'PSG wil Real Madrid aftroeven met jaarsalaris van 36,7 miljoen euro'
Dinsdag, 5 november 2019 om 11:20

Kylian Mbappé geldt al jarenlang als de gedroomde aanwinst van Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez en de verwachting is dan ook dat de Koninklijke aankomende zomer een nieuwe poging gaat wagen om de aanvaller over te nemen. Zijn huidige werkgever Paris Saint-Germain is hier echter niet van gediend en is volgens berichten uit Frankrijk bereid om ver te gaan om Mbappé voor de club te behouden.

Le Parisien meldt dinsdag dat PSG Mbappé inmiddels een voorstel heeft gedaan om zijn tot medio 2022 doorlopende contract open te breken. Over de duur van een eventuele nieuwe verbintenis wordt niet gerept, maar het is wel duidelijk dat de club bereid is om de twintigjarige wereldkampioen op hetzelfde niveau te zetten als superster Neymar.

Meer: Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen | Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan zaterdag kampioen worden

De Braziliaan verdient momenteel 36,7 miljoen euro bruto per jaar en Mbappé kan eenzelfde gage tegemoetzien als hij besluit om zich langer aan de Franse grootmacht te verbinden. De aanvaller strijkt nu nog twintig miljoen euro bruto op jaarbasis op en gaat er zodoende flink op vooruit als hij besluit om bij te tekenen.

Of Mbappé er inderdaad voor gaat kiezen om zijn contract te verlengen is nog niet duidelijk, aangezien hij nog geen beslissing genomen heeft over zijn toekomst. De prestaties van PSG in de Champions League dit seizoen zullen een grote invloed hebben op zijn besluit, zo klinkt het. Les Parisiens zullen hoe dan ook de hoofdprijs willen zien als de 33-voudig international van Frankrijk er wel voor kiest om tussentijds te vertrekken.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (47)

 
marvino89
 
23
5 november 2019 om 11:32
Normaal doen hoor! Fantastische speler maar het begint nu toch wat uit de hand te lopen met salarissen..
 
Dridge
 
15
5 november 2019 om 11:39
Dan wil jij niet weten wat voor salarissen er worden betaald in bijvoorbeeld de Nba. Die supersterren verdienen tegenwoordig minimaal 30 mio. Zelfs de goede spelers tikken die bedragen al aan (bijvoorbeeld Mike Conley Jr). Tegenwoordig lijkt het exorbitante steeds meer te vervagen en de norm te worden.
 
PitoNeres
 
9
5 november 2019 om 11:53
Dat de rijken steeds rijker worden is ook niet alleen een trend in de sport. Het is een ontwikkeling die we wereldwijd zien in de maatschappij zoals die is. Ik gun zulke jongens best zo'n salaris, hopelijk doen ze er wat goeds mee.
 
Primetime
 
1
5 november 2019 om 12:55
@dridge, de mike conleys verdienen zoveel omdat de echte supersterren zoals Lebron, Curry, Durant etc vaak met minder genoegen nemen zodat ze een superteam kunnen samenstellen. Aangezien NBA teams minimaal 90 procent van hun salarycap MOETEN uitgeven krijg je dus een boel middelmatige spelers zoals Mike die dat verdienen. Durant heeft 10 miljoen! Ingeleverd om bij de Warriors te spelen
 
Sirius
 
1
5 november 2019 om 12:57
Maar die clubs hoeven geen transfersommen en commissies te betalen. Daardoor zijn voetballers nog zoveel malen duurder. Basketballers worden free agent of worden geruild in verschillende constructies. Totaal anders en niet te vergelijken met de Europese voetballerij.
 
Maykel24
 
3
5 november 2019 om 12:59
36M is precies het topsalaris in de NBA dit jaar ?? (40M dollar)
 
SpeedyAFC
 
7
5 november 2019 om 11:45
Het is maar een klein beetje meer dan Bale verdient.
 
Yuto
 
3
5 november 2019 om 13:16
En dat bepaal jij? Voor de 1000ste keer, voetbalclubs zijn bedrijven, bedrijven die moeten winnen om prijzen en dus geld te verdienen, blijkbaar past dit salaris in hun budget, en als je er zo op tegen bent, dan moet je stoppen met kijken naar voetbal, want doordat mensen zoals jij kijken, kunnen hun deze salarissen betalen.
 
straatvoetbal
 
0
5 november 2019 om 20:54
Het grappige is hij verdient al zoveel en als ik dan zijn insta kijk zie ik dat het gewoon een hele normale jongen lijkt te zijn. Hij doet niet flashy zoals depay en neymar en loopt gewoon in een spijkerbroekje nikes en een nike shirtje over het algemeen... Hele nuchtere jongen lijkt het me met een goeie omgeving die hem buiten het veld met de voetjes op de grond houden
 
JeoNowIt
 
32
5 november 2019 om 11:33
Die motivatie om een na alltime great te worden en de liefde voor het spel moet wel erg groot zijn voor Kylian. Nog maar 20 jaar, al zo goed, verdient al 20 miljoen op jaar basis wat 36 miljoen kan worden, al wereldkampioen enige wat hij nog mist is een EK, CL en een Ballon d’Or die sowieso nog gaat komen en dan heeft die eigenlijk alles al gewonnen. Man man man, die jongen heeft het echt gemaakt. Als Real deze jongen kan tekenen, dan zijn we weer terug aan de top van de wereld.
 
JamesRodriquez
 
12
5 november 2019 om 11:40
Heb liever 3 topversterkingen op het middenveld en achterin. Voorin loopt er genoeg talent. Mbappe zal minimaal 300 miljoen kosten, Psg kennende.
 
Raulista
 
11
5 november 2019 om 11:53
We hebben echt nieuwe aanvallende impulsen nodig. Dan heb ik liever dat Real 120 miljoen betaald voor Sancho zodat er nog ruimte is om het middenveld te versterken: bijv. Kante. Mbappe is simpelweg te duur om de rest van het team nog met andere toppers te versterken.er moet een rechtsvoor komen, een nieuwe middenvelder, een rechtsback en een vervanger voor Ramos. Varane speelt te slecht, Militao kan hem vervanger. Ik hoop dat Skriniar komt en dat we dan een blok Skriniar - Militao hebben.verder vind ik dat Real met een 10 moet spelen, dit moet kunnen als er twee stabiele defensieve, voetballende middenvelders achter de 10 staan. Eén daarvan hebben we al: Valverde, de andere is Kante. Perfect voor die positie. Op de 10 kunnen we dan eindelijk Asensio zettten i.p.v. hem misbruiken op rechtsvoor. Andere optie is om Hazard op 10 te zetten (waar ik hem beter vind) en dan Rodrygo linksvoor op zijn favoriete positie. Als Asensio om wat voor reden dan ook weggaat, dan vind ik Eriksen een geschikte 10.tot slot moet Hakimi teruggehaald worden van Bvb, brengt aanvallend echt heel veel.dus de aankopen: Kante, Sancho, Hakimi, Skriniar. Verkoop: Modric, Odriozola, Marcelo, Bale, Vazquez, Nacho, Mariano.
 
maurootje
 
2
5 november 2019 om 12:16
klopt, al hou ik ook wel mijn hart van Hazard bakt er ook niks van tot nu toe. al was ik al nooit echt een fan van hem; hij scoort niet genoeg voor de top en is wisselvallig
 
Sirius
 
0
5 november 2019 om 12:54
Hij komt natuurlijk ook wel binnen in een heerlijke tijd. Heuse wondertalenten lopen er buiten Mbappe niet echt meer rond, terwijl de twee legendes inmiddels op leeftijd zijn en allang gestopt zijn als Mbappe eenmaal wat ouder is. Verder overdrijf je ook enorm, want Hazard speelt momenteel ook niets klaar bij Real Madrid. Die zitten met een verouderde ploeg. Vroeger konden ze hun portemonnee trekken en een compleet nieuwe basiself kopen, maar tegenwoordig haal je voor dat geld net 1 topspeler en de FFP is er inmiddels ook. Het is niet meer zo makkelijk om een verouderde selectie te vervangen en vooral niet als je het al jaren van het uitgavepatroon moet hebben.
 
unhip
 
6
5 november 2019 om 11:36
Ik hoop hem ooit in een ander team te mogen bewonderen. De Ligue 1 is een speeltuin voor PSG met het geld dat zij bezitten.
 
SpeedyAFC
 
11
5 november 2019 om 11:47
En La Liga is geen speeltuin voor Real en Barca, de PL is geen speeltuin voor City en Liverpool? Bundesliga is geen speeltuin voor Bayern? In de CL zie je wat spelers echt waaad zijn.
 
ThaDan
 
9
5 november 2019 om 12:01
De Franse league is wel echt een maatje kleiner dan de grote 4 hoor. Het enige degelijke team dat in ligue 1 speelt is Lyon en dat is al zwaar ondermaats. In de PL, La Liga, Bundes en Seria A staan er altijd wel een paar toppers op het programma.
 
SpeedyAFC
 
3
5 november 2019 om 12:08
In de Franse League ook alleen steekt PSG er financieel bovenuit. Net zoals Real en Barca dat in Spanje doen, net zoals Bayern dat in Duitsland doet, net zoals Juve dat in Italie doet en net zoals in Engeland er een gat aan het ontstaan is tussen City en Liverpool en de rest. Buiten de CL is elke competie een speeltuin voor de een of twee loakle topteams.
 
sander1410
 
1
5 november 2019 om 13:05
Speedy wat voor weerstand geeft de Ligue 1 aan Psg? Er is geen enkel team die hun uitdaagt. In La Liga heb je Barca en Real met Atletico, Valencia, Sevilla, en nog een aantal ploegen die genoeg uitdagingen geeft voor Real en Barca. In de PL zijn er ook genoeg en in Italië ook.
 
SpeedyAFC
 
0
5 november 2019 om 13:43
Vind je Valencia sterker dan een Lyon of een Lille? Dat valt echt wel mee. Ja Atletico kan soms met moeite meekomen, is eigenlijk het Feyenoord van Spanje, maar ook dan wordt het al snel minder in La Liga. Elk jaar spelen Barca en Real om de titel. Net zoals Ajax en PSV dat in Nederland doen.
 
sander1410
 
0
5 november 2019 om 17:07
Valencia is zeker sterler dan Lyon en Lille. Tuurlijk spelen dezelfde teams om de titel maar de uitdagingen in andere competities zijn veel hoger dan in de Ligue1
 
Sirius
 
1
5 november 2019 om 12:47
Dat valt enorm mee. De Ligue 1 wordt steeds sterker en als het zo doorgaat, zijn ze over een aantal jaren echt niet zoveel minder meer.
 
sander1410
 
1
5 november 2019 om 13:06
Nou welke teams dan? Ligue 1 blijft altijd veel minder dan de andere 4 competities.
 
Sirius
 
0
5 november 2019 om 13:44
Oke, ik wist niet dat je een glazen bol hebt. In mijn optiek vind ik de Ligue 1 steeds sterker worden. Dan graag toonbare argumenten waarom ik dat niet moet denken...?
 
sander1410
 
0
5 november 2019 om 17:09
Ik vraag aan jou welke teams er steeds sterker worden? Lyon & Marseille laten het het elk jaar afweten en Lille heeft wat leuke talenten. Voor de rest zijn alle teams veel te matig om de competitie sterker te maken. In de Ligue2 zitten ook geen goede teams waarbij de Ligue1 onderin ook niet sterker word.
 
McMulenga
 
11
5 november 2019 om 11:37
Lekker zakcentje. Ik vraag me wel eens af of het zo'n voetballer nou nog heel veel kan schelen of hij 25, 30 of 35 miljoen krijgt. Hij kan letterlijk alles kopen wat hij wil, voorzichzelf en zijn complete omgeving. Hij krijgt het geld nooit op en heeft over 15 jaar een half miljard bij elkaar gevoetbald. Zou hij dan de kans om bij Real te spelen laten gaan voor een paar miljoen meer?
 
R.madrid/ajax
 
5
5 november 2019 om 11:41
Voor dat salaris zou het mij niet eens uitmaken of ik elke week op de bank zit of altijd speel??. Over een aantal jaar zal je zien dat er spelers zijn die misschien wekelijks een miljoen krijgen als salaris, word alleen maar gekker in die voetbalwereld...
 
Ikweetalles07
 
4
5 november 2019 om 12:20
De kans om voor Real te spelen? Die jaren zijn voorbij, je kan beter stellen; lekker blijven zitten voor een paar miljoen meer ipv jezelf in een wespennest te storten
 
Sirius
 
0
5 november 2019 om 12:46
De reden waarom om een miljardair ook altijd rijker blijft worden. Een mens wil altijd meer en met veel geld kun je nog meer geld 'maken'. Er zijn altijd manieren om ontzettend veel geld te spenderen.
 
R.madrid/ajax
 
4
5 november 2019 om 11:38
Belachelijk dat als je al 20 miljoen per jaar verdiend dat je dan alsnog een salarisverhoging krijgt. Net alsof hun een salarisverhoging nodig hebben?!??
 
SpeedyAFC
 
7
5 november 2019 om 11:48
Dat heet vraag en aanbod. Elke topclub wil de toekomstige topspits hebben. Dus gaan ze meer geld bieden om hem te krijgen of te behouden.
 
MessiBazoer
 
3
5 november 2019 om 11:42
Poeh, 20 jaar en straks 30 miljoen per jaar. Die man tikt over 10 jaar een miljard aan inclusief alle bonussen die hij gaat verdienen. Is 33 interlands trouwens niet ontzettend veel voor iemand van 20?
 
Guayre
 
1
5 november 2019 om 11:45
Kwestie van vraag en aanbod, Real wil Mbappã© verleiden voor een overstap. Het enige wat PSG hier tegen kan doen is een sloot geld er tegen aan gooien. Deze markt is natuurlijk met de komst van suikerooms en andere bij behorende commerciã«le activiteiten in een stroom versnelling geraakt. Met als toppunt het transferrecord verdubbelen met Neymar.
 
Rick1o1
 
2
5 november 2019 om 12:07
Ik vind het wel een beetje absurd om nu al 30+ miljoen te geven. Wat moet hij straks verdienen als hij 30 is en meerdere CL's gewonnen heeft? Dit gaat topclubs straks opbreken. Financieel sowieso uiteindelijk en ook onder spelers krijg je straks wrijving. Zo'n de Ligt verdient nu al evenveel als Ramos en Mbappe meer dan bijv Suarez. Dat kan toch eigenlijk niet? En straks komt het volgende toptalent en die wilt dan weer nog meer dan mbappe hebben. Maar je kunt geen 25 selectiespelers met een salaris van 30+ miljoen hebben. Het houd een keer op.
 
Primetime
 
1
5 november 2019 om 13:00
Ramos en de Ligt oke kan. Maar Mbappe presteert gewoon een stuk meer dan Suarez
 
Sirius
 
1
5 november 2019 om 12:44
Hier zat je eigenlijk op te wachten. Sommigen dachten en denken serieus dat PSG maar op de blaren gaat zitten en lijdzaam moet toekijken hoe Mbappe steeds minder waard wordt omdat z'n contract langzaam afloopt. Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. PSG heeft 'm al binnen de gelederen, dus zijn contract aanzienlijk opwaarderen kost hun veel minder dan dat een buitenlandse club moet betalen als ze hem aan willen trekken. Die moeten namelijk ook een transfersom betalen. Ik verwacht dan ook dat Mbappe bijtekent, want PSG zal net zolang doorgaan met het opschroeven van z'n contract tot het voor hem aantrekkelijk genoeg wordt. Dat was niet zo moeilijk te raden.
 
juweel
 
6
5 november 2019 om 12:53
klein rekensommetje leert mij dat hij dan ongeveer 1.16 euro per seconde gaat verdienen,dus in een uurtje zal hij meer verdienen dan een normaal werkend persoon in een maand verdient.en een nachtje slapen van 22:00 tot 8:00 en hij heeft het jaarsalaris van een normaal werkend persoonhet gaat echt helemaal nergens meer over tegenwoordig, maar goed dat wisten we al langer
 
absurd
 
2
5 november 2019 om 13:30
Ja als je het terug rekent naar echt gewerkte uren, zoals Jan Modaal ook gewoon 40 uur per week werkt, dan is het helemaal absurd
 
doejezo
 
0
5 november 2019 om 13:54
Mbappé is de enige echte aanvallende speler die Real nog zou moeten halen. Prioriteit zou moeten liggen op vervanging van het middenveld voor volgend seizoen en in de verdediging.
 
SocioFan1
 
1
5 november 2019 om 14:59
Als hij echt gaat verlengen en verder dan 2022 vastzit dan zal hij niet meer naar Real komen en dan hoef ik hem ook niet meer te zien. Als hij echt naar Real wil, skipt hij dit ondanks het gekke bedrag zodat hij straks makkelijker naar Real kan. Namelijk komende zomer wellicht al of zeker in 2021 wanneer hij nog maar een 1 jarig contract zal hebben. Dan is ie 22 en bij Real kan hij echt in de voetsporen van Ronaldo treden. Bij Psg wordt het mager zoals met Neymar nu gebeurd is sinds hij vertroo bij barca. Maar goed zeg maar eventjes nee tegen deze gekke bedragen.