'Ronaldo neemt torenhoog bod van PSG mee in gesprek met Real'
Donderdag, 22 juni 2017 om 08:30

Cristiano Ronaldo gaat na de Confederations Cup met de clubleiding van Real Madrid om de tafel. De Portugees wil zijn toekomst bespreken en voorzitter Florentino Pérez zal hem in dat gesprek proberen te overtuigen om bij de Koninklijke te blijven. Ronaldo gaat het gesprek allesbehalve onvoorbereid in. Hij brengt namelijk een aanbieding vanuit Parijs met zich mee.

Ronaldo stuurde onlangs aan op een vertrek bij zijn werkgever. Pérez liet in een reactie weten dat Real Madrid niet van plan is om hem te laten gaan. Toch kan het uiteindelijk tot een breuk komen, zo meldt Marca donderdag. Ronaldo zou namelijk een aanbieding van tweehonderd miljoen euro op zak hebben van Paris Saint-Germain. Voor dat bedrag willen de Parijzenaren hem overnemen. Wanneer de sterspeler blijft aandringen op een vertrek, dan is het voor Real knap lastig om dat bedrag te weigeren.

Real Madrid mag nog altijd hopen op het aanblijven van Ronaldo in het Bernabéu. Vooralsnog heeft hij de deur naar los Blancos niet dichtgegooid, al is het gesprek tussen hem en Pérez cruciaal voor zijn toekomst bij de club. Intussen houdt Ronaldo zijn kaken stijf op elkaar. Ook woensdagavond na afloop van de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Rusland op de Confederations Cup liet hij niets los over zijn situatie bij Real Madrid.

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (32)

 
BadHabbit
 
77
22 juni 2017 om 08:46
Toch grappig, hij houdt zijn kaken stijf op elkaar, maar men weet wel van alles te melden. Media...
 
blink182
 
22
22 juni 2017 om 09:21
Natuurlijk weet men alles te melden. Ronaldo is niet dom. Hij laat andere mensen dit voor hem doen, zoals Pepe en Jorge zijn zaakwaarnemer. Als hij niks te verbergen ht waarom zegt ie nou niks? Dit is helemaal geen verzonnen verhaal en geen sensatie. Anders had Perez het ook ontkracht. Het feit dat A Bola (portugeze krant die door Jorge min of meer gerund wordt) het vermeldt zegt ook alles.De vraag is waarom hij dit spelletje aan het spelen is.
 
koekeloereboy
 
3
22 juni 2017 om 09:56
Inderdaad, denk ook dat het een spelletje is. Zou natuurlijk meerdere kanten op kunnen. Mensen suggereren nog van alles dusja, omdat hij zich echt ondergewaardeerd voelt, misschien omdat hij een nieuw contract wil omdat messi een super contract getekend heeft, misschien omdat hij echt terug naar United wil en het mist daar. Zo kan je wel een paar uur doorgaan, in ieder geval heeft hij wel weer alle aandacht te pakken. Nu maar hopen dat het fenomeen de juiste beslissing maakt.
 
xigerAwRr
 
9
22 juni 2017 om 10:09
De reden waarom hij niks zegt? Nou hij zit momenteel midden in een toernooi met zijn land. Waarom zou hij het de media over dit soort zaken praten. Juist door de media en mensen zoals jij die alles geloven, worden geruchten voor waar aangenomen.
 
Juicher
 
3
22 juni 2017 om 10:28
Die vraag is makkelijk te beantwoorden blink182. Ronaldo wil meer geld zoda hij niet opdraait voor de boete aan de fiscus, maar Real indirect door hem salarisverhoging te geven. Het liefst blijft hij bij Real. Althans zo komen alle berichtgevingen op mij over.
 
Edo
 
2
22 juni 2017 om 11:28
@juicher, volgens mij wil hij niet meer geld vanwege die boete. Volgens mij wil hij gewoon meer geld, punt. Een nog hoger salaris, gewoon omdat het kan, en omdat het hem dan weer de status geeft van de bestbetaalde voetballer van de wereld. Gewoon omdat Ronaldo het elk jaar/ elke twee jaar nodig heeft om een vorm van bevestiging te krijgen, en die dwingt hij af door dit zo te spelen.
 
hazardE
 
3
22 juni 2017 om 12:06
Inderdaad denk dat hij gewoon een verbeterd contract wil. Zeker nadat Messi terug de best betaalde voetballer wordt na zijn contractverlenging. Maar ja, als het echt om een contractverbetering gaat dan hoeft dit hele circus toch niet. Denk dat Real hem dat sowieso wil geven.
 
majido
 
0
22 juni 2017 om 14:12
Ja maar door 1 zin te zeggen "ik ben gelukkig in Madrid en zal hier blijven " dan ben je gelijk klaar. Beetje respect naar je eigen fans toe!
 
Ryjuu
 
7
22 juni 2017 om 09:25
Anderzijds, als hij zijn kaken op elkaar houdt voedt hij alleen maar de geruchten dat er wrijving is met de club. Het is toch niet zo moeilijk om even te zeggen. Media, jullie zitten allemaal onzin te schrijven, ik blijf gewoon bij Real. Want als die dat gaat roepen dan zal Real niet genoodzaak zijn hem een verbeterd contract te geven. En daar draait de hele soap nu dus om. Dat hij niets over zijn strafvervolging wil hebben dat is begrijpelijk.
 
Arnout108
 
4
22 juni 2017 om 08:55
En deel 103 van goede nieuwtjes , slechte nieuwtjes is er ook weer. Ik snap niet helemaal waarom dit soort berichten nog nieuwswaarde hebben maar stiekem zijn ze toch wel leuk om te lezen. Nu nog hopen dat Ronaldo ook echt weggaat aan het einde van de soap. Ik zou het weleens leuk vinden om hem weer bij Manchester United te zien spelen. Eens kijken of ze dan voor de titel kunnen gaan.
 
kartal1
 
7
22 juni 2017 om 08:58
Weer es een Ronaldo artikel, hij blijft gewoon bij Madrid als je het mij vraagt. Gewoon afwachten en niet teveel geloven wat verteld word in de media.
 
koekeloereboy
 
5
22 juni 2017 om 09:17
Dat zegt iedereen en dat geloof ik ook wel, maar wat zou je doen als hij toch weggaat? Wie zou je dan willen dat hem opvolgt?
 
kartal1
 
3
22 juni 2017 om 09:30
Ja een ongelukige Ronaldo wil je toch niet in je team. Alles moet rond om hem draaien en als je hem ongelukkig maakt gaat hij niet presteren. Mocht ie weggaan dan zou ik gaan voor hazard natuurlijk.
 
koekeloereboy
 
1
22 juni 2017 om 09:54
Inderdaad, zou ik ook doen. Je moet Ronaldo niet ongelukkig maken, bovendien zou een team met hazard en isco ook smullen zijn hoor. Alleen tja Ronaldo maakt wel goals op de belangrijkste momenten, dat vervang je ook niet zomaar.
 
Edo
 
0
22 juni 2017 om 11:31
Ik kan nu al uitkijken naar de verhalen die over een jaar of 5 uitkomen, van medespelers van Ronaldo. Daar hoop ik te horen hoe het echt is om met hem samen te werken. Het lijkt mij namelijk vreselijk. Van buitenaf lijkt het erop dat iedereen in het werk wordt gesteld om Ronaldo te vertroetelen. Bijna als een kleuter waarbij iedereen op zijn tenen loopt om een tantrum te voorkomen. Of dat echt zo is, dat weet ik niet, maar ik hoop dat zijn collega's dat gaan vertellen als ze met pensioen zijn.
 
QueVivaRonaldo
 
2
22 juni 2017 om 18:41
Er zijn meer dan genoeg medespelers (Rio Ferdinand om er maar 1 te noemen) die louter positief over hem zijn. Ik denk dat je wat te obsessief naar complottheorien zoekt. Barca-supporter toevallig?
 
RacksOnRacks
 
1
22 juni 2017 om 09:14
Dan vraag ik mij weer af. Wie verzint zulke dingen nou weer. Heb in geen enkel artikel gelezen wat Ronaldo of Jorge Mendes zelf hebben gezegd. Een al media die erboven opspringt en dingen in de wereld brengt. Echt bizar.
 
BlauBlancGrana
 
5
22 juni 2017 om 09:50
ALS het echt waar mocht zijn spelen ze (mendes en Ronaldo) het natuurlijk wel slim. Ronaldo en Mendes houden hun kaken stijf op elkaar en laten de media gissen. Ronaldo krijgt minder negatieve publiciteit dan wanneer ze het belastingverhaal zelf naar buiten zouden hebben gebracht. Dan zouden namelijk veel meer mensen hem afbranden (zoals bij bv Messi gebeurt is), nu blijft iedereen nog in zijn achterhoofd houden dat er een grote kans is dat het fake news is. En ondertussen kunnen ze zonder al teveel gedoe de belastingdienst betalen en blijven ze de touwtjes in handen houden bij het onderhandelen over een nieuw contract dan wel een transfer Want nu zal eerder de Spaanse belastingdienst/media/perez gezien worden als de boeman als er een transfer plaatsvindt ,en niet Ronaldo.
 
Edo
 
1
22 juni 2017 om 11:33
Er wordt gelekt bij het leven. Als het in het belang van de speler is, gaat zo'n zaakwaarnemer gewoon naar een bevriende journalist. "als je in je krant zet dat wij onze kaken stijd op elkaar houden, mag je er bij schrijven dat ..." en vul verder maar in. Vandaar dat dit soort verhalen meestal niet op een bron terug te voeren zijn, maar vaak wel deels waar zijn en/of in het voordeel werken van de betreffende speler.
 
purplerain
 
2
22 juni 2017 om 10:28
Het kan niet anders dan dat Ronaldo verdient aan sociale media , clicks en anderen want elke dag een ander verhaal dat moet een reden hebben ? Dit verhaal duikt elk jaar weer opnieuw op en dat moet toch velen beginnen tegen te steken vermoed ik
 
Edo
 
0
22 juni 2017 om 11:34
Hij verdient zijn geld op een andere manier. Door met dit soort verhalen aan Madrid te zeggen: kijk, PSG wil me voor goud geld halen. En als jullie me geen salarisverhoging geven, dan ben ik weg. Tot nu toe werkt die strategie prima voor hem.
 
Cyberize7x
 
0
22 juni 2017 om 10:39
Deze soap begint behoorlijk vervelend te worden nu. Laat die man gewoon lekker voetballen op dat toernooi in Rusland en ga daarna pas een interview vragen met m. Logisch toch dat hij zich volledig wil focussen op het winnen van de zoveelste prijs in zijn carrière. Stel dat PSG hem binnenhaalt zetten ze wel een enorme stap richting eindwinst van de CL, met Ronaldo in de gelederen kunnen zo zomaar RM, Barca, Bayern en Juventus verslaan. Ben benieuwd, zal waarschijnlijk toch wel uitmonden in een contractverlenging en verhoging van zijn salaris om meneer tevreden te stellen.
 
Edo
 
2
22 juni 2017 om 11:35
Hij zit, via zijn zaakwaarnemer, gewoon zelf aan de knoppen te draaien hoor. Strategisch lekken naar de media, en het bedje voor de contractonderhandelingen is gespreid nog voordat die onderhandelingen daadwerkelijk zijn begonnen. Zo werken die dingen. Ronaldo is bepaald geen willoos slachtoffer.
 
Cyberize7x
 
0
22 juni 2017 om 17:01
Ja hehe, ik had ook niet anders verwacht. Maar kritiek krijgen omdat je jezelf wilt focussen op een toernooi ipv met de media bezig zijn is toch vrij logisch? Overigens, waar in mijn reactie benoem ik dat Ronaldo een willoos slachtoffer is? Wat jij doet is woorden in mijn mond leggen, niet heel netjes Edo.
 
Edo
 
0
23 juni 2017 om 09:26
"laat die man gewoon lekker voetballen op dat toernooi in Rusland en ga daarna pas een interview vragen met m" Daar reageerde ik op. Ronaldo speelt het spel, en dan moet je niet gaan piepen dat hij niet met rust wordt gelaten. En je reageert nogal overgevoelig op het woorden in je mond leggen. Dat doe ik namelijk niet. Als we zo gaan mierenn**ken dan kan ik ook wel vragen "waar in mijn reactie zeg ik dat jij de woorden "willoos slachtoffer" zou hebben gebruikt?" Niet netjes van je Cyberize, zo'n loze beschuldiging! Etc. etc. Dit is een forum, geen rechtszaal.
 
real8madrid
 
4
22 juni 2017 om 10:47
120 plus Verratti? En dan meteen Mbappe halen, denk niet dat je als Real-fan dan te klagen hebt eerlijk gezegd
 
 
0
22 juni 2017 om 13:15
Ik vind het niet ondenkbaar dat hij voor PSG kiest. Die hebben nog alles te winnen. Hij zou zich onsterfelijk maken als hij het flikt om de CL te winnen met PSG. We gaan het zien.
 
purplerain
 
0
22 juni 2017 om 14:28
Gaat niet gebeuren ! Als hij real verlaat zie ik hem enkel naar united gaan in europa of poen pakken in china of de vs
 
FranciscoHernandez
 
0
22 juni 2017 om 14:27
Ik zou zeggen: Adiós CR7, op deze leeftijd kun je alleen nog maar gelijk(maar ook niet al te lang meer) of minder gaan presteren. Lekker 200 miljoen vangen voor hem en ajuu parapluu. Met zo'n team als RM, die de bal op elk gewenste plek van het veld op maat kan bezorgen is een wat mindere "neus voor de goal" nog steeds een groot gevaar voor iedere tegenstander