'Schat, als je de scheids een klap wilde verkopen, had ik je niet gestopt'
Maandag, 1 april 2019 om 13:55

Neil Warnock baalt nog altijd van de arbitrage tijdens de wedstrijd van Cardiff City tegen Chelsea. De club uit Wales verloor zondag met 1-2 van the Blues, mede door toedoen van de beslissingen van scheidsrechter Craig Pawson, aldus de manager van the Bluebirds. Warnock stelt dat de arbitrage zijn ploeg meerdere keren heeft benadeeld.

Zo zou César Azpilicueta volgens Warnock bij de gelijkmaker van Chelsea buitenspel hebben gestaan, terwijl Antonio Rüdiger bij een overtreding op Kenneth Zohore er slechts met een gele kaart vanaf kwam. Ook vindt Warnock dat zijn ploeg recht had op enkele strafschoppen. "Ik ben natuurlijk van slag", zegt de oefenmeester maandag bij talkSPORT.

"Mijn vrouw zei gisteren tegen mij: 'Schat, als je de scheids en de grensrechter een klap wilde verkopen, had ik je niet gestopt.' Het was zo onrechtvaardig. Ik was diep teleurgesteld. Kan je nagaan hoe de jongens zich in de kleedkamer voelden. We speelden zo goed, maar wederom is ons een oor aangenaaid. We deden alles goed en dan krijg je zo'n menselijke fout?!"

"Het is ongelooflijk, ik ben sprakeloos. Dit kan een cruciale beslissing voor ons zijn. De grensrechter bood gisteren na de wedstrijd zijn excuses aan, maar het is te laat. Wat heb ik aan een excuses? We krijgen dit soort fouten te vaak tegen, het zijn altijd de topclubs die de wind mee hebben. Het is onrecht." Cardiff City staat momenteel achttiende in de Premier League, waardoor degradatie dreigt.

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
9
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
El Chicharito
 
8
1 april 2019 om 14:01
Nou zonder die fout van de grensrechter had ik mijn bet waarschijnlijk verloren (over 1.5 goals). Dus in dat opzicht vind ik het erg fijn dat er nog geen VAR is in Engeland
 
MaceReal
 
7
1 april 2019 om 14:09
Had Chelsea winst dus helemaal prima hahaha
 
RealMadrid_34
 
3
1 april 2019 om 14:56
Hahaha zelfde hier ik had chelsea op winst dus ik vind het prima
 
Mr Roy
 
31
1 april 2019 om 14:13
Hoezo 'zou' Azpilicueta buitenspel hebben gestaan? Hij stond 1,5 meter buitenspel! Je hebt geen VAR nodig om dat te zien
 
domburg
 
5
1 april 2019 om 15:16
Heb Warnock al meermaals woest gezien tegen de ref....meestal onterecht! Gisteren had hij het bij rechte eind omtrent azpilliqueta goal. Hoe kan je dit buitenspelniet gezien hebben als assistent ref ? Waarschijnlijk bril vergeten ..... Gele kaart Rudiger was terecht, speler van Cardiff kon nooit als eerste aan bal zijn omdat Kepa eerder aan de bal was..... Indien anders was het wel rood , uiteraard !
 
Skipahoy
 
2
1 april 2019 om 15:52
Deze man heeft elke week opmerkingen over de arbitrage. Zielig mannetje
 
Arsenallz
 
6
1 april 2019 om 16:25
Hij heeft gewoon gelijk, niks zieligs aan. Dat mag je van mij gerust benoemen. Chelsea scoort uit overduidelijke buitenspelpositie en de scheidsrechter weigert Rüdiger eraf te sturen met rood. Dat jij het dan zielig vindt dat je hier iets over zegt heeft denk ik meer met jezelf te maken.
 
azchelsea
 
2
1 april 2019 om 18:07
Normaal vind ik ook dat coaches niet zoveel moeten zeuren, maar hier snap ik het volledig en dat zeg ik als Chelsea fan. Als je team het voor elkaar krijgt om Chelsea volledig uit de wedstrijd te spelen en je vervolgens net voor het einde door een wereldfout van de grensrechter gelijk komt snap ik dat je pissed off bent. Echt ie-de-reen had van de grensrechter zijn positie gezien dat Azpilicueta dik buitenspel stond. Geeft nog maar eens aan hoe erg de VAR wel niet nodig is. Als je dan vervolgens in de blessuretijd nóg een goal tegen krijgt ben je natuurlijk helemaal pissig. Dat zijn voor Cardiff gewoon 3 misgelopen punten die degradatie kunnen betekenen, het zit namelijk dicht op elkaar voor plek 18.
 
Schop1989
 
4
1 april 2019 om 19:29
Deze man heeft het hart op te tong ja, maar elke week een opmerking over de arbitrage is onzin. Als je dan ook nog eens de overtredingen en buitenspel goal ziet, hoe krijg je het dan verzonnen om hem een zielig mannetje te noemen? Raaaaaar......