'Tadic is niet een echte spits, ik ben jong en een echte nummer negen'
Zondag, 5 juli 2020 om 10:17

De ambitieuze Lassina Traoré heeft een duidelijke doelstelling voor komend seizoen. De jonge spits wil een basisplaats veroveren in de hoofdmacht van Ajax, ondanks de geduchte concurrentie van de veel meer ervaren Klaas-Jan Huntelaar en aanvoerder Dusan Tadic. De pas negentienjarige Traoré is ervan overtuigd dat hij de spitspositie bij de Amsterdamse club op de gewenste manier kan invullen.

"Ik kijk ook erg uit naar het komende seizoen. Ik wil mezelf niet te veel druk opleggen, maar ik denk dat het moment nu daar is dat ik mij kan laten zien", verklaart de hoopvolle Traoré tegenover Ajax TV. "Ik heb de tijd gehad om mij aan te passen en ik heb een paar wedstrijden met het eerste gespeeld." De jonge spits kwam tot twee treffers en twee assists in negen Eredivisie-duels. "Ik heb de tijd gehad om mij aan te passen en ik heb een paar wedstrijden met het eerste gespeeld. We hebben Klaas-Jan en Dusan, maar hij is niet een echte spits, en ik. En ik ben jong en een echte nummer negen. Daarom denk ik dat ik op de goede plek ben."

TOP 10 GOALS - Lassina Traoré

Een vaste plaats in de Ajax-aanval is dus de grote droom van Traoré. "Ik wil eerst de vaste nummer negen worden en dan mijn verantwoordelijkheid nemen als spits en laten zien wat ik kan. Ik heb heel veel vertrouwen. Ik weet wat ik kan, dat wil ik laten zien", krijgt trainer Erik ten Hag als boodschap mee. Dat Huntelaar nog minstens een jaar bij Ajax blijft is volgens Traoré een zeer goede zaak. "Een heel goede beslissing van hem en de club. Je leert alles van hem. Hij pusht je elke training, elke wedstrijd. Hij ruikt de goals. Ook al valt hij in, hij is altijd op jacht naar doelpunten."

Ondanks de coronacrisis en het stilleggen van de competities kijkt Traoré terug op een geslaagd seizoen 2019/20. "Het was een goed seizoen voor mij, omdat ik veel beter ben geworden", benadrukt de jonge aanvaller, die namens Jong Ajax tot dertien treffers en zeven assists in zeventien wedstrijden kwam. "Bij Jong Ajax heb ik mij goed ontwikkeld en daarna heb ik de stap naar het eerste gemaakt, dus voor mij was het een goed seizoen", zo besluit Traoré.

Meer nieuws
   
12:30
12:30
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
0
   
12:23
12:23
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
5
   
11:44
11:44
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
   
11:09
11:09
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
24
   
10:20
10:20
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
29
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (50)

 
baradona
 
28
5 juli 2020 om 10:30
Verwacht nou maar niet teveel van dit seizoen , want Tadic gaat gewoon in de spits spelen. Het grote nadeel van Tadic is dat hij op de flank en op 10 niet (meer) bruikbaar is omdat hij daar het loopvermogen niet voor heeft. Dan word je geslacht in de omschakeling en dat risico gaat Ten Hag niet nemen. Daarnaast verdiend Tadic 4,5 miljoen en dus zal hij ten alle tijden spelen, Traore rest niets anders dan minuten sprokkelen.
 
AjaxLife96
 
5
5 juli 2020 om 10:37
Sluit mij hier volledig bij aan. In noodweer zou Tadic best op de 10 of flank kunnen spelen, maar als dat niet nodig is zal die alles in de spits spelen. Hij is technisch, heeft veel inzicht en is berensterk, geen enkele reden om hem daar niet te laten spelen. Traore zal vast zijn kansjes krijgen, maar een basis plaats zie ik aankomend seizoen en waarschijnlijk 21/22 echt nog niet gebeuren.
 
Suarez 7
 
21
5 juli 2020 om 10:47
Tadic in de spits is ook veel beter dan Traore. Zelfs afgelopen seizoen toen hij drie maanden in een vormcrisis zat had hij alsnog een ongekend rendement.
 
InkeMontana
 
37
5 juli 2020 om 10:56
Zoals je het hier omschrijft speelt Tadic in de spits omdat `ie veel verdient en hij niet op een andere positie uit de voeten kan. Beetje onzin mijn insziens, Tadic is gewoon veruit de beste spits en belangrijkste speler binnen het elftal op het moment en dat is de reden dat hij daar blijft spelen. Ik vind Traore tot dusver erg tegenvallen in de minuten die hij heeft gemaakt. Oogt log, met trage handelingssnelheid en veel ballen sprongen steeds van zijn voeten af. Hopen dat ie dit seizoen verbetert.
 
GunneRo
 
4
5 juli 2020 om 11:40
Dat geldt ook voor Tadic als spits. Het spel moet goed lopen, dan sluit Tadic als meevoetballende spits daar perfect op aan. Zo niet, dan mis je een échte spits. Het was afgelopen seizoen soms een openbaring om Huntelaar de laatste 10 minuten te zien. Ik zie Tadic trouwens nog wel een Schone move maken, richting positie nummer 8.
 
hansje1969
 
25
5 juli 2020 om 10:33
Ik vind hem tot op heden nog teleurstellend. Creã«ert nog veel te weinig. Denk niet dat er tot op heden verdedigers van hem wakker hebben gelegen. Daarom ben ik blij dat KJH er nog bij is. Ondanks dat hij niet zo snel meer is, brengt hij waar nodig toch gevaar mee. Dat mis ik tot op heden bij Traorã©. Ik ben een beetje bang dat hij het niet haalt
 
maradungatje
 
85
5 juli 2020 om 10:54
Haha ben je serieus of is dit sarcasme, want die lees ik in ieder geval niet! Deze man heeft tot op heden, schrik niet, welgeteld 12 wedstrijden in het eerste gespeeld en 4x gescoord en jij bent tot op heden teleurgesteld? Over verwachtingsmanagment gesproken... Ik denk niet dat hij het niet haalt, maar jij eerder even hem iets meer ruimte en tijd moet geven...
 
InkeMontana
 
9
5 juli 2020 om 11:05
Ik denk dat er niks van sarcasme bij zit en ik snap hem wel. Ook ik had hogere verwachtingen van zijn spel na zijn spel in kkd. Tot dusver valt het meevoetballende gedeelte erg tegen, niet voor niks dat hij na z`n basisplaatsen dat ook weer zeer snel moest inleveren ook al waren nog lang niet alle toppers teruggekeert. Ik hoop dat hij komend seizoen een stuk meer laat zien.
 
Tipptopp
 
18
5 juli 2020 om 11:13
@IkeMontana, jij had van een 19 jaaroverzicht die in 12 wedstrijden 4x heeft gescoord meer verwacht? Wat verwacht jij dan? Werkelijk, van een 19 jarige die in een niet draaiend team speelt verwacht men direct wonderen. Als hij daar echter meer dan 12 wedstrijden voor nodig heeft schrijven we hem af.....moet niet gekker worden.
 
hansje1969
 
3
5 juli 2020 om 11:15
@maradungatje Ik heb zijn statistieken even niet in mijn hoofd. Toch 4 goals, maar worden die niet voornamelijk gemaakt in wedstrijden die Ajax dik won? Met andere woorden, hoe beslissend waren deze goals?
 
InkeMontana
 
17
5 juli 2020 om 11:20
Tiptopp. Ja je kan natuurlijk op statistieken blijven wijzen, maar ik wijs toch duidelijk op zijn spel. 4 goals waarvan 2 intikkers tegen Ado en Rkc en een prima goal tegen de amateurs van spakenburg (die 4e kon ik even niet terugvinden). Ja ik vind hem ondanks zijn prima debuterende statistieken erg tegenvallen met hoe ik hem zag spelen bij Jong. Dat spreekt toch alleen maar in zijn voordeel? Ik had veel hogere verwachtingen van hem dan de relatief logge speler met trage handelingsnelheid en matige controle die ik tot dusver in Ajax 1 heb gezien. Hopen dat hij het komende seizoen meer van zijn Jong Ajax kwaliteiten laat zien en echt door breekt.
 
sebasjuh
 
1
5 juli 2020 om 11:33
Ben het toch wel deels eens met hansje1969. De keren dat hij meedoet en de tegenstand wat serieuzer was zag je hem niet veel. Soms zag je ook gewoon dat hij niet gebruikt werd door medespelers en dat zegt ook genoeg. Je kan ook mijn inziens niet alles verwachten van zo’n jonge jongen maar op dit moment is hij echt nog niet klaar voor een basisplaats in de spits bij Ajax. Invalbeurten en zorgen dat je dan wel echt gaat opvallen ook in de duels waar het wel om gaat. Tot die tijd zie ik echt Tadic in de spits spelen.
 
Japie_Krekel
 
3
5 juli 2020 om 11:36
Noa Lang scoorde als buitenspeler geloof ik net zo veel in nog minder wedstrijden maar ik vind het te vroeg om Traore al echt te kunnen beoordelen. Pas als hij structureel minuten gaat maken kan je echt een waardeoordeel gaan geven imo
 
D-Bergkamp
 
4
5 juli 2020 om 11:36
@Hansje, Word er ook gekeken naar hoeveel minuten hij heeft gespeeld? Ja er staan 12 wedstrijden op zijn naam in Ajax 1. Tegen Willem 2, Feyenoord en Az samen waren totaal 16 minuten maar dat telt wel als drie wedstrijden. Haal je Spakenburg als wedstrijd er nog uit speelde hij mee in 8 wedstrijden met 2 goals en 3 assists...
 
D-Bergkamp
 
7
5 juli 2020 om 11:38
@Japie, Lang is een heel mooi voorbeeld, deze kreeg structureel minuten bij Twente en was de meest creatieve speler van de eredivisie qua gecreeerde kansen.
 
trodat4030
 
3
5 juli 2020 om 11:48
Hansje, hoe kan je onder TH nou beslissend zijn met goals als je invaller bent en een trainer hebt die pas wisselt als de wedstrijd beslist is? Wat een dooddoener is dat zeg..
 
Japie_Krekel
 
3
5 juli 2020 om 11:53
Lang vind ik idd ook gewoon een groot talent. Hij was bij Ajax vaak de kop van jut maar ik vond hem echt niet slecht spelen, het was alleen nog wisselvallig maar dat is vaak met spelers van die leeftijd
 
NL_Modric
 
3
5 juli 2020 om 12:07
Japie, vergeet niet dat Lang de veroorzaker is van de uitschakeling CL. Tegen Valencia was hij de oorzaak van het tegendoelpunt. Daarnaast (nog) te druistig. Welgeteld 1 doelpuntje gemaakt bij Twente. Die komt voorlopig nog te kort voor Ajax 1.
 
Japie_Krekel
 
2
5 juli 2020 om 12:16
Ik vind niet dat we een jonge, onervaren aanvaller daar de schuld van moeten geven. Er stonden op dat moment 4 verdedigers achterin maar Veltman liep te slapen bij die buitenspelval
 
hansje1969
 
2
5 juli 2020 om 12:21
@trodat4030 Wat ik hierboven zei, wordt kracht bij gezet door Inkemontana. Kan scoren tegen ADO en Rkc, maar komt voor het grote werk te kort. Zijn vele goals in de KKD zeggen ook niet alles. Scoorde Cassiera daar ook niet aan de lopende band? Ook die schreef ik volgens velen te vroeg af, maar sorry ik zie nog te weinig in Traorã© op een hoger niveau. Ik heb grote spitsen zien debuteren bij Ajax. Kieft, van Basten, Bergkamp, daar zei je gelijk....dit worden grote jongens. Bij Traorã© heb ik nog dat totaal niet. En misschien leg ik nu de lat erg hoog, maar vergelijk Traorã© eens met een Boadu uit deze tijd. Die is dan toch van een ander niveau?
 
trodat4030
 
1
5 juli 2020 om 16:13
Ah ja, van Basten en Bergkamp. Wiens eerste goals respectievelijk de 4-0 en 3-0 waren tegen NEC en Haarlem. Onbelangrijke goals tegen niet aansprekende tegenstanders. Exact mijn punt bevestigend, bedankt daarvoor Hansje. Feit blijft dat Traore gewoon een goal of assist heeft per 87 minuten. Jouw onderbuik verandert daar geen moer aan.
 
trodat4030
 
3
5 juli 2020 om 16:14
En Boadu? Leuke hype.
 
Araman
 
1
5 juli 2020 om 17:44
Ik zal het van VZ wel niet mogen zeggen, maar ik heb nog nooit zo'n negatieve "ajaxsupporter" meegemaakt als Hansje1969. Vorig jaar schreef hij doodleuk Ajax te verdenken van fraude, zonder gegronde reden. Maar als je meldt dat deze meneer misschien zichzelf anders voordoet dan hij werkelijk is, krijg jij een verwijdering.
 
hansje1969
 
0
5 juli 2020 om 19:03
@araman Fraude? Kan je me even verder helpen herinneren? Ik weet alleen dat Ajax onder Harmsen ooit de belasting heeft getild. Wellicht was het wel cynisch bedoeld om ergens een verklaring voor te zoeken. Sommige mensen nemen alles letterlijk en zijn grappen te hoog gegrepen
 
hansje1969
 
0
5 juli 2020 om 19:06
@trodat4030 Kan je onderbouwen waarom Boadu een hype is? Die lijkt me toch een stuk van meerwaarde dan Traoré tot dusverre.
 
hansje1969
 
0
5 juli 2020 om 19:27
@trodat4030 Wat ik mij herinner was een prachtige kwartfinale Ajax Malmö in de Meer waar Bergkamp zijn eerste serieuze wedstrijd speelde. Moest noodgedwongen op rechts buiten spelen. Speelde een prima pot van wat ik me herinner. De wedstrijd tegen Haarlem weet ik echt niet meer. Maakt ook niet uit. Uit die wedstrijd uit maart 87 staat me nog bij dat hij wat extra’s ging brengen. Dat extraatje zie ik bij Traoré nog niet. Mag ik dat niet zeggen?
 
Kelderklass
 
22
5 juli 2020 om 11:02
Hoor veel mensen hier op vz zeggen dat ze idd teleurgesteld zijn en meer kwaliteit hadden verwacht. Deze gozer deed het echt gewoon uitstekend, liet zien de positionering onder controle te hebben en voetbalde ook nog is lekker mee met mooie assists. Speelde zelfs zo goed dat hij in de belangrijkste wedstrijd van het jaar tegen Getafe mocht beginnen, daar stelde hij inderdaad teleur, net zoals de andere 10 op het veld
 
hansje1969
 
1
5 juli 2020 om 13:04
De wedstrijd tegen Valencia was in mijn ogen een stuk belangrijker en van meer waarde dan die tegen Getafe. Tenzij je dit kalender jaar bedoelt, maar dat lijkt me niet.
 
Kelderklass
 
0
5 juli 2020 om 16:45
Op dat moment was dat de belangrijkste wedstrijd, zo bedoelde ik het excuus.
 
wolterx
 
20
5 juli 2020 om 10:34
Wat mij betreft krijgt hij de kans in de spits, nadeel daarvan is wel dat Tadic dan hoogstwaarschijnlijk vanaf de flank moet komen waar ik hem minder toe zie voegen qua spel. Hij speelde afgelopen seizoen 18x als buitenspeler al, het rendement is er wel alleen gaat het speltechnische voor mijn gevoel vrijwel altijd minder wanneer Tadic op de flank staat. Een soort valse spits werkt momenteel voor Ajax, als we een "echte" nummer 9 nodig hebben zal Traore Huntelaar wel voorbij gaan. Als Traore zich komende 1,5 jaar laat zien zoals het eerste 1,5 jaar gaat hij zich wel basis in spelen. Sinds zijn overkomst met 18 in winter van vorig seizoen heeft hij er 25 gemaakt en 14 assists gegeven in 2980'. Dat is belachelijk veel rendement, hij is wel klaar bij Jong Ajax en de KKD.
 
Rochester
 
6
5 juli 2020 om 10:43
Inderdaad, ik hoop ook dat hij meer kansen zal krijgen als diepe spits en zich uiteindelijk goed door zal ontwikkelen en uit zal groeien tot eerste spits van Ajax. Heeft in mijn ogen genoeg om een zeer goede spits voor Ajax te worden: fysiek erg sterk, lang, snel, behendig, voetballend prima, kan andere spelers laten scoren, pikt vrij gemakkelijk zijn goals mee en werkt hard. Als je Tadic vanaf de vleugels laat spelen, haal je inderdaad rendement bij hem weg en in mijn ogen mist Tadic wel snelheid als vleugelaanvaller, maar toch denk ik dat hij ook gewoon als vleugelaanvaller goed voor Ajax zal zijn. Hij zal nog steeds wel genoeg goals maken denk ik, maar ook zal hij vanaf de vleugels meer assists geven en ik denk dat hij het aantal goals wat hij inlevert als diepe spits, aardig kan compenseren als hij vanaf de vleugels genoeg assists geeft. Want Tadic is altijd wel iemand geweest die vanaf de vleugels dan vaak de achterlijn haalt en de bal dan voortslingert en hij heeft ook gewoon een goede voorzet in zijn benen.
 
wolterx
 
2
5 juli 2020 om 10:57
Rendement van Tadic zelf gaat er niet per se op achteruit, scoort volgensmij nieteens minder vanaf de flank dan als spits maar Ajax zelf gaat stuk minder spelen. Qua assists was het dit seizoen vrijwel uitsluitend als spits ook. (15 in 24 wedstrijden, als buitenspeler 6 in 18) Vond het wel vreemd te zien dat zowel Tadic als Traore ongeveer 1 assist elke 2 wedstrijden geven, had verwacht dat dit veel meer in voordeel zou zijn van Tadic. Maar een spike in assists van Traore in Ajax 1 (4 in kleine 500 minuten) doet daar vertekenen. Grootste probleem dat ik heb met Tadic als buitenspeler is het voorzetten, vrijwel altijd als we gaan voorzetten is het om iets te forceren en 9/10x is de verdedigende partij beter in de lucht. Hopelijk kan dat beetje veranderen met Traore en Huntelaar maar hoe langer we voorzetten uit kunnen stellen hoe beter.
 
D-Bergkamp
 
5
5 juli 2020 om 11:32
@Wolterx, het is daarom des te belangrijker dat er een nieuwe nummer 6 komt wel technisch erg goed is. Als deze dan ook nog 1,90 meter lang is dan is dat bonus. Ajax mist voetballend vermogen van achteruit. Van Schone/De Jong naar Martinez/Alvarez zegt genoeg. Zeker met een vertrek van Tagliafico en Martinez als vervanger zal dit nog stroperiger worden met minder drive naar voren. En ik hoop dat Schuurs eens 10 wedstrijden op rij mag starten als CV.
 
ajax1812
 
1
5 juli 2020 om 12:01
Ajax had gewoon in de zomer van vorig jaar Sander Berge moeten halen wat mij betreft. Dat vond ik echt een goede nummer 6.
 
ajaxfan158
 
3
5 juli 2020 om 10:45
Ik ben het helemaal met je eens wolterx. Zeer indrukwekkend en ik heb ook veel vertrouwen in die jongen. Toch knaagt er ook wel wat aan mij dat Cassiera soort gelijke indruk maakte in de KKD. Ik hoop dat het er bij hem wel uitkomt.
 
wolterx
 
0
5 juli 2020 om 11:03
Cassierra trof inderdaad ook makkelijk doel voor Jong Ajax, scoorde er 8 meer dan Traoré in 1609 minuten. Dat zou normaal geen probleem hoeven te zijn voor Traore maar ben het met je eens dat stap van Jong Ajax naar Ajax 1 altijd even afwachten is. Eerste tekenen zijn veelbelovend, het is niet allemaal perfect maar hij was bij eerste basisplaats direct van die 0 af en in vrijwel elke wedstrijd waar hij meer dan een helft speelde was hij goed voor een goal of assist. Ik denk dat hij 15-20 g/a best kan halen in een vol seizoen Ajax 1. Dat is met 19 heel netjes.
 
ajax1812
 
0
5 juli 2020 om 12:01
Ik vind wel dat Traore meer in zich heeft dan Cassiera. Meer power, sneller en voetballend beter naar mijn mening.
 
ajaxfan158
 
4
5 juli 2020 om 10:43
Ik zie Tadic nog wel vlak achter Traoré komen te spelen mocht van de beek weg gaan. Ik weet dat Tadic een totaal andere speler is dan vd Beek, maar ik denk dat hij daar met z’n balvastheid en een spits om hem heen goed tot z’n recht komt. Ik ben heel erg benieuwd naar Traoré. Ik hoor veel negativiteit over hem hier op het forum. Toch ben ik wel onder de indruk van (met name) zijn power.
 
baradona
 
1
5 juli 2020 om 10:53
Traore heeft het nog nooit laten zien in een wedstrijd waarin het echt moet. Tot nu toe 2 goals in Ajax 1 de 6-0 tegen Den Haag en de 2-0 tegen RKC toevallig allebei de ploegen die anders in de KKD waren beland.
 
ajaxfan158
 
8
5 juli 2020 om 11:01
Hij heeft 340 minuten in Ajax 1 gespeeld en daarin 2 keer gescoord en 2 assists gegeven. Als je naar het aantal minuten kijkt zijn dit nog geen eens 4 hele wedstrijden. Het zijn vaak invalbeurten geweest waarbij de wedstrijd al beslist was en de rest van het team het wel geloofde. En hoe kan je iets laten zien als je nog amper de kans hebt gekregen op momenten dat het moet. Zo’n jongen moet toch veel meer kansen krijgen voordat je de conclusie kan trekken dat hij het niveau niet heeft of er op belangrijke momenten niet staat?
 
wolterx
 
6
5 juli 2020 om 11:09
Met 3 basisplaatsen (die 2 wat jij zei en dan Heerenveen waarin hij assist gaf) is dat ook redelijk lastig. In beker had hij nog een goede assist tegen Vitesse die Ajax daar toen best over dood punt heen hielp en Babel zo de 0-1 kon maken. In totaal heeft hij 6 basisplaatsen in Ajax 1 gehad met 4g4a. Zonder pot tegen Spakenburg 5 basisplaatsen en 2g3a wat nog nogsteeds prima is. De kansen in grotere wedstrijden gaan nog wel komen, daar is hij nu niet op af te rekenen. Want 4 minuten tegen Feyenoord, 1 minuut tegen AZ, 11 tegen Willem II etc is simpelweg te kort om iets over te zeggen.
 
FCB_Catalunya
 
1
5 juli 2020 om 11:09
Traore heeft op mij nog geen onuitwisbare indruk gemaakt en al helemaal niets waarvan ik denk dat hij Tadic uit de basis gaat spelen. Als je met snelle vleugelspelers met diepgang speelt, is Tadic ook verreweg de beste opties. Voetballend is hij zo sterk dat hij er dan doorheen combineert en anderen wegsteekt.
 
jordan78
 
4
5 juli 2020 om 11:16
Ik zie dit niet echt gebeuren.. Hoe gek het ook klinkt, ik zou hem wel eens als back willen zien. Hij is snel, fysiek sterk en kan natuurlijk ook wel voetballen. Een bogarde verhaal zeg maar.
 
Bossie
 
0
5 juli 2020 om 11:42
Traore oogt zo onrustig en wilt zich te graag bewijzen. Misschien als je deze jongen het vertrouwen geeft dat hij dan wst rustiger wordt en dan ook effectiever in de afwerking wordt
 
Arsenallz
 
0
5 juli 2020 om 13:34
Maar is daar de tijd voor? Je hebt Hansen en Brobbey ook nog hè. Daarnaast KJH als routinier op de bank. Traoré moet zichzelf in het voorseizoen echt bewijzen, anders heeft hij waarschijnlijk zijn kans verspeeld.
 
PeterVermeuIen
 
3
5 juli 2020 om 11:44
Het voetbal is anders geworden, vroeger is `spits` erg belangrijk in het voetbal, denk aan van Basten, Inzaghi, Solskjaer, van Nistelrooy, Kluivert, van Hooijdonk, Kieft, Huntelaar, Jardel, Vieri, Batistuta, Tevez, Klinsmann, etcc... Dat zie je nu steeds minder, nu wil men steeds meer aanvaller ipv spits zien voetballen. Dat wil zeggen dat de aanvaller meer moet kunnen doen dan alleen in de spits te staan, dus hoog druk zetten, op de flanken kunnen voetballen, snelheid. Traore kan volgens mij alleen in de spits voetballen? Tadic kan overal voorin... Ik denk dat Tadic in de spits blijft staan, ideaal voor Promes, Neres en die nieuwe Braziliaanse aanvaller...
 
laak
 
0
5 juli 2020 om 12:34
De beste moet gewoon speleb en tadic was afgelopen seizoen voor 60% van de tijd dramatisch uit vorm. Bij Traore zie ik potentie maar was het ook vaak (nog) niet goed genoeg. Met Brobby en Hansen heb je ook 2 spitsen die aan de deur kloppen. Ik zou nu Tadic opstellen als ik mocht kiezen maar dan moet hij wel beter gaan voetballen.
 
Arsenallz
 
2
5 juli 2020 om 13:33
Ik denk niet dat Traoré zoveel gaat spelen. Valt behoorlijk tegen namelijk. Ik vind het tot nu toe geen killer en heeft moeite om echt vrij te komen van zijn man. Zijn goals zijn gemaakt tegen de laagvliegers in de Eredivisie.