Real Madrid onderhandelt nog niet over jeugdinternational: 'Niks van waar'
Woensdag, 24 mei 2017 om 21:18

Volgens AS zouden Real Betis en Real Madrid in gesprek zijn over een transfer van Dani Ceballos. Tegenover Marca ontkent de club uit Sevilla echter dat de onderhandelingen over de middenvelder al gestart zijn. "We weten wat er in de zomer zal gaan gebeuren, maar dit is gewoon niet waar", aldus Rafael Alarcon van Real Betis.

"Natuurlijk is Ceballos een aantrekkelijke speler. Maar hij is voor ons een sleutelspeler. Real Madrid heeft nog geen contact gezocht", stelt Alarcon over Ceballos, die dit seizoen definitief doorbrak bij Real Betis. De twintigjarige middenvelder speelde afgelopen seizoen dertig wedstrijden voor Betis, waarin hij twee keer scoorde. Ceballos komt uit de jeugdopleiding van de club.

Woensdagochtend werd door AS gemeld dat Real Madrid en Real Betis plaats hadden genomen aan de onderhandelingstafel over een transfer van Ceballos. De Koninklijke zou een bedrag van tien miljoen euro over hebben voor de middenvelder. Hij zou vervolgens direct een jaar worden uitgeleend aan Real Betis. De club uit Sevilla moet volgens de krant vanwege zijn financiële situatie spelers moeten verkopen.

Meer nieuws
   
23:28
23:28
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
   
23:09
23:09
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
6
   
22:59
22:59
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
2
   
22:43
22:43
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
   
22:40
22:40
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
LaPaisa
 
1
24 mei 2017 om 21:22
Hoe dan ook, ik vond het wel mooi dat Real een nieuwe strategie toepast.
 
real8madrid
 
2
24 mei 2017 om 21:44
Real zat vorige zomer al achter deze jongen aan. Dit was een van de 4 sterren van de Spaanse u19 op dat moment samen met vooral Asensio, Mayoral en Vallejo, die Real al onder contract had staan.we zullen zien of ze zich inderdaad weer inspannen voor Dani. Hij heeft dit seizoen in ieder geval getoond dat de interesse in hem terecht was.