Toekomst van grootverdiener Cillessen door grote twijfels omgeven
Donderdag, 23 april 2020 om 15:14

Valencia denkt er serieus over na om de samenwerking met Jasper Cillessen al na een seizoen stop te zetten, zo blijkt donderdag uit berichtgeving van AS. De Nederlandse doelman drukt met zijn salaris zwaar op de begroting van los Che en mocht Valencia plaatsing voor Europees voetbal mislopen, dan is de clubleiding naar verluidt bereid om mee te werken aan een tussentijds vertrek. Het contract van Cillessen in het Mestalla loopt nog ruim drie seizoenen door.

Cillessen kwam vorig jaar voor 35 miljoen euro over van Barcelona, maar zijn eerste maanden als speler van Valencia waren niet bepaald indrukwekkend. De komst van Albert Celades, die in september 2019 werd aangesteld als de opvolger van de ontslagen Marcelino, hielp de international van het Nederlands elftal ook niet. Celades hield de niet helemaal fitte Cillessen gedurende enkele wedstrijden op de bank en koos voor Jaume Domenech onder de lat. In de laatste twee wedstrijden voor de onderbreking van het seizoen vanwege de coronacrisis had Cillessen wel weer een basisplaats bij de nummer zeven in LaLiga.

Volgens AS overweegt de technische leiding van Valencia om Neto terug te halen. De dertigjarige doelman bewandelde vorig jaar voor 26 miljoen euro de omgekeerde weg richting Barcelona. Het transferbedrag zou door verschillende bonussen nog kunnen oplopen tot 35 miljoen euro. Mundo Deportivo meldde afgelopen weekend dat Neto, die in het Camp Nou Marc-André ter Stegen voor zich moet dulden, door Barcelona in de volgende transferperiode waarschijnlijk in de etalage wordt gezet. Volgens Superdeporte is Neto 'zeer gecharmeerd' van de mogelijkheid om terug te keren bij de club waarvoor hij tussen 2017 en 2019 in totaal 67 keer onder de lat stond.

Cillessen, die voor de coronacrisis zestien duels keepte in LaLiga en vijfmaal op de bank zat, ligt bij Valencia 'onder een vergrootglas', zo voegde Superdeporte daaraan toe. "Ze zijn op zoek naar een keeper die absolute zekerheid kan bieden." AS meldt enkele dagen later dat Valencia waarschijnlijk moeilijkheden zal ondervinden om Cillessen deze zomer te verkopen, nu de competities vanwege de coronacrisis voorlopig stilliggen en clubs huiverig zijn om zaken te doen op transfergebied. Naast de Nederlander worden ook Ezequiel Garay, Rodrigo en de onder meer aan Ajax gelinkte Ferran Torres in verband gebracht met een vertrek bij Valencia.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (44)

 
MitchKot
 
17
23 april 2020 om 15:23
Nou Ajax hier is je vervanger van Onana! Huur hem voor 1 seizoen met optie tot koop. Zou een buitenkansje kunnen zijn mits Jasper het zelf ook ziet zitten en Valencia bereid is om met zo`n deal akkoord te gaan. Of wie weet wilt Valencia zelf Onana wel hebben en kunnen ze misschien een ruildeal maken.
 
j0rnnn
 
44
23 april 2020 om 15:26
Ik heb het idee dat Jasper zichzelf te goed vindt voor Ajax.
 
LucasAndersen
 
8
23 april 2020 om 15:45
Ik weet niet of hij zichzelf zozeer te goed vind voor Ajax, maar ik snap dat hij nog een poging wil doen om een vaste waarde te worden in een topcompetitie voor hij terugkomt naar Nederland.
 
Japie_Krekel
 
21
23 april 2020 om 15:48
@lucasandersen Cillissen mag superblij zijn als Ajax voor hem aanklopt. als hij naar een andere topcompetitie gaat komt hij waarschijnlijk bij een club terecht die ergens anoniem in de middenmoot speelt. de Europese subtop zal niet snel meer voor hem komen nu blijkt dat hij het niveau van Europese subtopclub Valencia niet aankan. ik zou er alleen als Ajax zijnde niet aan beginnen en je scouts erop uitsturen om een keeper te vinden die punten voor je pakt en je beter maakt
 
menno.costa
 
8
23 april 2020 om 15:27
Moet zeker speeltijd gaan zoeken voor het EK wanneer Valencia besluit Neto terug te halen. Wanneer Onana weggaat, zou dit wel een optie kunnen zijn
 
Ajax/barca2014
 
4
23 april 2020 om 15:27
Ik zie Ajax eerlijk gezegd niet meer dan 20 miljoen betalen (wat ik al veel voor Jasper vind en waar het ook de vraag is of Valencia hier mee akkoord zal gaan). Ik zie eerder een ruildeal tussen Barcelona en Valencia gebeuren als Jasper zijn hoge salaris wil blijven behouden.
 
Japie_Krekel
 
19
23 april 2020 om 15:28
ik zou er niet aan beginnen als ik Ajax was, iig niet als je nog de ambities hebt aan te haken bij de Europese subtop. honderden keepers op de wereld en daar zullen ongetwijfeld genoeg talentvolle jongens tussen zitten. Onana kwam ook niet binnen als een grote naam en kijk hoe goed die nu is. Cillessen maakt je niet beter imo. hij is niet lang, heeft geen uitstraling, is onzeker op hoge en lange ballen en zijn voortzetting en meevoetballende kwaliteiten vind ik ook vrij matig
 
memphisdepay
 
5
23 april 2020 om 15:41
Cilessen maakt ze zeker niet beter, maar dat komt omdat Onana gewoon een top 10 doelman is. Zo’n keeper gaat Ajax niet kunnen vinden. Cillessen kun je gewoon ophalen, je haalt dan gewoon een goede doelman op.
 
Japie_Krekel
 
6
23 april 2020 om 15:42
@memphisdepay ik zou hem niet halen. je wil een keeper hebben die punten voor je pakt en dat is Cillissen niet. Ajax heeft een supergoed scoutingsapparaat. waarom ga je dan een keeper halen die je niet beter maakt en die al aan zijn plafond zit? dan wil je aansluiten bij de Europese subtop en dan haal je een keeper die het niveau van Europese subtopclub Valencia niet aankan. ik zie de logica daar niet in, tenzij Ajax die ambities heeft bijgesteld. dat weet ik niet
 
MitchKot
 
7
23 april 2020 om 15:52
Japie je praat over logica. Maar Cillessen pakte wel degelijk punten voor Ajax toen hij daar keeper was. Dus waarom zou hij dat niet meer kunnen nu hij veel meer internationale ervaring heeft opgedaan, nog altijd maar 31 jaar is en nog steeds de 1e keeper van Oranje is? Wat voor logica is dat dan?
 
Japie_Krekel
 
8
23 april 2020 om 16:02
@mitchkot omdat Ajax in die tijd niet van het niveau waren dat ze nu zijn. zoveel punten zag ik hem bij Ajax ook niet pakken, zeker niet op internationaal niveau. ik kan me nog de wedstrijd tegen Djnepr herinneren waar hij totaal mis taste bij een afstandsschot dat een uur onderweg was en laatst met Valencia tegen Ajax in de CL zag hij er ook alles behalve best uit. Cillissen is misschien een bruikbare keeper voor een club als bv een Werder Bremen maar als Ajax Europees hoge ogen wil blijven gooien moet je echt met wat beters aankomen als Cillissen imo
 
MitchKot
 
2
23 april 2020 om 20:27
Ajax was dit seizoen ook weer veel minder dan vorig seizoen he. Weliswaar is Cilessen geen Europese topkeeper. Maar voor de Europese subtop komt hij denk ik wel voor in aanmerking. En Ajax zal op dit moment ook blij zijn als ze in de Europese subtop mee kunnen draaien.
 
puntnaarachter
 
7
23 april 2020 om 15:29
Ja ik denk dat Jasper wel een jaartje aan Ajax verhuurd zou willen worden..... Volgens mij leef jij echt in een wereld waar alle spelers bij Ajax willen blijven en alle spelers naar Ajax willen komen.
 
MitchKot
 
5
23 april 2020 om 15:31
Alsof Jasper het belangrijk vind dat hij verhuurd of verkocht wordt...als hij maar zijn salaris krijgt en bij een club terecht komt waar hij graag voor wilt keepen.
 
puntnaarachter
 
3
23 april 2020 om 15:41
En wie zegt dat hij graag in de eredivisie wilt gaan keepen? Mag hopen dat hij toch wel hoger mikt na een paar verloren jaren. Als hij presteert in de eredivisie, dan krijgt die meteen de stempel dat die van eredivisieniveau is, dan kan die een transfer naar een Europese subtopper in een top 5 competitie wel vergeten. Die paar Europese wedstrijden waar die geheid weer van die balletjes doorlaat waarbij je denkt 'had die niet meer kunnen doen?' gaan ook niet in zijn voordeel werken.
 
MitchKot
 
2
23 april 2020 om 15:56
Als Ajax al verzekerd gaat zijn van de poulefase CL zou dat een extra reden kunnen zijn voor Cillessen om toch terug te willen keren naar Ajax en de eredivisie. Bovendien zal hij een vaste basisplek krijgen bij Ajax en zich dus in de kijker blijven spelen voor Oranje en voor het EK van volgend jaar.
 
Japie_Krekel
 
26
23 april 2020 om 15:27
wel begrijpelijk. Valencia is gewoon een niveautje te hoog voor hem en als iemand dan ook nog zo veel salaris verdiend snap ik wel dat je hem van de hand wil doen
 
RUTGERRR
 
23
23 april 2020 om 15:32
Ex-Ajacied, dus het was te verwachten dat je weer iets negatiefs ging roepen. Ik zou niet weten waarom Valencia een niveautje te hoog is, volgens mij zit hij daar wel goed op zijn plek. Echter ben ik wel van mening dat Neto een betere keeper is, ik heb nooit begrepen dat Barcelona en Valencia hebben geruild, maargoed. Cillessen hoort in ieder geval geen grootverdiener te zijn, daar lopen teveel helden rond in Valencia.
 
Japie_Krekel
 
21
23 april 2020 om 15:37
@rutgerrr je zou niet weten waarom Valencia een niveautje te hoog is? heb je hem dit seizoen zien keepen daar? hij heeft een goede wedstrijd tegen Chelsea gekeept en de rest was matig tot slecht
 
JWD81
 
5
23 april 2020 om 15:49
Het ging al bergafwaarts met hem toen hij bij Barca tekende. Hij speelde daar niet zo heel veel en heeft daar lekker zijn rekening gevuld. Op zich prima keeper maar voor de top en en suptop komt hij te kort. Valencia is ook een onstuimige club wat ook niet helpt. Hij heeft geluk dat er niet veel betere opties zijn voor Oranje. Terug naar Ajax moet hij niet doen. Hij moet hetzelfde doen wat van der Sar ooit gedaan heeft. Bij een middemoter lekker gaan keepen en dan nog een mooie transfer maken. Sheffield United, Bremen, Wolves, dat soort clubs.
 
Japie_Krekel
 
7
23 april 2020 om 15:58
@jwd81 de Wolves vind ik net iets te hoog gegrepen en Sheffield heeft met die huurling van United een keeper die veel beter is als Cillissen dus ik weet niet of die interesse gaan hebben in hem. een Werder Bremen zou wel prima bij zijn niveau passen. dan speelt hij ook weer samen met zijn oude maatje Klaassen
 
LucasAndersen
 
3
23 april 2020 om 16:07
Hij heeft bij Valencia inderdaad niet zo'n lekker seizoen gedraaid maar in de jaren bij Barca was hij eigenlijk altijd meer dan prima als hij speelde, en heeft bij Ajax toch ook consistente goede jaren gehad. Zie hem bij een andere club best slagen, van der Sar had ook wel is een minder jaartje.
 
NJfromVOL
 
8
23 april 2020 om 16:10
hahaha Rutger. Je moet Japie af en toe eens horen ranten over Feyenoord(ers).
 
Japie_Krekel
 
4
23 april 2020 om 16:12
@lucasandersen Vd Sar was een geweldige keeper met speciale kwaliteiten, Cillissen vind ik een huis, tuin en keukenkeeper voor internationale begrippen. bij Barca werd hij in die bekerwedstrijdjes na elke simpele redding gehypt door het Nederlandse volk, maar mensen hadden het nooit over de fouten die hij met regelmaat maakte en waaruit tegengoals vielen in die bekerwedstrijden want die waren er ook wel een aantal keer in de spaarzame wedstrijden die hij in een seizoen speelde. bovendien speelde hij net 7 tot 10 wedstrijden per jaar bij een Barcelona dat meestal tegen een veel zwakkere tegenstand speelde in de beker. in de grote wedstrijden deed hij zelden tot nooit mee
 
binny
 
1
23 april 2020 om 17:34
Lieve Japie, Jasper was absoluut niet goed dit seizoen, maar hij keepte gewoon goed bij Barcelona. Dat is niet zo makkelijk als je niet vaak kan keepen. Maar hij speelde heel erg goed tegen Valencia bijvoorbeeld, pakte meerdere ballen die niet te pakken waren.ik zelf vind Neto een betere keeper, maar Cillessen is niet zo slecht als jij doet denken. Je praat ook als of je elke wedstrijd van Valencia hebt gekeken, wees even eerlijk hoe vaak heb jij gekeken? Jasper was ook goed voor Nederland tijdens de kwalificatie en heeft meerdere malen aangetoond een goede keeper te zijn. Geen geweldige, geen wereldtop, maar gewoon een goede keeper. Hoe hij in z'n vel zit is belangrijk, net als vele spelers, want hij kan goed keepen, maar indd door de man vallen.
 
Japie_Krekel
 
1
23 april 2020 om 17:54
@binny ik kijk heel vaak naar de Ligue1, Laliga, de Premier League, de Serie A en de Bundesliga. ik kijk daar zelfs veel vaker naar dan naar de Eredivisie dus ik heb Cillissen vaak genoeg zien keepen. ik vond Cillissen overigens helemaal niet zo sterk keepen in de Spaanse beker. hij had een aantal goede wedstrijden, maar hij had ook een aantal wedstrijden dat hij onnodige tegengoals aan het inleidden was. ik zeg nergens dat Cillissen een slechte keeper is maar ik vind het ook geen goede keeper, het zit er een beetje tussenin wat hem voor mij internationale middelmaat maakt en daarom past hij imo goed bij een club uit de middenmoot of lagere regionen van een topcompetitie. als ik er zover naast zit en hij deed het niet slecht bij Valencia, waarom denk je dan dat die van hem afwillen? als hij goed had gekeept hadden ze die echt niet kwijt gewild hoor. met Oranje tegen Portugal was hij ook weer niet best bezig. ik snap echt niet waarom er mensen zijn die hem zo goed vinden want ik zie het echt niet. ik zie een onzekere doelman die te vaak ballen niet pakt die er gewoon niet in mogen gaan en zelden de moeilijke ballen eruit haalt
 
Paauwer
 
9
23 april 2020 om 16:35
Aparte kerel ben jij Japie. Volgens mij is het vlugge Japie. Je kunt echt veel onzin schrijven over een keeper. Niveau Valencia is te hoog gegrepen. Kom eens op deze man keept in het Nederlands elftal en zat bij Ajax dat is beide hoger of gelijkwaardig aan Valencia. Een keeper heeft ook gewoon vertrouwen nodig, en soms kun je een dipje hebben. Maar het niveau is iig zeker niet te hoog. Toen de Gea wat minder keepte bij united was het niveau ook zeker te hoog? Daarvoor was hij nog de beste van de wereld. Hou eens ff op met al dat gereageer en dat rare gepraat. ????
 
Japie_Krekel
 
4
23 april 2020 om 16:43
@paauwer hij staat in Oranje omdat we helaas niks beters hebben op dit moment, maar echt niet omdat Cillissen ongelofelijk getalenteerd is ofzo. het Ajax van nu is misschien gelijkwaardig aan Valencia ja, maar het Ajax waarin Cillissen keepte niet. De Gea en Cillissen vergelijken gaat imo sowieso nergens over. dat is ongeveer hetzelfde als een Ferrari met een Fiat Panda vergelijken. verder zie ik bij Valencia exact dezelfde keeper als bij Oranje, Ajax en Barca aan het werk, waar ik hem ook alles behalve indrukwekkend vond. wat hij dit seizoen bij Valencia heeft laten zien vind ik gewoon van het niveau wat ik normaal ook van hem gewend ben en daarom ben ik van mening dat hij het niveau daar gewoon niet aankan. ik denk dat het misschien voor een club als Werder Bremen wel een bruikbare keeper zou kunnen zijn maar Valencia vind ik echt te hoog gegrepen
 
binny
 
4
23 april 2020 om 17:36
Nee nee, ik ben het met jee eens dat je De Gea niet kan vergelijken met Jasper. Maar Jasper doet het dit jaar pas echt niet heel lekker, wat De Gea al 2 jaar doet.. je logica past gewoon niet.
 
Japie_Krekel
 
2
23 april 2020 om 17:57
@binny niet mee eens. ik vind hem al jarenlang met regelmaat rare fouten maken op goal. bij Ajax heb ik hem dat zien doen, bij Barca, in Oranje en nu ook weer bij Valencia. dit wat ik nu van hem zie bij Valencia is gewoon het niveau dat ik van hem gewend ben. af en toe een degelijke wedstrijd en daar tegenover dan weer een wedstrijd waarin hij loopt te grabbelen. ik had op voorhand ook al voorspeld dat hij tekort zou komen voor Valencia dus het is niet zo dat ik dit pas achteraf zeg nu
 
Medellin
 
2
23 april 2020 om 18:52
Hoeveel krijgt hij dan? Ik vind niks sluitend terug.
 
Airbags
 
2
23 april 2020 om 19:05
Waarom zou Valencia een niveautje te hoog zijn voor een keeper die bij Barcelona net onder Ter Stegen zat?
 
Japie_Krekel
 
1
23 april 2020 om 19:12
@airbags net onder Ter Stegen? dat is wel heel enthousiast. hij deed het soms best degelijk in het bekertoernooi tegen matige weerstand maar af en toe liep hij ook flink te grabbelen. ook in Oranje zagen we dat weer tegen Portugal, bij Valencia twee keer in de wedstrijd tegen Barca en ook tegen Ajax in de CL zag hij er niet best uit. als je hem ook een beetje had gevolgd in de competitie bij Valencia dan zie je dat hij meestal matig tot slecht stond te keepen. dat is de reden dat ik hem tekort vindt komen voor Valencia en Valencia zelf waarschijnlijk ook, anders zouden ze hem niet willen lozen. het is geen slechte keeper maar voor de Europese subtop komt hij teveel tekort. geen lengte, geen uitstraling, vaak onzeker op hoge ballen en afstandsschoten, zijn voortzettingen zijn vaak ook matig. over de penalty's zal ik het verder niet hebben
 
Mchaeltjee
 
5
23 april 2020 om 15:27
Zie Ajax liever voor Früchtl van Bayern gaan
 
binny
 
1
23 april 2020 om 17:37
Waarom, ik ken hem niet echt, wat kan jij me erover vertellen?
 
FRkeessie
 
5
23 april 2020 om 15:30
Toen hij bij Barca zat opperde ik hem als vervanger van Burki bij BVB. Maar ik denk niet dat ze na dit seizoen in Duitsland naar hem kijken als een verbetering, heeft toch een vrij onzeker seizoen gedraaid. Zonde voor de NLse keepersgilde
 
jlp40
 
6
23 april 2020 om 16:18
Ik snap niet dat Japie geen scout is bij een Europese topclub. Maar Cillissen heeft het als stand-in bij Barca meer dan goed gedaan. Kijk maar eens wat wedstrijden terug uit de Copa, en dan het liefst met het commentaar van Sierd erbij. Oke, afgelopen seizoen is mede door blessures niet zijn beste seizoen geweest maar dat geldt voor meerdere spelers van Valencia. Cillissen is zeker goed genoeg voor een club uit de Europese subtop.
 
Sammerens
 
5
23 april 2020 om 16:24
Hij heeft bij Barca ondanks zijn geringe speeltijd ook wel de nodige foutjes gemaakt hoor. En in Oranje is het ook niet bijzonder. Bij zijn transfer heb ik dit ook aangegeven en gezegd dat het nog wel eens kon tegenvallen zodra hij op wekelijks op dat niveau zou komen te spelen. En dat is helaas ook gebeurd. Cillessen zijn kwaliteit was zijn degelijkheid, in de zin dat hij zelden een onvoldoende haalde maar eigenlijk ook zo goed als nooit bijzondere ballen er uit wist te houden. Echter blijkt hij nu toch met een aardige frequentie foutjes te maken en als je dat niet compenseert met de nodige uitschieters naar boven dan moet je concluderen dat het wellicht toch minder goed is dan je dacht.
 
Japie_Krekel
 
5
23 april 2020 om 16:26
hij speelde geloof ik 7 wedstrijdjes per seizoen in de beker tegen vaak tegenstanders die Barca amper weerstand konden bieden. bovendien heb ik hem ook in een aantal van die bekerwedstrijden fouten zien maken waaruit tegengoals ontstonden. op een gegeven moment werd ook elke doorsnee redding van Cillissen gehypt door het Nederlandse volk alsof hij net een of andere wereldredding had verricht. zo spectaculair vond ik hem daarom niet bij Barca. in de grote wedstrijden werd hij ook zelden tot nooit opgesteld. voor zijn blessures keepte hij bij Valencia ook al niet best. twee fouten tegen Barca die twee onnodige tegengoals opleverde en tegen Ajax in de CL was hij ook alles behalve best en dat was toch echt voor zijn blessure
 
binny
 
0
23 april 2020 om 17:42
Ik heb hem ook grandioze ballen van de lijn zien pakken of 3 keer een bal achter elkaar pareren, het is maar wat je wilt zien Japie. Hij speelde inderdaad tegen dee Huesca's en Leonesa's maar heeft ook gewoon tegen Tottenham, Sporting Lissabon Levante, Sevilla, Valencia, Celta de Vigo gespeeld. Die kunnen Barca weerstand bieden. Verder is het ook niet makkelijk voor een keeper om er te staan als het eens in de zoveel keer mag, en dat is niet zo gek want de jongen die hij voor hem had is een van de 3 beste ter wereld.
 
Japie_Krekel
 
1
23 april 2020 om 19:16
@binny ik heb Cillissen zelden zulke spectaculaire reddingen zien verrichten dus dat was dan incidenteel denk ik. bij Valencia stond hij er wel wekelijks in en kreeg hij wel speeltijd maar maakte hij teveel fouten voor dat niveau. dat is waarschijnlijk ook de reden dat ze het nu we gezien hebben met hem. je verwacht een bepaalde zekerheid bij een keeper die zo een dik salaris opstrijkt
 
Sammerens
 
6
23 april 2020 om 16:28
Tja, dit kon je enigszins aan zien komen. Bij Barca ook altijd wel wat foutjes of zwakke momenten gehad. In Oranje idem. De nodige ballen tegen gehad die een keeper van Europees (sub)topniveau zou moeten hebben. Je hoopt dat een Nederlandse speler dan toch het tegendeel bewijst maar dat is hem dit seizoen in ieder geval niet gelukt. Benieuwd wat er met hem gaat gebeuren. Valencia zal, als dit verhaal waar is, toch ook het nodige van de investering terug willen zien, maar welke respectabele club gaat nu nog een behoorlijk bedrag voor hem betalen?
 
houtapp
 
1
23 april 2020 om 20:46
Zeer logisch vind ik dit. Cillessen is geen top keeper en komt zelfs te kort voor de subtop met zijn meest recente vorm. Hij heerst niet in de 16 meter, pakt weinige lastige ballen, stopt nauwelijks een penalty enz. Kan wel leuk meevoetballen. Voor de Nederlandse competitie prima, Ajax.
 
Rob81
 
0
23 april 2020 om 21:26
Dit is absoluut geen geweldige keeper. Geen personality en niet altijd even betrouwbaar. De reden dat hij in het Nederlands Elftal staat is simpel, we zijn daar heel zwak bezet. 2e viool spelen bij Barca als keeper zegt niet zoveel, Ter Stegen keept 95 van de duels en sowieso alle belangrijke. Keepers liggen er zelden uit. Dat Barca hem haalde als tweede keeper is wel logisch, hij was de eerste keeper van Ajax en Oranje die onder meer een halve finale heeft gekeept op het WK en was bereid om daar stand-in te worden. Betekent niet dat Cillessen goed genoeg is voor de basis van Valencia, blijkbaar niet zou ik zeggen. Over die Hiphop Pinto zou ik ook niet hebben gezegd dat ie goed genoeg zou zijn voor in de basis bij Ajax, ook al hield ie de bank warm in Camp Nou.