Quique Setién doet tegen laagvlieger geen beroep op Frenkie de Jong
Zaterdag, 22 februari 2020 om 14:47

Frenkie de Jong staat zaterdagmiddag niet in de basis tijdens het duel tussen Barcelona en Eibar. De Oranje-international krijgt, net als Sergi Roberto en Ansu Fati, rust van trainer Quique Setién. De oefenmeester kiest voor een middenveld bestaande uit Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Arthur en Arturo Vidal.

De Jong krijgt op de bank gezelschap van nieuwkomer Martin Braithwaite. De aanvaller werd eerder deze week overgenomen van Leganés, maar zal dus nog even geduld moeten tonen voordat hij zijn debuut kan maken. De aanval tegen de huidige nummer zestien van LaLiga wordt gevormd door Lionel Messi en Antoine Griezmann.

Barcelona neemt bij winst op Eibar voor in ieder geval een paar uur de koppositie over van Real Madrid. De Koninklijke heeft momenteel een voorsprong van een punt op de achtervolger uit Catalonië en neemt het zelf zaterdagavond op tegen Levante. De eerstvolgende wedstrijd voor Barcelona staat dinsdag alweer op het programma, als Napoli de tegenstander is in de Champions League.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Junior Firpo; Busquets, Rakitic, Arthur, Vidal; Messi, Griezmann.

Meer nieuws
   
15:26
15:26
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
1
   
14:45
14:45
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
   
14:30
14:30
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
   
14:07
14:07
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
   
13:39
13:39
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
Millonario
 
5
22 februari 2020 om 15:05
Ben vooral benieuwd naar dat middenveld, gaat wel druk worden met die 4. En ik wil echt eens een tandem Messi-Griezmann zien, die twee hebben dit seizoen samen nog niet veel plezier gebracht helaas.
 
adjx
 
1
22 februari 2020 om 15:11
Messi aanspeelbaar over de grond, Griezmann voor de diepte. Risico is dat je teveel de trechter in speelt, maar dat is iets waar Barcelona wel kwaliteiten hebben. Ben benieuwd