Ten Hag steekt loftrompet: 'Hij mag nooit meer weg, ik leg hem aan een ketting'
Woensdag, 16 augustus 2017 om 21:45

Dankzij een doelpunt van Zakaria Labyad verschafte FC Utrecht zichzelf woensdagavond een prima uitgangspositie met het oog op de return van volgende week tegen Zenit Sint-Petersburg in de laatste voorronde van de Europa League. Erik ten Hag had genoten van de prestatie van zijn manschappen en was na afloop dan ook vol lof.

"Dat ik trots ben zeg ik niet zo snel, maar ik heb de jongens wel een heel groot compliment gegeven", tekende FOX Sports na de 1-0 zege op uit de mond van de Utrecht-trainer. Dat zijn elftal de Russische koploper over de knie wist te leggen, verbaasde Ten Hag naar eigen zeggen allerminst. "Ik weet wat ze kunnen en heb vertrouwen in ze."

Ten Hag lichtte het optreden van Yassin Ayoub specifiek uit. "Ik weet ook dat Yassin Ayoub geweldig op zes kan spelen en dat heeft hij vandaag gedaan", zei de oefenmeester over de middenvelder, die eerder deze zomer nog op weg leek naar het Turkse Bursaspor. "Hij mag nooit meer weg, ik leg hem aan een ketting."

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (22)

 
hoffie80
 
9
16 augustus 2017 om 23:34
Dat middenveld is wel erg goed voor de eredivisie vind ik. Met de ervaring van emanuelson, de twchniek en drive van ayoub, en het schot van labyad is dat prima in orde. Als kerk en dessers dan een goed seizoen gaan draaien ziet het er gewoon goed uit voor utrecht.
 
joker030
 
7
16 augustus 2017 om 23:01
Er zullen vandaag ook wel aardige scouts naar het sterke spel van Ayoub hebben gekeken. Ik hoop dat Ayoub's contract wordt opengebroken, maar mocht er een mooie club voor hem langs komen (in de wandelgangen werd er gesproken over Leicester), gun ik hem persoonlijk wel de overstap.
 
leevvzz
 
0
17 augustus 2017 om 08:40
Leicester is niks voor die jongen, loopt ie tegen de Pogba's en Kante's te voetballen en die vreten hem op. Laat hem lekker naar een leuk clubje in spanje gaan als een topclub uit NL niet langskomt
 
tomdecocq
 
1
17 augustus 2017 om 11:58
Geweldige wedstrijd van Utrecht! Jammer dat het geen 2-0 of 3-0 is geworden, dat was zelfs ook verdiend geweest! Utrecht doet het echt geweldig en zeker sinds ten Hag, hele goede trainer! Utrecht gaat dit seizoen hoge ogen gooien en denk zelfs kans op de top 3! Hoop alleen dat die 1-0 nu niet wordt afgestraft in Rusland, dat zou zonde zijn. Vooraf teken je natuurlijk voor een 1-0, maar had meer kunnen zijn. Weer op de 0 spelen en hopen dat je een uit doelpunt kan meepikken. Ik weet dat AZ daar nog een keer genadeloos hard het veld is af gespeeld, laten we hopen dat Utrecht dit niet zal gebeuren, zou een prachtige prestatie zijn! Al is deze wedstrijd dat natuurlijk ook al, maar dan hoop je op meer.