Roger Schmidt: 'Natuurlijk, de laatste maanden waren lastig voor hem'
Woensdag, 13 januari 2021 om 12:11

Roger Schmidt is erg te spreken over het optreden van Eran Zahavi tegen Ajax. De Israëlische spits wist in de Johan Cruijff ArenA tweemaal te scoren in de topper die in een 2-2 gelijkspel eindigde. De trainer van PSV blikt in onderstaande video tegelijkertijd vooruit op het treffen met AZ, dat woensdagavond op het programma staat.

Meer nieuws
   
18:25
18:25
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
6
   
18:20
18:20
Bondscoach Tedesco laat Courtois thuis voor EK: 'Wil geen pingpong spelen'
6
   
18:00
18:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
   
17:55
17:55
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
5
   
17:37
17:37
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
Constant kante
 
20
13 januari 2021 om 12:28
Op zich best een ironisch verhaal. Eerst al dat gedoe rond de interesse van Ajax en een trainer die gaat zitten jokken (joh, ik zie nog steeds niet wat het grote probleem is, Ajax informeert naar een nieuwe spits nounou, wát erg zeg!). Vervolgens valt Zahavi wat tegen en vragen velen zich af wat hij bij PSv te zoeken heeft. Hierop wordt er bekend dat Zahavi waarschijnljk gaat starten in de basis en barsten de lachsalvo's masaal uit (lees nog even dat topic van voor het weekeinde). dat die Zahavi er geen pepernoot van kan en dat Schmidt van de pot gerukt is. Waarop Zahavi binnen twintig minuten eventjes zijn visitekaartje afgeeft. Enfin, allemaal leuk en zeker mooie ironie. Maar bottom line is wel dat Zahavi natuurlijk wel moet doorpakken nu. Want hij moet zijn waarde echt vaker laten zien.
 
Aguerooo
 
3
13 januari 2021 om 12:53
Moest er zelf wel onwijs om lachen. Had hem echt compleet afgebrand en afgeschreven voor de wedstrijd en ineens scoort hij 2 goals. Ik kwam niet meer bij joh, alsof hij mij had gehoord. Hopelijk pakt hij nu indd door, zou fijn zijn om naast Malen nog zo'n scherpe spits te hebben wie er (minimaal) 1 per wedstrijd inknalt.
 
war75
 
1
13 januari 2021 om 13:37
Vanavond moet Zahavi laten zien dat zijn doelpunten tegen ajax geen toevalstreffers waren. Los van het individu moet PSV als team vanavond laten zien dat ze het langer dan 20 minuten of een helft vol kunnen houden om een tegenstander hun wil op te leggen.
 
Constant kante
 
0
13 januari 2021 om 15:50
PSV heeft álle thuiswedstrijdem tot nu toe nog gewonnen. Okay, daar zaten geen topduels bij, maar dan nog. Al ben ik het wel eens met je dat ze wel moeten laten zien een keertke echt een hele wedstrijd, of op zijn minst langer dan één helft, de tegenstander onder druk te kunnen houden of in ieder geval de wedstrijd te kunnen controleren. En ook Zahavi moet de komende duels wel goals blijven scoren inderdaad.
 
MrKrillin
 
0
13 januari 2021 om 20:53
@contstant you say? Erik kan ook de waarheid vertellen. Mogelijk waren het tussen personen. En trouwens ironisch is pas als hij beslissende zou scoren (tegen Ajax) in een beslissende wedstrijd om het kampioenschap. Na deze werstrijd staat Ajax nog bovenaan. Na resultaat vanavond kan Ajax uitlopen. Dus wie lacht uiteindelijk het laatst?
 
ehvvoetbalstad
 
6
13 januari 2021 om 13:22
In de eerste wedstrijden zag je dat Zahavi hard werkte om de tandem met Malen te laten slagen maar dat dit niet lukte. Dat kwam deels door onbegrip over en weer maar ook omdat Malen nog zocht naar zijn vorm. Nu pas horen we dat Zahavi toen niet 100% was en dat hij pas in de kerstperiode 10 dagen achter elkaar kon mee trainen met de groep.Wat we ook zien is dat Malen inmiddels wél op topniveau is. Snelheid, overzicht en dribbelen op de vierkante meter. Hij heeft het allemaal. Beide assists tegen Ajax waren weergaloos. Ik denk dat de tandem er nu wél is. En dat Zahavi én Malen nog veel goals en assists gaan maken. Als dit duo top blijft gaan ze hoog komen in de ED en de EL .