doen met zijn bovenbeen of geslachtsdeel. "Foppe de Haan noemde dit overigens ooit een ouderwetse 'snikkelgoal'. Dit is een snikkelgoal", merkte Van Gangelen op tijdens de nabeschouwing.

Kwakman reageerde op de constatering van de ESPN-presentator. "Nou, dat deed hij speciaal voor Overmars", zei de analyticus knipogend. De opmerking viel in de smaak bij de schaterlachende presentatoren Van Gangelen en Aletha Leidelmeijer, terwijl Hugo Borst op ironische wijze leek te reageren. "Zullen we nu alsjeblieft stoppen met grappen over de dick? Niet doen man. We zitten in een tijdperk en dit is nog helemaal niet het moment ervoor. Nee, niet doen!", zei Borst, die afsluit met een knipoog. "Laten we het een bekkengoal noemen."

Meer nieuws
   
08:06
08:06
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
   
07:38
07:38
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
   
07:30
07:30
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
07:13
07:13
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
27
   
06:30
06:30
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (38)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.