Transfer naar Juventus lijkt aanstaande na nieuwe deal van Ronaldo in Italië
Maandag, 9 juli 2018 om 18:48

Cristiano Ronaldo lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen bij Juventus. Al dagenlang zijn de Spaanse en Italiaanse media in de ban van de transfer van de aanvaller van Real Madrid naar la Vecchia Signora. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat Ronaldo inderdaad verkast naar Italië: maandag maakt bijvoorbeeld Associazione Volontari Italiani Sangue (AVIS) bekend dat Ronaldo met de organisatie in zee is gegaan.

AVIS, een organisatie in Italië die zich sterk maakt voor bloeddonatie, meldt dat de Portugees international het gezicht wordt voor de campagne om meer bloeddonors te genereren. "Het is met grote trots dat we een samenwerking aankondigen die de vereniging zal verbinden met het grootste fenomeen in het voetbal: Cristiano Ronaldo, beter bekend als CR7."

"Een geweldige kans die met beide handen is aangegrepen door de twee directeuren, Marco Alberto Bianchi en Mario Passador", zo luidt het statement. Ronaldo, die zich al jarenlang inzet voor het goede doel, zal in verschillende campagnes van de Italiaanse organisatie acte de présence geven. Binnenkort gaat AVIS de eerste video online zette, waarin de Portugees het belang van bloeddonatie aanstipt.

De samenwerking met AVIS is niet de eerste aanwijzing die duidt op een transfer naar Juventus. Zo was de Italiaanse versie van zijn merk CR7 Underwear een paar uur gehuld in de kleuren van Juventus. Daarnaast plaatste de Italiaanse landskampioen een aparte video op Weibo, de Chinese variant van Twitter, waarbij er wordt gesuggereerd dat de komst van een nieuwe nummer zeven in Turijn aanstaande is.

Emre Can, die maandag werd gepresenteerd bij Juventus, liet aan verschillende Italiaanse media weten uit te kijken naar de samenwerking met de Portugees, mocht de aanvaller komen. "Elke speler zou graag naast hem willen spelen. Het zou geweldig zijn", aldus de middenvelder. Naar verluidt maakt Ronaldo voor minimaal honderd miljoen euro de overstap, waarbij hij dertig miljoen euro per jaar gaat verdienen in Turijn.

Meer nieuws
   
21:53
21:53
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
0
   
21:53
21:53
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
   
21:13
21:13
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
10
   
20:30
20:30
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
   
20:00
20:00
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
128
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (75)

 
Realee
 
32
9 juli 2018 om 19:11
Het gaat gebeuren. Wat een sensatie is dit zeg. Jammer voor real gweldig voor juve.
 
YoRickJuve
 
16
9 juli 2018 om 19:14
Gaat het dan echt gebeuren? Mijn idool (op sportief vlak) bij mijn geliefde club. Alsjeblieft laat het waar zijn. Na jaren geruchten durf ik niks te geloven wat de media zegt en schrijft. Kan het pas geloven als Juve, Real of CR het zelf meld, maar ik ben haast zenuwachtig haha.
 
NL_Modric
 
1
9 juli 2018 om 23:35
Echt bizar. Wat een move zou dit zijn. Niet op safe spelen, maar gewoon knallen in een ander land. Zo verschrikkelijk veel topmerken daar, waar Ronaldo optimaal van gebruik zal maken. Ook gaan spelers doorgaans langer mee in Italie, ook dat zal in zijn achterhoofd hebben gezeten. De aandelen van Juve zijn sinds de geruchten al flink gestegen. Wat gaat daar mee gebeuren wanneer de transfer daadwerkelijk rond is ? Wat een zet ook van Juve.
 
Ajax/barca2014
 
27
9 juli 2018 om 19:16
Ik denk toch dat Real een grote fout maakt door Ronaldo te laten gaan. Wat is 100 miljoen tegenwoordig nog waard? Daar haal je geen Hazard meer mee op. Bovendien vooral in de Cl lever je echt je belangrijkste wapen in. Geen enkele andere speler stijgt zo boven zichzelf uit in de Cl. Maar ja, leuk voor Juventus. Ik ben benieuwd of ze dit keer wel die cup met die grote oren weten te winnen mocht dit nieuws waar zijn.
 
Bianconeri10
 
4
9 juli 2018 om 20:45
100 miljoen vind ik inderdaad ook niet heel veel. Hij is natuurlijk al 33 maar hij is en blijft een fenomeen. Zie hem Juve wel naar een CL-overwinning leiden. Ze zijn de laatste jaren al vaak erg dichtbij en ik denk dat Ronaldo misschien nog wel dat laatste beetje kan toevoegen waardoor ze de CL eindelijk weer een binnen kunnen halen.
 
Qucee3205
 
4
9 juli 2018 om 23:17
Ja zie Ronaldo Juve vast wel een keer naar een CL overwinning schieten.
 
AlexDelPiero10
 
67
9 juli 2018 om 19:16
Las ook dat zijn nummer al niet standaard meer te verkrijgen was in de fanshop van Real, enkel op aanvraag, en dat er bij Juve al vannalles geregeld is voor zijn grootste presentatie. Verwacht je al maar aan Maradona achtige taferelen in Turijn, Turijn gaat in brand staan wanneer 1 van de allergrootste aller tijden word gepresenteerd. Siiiiiiiiii!!!! Forza Juve!
 
Realee
 
44
9 juli 2018 om 19:20
Het is je gegund man. Ik lees gewoon aan alle comments die je plaatst dat je dolblij zal zijn als dit daadwerkelijk door gaat en dat gun ik je en alle andere Juve fans. Ik word dan ook een beetje voor Juve want ben zelf een enorme Cr7fan
 
AlexDelPiero10
 
18
9 juli 2018 om 19:32
Bedankt man! Dat ben ik zeker, als dit doorgaat gaan ik en mijn vrienden een feestje houden, lekker bbq, drankjes en muziek, want dit is echt groots en moet gevierd worden. Als het toch niets blijkt te zijn zou dat erg **** zijn hehe.
 
TimVonk
 
21
9 juli 2018 om 19:23
Wat Realee zegt eigenlijk. Beetje een dubbel gevoel, op het forum zijn de meeste Juvefans gewoon superchill en ik gun het jullie wel, maar zo wordt de Scudetto wel een moeilijk verhaal voor ons
 
AlexDelPiero10
 
23
9 juli 2018 om 19:34
Snap ik, Napoli was er zo dicht bij ook dit seizoen, het verschil was nihil en zat hem volgens mij enkel in het feit dat Juve een bredere kern heeft met kwaliteit, moest Napoli een wat kwalitatief bredere kern hebben gehad moest ik het nog maar zien. Jullie hebben Juve gedwongen om zoveel punten te pakken, dat alleen al is fantastisch, zeker als je de middelen van beide clubs tegen elkaar afzet.
 
Professor Oak
 
15
9 juli 2018 om 19:37
Prima transfer dit, 100 miljoen voor een 30 jarige. Nu na het WK Mbappe inslaan en hatseflats: Een werelddeal is gemaakt. Leuk voor alle Juve supporters hoor, leuke transfer, maar doe nou niet of je hem in zijn prime time gaat hebben. Hij is er om af te bouwen en de Italiaanse competitie is qua niveau erg laag. Jij reageert wel overal op he? Alsof hij jullie CL winnaar gaat maken. Vind het een beetje overdreven.
 
AlexDelPiero10
 
46
9 juli 2018 om 19:41
100-120 voor een 33 jarige he, maar niet zomaar een 33 jarige natuurlijk. Naja kan best zijn, ik vond hem anders nog enorm fit ogen, trok de snelste sprint van het WK tot zover, hielp Real weeral aan een CL, deze man is gewoon een legende. En als ie komt is dat niet om af te bouwen, maar om te tonen dat hij het overal kan. Onze competitie is qua niveau net erg hoog, alleen de PL en de PD gaan voor, top 3 van de wereld dus. Haha dat is het vast ook maar ik ben gewoon gelukkig en opgewonden door dit alles, ik ga op alles reageren tot het rond is en daarna uiteraard ook. Wen er al maar aan
 
YoRickJuve
 
17
9 juli 2018 om 19:51
Laat ons lekker blij zijn. Tuurlijk is hij over zijn top heen. Maar na het omkoopschandaal terug knokken, 7 jaar op rij kampioen, CL finales. Maar nooit de kracht op het veld en op de bankrekening om met de allergrootste (real, Barca, Bayern) structureel mee te komen maar nu wellicht een van de grootste ooit binnenhalen. Dit is voor ons Juventini een droom. En als een droom waarheid wordt dan vieren we dat.
 
Aqua1
 
22
9 juli 2018 om 19:57
Hij is in zijn prime time hoor Ronaldo is top nog steeds top hij is net als oude wijn wordt als maar beter.
 
Bianconeri10
 
4
9 juli 2018 om 20:19
Rick, precies wat jij zegt.
 
NECLent
 
8
9 juli 2018 om 20:21
Ik gun het je van harte en moet ook zeggen dat ik het een perfect moment vind voor hem om over te stappen. De serie A is ook een competitie waar oudere spelers zeer gewaardeerd worden en daardoor ook veel langer mee kunnen.
 
Tovenaer
 
2
9 juli 2018 om 21:29
Wat boeit jou dat geld nou. Als topclub zou je altijd de allerbesten in je team moeten willen (houden).
 
Marc Juventus
 
5
9 juli 2018 om 21:33
@professor Oak Ik zie jou ook altijd negatief reageren over Italië dus deze misgunst verbaasd me echt helemaal niks. Het is wel pijnlijk duidelijk dat je het niet kan verkroppen dat de beste speler ter wereld (ja, hij is de huidige ballon d'or winnaar en topfavoriet voor de volgende) wellicht bij Juve is te bewonderen. Tuurlijk wordt hij ouder en gaat hij niet meer beter worden. Maar hij is nog niet aan het afbouwen. Zo slecht is de Serie A ook helemaal niet. De competitie staat alweer 3e op de ranglijst en zit in de lift. Verder kan jij helemaal niet weten of Ronaldo Juve naar CL glorie schiet. Waarom niet? Hij heeft Real afgelopen seizoen toch weer een handje geholpen hoor. Het is nog echt niet zeker dat hij komt, maar mocht hij komen zou het een enorme stunt zijn van Juve.
 
Tegengif
 
2
9 juli 2018 om 21:54
100 miljoen voor een 33-jarige is absurd veel. Maar goed, dat bedrag vind ik persoonlijk voor elke voetballer te veel. En nu weet ik ook wel dat Juve zeker de helft er al weer met merchandising uit terug krijgt. Wellicht dat sponsors nog wat meebetalen. Koopje dus?
 
RomanoRossin
 
0
10 juli 2018 om 00:44
Ik weet niet of je de rush van mbappe zag tegen Argentinië. Zo snel heb ik Ronaldo al lang niet meer zien rennen. Hij springt wel nog het hoogste
 
Marc Juventus
 
0
10 juli 2018 om 01:57
Ronaldo zijn sprint tegen Spanje was sneller, al was dat wel zonder bal.
 
Professor Oak
 
0
10 juli 2018 om 12:35
Ik kan het prima verkroppen hoor Marc, had alleen mooi geweest als hij bij Real af had gesloten, begrijp zijn naar andere successen ook. Na 3x achter elkaar de CL binnen slepen is ongekend. Echter, is het zo dat hij al 9 jaar bij Real speelt waarvan de selectie afgelopen 4/5 jaar. Ze kennen elkaar bij Real zo goed, weten precies welke acties Ronaldo maakt en wanneer hij gaat bewegen. Benzema was hierin zijn ideale partner. Het verschil is dat zijn niveau niet meteen hetzelfde zal zijn als bij Real. Bij Juve zal hij echt moeten wennen aan de spelers en andersom. Tuurlijk kan hij individueel het verschil maken. Maar je ziet met name de laatste 2 jaren dat Ronaldo zijn momenten veel gerichter kiest en zijn mede spelers bij Real zijn hier perfect op ingespeeld, ik moet het nog maar zien bij Juventus. Vind hem er ook eigenlijk niet bij passen. Nee dit is geen afgunst, dit is wat ik vind.
 
MarcoVanKamp
 
7
9 juli 2018 om 19:47
Ja, de dag van de presentatie word een groots moment, de italianen zijn ongelofelijk uitbundig en zeker als t om zo een grootheid gaat. Ze houden er van om hun helden als goden te vereren, en ronaldo wil maar al te graag aanbeden worden. ik weet zeker dat ze hele mooie momenten gaan beleven daar in italie en europa. Het is juve van harte gegund.
 
Aqua1
 
4
9 juli 2018 om 19:50
Als het waar is het je van harte gegund... Ik ben een Cristiano fan je zal mij regelmatig voor zien juichen...
 
RinusMichelss
 
14
9 juli 2018 om 20:05
alsof 99% van de bezoekers hier dat nog niet was opgevallen XD XD
 
Zizoulogy
 
0
9 juli 2018 om 23:12
Alex, ik zou kapot gaan van binnen als dit gebeurt, onze Koning, moet retiren bij ons
 
Bocca
 
15
9 juli 2018 om 19:18
Zal wel even wennen zijn om Ronaldo en Benzema na 9 jaar niet meer samen zien spelen.
 
realmadridddd
 
19
9 juli 2018 om 19:22
Dat gaat ronaldo voelen, geloof me maar. Vind Benzema echt een ondergewaarde kracht en staat niet voor niets al jaren op 9 bij Madrid.
 
MaceReal
 
34
9 juli 2018 om 19:27
Ronaldo gaat helemaal niks voelen.
 
real8madrid
 
5
9 juli 2018 om 19:36
Ik denk dat Dybala die rol heel vlot over kan nemen na een beetje aanpassen en wennen. Ik zou bij Juve dan ook met Dybala en Ronaldo voorin spelen en een middenveld van 4 met Costa op rechts, Pjanic en Matuidi/khedira/can centraal en Cuadrado op links. Zonde dat je dan maar met 2 centrum spelers speelt terwijl Juve er een aantal goede heeft maar zo haal je wel het beste uit Ronaldo imo
 
AlexDelPiero10
 
7
9 juli 2018 om 19:50
Inderdaad, Dybala kan als geen ander de juiste balletjes geven. Wat een koppel kan dat zijn zeg.
 
Aqua1
 
4
9 juli 2018 om 19:55
Type Messi is Dybala dat kan echt mooi uitpakken voor Ronaldo...
 
LucasStoete
 
7
9 juli 2018 om 20:01
Ik vind dit ook leuker. Het niveau van de gehele serie A gaat hierdoor omhoog, spelers willen natuurlijk in de competitie spelen met de beste speler van de wereld. Deze spelers zijn nu over 2 competities verdeeld. Daarnaast kan Juve een echte ster gebruiken en wordt Real Madrid weer leuker om naar te kijken omdat niet meer alles op Ronaldo wordt afgestemd. Kortom, win-winsituatie voor het gehele voetbal
 
Bartsja
 
3
9 juli 2018 om 19:19
Eerst de officiële berichten via de club kanalen en ik kan het pas geloven. Als ik de media van de afgelopen jaren moet geloven is die wel 10x dicht bij een transfer geweest in zijn periode bij Real.
 
Dysentery Gary
 
10
9 juli 2018 om 19:20
Nog wachten met juichen jongens. Ook al heeft het alle schijn van. Nog even wachten...
 
-Riciotto-
 
2
9 juli 2018 om 19:37
Je hebt gelijk... al spelen er meer dingen dan de geruchten die je ieder jaar over hem hoorde.
 
YoRickJuve
 
4
9 juli 2018 om 19:45
Champagne staat koud, maar de kurk zit er nog op.
 
-Riciotto-
 
1
9 juli 2018 om 20:12
Hahaha zeker... wachten in spanning af of het definitief door gaat
 
TimVonk
 
4
9 juli 2018 om 19:21
Haha ben benieuwd, die bussen van Avis staan hier ook allemaal in het centrum, ben toch benieuwd of ze daar dan Ronaldo in een Juve shirt op gaan afbeelden
 
skila87
 
33
9 juli 2018 om 19:26
Als het gebeurd dan verliest Real ineens 50% van hun fanbase haha.
 
MaceReal
 
15
9 juli 2018 om 19:31
Plastics.
 
RMA_4ever
 
1
9 juli 2018 om 20:36
zulke “fans” ben je beter kwijt dan rijk
 
YoRickJuve
 
5
9 juli 2018 om 19:54
Ik voel me net Paul Bremer. "ladies and gentlemen, we got him!"
 
AlexDelPiero10
 
3
9 juli 2018 om 19:59
Die moest ik even opzoeken ben niet zo politiek geschoold haha, maar de blijdschap zal van eenzelfde niveau zijn ja!
 
LucasStoete
 
5
9 juli 2018 om 20:00
Ik vind dit ook leuker. Het niveau van de gehele serie A gaat hierdoor omhoog, spelers willen natuurlijk in de competitie spelen met de beste speler van de wereld. Deze spelers zijn nu over 2 competities verdeeld. Daarnaast kan Juve een echte ster gebruiken en wordt Real Madrid weer leuker om naar te kijken omdat niet meer alles op Ronaldo wordt afgestemd. Kortom, win-winsituatie voor het gehele voetbal
 
YouMeAtleti!
 
3
9 juli 2018 om 20:03
Zo voelde ik mij ook toen Diego Costa terugkeerde... Helaas speelde Diego Costa op zijn eerste 3 wedstrijden na dan ook als een Sinterklaas... Ik weet dat die het kan maar tot nu toe komt het er nog niet uit bij AM.
 
diegopeladona
 
3
9 juli 2018 om 23:15
Sinds de komst van Diego Costa zijn de prestaties van Griezmann meer dan verdubbeld. Man, Diego Costa heeft heel Atletico weer doen leven.
 
Harmr
 
3
9 juli 2018 om 19:47
Ik vind het wel mooi hoe deze hype groeit, met straks als klap op de vuurpijl de (waarschijnlijk) grootse presentatie onder toeziend oog van tienduizdnden. Ik he weinig met Ronaldo, maar dit vind ik toch wel mooi om te zien. Ook gun ik het de Juve supporters om hem te logen verwelkomen..
 
GenGhibli
 
4
9 juli 2018 om 19:55
Heerlijke Serie A krijgen we zo. Kan niet wachten. Ook leuk om te kijken hoe CR7 zich verhoudt tov de andere toppers daar. En wat zou Buffon wel niet denken als hij op het einde van het seizoen de CL wint?
 
Corona
 
1
9 juli 2018 om 19:56
Ik denk dat Real Madrid er goed aan doet om hem te verkopen. Die man is 33 en begint ook te slijten. Vooral op leeftijd kan het ineens een stuk minder worden. Zal me niets verbazen dat hij bij Juventus lang niet meer brengt dam wat hij bij Real gebracht heeft. 100 mil voor een 33 jarige.. chapeau.
 
Aqua1
 
8
9 juli 2018 om 19:58
Slijten hou toch op hij is is lichamelijk en fysiek opper fit en fris dan menig 20 jarige topprofs...
 
Ayrshire
 
0
9 juli 2018 om 20:23
With all due respect, hij heeft juist niet al te recent aangegeven dat hij merkt dat zijn lichaam minder weerbaar wordt en last begint te krijgen van pijn en slijtage. Logisch ook, maar laten we niet doen alsof het een robot is.
 
Mexicanooo
 
1
9 juli 2018 om 20:02
@corona: Real Madrid zal hem ook nooit in de spits zetten. En ik heb het gevoel dat Juventus dat wel gaat doen. Daardoor hoeft hij veel minder te voetballen en het spel te maken en wordt hij in zijn kracht gebruikt. Niemand is zo goed als pure afmaker als Ronaldo in de huidige voetbalwereld. Daarnaast staat er wel iemand. Hij kan in de kleine ruimtes spelen, is super technisch en zijn geniepigheid en ervaring leiden regelmatig tot een beslissend moment zoals een penalty, vrije trap of geniale ingeving zoals de omhaal tegen Juventus.
 
RinusMichelss
 
2
9 juli 2018 om 20:06
uhm...wat is jouw definitie van in de spits zetten? K weet niet of je de laatste 2 jaar veel wedstrijden van real gezien hebt, maar bij bijna elke aanval van Real staat Ronaldo als nummer 9 in de 16. Logisch ook natuurlijk
 
Aqua1
 
6
9 juli 2018 om 20:07
Hij is pure afmaker ga toch spelen joh hij maakt nog genoeg acties .. Hij gaat daar echt niet in de punt spelen.. Haters ach ja hij snoert nu nog alle monden siii.
 
Mexicanooo
 
1
9 juli 2018 om 20:18
@rinusmichelss: Met 'in de spits zetten' doel ik er op dat hij niet meer die onnodige meters vanuit links naar de spitspositie hoeft te maken. De positiewisselingen horen er in het hedendaagse voetbal bij, maar hij wacht nog steeds veel op balletjes op de linkerflank om daarna als een bezetene het strafschopgebied in te rennen wanneer Marcelo zijn positie komt bemannen. Marcelo speelt in het systeem van Real ook meer als linkermiddenvelder dan als linksback.
 
Juveitalia
 
0
9 juli 2018 om 20:06
Ik twijfel nog steeds of dit nou echt een goed deal is voor juve. Ik zie dybala dan achteruit gaan en zie ronaldo over 1 of 2 jaar ook niet meer veel waard. Kan je beter nog 50-60 miljoen neerleggen en mbappe halen, die gaat dan minimaal 10 jaar mee
 
Bianconeri10
 
2
9 juli 2018 om 20:48
Ik denk zeker niet dat Dybala hierop achteruit zal gaan. Zelfs eerder dat ze een perfect duo kunnen vormen. Ook zal Dybala veel van hem kunnen leren natuurlijk.
 
Harmr
 
0
10 juli 2018 om 06:26
En jij denkt Mbappe los te kunnen weken voor 150/160 miljoen? Ik denk dat je met 250 dichterbij zit..
 
Mexicanooo
 
3
9 juli 2018 om 20:08
Nu hij zelfs deals sluit met Italiaanse bedrijven en er flink wat geteased wordt (door zowel Ronaldo, zijn bedrijven, als door Juventus), kan het bijna niet anders of de overgang is al rond. Met Ronaldo haal je naast positief uithangsbord ook een echte aanvoerder in huis. Iemand die leeft voor de sport. Een icoon die in een voetbalgek land als Italie geadoreerd wordt.
 
eCKe
 
1
9 juli 2018 om 20:11
Ik heb een beetje een Alex Ferguson scenario voor ogen. De gewezen topspeler weg doen, vlak voor het verval begint. De club op een hoog niveau en het te fris houden.
 
M.Pjanic
 
2
9 juli 2018 om 21:09
Nou ik mag hopen van niet. Alleen is Real Madrid niet enkel Ronaldo en kan je ook wel vuurwerk verwachten van Perez zijn kant. Ik gok op Hazard.
 
Bianconeri10
 
2
9 juli 2018 om 20:16
Zal het dan toch gebeuren? Wat een droom! Hoop dat hij Juve net dat extra zetje kan geven naar de absolute top. Hij zal zeker nog een paar jaar vlammen in Turijn, wat kijk ik daar naar uit! Forza Juve!!!
 
Real Madr!d
 
2
9 juli 2018 om 20:27
Haha, het is mooi om te zien hoe blij de Juve fans zijn hier met de komst van Cris, mocht die er natuurlijk komen. Ik gun het ze wel. Cris kan het laatste zetje geven om Juve eindelijk aan een CL titel te helpen, en mochten wij het niet worden volgend jaar, dan gun ik het Juventus van harte. Alleen de Juve fans moeten natuurlijk niet te vroeg gaan juichen. Niemand weet natuurlijk hoe Cris het gaat doen bij Juventus. Het is toch heel iets anders na 9 jaar Real Madrid. Maar ach, aan de andere kant ben ik ook weer zwaar benieuwd hoe Cris het daar gaat doen, en hij gaat het echt wel goed doen daar, daar ben ik niet bang voor. Ooit moet Real doorselecteren, en ooit komt er een einde aan Cris in het magische blanco shirt van Real. En na 9 jaar, is de tijd daar blijkbaar aangekomen. Ik blijf het jammer vinden dat het nu al gebeurt, want Cris kan natuurlijk nog 3 jaar lang mee op topniveau. Mocht Cris vertrekken, dan gaat Perez vol voor Neymar. Dat kan ik jullie wel op een presenteerblaadje geven. Ik ben benieuwd naar de presentatie van Cris want als ik de media moet geloven, dan zal die morgen gepresenteerd worden. Die komt natuurlijk als God binnen.
 
diegopeladona
 
0
9 juli 2018 om 23:23
@Real Madrid Perez gaat traditiegetrouw voor de ster van het WK. Spelers die een ontzettend positieve indruk hebben achtergelaten op het WK. Neymr heeft dat niet echt gedaan. Ik denk dat Mbappe een serieuzere optie is voor Perez.