Real Madrid maakt einde aan geruchten met nieuw contract
Maandag, 20 mei 2019 om 10:23

Toni Kroos lijkt de komende jaren bij Real Madrid te blijven. De Koninklijke heeft maandagochtend namelijk via de officiële kanalen bekendgemaakt dat het contract van de Duitser is opengebroken. De middenvelder heeft zijn oorspronkelijk tot medio 2022 doorlopende verbintenis met een jaar verlengd, waardoor hij nu nog vier jaar vastligt in het Santiago Bernabéu.

Met de contractverlenging maakt Real Madrid een einde aan de geruchten die de afgelopen maanden rondgingen. De Spaanse grootmacht leek in eerste instantie open te staan voor een vertrek van de 29-jarige Kroos, die werd genoemd bij clubs als Manchester United en Paris Saint-Germain. Zij moeten nu echter verder kijken naar versterkingen voor het middenrif.

Kroos werd vijf jaar geleden voor 25 miljoen euro overgenomen van Bayern München en groeide daarna uit tot een belangrijke schakel in het elftal van Real Madrid. De wereldkampioen van 2014 kwam vooralsnog 233 keer in actie namens de nummer drie van LaLiga en won in dienst van de hoofdstedelingen onder meer een landstitel en driemaal de Champions League.

De middenvelder lijkt aankomend seizoen met veel nieuwe gezichten te maken te gaan krijgen, aangezien Real hardnekkig in verband wordt gebracht met de komst van onder meer Ferland Mendy, Eden Hazard, Paul Pogba en Kylian Mbappé. Ploeggenoten als Gareth Bale, Marcelo, Keylor Navas en Isco zijn op hun beurt weer mogelijk op weg naar de uitgang.

Meer nieuws
   
10:26
10:26
V/d Vaart wil Oosting van transferdoelwit af brengen: 'Het is niet verstandig'
8
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
21
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
21
   
09:00
09:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
   
08:56
08:56
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (32)

 
Frankireal
 
13
20 mei 2019 om 10:30
Een controleur als toni kroos verdedigende middenvelder als casemiro en een nieuwe aanvallende middenvelder is toch wel van wereldklasse. Snap niet dat mensen kroos afschrijven en niet blij zijn met casemiro
 
AZ95
 
18
20 mei 2019 om 10:38
Ik denk ook niet dat het middenveld het grootste probleem is bij Real. volgens mij hebben ze vooral behoefte aan een wereldklasse aanvaller, zoals een Hazard.
 
Magistra
 
2
20 mei 2019 om 12:11
Een middenveld met Kroos en Casemiro en daarvoor lijkt mij ook uitstekend te werken. Zal wel betekenen dat Modric vertrekt, ik zie Modric en Kroos eerlijk gezegd niet meer samenspelen. Veel te weinig tempo en diepgang.
 
Danny-10
 
11
20 mei 2019 om 10:31
En als hij volgende seizoen niet presteert weg pesten. Ik vind hem niet zo denderend. Ik ben heel benieuwd naar Real Madrid van volgende jaar.
 
Danny-10
 
11
20 mei 2019 om 11:04
Doel op wat er nu gaande tussen Real en Bale. Bale kreeg toch ook een verlenging en hij is nu vaak geblesseerd en proberen hem weg te pesten uit Real Madrid. Zidane die hem vernedert. In de hoop dat hij uit Madrid vertrekt.
 
M.Pjanic
 
9
20 mei 2019 om 11:19
" Bale kreeg toch ook een verlenging" Had Real Madrid, de recordaankoop na 5 seizoenen transfervrij moeten laten vertrekken dan?
 
Danny-10
 
5
20 mei 2019 om 11:28
M.pjanicBale kreeg verlening niet omdat hij transvrij is. Maar omdat hij het goed deed en cls binnen haalde. Als het wegens gratis de deur uit zou gaan, dan had Real Madrid nooit zo een hoge salaris gegeven. Zij zitten nu met Bale in hun maag. En pesten hem om weg te gaan..... Dat Real fans nog dit proberen goed te praten echt triest. Trainer die zegt zelfs bij 4de wissel had ik hem niet in gebracht. Hem buiten de selectie laten. Niet laten spelen. Allemaal om hem kapot te maken zo dat hij vertrekt.
 
HakimReal
 
6
20 mei 2019 om 12:10
Jij gelooft ook alles wat je leest. Probeer kritisch te zijn aub. Zidane zou zoiets nooit zeggen Hierbij wat een van de journalisten (ben Hayward), die aanwezig was op het interview, wist te vertellen: I was at Zidane's press conference earlier after Real Madrid's game against Betis. He did not say anything remotely close to "if I had a fourth sub, I would not have brought him [bale] on". Yet everyone reports it, nobody checks. Fake news spreads fast. Luckily, my colleagues did check and we didn't run it. But so many have. And the worst thing of all is that it's an agency piece. Agencies have a responsibility – they are supposed to be the filter. Newspapers and websites rely on agencies for accuracy. Zidane: "if I had brought on another player, the same thing would have happened” (By this I'm fairly sure he means that whoever is not subbed on would be asked about afterwards). But from that to what was reported is a massive stretch. Irresponsible.
 
Kelsb01
 
1
20 mei 2019 om 12:46
Verdiend hij het dan om te spelen, met de inzet die hij heeft laten zien in z'n laatste matches??
 
Gordinho
 
2
20 mei 2019 om 10:33
Was al maanden al bekend. Kroos zei al dat alle verhalen over zijn vertrek niet kloppen.
 
ZLuuk
 
2
20 mei 2019 om 10:35
Na een wat minder jaar in een dramatisch seizoen toch vrij logisch om hem langer te behouden. Zeker veel te vroeg om hem af te schrijven, misschien wel alvast op zoek voor een opvolger voor zijn partner Modric om die te ontlasten en langzamerhand te vervangen.
 
InsideRMadrid
 
0
20 mei 2019 om 13:19
Zluuk/ Ja het lag in de lijn der verwachting dat Kroos behouden zou blijven, en Bale wel zou vertrekken. Florentino Perez heeft Bale een heel seizoen gegeven om eindelijk het plekje van Cristiano Ronaldo te mogen overnemen en hij heeft er niets mee gedaan. De fans zijn kritisch maar niet zo overdreven als heel VZ hier wil laten overkomen. Iedereen kan zien dat Bale totaal niet klikt met de rest. Daarnaast, Bale is gewoon een amateur gebleken zonder Cristiano Ronaldo naast hem. Als Benzema zo een ruk seizoen gedraaid had zou die ook weg moeten maar Benzema scoorde er juist op los. Er is sowieso geen plek voor Bale meer als Hazard komt. En dan zijn er nog de mensen die zeggen : ``ja maar kijk wat Bale de club Real Madrid allemaal heeft gegeven``. Dat kan je ook andersom zeggen, Real Madrid heeft van Bale ook een superster gemaakt en heeft hem vele miljoenen betaald. Florentino is altijd in Bale blijven geloven, dat kan echt niemand ontkennen. Bedankt voor alles Bale, er komen genoeg mooie clubs om jou in te lijven, een ruildeal met Spurs voor Eriksen ligt het meest voor de hand
 
OKK7
 
3
20 mei 2019 om 10:43
De sniper van Real Madrid. Zeer gecharmeerd van hem, ben blij dat hij zich langer gebonden heeft aan de club! Toni 'sniper' Kroos.
 
Marshmallow
 
2
20 mei 2019 om 11:08
In welke zin een sniper??
 
OKK7
 
2
20 mei 2019 om 11:09
Zijn passing
 
Marshmallow
 
2
20 mei 2019 om 11:18
Oooo...ja die is subliem alleen heeft hij body naast zich nodig (kante Ndombele Pogba).
 
Cyberize7x
 
3
20 mei 2019 om 10:56
Heeft nog een contract van 3 jaar. Waarom zou je hem nu verlengen? Ach, ben er wel blij mee. Echt een wereldmiddenvelder die de kar moet trekken op het middenveld. Modric wordt ouder en zal tzt ook minder gaan worden.
 
InsideRMadrid
 
2
20 mei 2019 om 13:22
Verlengen om een hoger salaris aan te bieden, anders zou Kroos naar een andere club willen...
 
Marshmallow
 
15
20 mei 2019 om 11:07
Toegegeven , afgelopen seizoen was niet zijn seizoen maar fans verwachten dat hij wonderen kan verrichten. De trainerswissels, de cultuur binnen Real en de grote ego’s binnen de selectie heeft iedereen geen windeieren gelegd. Kroos is nog steeds van wereldklasse en met de juiste spelers om zich heen is hij nig steeds in staat om Real te dragen. Kroos rendeert niet met alleen maar individualisten om zich heen (Bale Casemiro Marcelo). Een speler als Kroos is gebaat met een speler als Kante of Ndombele naast zich. Iemand die body heeft, die rent, die ballen verovert en inlevert bij Toni zodat hij het spel kan dicteren en de strategie kan uitzetten.
 
FootballCR7
 
6
20 mei 2019 om 11:35
Casemiro speelt tennis?
 
Mister Objecti
 
3
20 mei 2019 om 11:11
Bijzondere actie is dit van Real Madrid. Ik begrijp vooralsnog niet de logica hier achter. Kroos draait een teleurstellend seizoen waardoor hij door al de drie trainers vaker op de bank zat dan ooit te voren. Gisteren was er op Marca een mega enquête waaruit naar voren kwam dat Kroos van het publiek mocht vertrekken. Na Bale en Marcelo was hij de minst populaire speler van het moment. Als Kroos dan nog een meerjarig contract heeft snap ik niet dat je die gaat verlengen. Dit lijkt me geen motivatiemiddel om het volgend jaar beter te doen, concurrerende clubs hebben te maken met een contract etc etc
 
Marshmallow
 
9
20 mei 2019 om 11:21
Je snapt de voetbalwereld niet, allesdraait om geld. Kroos wil weg en Real weet dat, in overleg upgraden ze zn contract omdat beide partijen dan meer overhouden.
 
wandering
 
1
20 mei 2019 om 13:59
Ja want een 3 of 4 jarig contract maakt een wereld verschil in de transfersom, dit in een tijd dat Hazard met een 1 jarig contract tussen de 100 en 130 miljoen moet kosten.
 
AchrafEL Morabit
 
1
20 mei 2019 om 12:05
Een middenveld met Kroos, Casemiro en Ndombele is toch gewoon wereldklasse. Als Hazard en Jovic ook gehaald worden staat er volgend jaar een goed team die mee kan doen om het kampioenschap.
 
Wilgenduin
 
1
20 mei 2019 om 12:07
Ik ben zeer blij met dit nieuws. Afgelopen seizoen was een pak minder, maar Kroos is misschien wel 1 van de beste middenvelders ter wereld. Houd het spel zeer sober en werkt hard! Van mij mag hij bij Real afsluiten!
 
xmelissa
 
1
20 mei 2019 om 14:11
Dit seizoen heeft hij natuurlijk net zo hard meegedaan aan de malaise die het hele team doormaakte, maar het is natuurlijk nog steeds een topper op het middenveld. Ik hoop dat hij zijn topvorm kan herpakken volgend seizoen, want dan is het gewoon een geweldige speler die het middenveld in stand houdt. Ben wel blij met dit nieuws, ik zou Kroos nooit zo snel afschrijven. Met een Eriksen/NDombele zit je middenveld voor de pak ‘em beet komende 3 jaar wel goed.
 
Dr.Jero
 
0
20 mei 2019 om 17:09
Yes! Dat is goed nieuws. Lekker zizou en perez! Moet ook wel bekennen dat de duitser een arromatische arrogantie om zich heen heeft die perfect past bij real. Zo blij dat die bijgetekend heeft