PSG gaat viraal met foto van lachende Neymar tijdens Clásico
Donderdag, 17 augustus 2017 om 01:00

Paris Saint-Germain heeft zich al dan niet bewust de woede van veel supporters van Barcelona op de hals gehaald. De Franse topclub publiceerde midden in de nacht een foto van een lachende Neymar op Twitter. De timing van de publicatie was hoogst opmerkelijk, daar de Clásico tussen Real Madrid en Barcelona in het Santiago Bernabéu in volle gang was.

Barcelona maakte in de returnwedstrijd van de Spaanse Super Cup geen schijn van kans tegen Real Madrid en ging met een achterstand van 2-0 de rust in. Het heenduel was al in een 1-3 nederlaag geëindigd. Barcelona kon ook na rust niet zijn stempel op de wedstrijd drukken en vervolgens publiceerde PSG om 00:19 uur een foto van een lachende Neymar, vergezeld van een lachende smiley. De publicatie werd binnen een mum van tijd tienduizenden keren geretweet en geliket.

De foto viel niet goed bij tal van supporters van Barcelona, maar kon tegelijkertijd op sympathie van andere voetballiefhebbers rekenen. Het is hoe dan ook onduidelijk of PSG bewust voor een dergelijke foto op dat tijdstip koos. Het vertrek van Neymar naar Parijs ligt erg gevoelig in Catalonië, daar de club heel veel tijd, geld en moeite stak in het halen én behouden van de Braziliaan. Na een samenwerking van vier seizoenen koos de Braziliaan voor een transfer naar PSG, dat 222 miljoen euro kwijt was.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (99)

 
ViscaBlaugrana
 
115
17 augustus 2017 om 01:22
Ik vind psg "provocerend" er echt wel fors over gaan de laatste tijd op social media.. de 6-1 moet toch echt wel heel diep zitten. #triestig
 
SpeedyAFC
 
128
17 augustus 2017 om 01:36
Stel je niet aan zeg, PSG is helemaal niet bezig met Barcelona. Waarom denken jullie dat de hele wereld om jullie draait? Dit is gewoon een foto van een Neymar die het naar zijn zin heeft op de training, de foto is ruim voor de wedstrijd Real-Barca genomen. Geen enkel relatie met de Spaans supercup.
 
MartinaRody
 
122
17 augustus 2017 om 01:38
Foto gepost om 00:19....geeft aan hoe 'professioneel' men daar is in parijs.
 
SpeedyAFC
 
75
17 augustus 2017 om 01:44
Waarom zou PSG zich druk moeten maken over het tijdstip waarop zij een foto van een speler publiceren? Omdat Barcelona de spaanse supercup verloren heeft, mogen clubsgeen foto meer publiceren van een lachende voetballer op de training? De wereld draait niet alleen om Barcelona, andere clubs zijn met hele andere dingen bezig dan de Spaanse supercup.
 
Elmatador27
 
73
17 augustus 2017 om 01:47
Jij gelooft ook nog in sinterklaas zeker... zoals je zegt de foto is van de training en ruim voor de wedstrijd genomen. Waarom zouden ze dan een foto van Neymar om 00:19 plaatsen precies wanneer Barcelona aan het spelen is. Social media beheerders van alle andere clubs slapen al lang of zitten inderdaad naar deze wedstrijd te kijken. Of dacht je dat die van PSG geen idee van deze wedstrijd had? Enfin ik heb er geen problemen mee ofzo maar het is wel duidelijk provocerend bedoeld.
 
Barca--070
 
72
17 augustus 2017 om 01:49
SpeedyAFC, ik ben al op de hoogte van je afgunst naar Barca, dus daar kijk ik doorheen. Maar ik volg Psg ook en die posten nooit op deze tijdstippen een foto. Dus deze foto, dit tijdstip. Iedereen weet wat ermee bedoeld word. Als Barcelona dit gedaan had stond jij als eerste in de rij om hier schande van te spreken.
 
SpeedyAFC
 
23
17 augustus 2017 om 01:52
PSG is een wereldwijde club, in de rest van de wereld slaapt nog helemaal niemand. Bij PSG slapen ze niet, die werken gewoon altijd 24x7 door om van PSG de grootste club van de wereld te maken, dat is namelijk daar het doel Met deze foto wil PSG wil gewoon laten zien dat Neymar het uitstekend naar zijn zin heeft op de training. Ze zijn daar echt niet bezig met de lokale, Spaanse supercup. Het maakt PSG echt niets uit of Real of Barcelona die wint. @Barcfa-070 Ik heb geen last van afgunst, zeker niet hoe het er momenteel aan toe gaat bij Barcelona. Het is jammer dat ze daar de erfenis van Cruyff weggegooid hebben zeker nu Real die wel met heel veel success toepast. Jullie moeten gewoon niet overal iets achter zoeken. PSG is niet bezig met Barcelona tenzij ze Barcelona tegenkomen in de CL. PSG wil gewoon laten zien dat Neymar het uitstekend naar zijn zin heeft in Parijs. En dan posten ze een foto op sociale media van de middagtraining. Heeft echt geen enkele relatie met de Spaanse supercup, PSG boeit het echt niet of Barcelona of Real die wint. Oh kijk PSG publiceerd net weer nieuwe foto`s van de middag sessie. Zie je wel geen enkele relatie met Barcelona, gewoon een kijkje achter de schermen hoe er getraind is vandaag. Ze begonnen vier uur geleden met de eerste foto`s en elk uur komen er nieuwe foto`s bij. Gewoon een uitgebreidde foto rapportage voor de Amerikaanse markt. Voor de Europese markt waren de foto`s al om 19:14 geplaatst op de wedsite van Psg. Via het twitter kanaal proberen ze gewoon Amerikaanse fans te verleiden om de website van PSG te bezoeken. Gewoon een kwestie van internationale marketing.
 
Barca--070
 
69
17 augustus 2017 om 01:58
Zoals ik zeg ik volg Psg zelf. Die hebben nog nooit een foto (van een speler in daglicht) geplaatst op dit tijdstip. Zelfs grotere clubs als Real Madrid en Barcelona plaatsen (behalve na een wedstrijd) geen foto's rond deze tijdstippen. Je theorie klopt van geen kant.
 
Elmatador27
 
21
17 augustus 2017 om 02:01
Hahah jij reageert ook overal hetzelfde op. Lijkt wel of je jezelf zelfs wilt overtuigen dat het echt waar is... PSG plaatst nooit foto's rond dit tijdstip maar dit zullen ze wel gedaan hebben speciaal voor de Brazilianen die twitter lezen bij het avondeten. Die willen natuurlijk graag een blije Neymar zien. Had ook gisteren gekund of morgen maar nee het is mooi om het om 00:19 te doen wanneer zijn oude club aan het verliezen is....
 
MartinaRody
 
15
17 augustus 2017 om 02:01
Grote clubs ala barca en RM hebben het woord respect hoog in vaandel staan. Da is het verschil denk ik.
 
SpeedyAFC
 
10
17 augustus 2017 om 02:08
Kijk dan gewoon zelf eventjes voor je oordeelt. Ze zijn al uren bezig met het publicren van vele foto's van de middagsessie, ze begonnen er ruim voor de wedstrijd mee en nog steeds volgen er nieuwe foto's. Gaat over de hele training en ook diverse andere spelers komen aan bod. Allemaal op het Engelse kanaal waarmee ze de Amerikaanse markt bedienen.
 
ModricMagic
 
8
17 augustus 2017 om 02:40
weetje dat in Amerika het gewoon nog avond is dus dan is de middag pas voorbij en posten ze gewoon foto`s het draait niet alleen bij PSG in Europa maar ook daarbuiten.
 
SpeedyAFC
 
17
17 augustus 2017 om 02:49
@karimmaffo Geloof dat jij degene bent die het niet begrijpt. het is niet een enkele foto. PSG heeft een hele rits foto's gepubliceerd van de middag training. Al om 19.17 zette PSG deze foto's op haar website voor de Europese markt, echt ruim voor aanvang van de wedstrijd inclusief een foto van een lachende Neymar. Daarna werden er enkele foto's van de rapportage, iets van tien stuks, nogmaals apart op het Amerikaanse twitter kanaal van PSG gepubliceerd met een verwijzing naar de complete foto rapportage op de PSG website. In de reeks, warvan de eerste foto een uur voor de wedstrijd werd gepubliceerd, is er ook een foto van Neymar, foto nummer zeven geloof ik, te zien waarop hij lacht. Waarom moet je daar iets provocerend van maken en precies die ene foto koppelen aan het resultaat van Barclona in de Spaanse supercup?
 
 
5
17 augustus 2017 om 09:45
Grote clubs als Barca en RM hebben respect hoog in het vaandel? Doe niet zo naiëf man. Barcelona is gewoon verdrietig dat er nu een club is die nog meer geld van iemand krijgt dan zij van de bank.
 
AZAlkmaar2
 
4
17 augustus 2017 om 09:52
Speedy hou toch op en doe nie zo naief. Dit is gewoon een steek onder water van Psg. Op zich niks mis mee, elkaar een beetje op een leuke manier provoceren. Alleen ga niet net doen alsof het toeval is.
 
Edo
 
1
17 augustus 2017 om 10:49
Speedy, het is niet de vraag of het "mag". Natuurlijk mag het. Het is de vraag of ze het bewust doen, om lekker even zout in de wonden te strooien. We zullen het vermoedelijk nooit helemaal zeker weten, maar gezien het feit dat grote voetbalclubs professionele marketing- en communicatieafdelingen hebben, is de kans wel heel, heel erg groot dat dit bewust gedaan is. Het tijdstip, ruim na kantooruren, doet het ook wel vermoeden... Stiekem denk ik dat je zelf ook wel weet dat het bewust gedaan is. Het komt je alleen beter uit om nu hard te roepen dat niet iedereen met Barcelona bezig is. Een mooi voorbeeld van hoe de voetbalwereld er voor staat. Alles om lekker elkaar uit de tent te lokken, of iets nu waar is, of niet.
 
BIH-RMA-GAE
 
0
17 augustus 2017 om 18:41
Real Madrid die de erfenis van Cruijff toepast? Een echte hollandse reactie! Alle eer en glorie voor al het goeie werk van alle clubs komt op het conto van Cruijff...
 
Dante
 
145
17 augustus 2017 om 01:25
Niks aan de hand. Hij heeft zo te zien net z'n eerste weekloon ontvangen.
 
SpeedyAFC
 
14
17 augustus 2017 om 01:37
Nee hoor, de foto is genomen tijdens de middagtraining, Neymar heeft het gewoon goed naar zijn zin op de training. Daar is echt helemaal niets mis mee.
 
Dante
 
1
17 augustus 2017 om 16:47
Misschien beter Slowafc ervan maken?
 
Kluivert09
 
18
17 augustus 2017 om 01:26
Tja als Barca verliest is het altijd groot nieuws, en wordt ook gesproken van het einde van deze ploeg. Deze ploeg won gewoon 2 maand geleden nog in madrid. Je kunt top wedstrijden gewoon verliezen, en dit keer was het de beurt aan Barca. 2 goede versterkingen halen en ze spelen terug om alle prijzen.
 
Ramos.93
 
4
17 augustus 2017 om 02:33
Maar 2 goede versterkingen? Ik denk dat er wel meer versterkingen nodig zijn met name vooral in de verdediging want pique en co bakken er werkelijk niets van.
 
Kluivert09
 
2
17 augustus 2017 om 10:11
Tja Real ook jaren verloren door fouten van Ramos tegen Barca, maar speelt nog altijd bij Real. Ik zou niet weten waarom ze Pique moeten vervangen, Barca faalde gewoon als team, en dat kan gebeuren. De ene keer winnen ze van Real en de andere keer verliezen ze.
 
Ramos.93
 
0
18 augustus 2017 om 00:15
Ik heb het niet zozeer over deze 2 afgelopen wedstrijden tegen ons maar in het algemeen. Ik heb Pique nooit een goeie verdediger gevonden en daarnaast zal Umtiti, die overigens wel potentieel heeft, het niet altijd in zijn eentje kunnen oplossen. Wat Ramos betreft buiten zijn fouten heeft hij ons ook al meermaals gered op belangrijke momenten, daar hoef ik je geen tekening bij te maken.
 
Edo
 
1
17 augustus 2017 om 10:52
Barca heeft niet alleen verloren, Barca is kansloos afgeserveerd door een veel beter Madrid. Dat is anders dan anders, je kan een keer verliezen, maar dit is meer dan verliezen. Helaas, ik had gehoopt dat Barca beter was, maar met een matig transferbeleid en met veel teveel aandacht op het gedoe rond Neymar heeft Barca dit over zichzelf afgeroepen. En Madrid is gewoon goed bezig.
 
TonyManolo
 
47
17 augustus 2017 om 01:28
Het er nog even inwrijven, geweldig. Barcelona heeft haar les geleerd dit jaar; praat nooit meer over PSG's Marco Verratti.
 
memphisdepay
 
8
17 augustus 2017 om 01:35
Ja de kanshebbers op de CL mogen PSG dankbaar zijn. De dagen tikken af en het binnenhalen van Coutinho en Dembele lijkt ook nog geen simpel karwei te zijn. Barcelona draaide praktisch op Messi, Neymar en Suarez en van Messi en Suarez weet iedereen hoe goed ze zijn maar die jongens tikken de 30 ook al aan en dan gaat het toch meestal bergafwaarts.
 
MartinaRody
 
28
17 augustus 2017 om 01:44
Wat is dit nou weer? De lessen worden op het veld geleerd. Zoals een vernederende 6-1 thuiszege en overheersing van mondiale voetbal laatste 17 jaar. Welke les heeft psg ons geleerd? geen.
 
memphisdepay
 
32
17 augustus 2017 om 01:50
Ja en kijk wat voor een overwinning met een normale scheids was dat nooit gebeurt. PSG heeft Barcelona toch mooi te pakken door 1 van hun beste spelers te kopen! Daar hebben ze iets aangetoond wat onmogelijk leek te zijn een speler van een van de grootste clubs aantrekken die niet weg hoefde door een gebrek aan kwaliteit of een andere aankoop. Barca zit nu gewoon in de shit want dat bedrag voor Neymar wat ze hebben gevangen geeft ze nou niet bepaald een fijne onderhandelingspositie. Daarnaast denk ik dat PSG Barcelona dit seizoen echt kan gaan pakken hoor!
 
MartinaRody
 
20
17 augustus 2017 om 01:57
De uitslag is 6-1 en daarmee zult het mee moeten doen. Het heet ook niet voor niets the Beautiful Game he. Voor de rest geldt: spelers komen en gaan. Na ronaldinho dacht ook iedereen dat barca weer zou afzakken. En toen kwam messi. De rest is geschiedenis. En ja, speler losweken met behulp met staatsteun. Daar moet je vooral mee pronken.
 
merselo120
 
31
17 augustus 2017 om 02:13
Als er iemand niet over staatssteun mag praten zijn het de Spaanse clubs. Die draaien volledig op leningen van banken die verstrekt zijn door de Spaanse staat. Beetje vreemde opmerking dus
 
memphisdepay
 
8
17 augustus 2017 om 02:16
Tja ik zou is willen zien als Barca genaaid werd door de scheids hoe jij er dan over zou denken want Barca kreeg gewoon de penalty's cadeau. Daarnaast heeft PSG Barca ook een keer afgedroogd wat 3 of 4 jaar geleden ook onmogelijk was. De enige reden om ze toen af te stoppen was jezelf ingraven en hopen op geluk door teams van dat niveau. Zelfs Real en Bayern moesten het meestal afleggen tegen Barca. Na Ronaldinho had Barcelona een heel elftal met goede spelers waarvan een paar spelers absolute clubiconen zijn geworden en in de vorm van hun leven waren Xavi, Iniesta, Pique, Alves, Eto o, Messi, etc.
 
MartinaRody
 
7
17 augustus 2017 om 02:24
Dat dacht ik eerst ook. Totdat ik me erin ging verdiepen. Guess what? De mooie snelwegen, verlaten vliegvelden, nieuwe parken/musea = allemaal eu geld indd. En ja, barca zit diep in politiek van Catalonië, maar ik kan me niet voorstellen zij 222 aftikken om zo voor een x wereldfaam te genieten. Maw, iets met appels en peren vergelijking.
 
RomeoEcho
 
9
17 augustus 2017 om 07:57
Ik weet niet hoe jij aan 17 jaar komt, maar Barca was in de periode 2000-2004 alles behalve het mondiale voetbal aan het overheersen...
 
TheRoscoe
 
4
17 augustus 2017 om 09:33
Praten over resultaten in het verleden; doorgaans teken #1 van een club in teloorgang.
 
Marranier
 
3
17 augustus 2017 om 08:59
Hahaha precies. Daarnaast was het juist Barcelona die kinderachtig deed rondom de transfer van Neymar. PSG wilde z`n clausule betalen en daardoor waren ze in Barcelona beledigd ipv dat ze zich professioneel opstelde en gewoon hadden gezegd 200 miljoen Veratti of, nog beter voor Barca, Marquinhos. Dan was dat ook opgelost want nu heeft Neymar PSG 300 miljoen gekost en is de band tussen de beiden clubs ook verpest.
 
martijnovic
 
2
17 augustus 2017 om 01:32
Denk dat neymar wel ongelukkig is met deze actie. Volgens mij had hij een hele goede band met zijn oudteamgenoten maar heeft hij het zinkende schip net op tijd verlaten. Zinkend schip dankzij het falende bestuur. De aankoop van paulinho is ook weer typisch het korte termijn denken van Barcelona. Voor die 40 miljoen hadden je ook dolberg kunnen halen en dan hoef je straks als suarez te oud is tenminste geen 100 miljoen uit te geven aan een nieuwe spits. Ik zou 4231 gaan spelen omdat een speler als gomez daar veel beter uit zijn voeten kan. Maar ook omdat messi ouder en minder snel word. Hij kan perfect op 10 spelen en de echte leider worden. Dembele kan ook als hij komt op zijn favoriete positie spelen. Alleen is de vraag of je dan de vraag of je voor coutinho moet gaan op links of bijvoorbeeld een pulisic. Coutinho is beter maar pulisic heeft meer potentie en is een echte linksbuiten.
 
Rhynocerys
 
9
17 augustus 2017 om 01:38
Leuk dat je mee wilt praten maar bijna alles dat je zegt slaat echt helemaal nergens op. Dembele is oorspronkelijk gewoon een linksbuiten, 4231 past totaal niet bij de spelfilosofie van Barcelona en Messi is al jaren de technische leider, een leider qua voorop lopen is hij nooit geweest en zal hij ook nooit worden. Wat moet Barcelona nou met Dolberg? Dat zou een nutteloze aankoop zijn daar hij niet aan speeltijd zou komen omdat hij Suarez en Alcacer voor zich zou hebben. Over dat Neymar hier waarschijnlijk niet blij mee is ben ik het wel met je eens.
 
martijnovic
 
3
17 augustus 2017 om 01:47
Barcelona moet aan de toekomst denken. Je moet beter lezen wat ik zeg. Nu moet de opvolger van een suarez een messi en een busquets gehaald worden nu ze nog te betalen zijn. Technisch leider bedoel ik ook en op 10 kun je dat beter zijn omdat je centraal speelt. Soms moet je van je filosofie afstappen omdat je spelers hebt die beter renderen in een ander systeem. Dembele is 2benig maar zijn linker is net iets beter. Dus kan beter op rechts uit de voeten. Bijna je hele post slaat nergens op. Dat jij het vaak niet met mij eens bent betekent niet dat wat ik post nergens op slaat maar ben blij dat je me volgt. Dolberg, sanchez en pulisic zou ik vast kopen en allen 1 of 2 jaar verhuren. Dan heb je de opvolgers van suarez, busquets en messi vast in huis voor niet al teveel geld.
 
SpeedyAFC
 
5
17 augustus 2017 om 01:38
Welnee er is helemaal geen sprake van een actie. Dit is een van de vele foto's van de middagtraining waar Neymar het erg naar zijn zin had. Er is geen enkele realtie met de Spaanse Supercup, PSG is daar helemaal niet mee bezig. De eerste foto's werden al voor de wedstrijd gepubliceerd op het Engelse twitter kanaal gericht op de Amerikaanse markt.
 
MartinaRody
 
14
17 augustus 2017 om 01:48
Haha, ook hier. Maar jij zegt het zelf. De foto is genomen in daglicht. Vervolgens posten ze tussendoor de meeste mainstream picas evah, waarop de beheerder opeens uit het niets wakker wordt om 00:19 om de foto te posten. De wereld draait niet om barca, maar toevallig was daar net misschien grootste duel op aarde bezig.
 
SpeedyAFC
 
10
17 augustus 2017 om 02:04
Vier, vijf uur geleden poste ze de eerste foto`s al, de foto van Neymar was niet de eerste foto, het is er eentje in een lange rij foto`s die allemaal over de middag sessie gaan. Alleen halen sommige mensen net die ene foto van Neymar uit de hele rij met al die andere foto`s en leggen de link met de wedstrijd van Barca. Beetje sneu allemaal, kijk gewoon een op Psg_english op twitter en je ziet dat ze al de hele avond bezig waren met het posten van foto`s van de middag sessie. Ook de trainer en andere spelers staan op de foto's.
 
Lebuffon
 
27
17 augustus 2017 om 01:35
Naar mijn mening best wel provecerend en onrespectvol. Ik heb bij Real nooit op hun officiële kanaal zoiets provecerend gezien richting Barca en hetzelfde bij Barca's kanaal, terwijl zij wel aartsrivalen zijn.
 
SpeedyAFC
 
9
17 augustus 2017 om 01:39
Waar heb je het over? Er is geen relatie met de Spaanse supercup, dit is gewoon een foto genomen tijdens de middag training waarop Neymar lachend te zien is omdat hij het naar zijn zin had. Dit heeft niets met Barcelona te maken, dat boek is allang gesloten.
 
memphisdepay
 
25
17 augustus 2017 om 01:46
Tja het is maar wat je gelooft! Dit is te toevallig natuurlijk. Iemand van de media bij PSG stuurt deze foto duidelijk provocerend dan kun jij dat wel ontkennen maar het is allemaal net wat te toevallig.
 
SpeedyAFC
 
6
17 augustus 2017 om 02:05
Het is een hele rits foto`s die ze aan het publiceren zijn en waar ze vijf uur geleden mee begonnen. Alle spelers van PSG komen aan bod. Je moet er niet eentje van Neymar uitlichten en dan koppelen aan de wedstrijd, dit is gewoon marketing voor de Amerikaanse markt, een kijkje bij de middag training van Psg.
 
ModricMagic
 
3
17 augustus 2017 om 02:38
Klopt niet alleen mensen uit Europa zijn fan van PSG ook andere landen met andere tijden, In Amerika is het gewoon avond pas.
 
Ryan030
 
16
17 augustus 2017 om 04:31
ik zie je nu al 15 keer die foto verdedigen.lachwekkend heb je niets beters te doen.het is duidelijk beetje provoceren maar wat boeit het.grote mensen wereld van een foto met een smiley gaan ze heus niet dood ofzo.het is meer beetje stangen.
 
Westalade
 
10
17 augustus 2017 om 01:37
Zou hetzelfde hebben gedaan als je zo door de scheids in camp nou word genaaid...what goes around comes around
 
Elmatador27
 
19
17 augustus 2017 om 01:38
Ja als je 6-1 verliest zou ik inderdaad ook de scheidsrechter de schuld geven...
 
Rhynocerys
 
18
17 augustus 2017 om 01:39
Ongelofelijk zwak, zo laat je je toch niet zien als PSG zijnde. Zou ook niet willen dat FC Barcelona zoiets zou doen als bijvoorbeeld Real Madrid verliest
 
SpeedyAFC
 
10
17 augustus 2017 om 01:41
Zwak? Waarom mag PSG geen foto publiceren van een lachende Naymar tijdens de middag training? PSG is helemaal niet met Barcelona bezig en al helemaal niet met de Spaanse supercup, het zijn juist de Barcelona fans die overal iets achter zoeken.
 
SuperBuLi
 
9
17 augustus 2017 om 01:59
Alhoewel ik ook denk dat het geen kwaad kan maar ik denk dat je een punt mist. Waarom plaats je een foto van de middag training s'nachts?
 
SpeedyAFC
 
2
17 augustus 2017 om 02:06
Ze waren al vijf uur geleden begonnen met deze foto's te publiceren. Om de zoveel tijd komt er eentje bij, het is gewoon een hele foto rapprotage, gericht op het Engelse twitter kanaal voor de Amerikaanse markt. Je moet er niet eentje uitlichten en die koppelen aan de wedstrijd, er waren ervoor al foto;s gebupliceerd en daarna ook nog., Kijk gewoon zelf eventjes en oordeel dan pas.
 
Gerard13
 
4
17 augustus 2017 om 02:13
Gelukkig hebben ze niet 1 foto geplaatst maar een hele rist foto's over de middagtraining. Dit artikel is totaal irrelevant want de foto's hebben niets met Neymar en Barca te maken
 
SuperBuLi
 
3
17 augustus 2017 om 02:14
Ik oordeel totaal niet zoals je las in mijn reactie. Maar Het maakt dan wel veel duidelijk.
 
SpeedyAFC
 
0
17 augustus 2017 om 02:23
De foto's voor de Europese markt waren al om 19:14 op de website van PSG gepubliceerd inclusief de foto waar Neymar op staat. Via het Engelse PSG twitter kanaal willen ze de Amerikaanse fans graag naar deze foto's verwijzen. Dat is alles, gewoon marketing. En echt alle spelers staan erop die tijdens de training bezig waren, niet alleen Neymar.
 
ModricMagic
 
8
17 augustus 2017 om 02:37
Lol PSG doet helemaal niks fout hier. Dat Barcelona fans daar woedend over zijn. Het is de Engelse pagina weetje. Amerikanen of mensen van een andere tijdstip volgen dat kanaal. Dat het toevallig nu is geplaatst tja dat Barca fans daar boos om worden. Die noemen Neymar ook gewoon Moneymar.
 
JJUnited
 
8
17 augustus 2017 om 02:59
Ik kan werkelijk niet geloven hoe de "fans" reageren (ook op deze site). Alsof de hele wereld om Barcelona draait. Doe allemaal even dat eierdoppie van je hoofd en hou je bezig met je eigen club. Dit is gewoon zielig..
 
Edo
 
1
17 augustus 2017 om 10:58
Ik ben Barcelona supporter, en het zal me een worst wezen. Dit soort flauwekul raakt me echt niet. Maar ik denk wel dat het bewust was. Die lui hebben professionele communicatiemensen in dienst, en om 00:19 's nachts posten die zoiets niet per toeval. In mijn ogen is het vooral een van de vele tekenen van de sneue staat waarin het voetbal zich bevindt. Men doet alles om allerlei vetes lekker uit te melken, want dat geeft aandacht en aandacht levert geld op. Dat is niet beperkt tot PSG ofzo, tal van grote clubs doen er aan mee, inclusief Barcelona zelf. Triest gedoe.
 
Flamezzz
 
7
17 augustus 2017 om 04:39
Dit is natuurlijk spijkers op laag water zoeken, maar het mag duidelijk zijn dat de relatie tussen Neymar en Barcelona volledig bekoeld is na deze zomer. De hele Neymar-clan is zo rijk als de zee diep is, maar mist de klasse die daar bij zou moeten horen. We hebben veel plezier aan hem beleefd in Camp Nou, maar hij zal de geschiedenisboeken niet ingaan als een Barcelona-legende. Daarvoor moest hij afmaken wat hij begonnen was. Ik hoop verder van harte dat PSG de groepsfase van de CL niet overleeft en met zijn aangekochte vedettenelftal verdwijnt in de roemloosheid van de Ligue 1. @ Speedyafc Je hoeft niet op mijn bericht te reageren. Je hebt hier al 14 keer (ik heb het voor de lol geteld) hetzelfde bericht gepost, dus we snappen het wel.
 
RoaldRijcken
 
1
17 augustus 2017 om 07:43
Hij wil ook niet echt de geschiedenis in gaan als legende van iets. Hij wil de geschiedenis in gaan als legende. Daar hoeft geen club bij te staan. R9 is ook een legende maar niet van Barca, PSV, Inter of Real of Milan maar gewoon, van zichzelf. Als Neymar netjes de CL pakt en komende zomer het WK dan is hij er al. En op een blijvender manier dan een legende te worden van een club.
 
bijcrack
 
2
17 augustus 2017 om 05:01
Och wat een nieuws, PSG loopt te trollen na weet ik hoeveel miljoen. Laat ze lekker als ze daar gelukkig van worden. Foto is idd om 00:19 gepost maar genomen toen het duidelijk nog eerder op de dag was. Neymar kan hier niks aan doen, waarschijnlijk de Qatar boys die ff wouden pronken. Ze hebben nog niks behalve een goede selectie, laat ze het pronken nu maar waarmaken.
 
PAASCHKAAL
 
0
17 augustus 2017 om 08:21
Klein beetje kinderachtig dit. Misschien heeft dat ook nog iets te maken met het verlies in de Champions League. Er is natuurlijk geen andere reden om willekeurig een foto van een lachende Neymar te posten zonder verdere tekst en uitleg dan om te provoceren, nogal flauw. Ik moet namelijk nog maar zien of dit PSG kan winnen van FC Barcelona.
 
ForzaRCGenk1
 
0
17 augustus 2017 om 08:46
Geen aandacht aan geven, of het nou wel bewust of niet bewust is geplaatst laat ik mij niet uit. Barça heeft andere problemen waar ze aan moeten denken.
 
TheRoscoe
 
5
17 augustus 2017 om 09:36
PSG moet ophouden met het pesten van Barcelona lol Eerder ook zo'n actie met een foto van uitgerekend een lachende Verratti, toen Neymar zijn transferclausule afbetaalde. Weet je wat, ga maar verder, ze verdienen het wel.
 
Lebuffon
 
1
17 augustus 2017 om 09:49
"ze verdienen het wel." Waarom als ik vragen mag?
 
TheRoscoe
 
0
17 augustus 2017 om 14:49
Ik vind dat ze zich nogal regelmatig opstellen als een verheven club ten opzichte van andere clubs en dat dit nogal een irritante instelling is en vooral een probleem is wanneer zij interesse hebben in een van je spelers. Verder vind ik ook, met het risico dat ik wat opmerkingen kan gaan krijgen, dat ze dankzij hun status als elite club enorm worden voorgetrokken bewust of onbewust in grote Europese wedstrijden door scheidsrechters sinds het begin van de dynastie met de Pep-jaren. En heel lang kan je daar als voetbalfan niks aan doen. Dan is een kleine tweet van Paris Saint-Germain niks vergeleken met alles wat daarvoor is gebeurd, maar het brengt me wel een lach op mijn gezicht wanneer er iemand is die hun wat nederigheid leert en Barcelona een hak zet nadat zij dachten Verratti even op te kunnen eisen.
 
MichaelS85
 
1
17 augustus 2017 om 09:42
Ach PSG moet doen wat ze niet laten kunnen. Ik kan mij alleen niet voorstellen dat Neymar het fijn vind dat hij zo wordt neergezet naar zijn vrienden/oud-collegas toe.
 
JuanIturbe
 
1
17 augustus 2017 om 10:03
Haha, tsja, lekker lachen toch. PSG is gewoon nog steeds boos vanwege vorig jaar en laten dat goed merken op Twitter. Ik vind het wel lachen.
 
essential
 
2
17 augustus 2017 om 10:10
Gewoon prima foto niks mis mee, als hun een foto willen plaatsen laat ze lekker niet te druk om maken, en niet alles draait om Barca of spanje, mensen die altijd ergens iets achter zoeken....man man
 
Galapago
 
1
17 augustus 2017 om 11:03
PSG is wel een trieste club die tegenwoordig veel "plastic" fans en gloryhunters heeft gekregen na al dat oliegeld. Dit soort acties zijn op z'n zachts gezegd kinderachtig... PSG is met al dat geld en team nog steeds een B rang club in Europa en behoort nog niet bij de echte top. Wel leuk om te zien al die hype rondom PSG maar we zien wel hoe ze gaan presteren dit jaar met Neymar. Monaco en Barca waren al te moeilijk voor hen. Ik PSG maar als een Franse Man City en die breekt ook nog geen potten in de CL.