Real brengt slecht nieuws over duo in aanloop naar duel met Barcelona
Donderdag, 5 december 2019 om 12:47

Real Madrid heeft donderdag bekendgemaakt dat Eden Hazard en Marcelo enige tijd zijn uitgeschakeld. De Spaanse grootmacht geeft via de officiële kanalen aan dat de aanvaller en linksback geveld zijn met een kwetsuur, maar wil geen hersteltijd aangeven. Spaanse media stellen dat Marcelo en Hazard waarschijnlijk het duel met Barcelona missen.

Real neemt het op woensdag 18 december in het Camp Nou op tegen de aartsrivaal en bij de Koninklijke zou men vrezen voor de inzetbaarheid van het duo. Hazard loopt momenteel nog altijd op krukken, nadat de Belg in het Champions League-duel met Paris Saint-Germain na een confrontatie met Thomas Meunier geblesseerd raakte.

Volgens Spaanse media is Hazard vier tot zes weken uitgeschakeld. Trainer Zinédine Zidane heeft meer kopzorgen, aangezien ook Nacho, Lucas Vázquez en James Rodriguez uit de roulatie zijn, terwijl Marcos Asensio nog tot februari 2020 uitgeschakeld lijkt te zijn. Daarnaast zal de Franse oefenmeester dubben over middenvelder Casemiro, die op scherp staat.

De Braziliaanse controleur ontving in het huidige LaLiga-seizoen in veertien optredens namelijk al vier gele kaarten en is bij een volgende prent geschorst voor de eerstvolgende competitiewedstrijd. Real Madrid komt de komende tijd in competitieverband eerst nog in actie tegen Espanyol (thuis) en Valencia (uit), waardoor in Spanje nu de vraagt rijst hoe Zidane de zaak-Casemiro moet managen.

Meer nieuws
   
14:00
14:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
   
13:33
13:33
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
5
   
13:32
13:32
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
10
   
12:53
12:53
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
12
   
12:10
12:10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (29)

 
real8madrid
 
30
5 december 2019 om 13:06
Hazard missen zou een ramp zijn. Benzema is ons grootste gevaar momenteel natuurlijk maar hazard brengt het meeste dreiging. Zonder hem creeeren we maar half zoveel. Marcelo is jammer maar tegen Barca is het sws niet erg om voor de defensief sterkere mendy te opteren. Casemiro lijkt me simpel: spelen tegen Espanyol en geel pakken. Valencia uitzitten en uitgerust starten tegen Barca
 
ZortaX
 
12
5 december 2019 om 13:25
Hazard kan perfect gemist worden. Brengt absoluut niets extra.
 
ElCapitan4
 
35
5 december 2019 om 13:58
Jij kijkt dus absoluut geen wedstrijden van Real als je dit durft te zeggen. Waarschijnlijk heb je gezien dat hij pas 1 goal heeft en maakt aannames die nergens op zijn gebaseerd. Hazard scoort inderdaad nog niet veel, maar hij zorgt voor zoveel ruimte voor andere spelers. Die eerste goal tegen PSG was voor 50% van Hazard. Hij zal dan ook zwaar gemist worden tegen Barcelona. Hij was geweldig in vorm de afgelopen weken.
 
ZortaX
 
0
6 december 2019 om 15:59
Ik baseer me niet louter op zijn statistieken, maar ieder zijn mening hé.
 
JamesRodriquez
 
3
5 december 2019 om 14:04
Bale en Benzema voorin met Isco erachter zou ook goed kunnen uitpakken. Rodrygo en Vini als invallers voorin. Als Bale een beetje vertrouwen krijgt zou hij het verschil kunnen maken.
 
blink182
 
12
5 december 2019 om 14:16
Real moet sws met 4 middenvelders spelen voor meer controlle, zoals de wedstrijd tegen Psg. Ik pleit ook voor Isco op het middenveld dus, samen met Kroos, Case en Valverde.
 
APPELSAP12
 
16
5 december 2019 om 13:22
Hazard missen is wel een significant probleem, hij zorgde de laatste tijd voor veel dreiging, jammer. De blessure van Marcelo kan hopelijk opgevangen worden door Mendy, persoonlijk zou ik sowieso Mendy opstellen i.p.v. Marcelo aangezien Mendy veel defensiever is, daar houd ik van, vooral als je tegen Barca speelt. Ook zou ik Valverde i.p.v. Modric op het middenveld zetten, heb je tenminste 2 muren in de vorm van Casemiro en Valverde.
 
blink182
 
10
5 december 2019 om 14:15
Het is jammer dat vooral Hazard de wedstrijd mssn moet laten schieten. En men verwachtte over hem te kunnen beschikken.. Ik was nogal sceptisch toen hij geblesseerd raakte. Een verzwikking is een verzwikking. Je kan de beste fysio en medische staf hebben maar 100 procent fit zal die nooit (!) zijn voor de match tegen Barca. Vergeet het maar.
 
Eydie Cee
 
6
5 december 2019 om 14:34
Het kan nog veel langer duren. Het zou om een kleine breuk gaan zelfs. Juist als hij in topvorm kwam. Trouwens, ik lees nu ook net in Marca dat Bale ook al minstens Espanyol en Brugge mist wegens kwetsuur.
 
blink182
 
4
5 december 2019 om 15:11
Dat klopt. Bale is ook geblesseerd. Wat een timing weer.
 
vanLeeuwen
 
4
5 december 2019 om 14:33
Die Casemiro zaak is toch niet zo lastig, laat hem spelen tegen Espanyol 1/3 kans dat die geel pakt, mag die niet mee doen tegen Valencia, maar wel tegen Barca of hij pakt geen geel en dan hou je hem tegen Valencia alsnog op de bank kan die ook geen geel pakken en speelt die gewoon tegen Barca.
 
Millonario
 
5
5 december 2019 om 14:35
Ik heb de samenvatting tegen PSG nog eens terug bekeken, en dan voornamelijk de momenten van Hazard. En ik moet eerlijk zeggen: hoe mensen hem hier ophemelden, en de media ook, vind ik lichtjes overdreven. Hij deed goed mee, maar om hem zo neer te zetten alsof hij helemaal draait als vanouds is gewoon onzin. Hij doet goed mee, dat is al wat ik kan zeggen. De beste actie van hem was voor het doelpunt van Benzema, dat leek wel op de oude Hazard. De rest van zijn acties zijn passjes over 10 meter die mijn oma ook kan geven. Is Hazard tot nu toe een succes gebleken? Het is maar hoe groot je hand is. Ik vind van niet, het is heel magertjes (nu, ja) allemaal. Tegen PSG idem. Hij is niet van het explosieve of heeft die killerinstinct ook niet. Voetballen kan ie wel, maar niet echt leuk om naar te kijken. Hazard wordt niet de man die Real nodig heeft, dat zal hem niet worden. Maar wel jammer van die blessure, dat is gewoon brute pech.
 
Eydie Cee
 
8
5 december 2019 om 15:06
Hazard niet leuk om naar te kijken? Vraag dat maar aan alle Chelsea supporters dan. En hij zal het hem ook worden bij Real, was trouwens volop naar zijn beste vorm aan het toegroeien. Jammer inderdaad deze kwetsuur.
 
Millonario
 
4
5 december 2019 om 15:15
Logisch dat Chelsea supporters niet anders dan ja kunnen zeggen want hij was hun beste speler de afgelopen jaren. Dat weet ik wel en dat is niet de discussie hier. IK vind hem niet leuk om naar te kijken. Het is niet de geweldenaar aan de bal die ik wil zien zoals andere spelers die wel mijn voorkeur hebben.
 
Eydie Cee
 
2
5 december 2019 om 15:29
Ok, ieder zijn mening. Voor mij is hij, in topvorm, net wel een geweldenaar aan de bal. Moet je ook maar eens kijken naar de Rode Duivels.
 
Bossie
 
0
5 december 2019 om 14:42
Hopelijk gaat Bale weer warm lopen , daar kijk ik nu al naar uit. Ik ben fan van hem geworden namelijk , hoe hij reageerde op het fluitconcert , heerlijk
 
Toensie87
 
4
5 december 2019 om 16:43
Blijf dan maar lekker fan van die druiloor, want je raad het al hij is weer geblesseerd en is niet inzetbaar voor de aankomende weken
 
Bossie
 
2
5 december 2019 om 18:00
Hopelijk niet te geblesseerd om te gaan golfen ? Het is voor beide partijen te hopen dat hij verkocht kan worden voor de juiste prijs
 
mcgregor
 
1
5 december 2019 om 15:07
Belangrijkste is dat casimero erbij is. Hazzard is nog niet bepalend. Dan maar Vinicius een kans geven. Deed het niet onaardig vorig seizoen en vooral toen tegen atletico liet hij zien dat hij met zijn snelheid voor veel gevaar kan zorgen. Marcello is aanvallend fantastisch alleen verdedigend is hij vaak wel van zijn positie . Kijken hoever mendy is
 
PepGuardiola14
 
0
5 december 2019 om 17:00
Jammer voor real dat zij er niet bij zijn. Toch zal dit de wedstrijd niet heel veel makkelijker maken voor barcelona. Ze zullen in topvorm moeten zijn.
 
Real Madr!d
 
1
5 december 2019 om 17:08
Hazard zien we niet meer in 2019. Heel jammer, was de laatste tijd net zo lekker bezig. Zag er ook goed en fit uit. Hopelijk is die snel terug en gaat Rodrygo shinen op de plek van Hazard. Marcelo? Tja, het is opvallend hoevaak die man geblesseerd is. Zag er ook niet fris uit tegen Alaves vorig week. Ik zie liever Mendy ook. Aanvallend misschien minder dan Marcelo maar verdedigend oersterk. Hazard en Marcelo dan maar fit maken voor 2020, tis niet anders.
 
Branquinho
 
1
5 december 2019 om 18:04
Aan dit soort berichten heb je ook helemaal niets. Real Madrid wilt nog geen hersteltijd aangeven maar de Spaanse media blijken het al te weten op basis van speculatie? Schrijf dan gewoon niets.