'PSV werd twee keer kampioen, maar ik schrijf die titels niet op mijn lijst'
Vrijdag, 27 oktober 2017 om 23:12

Vitesse neemt het zondagmiddag op tegen koploper PSV en voor Tim Matavz en Remko Pasveer wordt dat een bijzondere wedstrijd. De spits en de doelman van de Arnhemmers stonden in het verleden jaren onder contract in Eindhoven en koesteren nog steeds warme gevoelens voor de tegenstander van hun huidige werkgever.

"Nadat het competitieprogramma bekend was, heb ik meteen naar twee wedstrijden gekeken. PSV en FC Groningen. Het zijn mijn oude clubs in Nederland. Dit is voor mij dus niet zomaar een wedstrijd", vertelt Matavz, die denkt dat PSV ondanks de kwaliteiten in de ploeg te kloppen is, in gesprek met de Gelderlander.

Pasveer verruilde PSV afgelopen zomer voor Vitesse, maar kijkt niet met frustratie terug op de tijd dat hij als reservedoelman fungeerde: "PSV is juist een warm nest." Wegens sportieve redenen koos hij echter voor de overstap: "In mijn periode is PSV twee keer landskampioen geworden. Maar ík ben nooit kampioen geworden. Ik schrijf die titels niet op mijn erelijst."

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
23:58
23:58
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
8
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
5
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
Wazebey
 
16
27 oktober 2017 om 23:30
Nou nou Pasveer jij hebt ook je aandeel in die kampioenschappen gehad. Je bent heel belangrijk geweest in de kleedkamer. Volgens mij zelfs een penalty tegengehouden.
 
PSVer4ever
 
8
27 oktober 2017 om 23:43
Ik denk dat we door die 120 minuten punten gaan verspelen helaas. Gebeurde ook vaak na Europees spel. Vitesse heeft er deze week geen last van gehad en daarom in mijn ogen een licht voordeel.