PSG wil nieuwe keeper ophalen in Engeland
Maandag, 15 februari 2021 om 12:00

Daniel Sturridge is recentelijk aangeboden bij Newcastle United. De spits zit zonder club, nadat hij Trabzonspor bijna een jaar geleden achter zich liet. (90min)

Celtic heeft de vraagprijs voor Odsonne Edouard met Arsenal gedeeld. De Franse spits kan door the Gunners voor zeventien miljoen euro worden opgepikt in Glasgow. (Scottish Football Podcast)

Mauricio Pochettino zet in op een hereniging met Hugo Lloris bij Paris Saint-Germain. De Franse doelman heeft bij Tottenham Hotspur voorlopig nog een contract tot medio 2022. (Football Insider)

AC Milan wil de defensie versterken en denkt aan een dubbelslag bij RC Lens. Loic Bade en Facundo Medina zijn bij i Rossoneri in beeld om Alessio Romagnoli te vervangen. (Calciomercato)

Op de valreep gaat Internazionale nog afscheid nemen van Darian Males. Aangezien de Zwitserse transferwindow maandag pas sluit, kan de jonge aanvaller nog de overstap naar FC Basel maken. (Gianluca DI Marzio)

De momenteel door Napoli aan Olympique Marseille verhuurde Arek Milik staat er goed op in Europa. Juventus, AS Roma en de nodige andere topclubs hebben de Poolse spits in het vizier. (Calciomercato)

Meer nieuws
   
07:50
07:50
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
2
   
07:21
07:21
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
9
   
07:00
07:00
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
   
00:16
00:16
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
   
23:53
23:53
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (17)

 
SiniFR12
 
8
15 februari 2021 om 12:31
Ik denk niet dat Tottenham heel moeilijk gaat doen mbt een vertrek van Lloris, mits ze een goede vervanger kunnen halen (onana?). Echt een clubicoon geworden daar, maar de laatste tijd is het echt kommer en kwel met hem. Debet aan meerdere tegendoelpunten. Is ook geen schande, want hij raakt inmiddels redelijk op leeftijd (34). Denk ook niet dat PSG hem als eerste keeper ziet, eerder een tweede man die Navas wat scherp houdt.
 
Mason38
 
4
15 februari 2021 om 12:45
Ja, Lloris heeft de afgelopen periode meerdere tegendoelpunten gehad waarvan hij debet is. Maar vergeet niet dat hij ook een erg wankele defensie voor zich heeft. Enkel Alderweireld is stabiel, daarna Dier maar met Sanchez in het centrum is het altijd minimaal 1 fout per wedstrijd.
 
JDG84
 
1
15 februari 2021 om 15:23
Lloris heeft dat altijd gehad. Periodes waarin hij te veel fouten maakt. Niets met zijn leeftijd te maken. Dat PSG hem zou halen om navas scherp te houden, zou wel lekker zijn. Navas is ouder dan lloris (een hele 2 weken, maar toch).
 
Mason38
 
4
15 februari 2021 om 12:42
Allereerst benieuwd of het gerucht waar is over Lloris ondanks dat Poch gecharmeerd is van hem. Ondanks zijn missers de laatste tijd, vind ik Lloris sinds zijn komst in 2012 een van de meest stabiele spelers van de afgelopen jaren en wordt hier op het forum vaak ondergewaardeerd. Lloris is een leider en vaak vergeten ook aanvoerder van Frankrijk waarbij WK 2018 werd gewonnen. Mocht hij vertrekken, dan is het toch heel lastig om hem te vervangen. Onana zullen mensen noemen, maar daarvan moet nog maar blijken dat hij constant een hoog niveau kan bereiken zoals hij heeft laten zien in de Champions League. Een alternatief zou ik zo niet weten. Reservekeeper Hart is een prima back-up, maar moet dat ook gewoon blijven.
 
rubentje13
 
1
15 februari 2021 om 14:50
Misschien ondanks alles ook goed om door te selecteren. Ik vind Lloris een uitstekende keeper, maar ik denk wel dat Spurs op enkele posities zich moet vernieuwen. Ik denk dat Onana een prima keuze is voor Spurs en denk dat dat voor Onana ook een hele mooie stap is. Alternatieven zijn er inderdaad niet erg veel, misschien Meslier van Leeds al denk ik dat die nog wel wat stapjes moet zetten (heeft wel de potentie).
 
eMotion
 
4
16 februari 2021 om 04:39
Onana heeft niks bij een Tottenham te zoeken, als hij prijzen wil pakken dan blijft hij gewoon bij Ajax als de stap naar een echte topclub (wat Tottenham niet is) zich voordoet. Het niveau kan hij zeker en vast aan, maar blijft gewoon een smakeloze club zonder enige aantrekkingskracht en ambitie!
 
Zeertjes
 
2
15 februari 2021 om 12:44
Ik zeg als Tottenham supporter, strik eromheen en tot ziens! Hugo Lloris is een clubicoon en heeft veel punten voor Tottenham gepakt. Maar het word nu langzaam tijd voor een nieuwe keeper. Ik zie een win-win situatie voor iedereen als Tottenham hem na dit seizoen verkoopt aan PSG. Dan kan hij lekker onder zijn oude coach aan de slag en krijgt Tottenham nog wat geld voor hem. Ik droom van Keepers als Onana en Donnaruma. Als Tottenham echt die stap omhoog wilt zetten zullen ze echt in moeten zetten op jonge talentvolle keepers van dit kaliber.
 
Zermatt_Person
 
2
15 februari 2021 om 17:42
Ik ben benieuwd of Levy en Raiola wel samen gaan met onderhandelen
 
RM1335
 
4
15 februari 2021 om 13:03
Die Porchetino blijft een oelewapper. Loris halen om Navas te vervangen? Hoe haal je het in je hoofd? Wat ben ik blij dat deze trainer niet naar Madrid is gekomen, hopelijk houdt Perez hem altijd buiten de deur.
 
mo gusta
 
0
15 februari 2021 om 13:46
Wat moet PSG met een Hugo Lloris van 34 jaar oud? Prima doelman daar niet van maar Keylor Navas is net zo goed. Voor Spurs zou het wel een goede deal zijn, dan kunnen ze weer een jongere keeper halen. Er zijn tegenwoordig zat goede keepers dus een vervanger zou niet al te moeilijk moeten zijn.
 
Zinedane
 
2
15 februari 2021 om 14:48
Waarom zou Romagnoli vertrekken bij Milan? Dit vertrek wordt al ruim 3 seizoenen constant besproken maar telkens geef Romagnoli in de transfer periode zelf aan te willen blijven. Doet het verder ook niet dusdanig goed dat de echte topclubs hem zullen willen halen. Medina en Bane zijn leuke talenten maar hooguit als backup. Verder heeft Milan met Gabbia en Kalulu juist twee talenten achterin die doorbreken. Je hebt met Kjear een oude rot en dus twee talenten erachter. Dus wanneer Romagnoli vertrekt zal Milan van dat geld echt wel een topper gaan halen met een stuk meer ervaring dan twee jongens van lens
 
Batsu Batsu
 
0
15 februari 2021 om 17:51
Omdat Romagnoli al heel het seizoen een belabberde indruk nalaat, wordt de laatste maanden ook enorm bekritiseerd in de italiaanse kranten en wel terecht volgens mij, staat stil of is zelfs deels achteruit gegaan in zijn ontwikkeling. Verder een contract die verloopt in 22 en Raiola als zaakwaarnemer, vul zelf maar in, daar heeft Milan volgens mij gewoon geen zin meer in. Kjaer, by far de beste verdedigende schakel bij Milan, is laatste tijd erg blessuregevoelig dus versterkingen achterin zijn zeker nodig. Met je eens dat ze niet op talent moeten inzetten, maar op een leider met de nodige ervaring in Serie A.
 
Zinedane
 
0
17 februari 2021 om 15:27
Ja ik de3el de kritiek natuurlijk ook rondom Romagbnoli. Vind het vooral balen omdat een Alessio in topvorm het elftal nu echt af had gemaakt. Maar laten wee eerlijk zijn Tomori is niet het niveau waar Milan nu heen moet willen en Romagnoli is jaren lang de enige Milan verdediger van Niveau geweest. Wie zou je graag in het elftal zien? Milenkovic? Izzo?
 
Wastum
 
0
15 februari 2021 om 16:22
Ik volg PSG niet echt, maar kan iemand me vertellen hoe Navas het doet de laatste tijd? Lloris is een hele goede keeper, maar nou niet beter dan Navas in mijn ogen. Zou het dan ook erg jammer als hij wederom ten onrechte afgeserveerd zou worden. Mocht dit doorgaan, hoop ik wel dat ie een mooie nieuwe club vindt waar hij de onbetwiste nummer 1 is.
 
RM1335
 
0
15 februari 2021 om 17:46
Navas is een poos geblesseerd en hoopt net op tijd fit te zijn voor CL tegen Barcelona. Hij doet het daar uitstekend en is nog steeds wereldtop achter Neuer en wellicht zelfs naast Oblak, Courtois. Daar komt Loris niet bij in de buurt. Maar die Pochetini is een rare slingeraar, dus je weet nooit wat hij gaat doen.
 
Murad
 
0
15 februari 2021 om 21:57
Lloris naar PSG is niet eens zo'n gekke gedachte. Verder zie ik Romagnoli niet vertrekken. Feyenoord had beter voor Sturridge kunnen gaan dan die Argentijn (?) die ze nu hebben.
 
Lucas97
 
0
16 februari 2021 om 13:47
Nee joh, Sturridge is misschien 30 minuten per seizoen fit. En omdat hij nooit meer heeft gespeeld is er niet veel meer van over denk ik.