Topscorers Eredivisie 2018/19: Dusan Tadic in het spoor van Luuk de Jong
Woensdag, 13 maart 2019 om 20:35

Luuk de Jong staat nog altijd op de eerste plaats in het topscorersklassement van de Eredivisie. De aanvaller van PSV staat na 25 competitiewedstrijden op 21 treffers. Dusan Tadic lijkt zijn enige concurrent in de strijd om de topscorerstitel. De buitenspeler van Ajax staat na het duel met PEC Zwolle na evenveel wedstrijden op 19 goals.

*Voor het laatst bijgewerkt op 13 maart 20.35 uur.

18 oktober 2018 om 13:53
Aantal invalbeurten of aantal gespeelde minuten/goals per minuut is dan ook wel interessant

Skede

66
18 oktober 2018 om 14:12
@arsen(e)al: update per 29 oktober, heb alleen spelers meegenomen die minstens 1/3 van alle minuten hebben gespeeld, dus minstens 300 minuten. Veel representatiever naar mijn idee. Interessant lijstje om te zien! 1. Klaas Jan Huntelaar (elke 91 minuten een goal) 2. Kristoffer Peterson (elke 105 minuten een goal) 3. Hirving Lozano (elke 105 minuten een goal) 4. Gaston Pereiro (elke 108 minuten een goal) 5. Nasser El Khayati (elke 110 minuten een goal) 6. Tim Matavz (elke 112 minuten een goal) 7. Luuk de Jong (elke 113 minuten een goal) 8. Myron Boadu (elke 116 minuten een goal) 9. Dusan Tadic (elke 127 minuten een goal) 10. Michel Vlap (elke 127 minuten een goal) In vergelijking met vorige week zijn Robin van Persie en Fran Sol dus uit de top 10 verdwenen en hebben Michel Vlap en Dusan Tadic hun plek ingenoemen.

arsen(e)al

18
18 oktober 2018 om 15:03
Kijk, dat is top Geeft al wat meer inzicht. Als zoiets gewoon achter de topscorers wordt gegooid ben je ook gelijk af van de uitschieters als Dolberg

eredivisie123

27
21 oktober 2018 om 22:42
Hierbij vergeet je imo Gutierrez van PSV aangezien die 1 keer per +/- 30 minuten scoort

Skede

26
21 oktober 2018 om 22:56
Deze was van voor deze speelronde he! Zal hem zo even aanpassen naar de nieuwe Edit: heb alleen spelers meegenomen die minstens 1/3 van alle minuten heeft gespeeld. Anders krijg je een lijstje met spelers die 1x invallen en toevallig dan net scoren. Niet echt representatief. Zelfde geldt voor Gutierrez.

Sanderr

22
12 november 2018 om 13:58
Voor de liefhebber nog even het geüpdatete lijstje van Skede (dit maal enkel spelers met 400 minuten of meer omdat we weer enkele speelrondes verder zijn): 1. Kasper Dolberg, Ajax (elke 83 minuten een goal) 2. Luuk de Jong, PSV (elke 98 minuten een goal) 3. Klaas-Jan Huntelaar, Ajax (elke 99 minuten een goal) 4. Peniel Mlapa, VVV (elke 108 minuten een goal) 5. Tim Matavz, Vitesse (elke 112 minuten een goal) 6. Fran Sol, Willem II (elke 120 minuten een goal) 7. Kristoffer Peterson, Heracles (elke 125 minuten een goal) 8. Hirving Lozano, PSV (elke 127 minuten een goal) 9. Gaston Pereiro, PSV (elke 130 minuten een goal) 10. Abdenasser El Khayati, ADO (elke 132 minuten een goal) Heren als Van Persie, Ziyech en Tadic volgen net buiten deze top-10 met resp. 135, 146 en 150 minuten per goal.

Skede

5
12 november 2018 om 14:34
Goed bezig! Persoonlijk zou ik 1/3 van alle minuten aanhouden, dus 360 minuten totaal maar dat is een bijzaak haha. Was hier vanmorgen ook al aan begonnen totdat ik erachter kwam dat Transfermarkt hun cijfers nog niet geüpdatet had na afgelopen weekend.. Grappig om te zien dat zo`n Mlapa opeens op plek 4 staat en dat Dolberg z`n productie erg hoog is in de weinige minuten die hij heeft gemaakt tot nu toe.

Sanderr

1
12 november 2018 om 14:54
Ja dat zou eigenlijk netter zijn inderdaad, 1/3 van de wedstrijden. Goed nieuws: de cijfers gelden nog steeds voor 360 minuten, er glipt dan niemand extra doorheen!

Skede

2
12 november 2018 om 14:55
Ja ook qua efficiëntie natuurlijk, anders moet je elke keer een grens verzinnen haha. 1/3 lijkt me nog representatief.

DialSquare

0
13 maart 2019 om 21:19
Die Dolberg is gewoon een baasje in wording.

LordFootball

12
18 oktober 2018 om 14:23
Toch knap van Peterson hoor. Voor Heracles een prima toevoeging aan het elftal. Leuk voor die jongen en hopelijk kan hij deze lijn doortrekken! (laat hem maar vooral tegen PSV scoren )

RUTGERRR

3
19 oktober 2018 om 00:49
Zelfs hier staat NAC onderaan opvallend dat Heerenveen er met enige regelmaat tussen staat maar dat de resultaten zo sober zijn.

RASDAGO

10
19 oktober 2018 om 08:34
Heerenveen heeft al 20x gescoord, 1 minder dan ajax. Ze hebben er ook al 19 tegen dus dat zijn leuke wedstrijden. Thuis al 2x 3-5 verloren.

26 oktober 2018 om 10:51
Je kunt hier allerlei verschillende ranglijstjes van maken: aantal veldgoals, aantal penalty's, aantal kopgoals, de helft van de tijd gespeeld of 1 minuut gespeeld... Uiteindelijk gaat het erom hoeveel goals een speler in totaal gescoord heeft en aangezien PSV in 9 wedstrijden al 36 goals heeft gemaakt, zullen er wel een paar PSV-ers bovenaan staan, haha...

Propjes

11
9 december 2018 om 20:07
Ach ze zoeken net zo lang totdat ze een lijstje hebben waar een Ajax speler bovenaan staat. Ze moeten toch ergens nr 1 in zijn.

FcKnudde1988

0
12 november 2018 om 08:44
Kasper Dolberg komt hier ook aan , 5 goals alweer, doet hij goed, die zal ook wel met de top mee gaan draaien verwacht ik, 1e haalt hij niet daar heeft hij al teveel wedstrijden voor gemist.