Ronaldo laat fans schrikken: 'Het was leuk om voor Real te spelen'
Zaterdag, 26 mei 2018 om 23:04

Cristiano Ronaldo won zaterdag voor de vijfde keer de Champions League en hoeft enkel Francesco Gento, die zes keer beslag legde op de voorloper van het miljardenbal, voor zich te dulden. Na afloop gaf de aanvaller uit Portugal een interview aan beIN Sports dat de fans van Real Madrid mogelijk zorgen zal baren.

"De komende dagen komt er een antwoord over mijn toekomst en zal ik de fans antwoorden, fans die altijd aan mijn kant hebben gestaan. Het was erg leuk om voor Real Madrid te spelen. We hebben geschiedenis geschreven en daar gaan we nu van genieten", vertelde Ronaldo, om vervolgens met de rest van de spelers 'De Cup met de Grote Oren' omhoog te liften.

Of de 33-jarige Ronaldo preludeerde op een vertrek uit het Santiago Bernabéu, is niet duidelijk. De 149-voudig international van Portugal heeft in ieder geval nog een contract tot de zomer van 2021; hij tekende in november 2016 voor het laatst bij. "We moeten genieten van het moment en het team. De toekomst van de spelers is niet belangrijk. In de komende dagen zal ik spreken. Ik ken geen twijfels, het is niet belangrijk. Ik ga nu rusten en me daarna bij de nationale ploeg voegen", besloot de vedette.

Aanvoerder Sergio Ramos werd na afloop ook nog bevraagd over de uitlatingen van Ronaldo. "Hij zal spreken wanneer het seizoen helemaal is afgesloten en zal het dan verduidelijken. Hij kan in ieder geval niet op een betere plek zijn dan hier", aldus de verdediger.

Meer nieuws
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (99)

 
Chi7
 
69
26 mei 2018 om 23:06
Ik zag het interview en schrok. Bizar!
 
Moyashi
 
48
26 mei 2018 om 23:15
Wellicht een manier om grote salarisverhoging te krijgen nu hij grote deel uitmaakte van weer een CL te winnen. Begrijp me niet verkeerd, want dit is geen sneer richting hem persoonlijk, maar iets wat we tegenwoordig echt vaak zien van spelers die dit soort uitspraken maken om salarisverhoging te krijgen. Ik geloof niet dat Ronaldo weggaat, maar hij zal eerder een verbetercontract tekenen en rond niveau Messi gaan verdienen. Als Barcelona Messi zo veel geeft en Ronaldo verdiend volgens mij 10mil minder dan Messi zal ik ook wellicht gek worden na ieder jaar 10-15 goals in de CL te maken en belangrijk geweest te zijn in afgelopen 5-8 seizoenen.
 
Medalofhonor
 
23
26 mei 2018 om 23:31
Zoals Moyashi het zegt, dit gaat puur om geld. Ronaldo moet de belasting van Spanje een hoop geld afgeven en hij wilt dit niet uit eigen zak betalen dus zal hij een beter contract moeten fixen, dit hebben we al vaker gezien. Ronaldo is nog lang niet op, zijn veldspel is niet meer van de beste niveau maar hij is nog altijd de beste spits ter wereld en Perez weet dit ook.
 
Chi7
 
17
26 mei 2018 om 23:35
Weet niet of je Spaans kan, maar als je het interview hebt gezien dan denk ik niet dat je je eigen comment gelooft.
 
JDG84
 
37
26 mei 2018 om 23:39
Maar, zonder aan te vallen ofzo hoor, is Ronaldo echt zo belangrijk voor dit madrid. Vandaag 90 minuten lang toch niet betrokken geweest bij enig gevaar. Ja de afgekeurd goal waar hij buitenspel staat, maar in dit preciese situatie hoef je geen ronaldo te zijn om te koppen op goal. Er zijn in mijn optiek andere spelers belangrijker voor dit real dan ronaldo. Een marcelo, ramos, modric, kroos.. ik denk dat voor een team met zoveel sterke spelers, dat ronaldo “vervangbaar” is geworden. Paar jaar terug niet, maar nu wel. Hij heeft niet meer de dusdanige impact die hij toen had. Hij trekt niet 90 minuten lang dubbele dekking meer en buiten goals maken is zijn toevoeging aan het spel gewoon weinig. Als neymar of hazard kan komen.. dan zou dat best ter vervanging kunnen zijn van.. want beter en fitter wordt ronaldo niet meer.
 
DanielRevezi
 
39
26 mei 2018 om 23:43
Kom op man, Ronaldo is ver weg de belangrijkste speler geweest in de CL bij Real.
 
Moyashi
 
8
26 mei 2018 om 23:47
@jdg84, Hij is belangrijk omdat 9 van de 10 wedstrijden hij altijd een antwoord heeft op de tegenstander. Hij kan zo ongelofelijk goed in de lucht koppen dat je onverwachts een tegendoelpunt incasseert door zijn slimme positionering. Hier heeft hij geen snelheid voor nodig. Ronaldo heeft al minstens 3 seizoenen eigenlijk geen snelheid om heel eerlijk te zijn en hij heeft gewoon hele slimme loopacties binnen de 16. Er is niemand die zo slim als Ronaldo zijn positie weet te kiezen. Als of hij een ninja is letterlijk, want vaak denkt zijn verdediger hem in de gaten te hebben en voordat hij het doorheeft is Ronaldo al weg. Met hier en daar af en toe een geweldige uithaal van afstand overschaduwt hij zijn mindere kwaliteiten zoals voetballend meespelen en op snelheid zijn tegenstander voorbij te gaan en begrijp me niet verkeerd, want als je aan de eind van `t seizoen toch wel je 50 doelpunten maakt zal men amper kijken naar hoe je dit doet. Over paar jaar zal men het ook alleen maar hebben over het feit dat Real 3 jaar achter elkaar de CL won, niemand zal meer zich afvragen naar de manier van winnen. Als Real slim is en Mbappe of Neymar in return voor hem kan krijgen moeten ze Ronaldo verkopen. Nu draait het hele team om Ronaldo en daar worden spelers als Bale en Benzema de dupe van. Ze moeten net als City, Barca, Liverpool een voorhoede hebben die allemaal goed uit de voet kunnen en elkaar alles gunnen. Dit bedoel ik niet als haat ofzo, maar bij Real heb ik eerder het idee dat het per se via Ronaldo moet gebeuren en dat Benzema en Bale af en toe hun doelpunten meepakken en voor de rest als afleiding functioneren.
 
JDG84
 
6
27 mei 2018 om 01:13
Ronaldo lijkt onvervangbaar om de reden die je in je laatste linea omschrijft. Ronaldo is het speerpunt van real. Alles gaan over ronaldo. Maar je ziet dat wedstrijden niet meer enkel door ronaldo beslist worden. Hij maakt 50 goals omdat alles via hem gaat, maar real wordt dit jaar 4de (?) in de competitie, omdat alles over ronaldo gaat. Als hij niet scoort, wint real minder. Misschien is het een mening hoor van mij, ik ben zelf geen groot fan van ronaldo. Maar ik ben van mening dat als je team op 1 man gericht is, dan moet die van exceptionele klasse zijn in beslissende momenten. In assist en goals etc. Ronaldo heeft dat naar mijn gevoel niet meer disdanig. De actie waar die back van liverpool tussenkomt bijv, dat was 3 jaar geleden zonder twijfel een goal. Een 1 op 1 situatie met een verdediger, daar ging ronaldo zonder twijfel voorbij. Maar dat is er niet meer. Zet hem in de spits en hij maakt er 40 of 50. Maar is dat inmiddels voor een club als real dat zover boven 95% van alle andere clubs staan, niet gewoon “normaal”. Dat haalt lewandowski ook als je hem zo belangrijk maakt als ronaldo. Op dit moment en toekomst technisch gezien, vind ik ronaldo niet meer onvervangbaar. 3 jaar gelelden was die dat zonder twijfel wel.
 
JDG84
 
1
27 mei 2018 om 01:14
Ik kom op, daarom zeg ik het ook en met argumenten. Maar misschien kan jij je zin onderbouwen zodat ik ook begrijp waarom jij het niet vind. Houdt het gesprek wel zo makkelijk op gang..
 
Marranr1
 
1
27 mei 2018 om 04:18
Amen. Verdien minimaal net zoveel en als ik het voor het zeggen had wel meer dan Messi. Kom op. Cijfers liegen niet deze man is de beste ter aarde en bewijst het al 12 jaar. Wat een Baas. Perez moet alles doen om hem.te.houden 3j hij verdiend alles.wat hij wist bizar voor woorden wat hij presteert terwijl hij zoveel kritiek.krijgt en mensen hem altijd neer proberen te halen. Voor alle haters......3 x achter elkaar.
 
Geert VS
 
16
26 mei 2018 om 23:20
Zou jammer zijn als Ronaldo onverwachts vertrok. Een soort afsluitseizoen zou mooier zijn. Denk wel dat Real verder kan zonder Ronaldo aangezien Isco en Asensio prima op links kunnen spelen. Paar seizoenen geleden had ik de indruk dat Real toen misschien al afscheid van Ronaldo had kunnen nemen, maar hij heeft ondertussen enorm het tegendeel bewezen. Fenomenale speler.
 
Glossiandzozo
 
14
26 mei 2018 om 23:28
Ben je serieus? Isco op links prima? Asensio spreekt voor zich maar Isco? Vandaag speelde hij ook weer hartstikke slecht. Op het midden komt hij het beste uit de verf
 
Medalofhonor
 
9
26 mei 2018 om 23:35
Ronaldo is niet meer een flanksspeler, met Isco of Asensio vanaf links zal je misschien meer voetbal hebben maar Ronaldo’s drive en honger en vooral zijn kwaliteiten in de 16 heeft Isco niet noch Asensio. Dus als je Ronaldo wilt vervangen moet je een flankspeler halen ala Neymar en een spits ala Kane dan zal je Ronaldo niet ‘missen’ en dan pas kun je hem vervangen denk ik.
 
Moyashi
 
11
26 mei 2018 om 23:36
Indien hij vertrekt is de contract van Neymar of Mbappe al rond bij Real. Vergeet niet dat Real afgelopen seizoen niks heeft uitgegeven en wat dacht je van 3 jaar achter elkaar de CL te winnen welniet oplevert? Die gaan komende transferwindow echt wel de record breken. Zie gewoon een Bale of Ronaldo vervangen worden door Mbappe of Neymar en wat die Sjeik bij PSG welniet wilt zal niks uitmaken als de speler zelf aangeeft weg te willen. Kijk maar naar hoe dat verliep bij Coutinho en Dembele. Ze begonnen gewoon onsportief te zijn tegenover huidige werkgever en speelden amper wedstrijden.
 
LeonDH
 
1
26 mei 2018 om 23:41
Denk zelf dat Madrid geholpen heeft met de transfer naar psg. Ipv rechtstreeks naar Madrid te gaan nu via omweg. Denk dat Ronaldo wil vertrekken omdat hij nu nog geld kan opleveren. Minstens 100 miljoen waard en misschien bied een United wel 150 miljoen. Leg er zelf nog 150 miljoen bij en je ken neymar kopen. Die zal na wk ook wel aangeven dat hij wil vertrekken en een speler die niet gemotiveerd is kan je maar beter weg doen. Denk dat Madrid komend seizoen flink gaat investeren.
 
Geert VS
 
8
26 mei 2018 om 23:42
Asensio is geweldig vanaf links en heeft bewezen veel scorend vermogen te hebben. Benzema is een prima spits maar moet een concurrent hebben.
 
Camavinga
 
3
26 mei 2018 om 23:43
Moyashi Dat prijzen winnen is zo lucratief nog niet hoor. Natuurlijk wel alle aandacht et cetera eromheen, maar resulteert vaak ook in torenhoge bonusuitkeringen. Heeft Barcelona ook een tijdje last van gehad. Overigens is je punt wel valide, Madrid is een zuinig huisvader geweest de afgelopen jaren en heeft echt wel budget. Maar vergeet niet dat ook de verbouwing van het stadion een zakcentje gaat kosten, zou kunnen verklaren waarom de hand op de knip is gehouden.
 
Geert VS
 
2
26 mei 2018 om 23:43
Denk niet dat je makkelijk Neymar of Mbappe kan krijgen als je ziet dat ze voor 222 en 145 miljoen euro gekocht zijn. Is wel even een ander verhaal dan Coutinho of Dembele.
 
Moyashi
 
2
27 mei 2018 om 00:02
@geert Vs, Real's bod was zelfs 180 op Mbappe, maar hij koos PSG over Real, omdat hij daar maybe meer verdiende maar hij heeft zelf als ik me niet vergis eerder aangegeven dat hij Real als droomclub zag. Daarnaast kan hij door Zidane gecoacht worden, landgenoot en grote inspiratie voor zijn generatie.
 
Camavinga
 
4
27 mei 2018 om 00:04
Zidane is overigens niet echt generatie Mbappe hoor, die was zeven toen Zidane zijn laatste wedstrijd speelde.
 
redu1
 
3
27 mei 2018 om 00:05
Waarom zou Real dat doen? Nu moeten ze meer betalen voor Neymar. Als ze dat echt hebben gedaan dan konden ze hem beter afgelopen zomer oppikken voor 222 miljoen.
 
Moyashi
 
2
27 mei 2018 om 00:10
Ik bedoelde meer dat tijdens Zidane's generatie je ook kinderen tussen de 10-18 erg inspireerde zoals Mbappe @asensio.
 
JaouadAmhaouch
 
1
27 mei 2018 om 02:40
Ookal zou neymar of mbappe weg willen. Die komen daar echt niet weg. Ontevreden of niet hahha
 
koekeloereboy
 
92
26 mei 2018 om 23:06
Zegt hij alleen, omdat hij vanavond niet in de spotlight stond. Zou alleen weggaan als hij naar paris gaat, zal gewoon blijven en meer cl’s winnen bij real en de laatste 4 maanden super goed spelen.
 
Geert VS
 
6
26 mei 2018 om 23:14
Neymar speelt op zijn positie he, denk dat hij blijft maar anders naar China ofzo. Edit: of terug naar Sporting, zou een mooie troost zijn na hun seizoenseinde.
 
Geert VS
 
3
27 mei 2018 om 00:11
Kan prima denk ik Ben wel benieuwd wie de topscoorder van Sporting zal worden dan, Dost is dat nu al jaren.
 
Hennie79
 
46
26 mei 2018 om 23:23
Kwam weinig tot niet in het stuk voor. Het draait dus een keer niet om Ronaldo. Om dan toch weer de schijnwerpers op zichzelf gericht te krijgen komt hij met zo een uitspraak. Triest als je het mij vraagt. Wacht dan tot morgen, en laat andere mensen een keer in de spotlight staan. Als het niet waar is en hij toch blijft vind ik het nog zieliger.
 
Medellin
 
2
26 mei 2018 om 23:53
Ronaldo naar PSG wat een grap. Geloof je zelf toch niet dat hij daar naartoe gaat of wil gaan of ze moeten hem 100 miljoen euro netto per jaar geven.
 
LucasAndersen
 
24
26 mei 2018 om 23:06
United geruchten kom maar door! De kranten hadden al geen aanleiding nodig, dit maakt ze gek
 
ModricMagic
 
11
26 mei 2018 om 23:07
Huh dit komt uit het niets? Zegt hij nu dat hij weg wil?
 
Peter1984
 
9
26 mei 2018 om 23:10
Of het word verkeerd vertaald, iemand die dit goed kan plaatsen? Als hij gaat zegt mijn verstand dat word PSG. Hoop zo erg dat hij terug komt bij United
 
22IscoDisco
 
19
26 mei 2018 om 23:14
Hij zei “Fue muy bonito estar en Madrid” “Het was heel fijn in Madrid te zijn” letterlijk vertaald. Het begin van een grote aankondiging?.....
 
22IscoDisco
 
8
26 mei 2018 om 23:15
Hij zei “Fue muy bonito estar en Madrid” “Het was heel fijn in Madrid te zijn” letterlijk vertaald. Het begin van een grote aankondiging?.....
 
Chanfan
 
0
27 mei 2018 om 01:17
Waarom verkeerd vertaald? De spaanse sites hebben het ook overgenomen. Hij zei ook dat er de volgende dagen meer nieuws zal volgen.
 
koekeloereboy
 
14
26 mei 2018 om 23:07
Zegt hij alleen, omdat hij vanavond niet in de spotlight stond. Zou alleen weggaan als hij naar paris gaat, zal gewoon blijven en meer cl’s winnen bij real en de laatste 4 maanden super goed spelen.
 
bmwice328
 
6
26 mei 2018 om 23:07
Zo dat is nog eens verrassend. Waar zou hij dan heen gaan? China of Manchester United?
 
bmwice328
 
6
26 mei 2018 om 23:07
Zo dat is nog eens verrassend. Waar zou hij dan heen gaan? China of Manchester United?
 
Geert VS
 
4
26 mei 2018 om 23:16
Sanchez en Martial hebben ze al voor die positie.
 
bmwice328
 
2
26 mei 2018 om 23:07
Zo dat is nog eens verrassend. Waar zou hij dan heen gaan? China of Manchester United?
 
Tonikroos8
 
18
26 mei 2018 om 23:08
Please let the be a joke, Ronaldo wilt weg nadat we geschiedenis hebben geschreven.
 
Glossiandzozo
 
6
26 mei 2018 om 23:31
Is toch goed? Of moet hij pas weg wanneer Real europa league gaat spelen? Zodat hij het team in de steek laat?
 
Chanfan
 
3
27 mei 2018 om 01:14
Weggaan op het hoogtepunt is toch beter dan weggaan wanneer de fans je beginnen uit te joelen?
 
LaManita5
 
50
26 mei 2018 om 23:08
Dat er zelfs wordt gesproken dat hij de gouden bal moet winnen. Zijn veldspel deed voor de zoveelste keer pijn aan de ogen. Had het gevoel dat hij nog geen kegel kon dribbelen. Als hij nu zou uitgedeeld worden moet hij altijd voor Messi zijn die al een heel seizoen op een enorm hoog niveau speelt. 2de plaats duidelijk voor Salah. Maar goed, er ligt nog een WK voor de boeg en we weten ondertussen dat het snel kan keren in het voetbal.
 
CRMadrid7
 
45
26 mei 2018 om 23:11
Ronaldo was sowieso niet 100%. Dit was te verwachten. Komt net terug van een blessure en dankzij hem staan ze in die finale.
 
Peter1984
 
11
26 mei 2018 om 23:13
Wie het moet winnen is een andere discussie maar het argument over vandaag heb je helemaal gelijk. Had zelf echt t gevoel hij is op. Vooral fysiek. Er zit geen venijn meer achter geen echte knal wat hij altijd heeft gehad
 
AllejahMansi
 
33
26 mei 2018 om 23:15
Ja messi was vooral tegen Roma echt goed.
 
RealMadridsta
 
15
26 mei 2018 om 23:16
Als we over alleen deze wedstrijd gaan oordelen is Bale ook best een kandidaat.
 
 
14
26 mei 2018 om 23:19
Dat er überhaupt gesproken wordt over de Gouden Bal is belachelijk. Er moet nog een half jaar gevoetbald worden voordat dat lelijk ding een eigenaar krijgt.
 
LaManita5
 
9
26 mei 2018 om 23:34
Hebben jullie zeker gelijk in dat deze discussie eigenlijk nog niet zou mogen plaatsvinden. Ik ben ook totaal geen voorstander van de gouden bal, maar mijn reactie was meer gericht op dingen die ik hier de voorbije dagen heb gelezen op dit forum daaromtrent. Dat als Ronaldo de CL wint (denk dat voetbal toch echt met 11 wordt gespeeld), hij de gouden bal moet winnen. Vond ik gewoon wat denigrerend richting de prestaties die Messi al het hele seizoen op de mat legt. Die ene avond in Rome moet zowat de enige uitzondering geweest zijn waar hij mee ten onder is gegaan met het hele team. Ronaldo heeft opnieuw straffe statistieken neergezet deze campagne, maar de belangrijkste pionnen bij Real bevinden zich op andere linies. Centrale duo`s Kroos-Modric en Varane-Ramos en tenslotte natuurlijk Marcelo. Zij krijgen eigenlijk veelt te weinig lof voor hun prestaties. Als Ronaldo niet scoort dit seizoen speelt hij 9 op de 10 keer een draak van een match. Vanavond was daar een schoolvoorbeeld van. Met voorsprong de zwakste aan de kant van Real. Wat ook gewoon al het geval was tegen Bayern trouwens.
 
FeyCoev
 
9
26 mei 2018 om 23:08
Zou een verrassing zijn, terug naar Utd? Nog 2 jaar vlammen in de PL, zou wel machtig zijn.
 
JasonRhijn
 
6
26 mei 2018 om 23:14
PL is wel heel fysiek dan de Spaanse competitie. Ik denk dat hij naar PSG gaat.
 
ChrisKoekenberg
 
3
26 mei 2018 om 23:47
Gok ik ook denk dat ruilen met Neymar of mbappe enige optie is.
 
ChrisKoekenberg
 
0
26 mei 2018 om 23:47
Gok ik ook denk dat ruilen met Neymar of mbappe enige optie is.
 
dylan8071
 
13
26 mei 2018 om 23:08
Spijtig om te zeggen maar zijn leeftijd gaat hem nu wel opbreken, tuurlijk hij is nog fenomenaal maar het gaat allemaal wat langzamer. Misschien is het wel tijd om te gaan na het WK.
 
marieke90
 
1
26 mei 2018 om 23:08
Ik geloof echt niet ,dat hij weg gaat
 
Myloki
 
2
26 mei 2018 om 23:09
Die gaat nog even extreeeeeem cashen in de golfstaat of Azië. Geef hem is ongelijk ?!?
 
bigpicture
 
7
26 mei 2018 om 23:09
Gelijk heeft ie, geweldige voetballer en heeft met name tegen Juve een huzarenstukje afgegeven aan de wereld. En zonder enige haat tegen ‘m of wat dan ook, vanavond zag je toch wel een beetje dat ie op leeftijd begint te raken. Beter nu gaan nu je 4x de CL hebt gepakt.
 
Hein Wakker
 
6
26 mei 2018 om 23:09
Begint het nu al dan de transferperiode gaat weer beginnen hoor pfffff
 
xmelissa
 
0
26 mei 2018 om 23:09
Dit moet een grap zijn...
 
Damsko1103
 
16
26 mei 2018 om 23:09
Die is weg denk ik. Hoewel ik een fan ben van Messi, moet ik zeggen dat Ronaldo toch zware geschiedenis heeft geschreven met Madrid. Voor Real is hij heel belangrijk gebleken. Zonder hem hadden ze echt niet drie keer op ‘n rij de CL gewonnen. Dus ik maak een diepe buiging voor hem ik als Messi fan. Ps deze finale was hij wel weer nergens he
 
DStudge15
 
10
26 mei 2018 om 23:10
Stond vandaag niet in de spotlights, na deze uitspraak zal het komende dagen weer over zijn toekomst gaan. Heeft ie toch nog wat ie wou.
 
fcvolendam1
 
0
26 mei 2018 om 23:10
Ronaldo kan de verleiding niet weerstaan,en gaat flink cashen in het verre oosten. Manunited zal het echt niet worden.
 
Moyashi
 
4
26 mei 2018 om 23:11
Is dit letterlijk wat hij gezegd heeft of wat? Voor de wedstrijd had hij in interview hard aangegeven dat hij het geweldig vond in Spanje en zijn familie gelukkig was en hij daarnaast ook tot zijn 41ste door wilde gaan... Ook als hij dit niet zo bedoelde om aan te geven dat hij wellicht weggaat maakt hij zich nu wel erg gekend bij de media, want nu zal men denken ''oh hij stond niet in de spotlight en wilt nu opeens meer aandacht''. Let maar op dat mensen dit nu zullen gaan roepen lol. Ik hoop dat het een grap ik als Barca fan, want ik wil altijd de beste ploegen in Spanje zien zolang Messi en co spelen. Heb geen zin in een competitie als Frankrijk of Duitsland.
 
Delvecio
 
0
26 mei 2018 om 23:12
Zou het ook niet gek vinden als ie ermee stopt. Jaar in jaar uit zoveel geven, dan kan je lust zeker wel weg zijn! Portugal zijn laatste kunstje? Als ie overigens naar PSG zou gaan, zou die wel weer veruit de beste speler van die competitie worden.
 
SeyranTamrazyan
 
1
26 mei 2018 om 23:13
Dit is sws een grapje van hem hij gaat vervolgens zeggen dat hij in real zal blijven spelen
 
AllejahMansi
 
6
26 mei 2018 om 23:17
Ruildealtje voor Neymar?
 
Les Gones
 
11
26 mei 2018 om 23:19
Dan mag je heel wat miljoenen bijleggen als Real zijnde lijkt me. Neymar kan nog heel wat jaren mee itt Ronaldo.
 
AllejahMansi
 
2
26 mei 2018 om 23:21
Ja dat bedoelde ik eigelijk, Ronaldo plus was geld
 
Hein Wakker
 
4
26 mei 2018 om 23:17
Lekker samen met ibra bij LA
 
xmelissa
 
1
26 mei 2018 om 23:17
Lees nu dat Pérez zegt dat ie blijft en “happy” is. We zullen het zien en horen...
 
Ramos.93
 
2
26 mei 2018 om 23:19
Huh wat??
 
ricoscheltens
 
4
26 mei 2018 om 23:21
Ronaldo alsjeblieft kom naar Manchester United terug alsjeblieft! En dan Mourinho eruit!
 
Tijnstar4ajax
 
7
26 mei 2018 om 23:21
Morgen voorpagina nieuws, topkandidaat Kluivert volgt Ronaldo op in Madrid.
 
19messi33
 
10
26 mei 2018 om 23:23
Wat een ophef om niks. Hij blijft gewoon bij Real...hij heeft even wat aandacht nodig voor zichzelf omdat hij vandaag niet de man van de wedstrijd was....dat kan gebeuren. Hij aast op meer geld als je het mij vraagt....en vind het ook leuk om de media wat op te naaien...hij heeft toch soms wat narcistische trekjes in het veld en hele cynische trekjes bij bepaalde antwoorden op vragen. Niet iets om je zorgen over te maken als Madrid zijnde.
 
strawhat
 
7
26 mei 2018 om 23:32
Hij wil idd meer geld, net Messi. Die jankt ook ieder jaar om meer geld terwijl geen van beiden het echt nodig hebben. Wat dat betreft lijkt ie wel op Messi die ook aankondigde om na een finale, waar ie weer geen potten kon breken voor Arg, er ws mee zou ophouden. Beide grote voetballers met narcistische trekjes.
 
Evangelista
 
4
26 mei 2018 om 23:23
Echt jezus Ronaldo, wil per se nog shine pakken. Verschrikkelijk, alsof hij nu even weggaat daar
 
Real Madr!d
 
0
26 mei 2018 om 23:24
Leeftijd begint nu helaas echt een rol te spelen bij Cris. Ik haat het om dit telkens te zeggen, maar het is wel zo. De beste man is natuurlijk al 33, en wordt volgend jaar 34. Het lichaam vraagt gewoon gigantisch veel van je op dit niveau. Het is ook niks voor niks, dat Cris niet meer week in week uit speelt. Anders geeft Ziz hem ook niet vaak rust. Ik weet niet of die dit letterlijk heeft gezegd. Maar als Cris vertrekt in de zomer, dan zal dat voor mij een enorme verrassing zijn. Ik bedoel, waar moet Cris heen? Flink cashen lijkt me nu iets te vroeg, terug naar United? Geen flauw idee. Ik ga er gewoon vanuit dat Cris sowieso twee jaar blijft.
 
Sirius
 
3
26 mei 2018 om 23:24
Gewoon weer een slimme tactiek om weer meer te gaan verdienen. Zo gaat het elk jaar en elk jaar krijgt hij weer een loonsverhoging. Dat mensen daar tegenwoordig nog intrappen. Ik zie Ronaldo niet vertrekken. Hij wordt er op handen en voeten gedragen, het is een mooi land en hij speelt bij de succesvolste club van de afgelopen 6 jaar.
 
Evangelista
 
2
26 mei 2018 om 23:24
Echt jezus Ronaldo, wil per se nog shine pakken. Verschrikkelijk, alsof hij nu even weggaat daar
 
Evangelista
 
2
26 mei 2018 om 23:24
Echt jezus Ronaldo, wil per se nog shine pakken. Verschrikkelijk, alsof hij nu even weggaat daar
 
Evangelista
 
2
26 mei 2018 om 23:26
https://m.fcupdate.nl/voetbalnieuws/333388/eerste-diagnose-salah-arm-uit-de-kom-wk-is-nog-wel-haalbaar/ Arm uit de kom wordt gezegd
 
Evangelista
 
1
26 mei 2018 om 23:26
https://m.fcupdate.nl/voetbalnieuws/333388/eerste-diagnose-salah-arm-uit-de-kom-wk-is-nog-wel-haalbaar/ Arm uit de kom wordt gezegd
 
Evangelista
 
1
26 mei 2018 om 23:26
https://m.fcupdate.nl/voetbalnieuws/333388/eerste-diagnose-salah-arm-uit-de-kom-wk-is-nog-wel-haalbaar/ Arm uit de kom wordt gezegd
 
Dumbell
 
0
27 mei 2018 om 00:00
Kom maar op met de BAH aanval. Bale, Aguero en Hazard zou wel moeten lukken. Je moet vroeg of laat toch afscheid nemen van CR7 en beter een jaar te vroeg dan te laat.
 
PeWi
 
5
27 mei 2018 om 00:13
Waarom schrikken van deze reactie. Hij stond vanavond niet in de spotlight maar deze keer was het bale. Nu trekt hij toch weer alle aandacht zich toe. Arrogant mannetje.
 
Wilgenduin
 
0
27 mei 2018 om 01:06
Waarom post vz geen artikel over de persconferentie van Zidane na de wedstrijd? Daar zal toch ook wel gevraagd zijn wat Ronaldo bedoelde. Of weet iemand hier wat zidane daarop heeft gezegd?