'Ronaldo is geen thema voor Bale, hij heeft niemand iets te bewijzen'
Maandag, 20 augustus 2018 om 10:31

Gareth Bale lijkt na het vertrek van Cristiano Ronaldo belangrijker te zijn geworden bij Real Madrid. Nacho Fernández benadrukt echter dat de twee aanvallers niet met elkaar vergeleken mogen worden, zo vertelde de verdediger zondagavond na de 2-0 overwinning op Getafe. Bale scoorde in dit duel één keer.

"Het is voor Gareth geen thema om in de voetsporen te treden van Ronaldo", zo wordt Fernández op de website van de Koninklijke geciteerd. "Cristiano heeft zijn stempel op een heel tijdperk gedrukt. Bale is een echte sleutelspeler voor ons en heeft veel prijzen gewonnen. Hij heeft niemand iets te bewijzen."

"Iedereen weet dat we op hem kunnen rekenen en ik ben ervan overtuigd dat hij goed blijft presteren. De fans staan volledig achter Bale en hij is erg gelukkig bij Real. We hebben enkele fantastische aanvallers rondlopen", besluit Fernández. Julen Lopetegui liet Bale, Marco Asensio en Karim Benzema tegen Getafe de aanval bevolken.

Dani Carvajal opende met een kopbal de score in het Santiago Bernabéu. "We hebben drie punten gepakt en moeten nu toewerken naar volgende week. Het was belangrijk om met een zege te beginnen. Iedere wedstrijd is belangrijk, want deze punten tellen net zo zwaar als in mei." Real gaat volgende week zondag op bezoek bij Girona.

Meer nieuws
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
   
23:55
23:55
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
   
23:33
23:33
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
   
23:30
23:30
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
   
23:01
23:01
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (15)

 
NeutraleFanNL
 
14
20 augustus 2018 om 10:51
Bale wat ga jij vlammen dit jaar. Ik kan niet wachten. Dezelfde doelpuntenmachine zul je niet worden. Maar ik ben er van overtuigd dat je meer je stempel zal gaan drukken op hem veldspel dan CR7.
 
bpreal
 
7
20 augustus 2018 om 10:55
Precies, ons veldspel is echt geweldig al en kan alleen maar beter, voornamelijk verwacht ik meer van isco en hopelijk kan hij zijn stempel drukken. Bale verwacht ik sowieso veel meer goals en assist, iets wat ie altijd haalt zolang die fit blijft/is.
 
NeutraleFanNL
 
2
20 augustus 2018 om 11:13
Ik ben alleen benieuwd of Bale ook mentaal sterk genoeg is om de drager van dit elftal te worden. Modric is natuurlijk de beste speler en Ramos is ook van ongekend belang. Bale is echter een speler die wedstrijden voor de club kan gaan beslissen. Ik ben benieuwd of hij deze rol mentaal op zich kan nemen
 
BellaPartita
 
14
20 augustus 2018 om 11:38
Denk niet dat het mentale aspect en vaardigheden de grootste obstakel zijn. Blessure vrij blijven, dat is het belangrijkste
 
Barcelonajax
 
3
20 augustus 2018 om 10:58
Uiteraard hoeft Bale geen statistieken te halen die Ronaldo wel heeft behaald, maar het moge duidelijk zijn dat dit het ultieme seizoen moet gaan worden voor Gareth Bale. Het is buigen of barsten. Als Bale niet slaagt zal hij verkocht gaan worden. Als Bale wel een goed jaar draait is dat een enorme meevaller voor Perez zodat iemand als Neymar en Hazard nog niet gehaald hoeft te worden
 
ModricMagic
 
7
20 augustus 2018 om 11:11
Als Bale echt fit blijft dit seizoen dan kan het zijn jaar worden. Hij speelde gister echt gretig en wilt het echt laten zien nu.
 
Geniale
 
4
20 augustus 2018 om 11:30
Ik ben erg blij dat Ronaldo weg is bij Real. Hij heeft echt alles gewonnen en de club heeft veel aan hem te danken. Maar hij zorgde ook voor dat Real saai speelde en op bevliegingen van hem. Met de spelers die ze hebben kunnen ze veel leuker spelen en dat gaat nu gebeuren. Het zal een proces zijn maar ik verwacht echt dat Real aantrekkelijker gaat worden. Bale is gewoon een topper, altijd geweest maar echt 100% in de schaduw moeten staan van Ronaldo. Toch was hij erg belangrijk op veel momenten, en die momenten gaan nu zeker meer voorkomen.
 
Wilgenduin
 
4
20 augustus 2018 om 11:58
In de Bale/Ronaldo periode was hij maar 2x belangrijk. Eerste seizoen in de copa, en de laatste CL finale! Lijkt mij te weinig als je iemand voor 100milj. gaat halen. Ben benieuwd dit seizoen om Bale te zien spelen. Maar ik ben er eerlijk gezegd nooit een fan van geweest! Hij krijgt nu de kans om mij toch te overtuigen, gisteren was al wel een goed begin!
 
Dubalo
 
16
20 augustus 2018 om 12:05
Hij maakte ook gewoon de 2-1 in de Champions League finale in zijn eerste seizoen hoor.
 
alfonsekcei
 
0
20 augustus 2018 om 18:24
whahaha bale heeft best wel veel wedstrijden in la liga voor real gewonnen hoor en hij scoorde ook de 2-1 in de cl finale in zijn eerste jaar. al met al gewoon een belangrijke speler van real.
 
Wilgenduin
 
0
21 augustus 2018 om 06:15
Na een actie van Di Maria. Bale moest maar binnen tikken! Daar had Bale niet al te veel verdienste aan.
 
Emile Hesky G
 
1
20 augustus 2018 om 13:35
Bale is veel meer dan een renpaard, zoals sommige Real fans hem noemden. Hij is redelijk in de combinatie, is positioneel sterk en heeft een geweldig schot/voorzet. Kortom een zeer complete voetballer die nu CR7 weg is meer vrijheid heeft. Hopelijk kan hij zich nu laten zien.
 
MADRIDforever
 
0
20 augustus 2018 om 16:26
Ik wel opgemerkt in het begin werkte asencio keihard maar was hij tog niet in het spel waardoor hij nog meer zijn moeite deed in de slot fase leek hij wel een beetje op ronaldo die gretig op zoek was naar een goal en raakte nog de paal ik gunde hem die bal wel echt maar dit is aleen maar goed zo een attitude ik geef asencio nog 4 a 5 wedstrijden in de bassis en dan zie ik hem wel als een speler voor 15 a 20 goals dit seizoen een assist heeft hij al dus dat scheelt ook leuk dat ceballos speelt alhoewel ik ramos nog wat zwakjes vind ik hoop ook veel meer van isco te zien had meer van hem verwacht onder lopetequi maarja misschien komt het nog