PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
Woensdag, 8 mei 2024 om 22:55

Royal Antwerp FC heeft een bod uitgebracht op Couhaib Driouech, zo maakt Voetbal International woensdagavond bekend. De buitenspeler van Excelsior staat op de radar van onder meer PSV en Feyenoord, die nu dus ook concurrentie krijgen uit België.

Wat de hoogte is van het bod dat Antwerp heeft uitgebracht, wordt niet bekendgemaakt. De aanvaller beschikt in Kralingen nog over een contract dat hem tot medio 2025 aan de club verbindt.

PSV wil zich deze zomer ook gaan versterken en kijkt rond bij andere clubs. Door het winterse vertrek van Yorbe Vertessen en de blessuregevoeligheid van Noa Lang zit trainer Peter Bosz sowieso dun in zijn buitenspelers. Bovendien gaan de geruchten dat Hirving Lozano deze zomer alweer gaat vertrekken uit het Philips Stadion.

Daarom azen de Eindhovenaren ook nog altijd op Driouech. De buitenspeler van Excelsior stond deze winter ook al in de belangstelling van zowel PSV als Feyenoord, maar beide clubs hapten destijds niet.

Nu hebben de Eindhovenaren Driouech nog altijd op het oog, maar denkt het aan een veel langere transfersom dan in de winter, naar verluidt rond de anderhalf à twee miljoen euro. De aanvaller raakte geblesseerd aan zijn hamstring, maar is eerder hersteld dan verwacht en kan wellicht dit seizoen nog zijn rentree maken.

Excelsior lijkt overigens niet van plan om de transfersom fors te verlagen, ook niet als de club degradeert naar de Keuken Kampioen Divisie.

Na de winterstop miste Driouech veel wedstrijden door zijn hamstringblessure, maar mogelijk doet hij in de slotfase van het seizoen nog mee.

Meer nieuws
   
00:12
00:12
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
3
   
00:05
00:05
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
2
   
23:44
23:44
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
   
23:28
23:28
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
   
23:09
23:09
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (17)

 
John Deere7310
 
4
8 mei 2024 om 23:01
Lekker tegen elkaar opbieden concurrentie is goed
 
romarky
 
14
8 mei 2024 om 23:03
Lekker laten gaan dan, meer is hij niet waard op dit moment, dus als hij graag naar België wilt prima.
 
Oenieboy
 
19
8 mei 2024 om 23:02
Dit is toch een speler voor niveau Twente/AZ en niet hoger?
 
Real_Amsterdam
 
5
8 mei 2024 om 23:06
Ja. Zoals royal Antwerp. Hoewel het voor de NLse top best een prima roulatiespeler is denk ik
 
Sanderr
 
9
8 mei 2024 om 23:08
Royal Antwerp is ook wel een beetje van dat niveau denk ik toch? Bij PSV zal hij niet 1, 2, 3 basisspeler worden lijkt me nee.
 
Laurens E
 
1
8 mei 2024 om 23:09
Had Moussa graag zien komen bij Twente, maar niet deze jonge. Taha is beter dan dit.
 
RamboKolombo
 
4
9 mei 2024 om 02:18
@oennieboyJe ziet het mis, in het begin van het seizoen speelde hij ieder team helemaal kapot in zn eentje. Met winterstop beseften ze dat hij al 17 wedstrijden de kar trekt bij excelsior. Het is niet zomaar dat beide topclubs hem willen. Hij is ook een aanvalsleider, het talent spat ervan af eigenlijk. AZ of Twente is ook niet verkeerd maar vind hem wel topclub waardig. Ik zag hem liever bij Feyenoord waar het schaars is aan buitenspelers. Als PSV ergens in uitblinkt, is het wel scouten van buitenspelers.
 
PSVAR78
 
9
8 mei 2024 om 23:03
Lekker laten gaan.....
 
superfarmers
 
5
8 mei 2024 om 23:05
royal antwerp is toch een stukje lager dan psv. Ik vind ook de Belgische competitie minder. Dan zou het alleen financieel beter kunnen zijn
 
Mikeyduff
 
1
9 mei 2024 om 08:12
Alleen speelt Antwerp wel meer het reactievoetbal dat Driouch ligt. Bij PSV zal die vooral veel in de kleine ruimtes komen, waar die amper gebruik kan maken van zijn snelheid.
 
Andres13
 
6
8 mei 2024 om 23:07
Als wisselspeler gewoon prima, maar ik zie in hem (nog) geen directe basisspeler bij PSV. Gewoon doorschakelen als het te duur wordt
 
Savano
 
3
8 mei 2024 om 23:09
Dit is meer een speler voor achter Lang/Lozano/Bakayoko. Hij heeft uiteraard groeipotentieel maar om tranen te laten als ie alsnog voor een andere club dan PSV kiest. Neuh! Eredivisie koopjes prima, maar voor de basis en echte versterkingen moet PSV toch echt in sterkere competities toeslaan. Bodem PL/LaLiga, middenmoot Duitsland, Frankrijk en subtop van Italie. Direct CL spelen moet toch een aantrekkingskracht hebben. Ik vermoed overigens wel dat hij wel 'loyaal' aan PSV blijft gezien het klappen in de winterstop eerder aan Excelsior lag en PSV vertrouwen in hem is blijven uitspreken.
 
Suavamente
 
9
8 mei 2024 om 23:37
Leuk dat Antwerpen, maar natuurlijk niet de status van PSV en Feyenoord. Als ik Driouech was geweest, had ik het wel geweten. Het enige wat wellicht bij Antwerpen in zijn voordeel kan werken, is dat hij meteen al veel aan spelen toekomt.
 
wiezie
 
2
8 mei 2024 om 23:38
Lekker in NL blijven voetballen bij een van de topclubs dan laten gaan naar België. Jeetje wat een mineur op deze jonge jongen. Mijn advies een van te topclubs pakken lekker in NL waar het veilige salaris altijd is gedekt dan naar royal Antwerp die binnen kort uiteen valt nadat Marc overmars en v Bommel vertrekken. Dus al met al blijf stabiel in NL en laat je voeten spreken. Met je hart op je geloof en je mind straight. Je kan het ver schoppen als je blijft leren en bij Bosz ga je zeker stappen maken. Dus eigenlijk ook al een keuze in NL voor je gemaakt.
 
STORING
 
3
9 mei 2024 om 00:41
Alleen al onder de hoede van Bosz vallen is al reden genoeg om voor PSV te kiezen. Want Bosz maakt je sowieso een betere speler. Vraag het Dest, Tillman, Bakayoko, Teze en noem maar op. Allemaal spelers die dit seizoen een flinke groei hebben gemaakt onder Bosz. Als PSV zijnde vraag ik mij wel af wat de bedoeling met Driouch moet zijn? Als je voor 2-3mil meer Sahraoui kan halen zou ik daar geen seconde over nadenken. Dat is eigenlijk meteen al een directe versterking en een van de weinige spelers uit de subtop die van buitencategorie is.
 
jer oen
 
3
9 mei 2024 om 01:16
Mocht je een concurrent zijn van psv zou je enigszins dit artikel zo kunnen publiceren , maar come on Antwerp is geen concurrent van psv en psv zal niet concurreren met Antwerp. Als psv hem echt wilt halen met een minder salaris zal hij alsnog voor psv kiezen. “Antwerp toont interesse” , zou gepaster zijn , maar inderdaad minder sensationeel. Alsof ik me overgebleven aardappelen verkoop op de markt die ik aanbied als een bol goud. Come on voetbalzone verwijder me reactie maar , maar come onnnn gaat alles oké daar ?
 
PSVictorie
 
0
11 mei 2024 om 15:09
Wij hebben toch gehoord van Noa zijn ingewikkelde blessure, volgend seizoen minimaal 8 wedstrijden CL en weer kampioen zijn de woorden van Noa. En Driouch is afwachten, PSV heeft veel geld verdient dit seizoen en zal vooral in de verdediging veel investeren.