'Transfer van Lozano blijft in de lucht; Valencia roert zich op de achtergrond'
Vrijdag, 2 augustus 2019 om 08:37

Hirving Lozano wordt al een tijdje in verband gebracht met een vertrek bij PSV, maar echt concrete belangstelling lijkt er voorlopig nog niet te bestaan. De Telegraaf schrijft vrijdagochtend dat een transfer naar Napoli 'nog altijd in de lucht hangt' voor de Mexicaanse vleugelaanvaller. De Italiaanse topclub is niet de enige gegadigde, want op de achtergrond speelt ook nog de interesse van Valencia.

De naam van Lozano wordt al langer aan Napoli gelinkt. I Partenopei waren de afgelopen tijd echter bezig met de komst van Nicolas Pépé. Lille OSC accepteerde een bod van tachtig miljoen euro op de vleugelaanvaller, maar hij verkoos een dienstverband bij Arsenal boven Napoli. Mogelijk komt Lozano hierdoor weer in beeld bij Napoli, al hopen de Italianen ook nog op de komst van James Rodríguez. Voorzitter Aurelio De Laurentiis bevestigde eerder interesse in zowel Rodríguez als Lozano, maar gaf aan dat men niet beide spelers kon aantrekken.

De Colombiaanse middenvelder werd de voorbije tijd tevens nadrukkelijk gelinkt aan Atlético Madrid, terwijl berichten uit Spanje er ook op wijzen dat Zinédine Zidane hem wenst te behouden bij Real Madrid. Naast Napoli 'roert Valencia zich op de achtergrond' voor Lozano, wiens contract bij PSV nog loopt tot medio 2023. De Italiaanse transferspecialist Gianluca Di Marzio meldde eerder dat los Che zelfs al contact zouden hebben opgenomen met de entourage van Lozano.

Ook voor Jorrit Hendrix bestaat nog altijd concrete belangstelling van het Italiaanse Bologna. I Rossoblu moeten echter eerst een speler verkopen voordat er financiële ruimte is om de 24-jarige middenvelder over te nemen van PSV. De Eindhovenaren hopen naar verluidt een kleine acht miljoen euro over te houden aan Hendrix, die zelf openstaat voor een nieuwe uitdaging en in Bologna ploeggenoot kan worden van Mitchell Dijks, Jerdy Schouten en Stefano Denswil.

Meer nieuws
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
14
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
18
   
09:00
09:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
   
08:56
08:56
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
13
   
08:03
08:03
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
24
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (24)

 
TrebleX
 
32
2 augustus 2019 om 08:54
Zou niet rouwig zijn indien Lozano vertrekt. Speelt vaak voor zichzelf.
 
PSVChamps
 
10
2 augustus 2019 om 09:03
Idd. En rendement is de laatste tijd ook enorm laag. Wanneer er een mooi bod komt, niet over nadenken.
 
 
6
2 augustus 2019 om 09:09
Er zijn spelers met een nog lager rendement (bijv. Bergwijn). Daarbij komt het net terug van een blessure en ik blijf erbij dat hij niet optimaal gebruikt wordt.
 
MasterJesse
 
4
2 augustus 2019 om 09:31
Ben benieuwd wat ze voor hem gaan vangen. Jaar geleden misschien wel richting de 40. Nu de helft denk ik
 
Sanderr
 
4
2 augustus 2019 om 09:35
Nou de helft niet, maar heel ver boven de 30 + wat doorverkooppercentage/bonussen zal waarschijnlijk niemand gaan bieden idd.
 
PSVChamps
 
0
2 augustus 2019 om 10:23
Klopt, maar qua motivatie lijkt hij er ook niet echt bij te zijn… Het klikt niet met Van Bommel en dat sterkt ook zn presteren niet in positieve zin...
 
psvromario
 
11
2 augustus 2019 om 09:07
Lozano is onze belangrijkste speler. als ie vertrekt dan lever je echt in.
 
Lee112
 
3
2 augustus 2019 om 10:50
Velen beseffen dat totaal niet. De enige Psv'er die ik de 23 plus goals zie halen in de ED dit seizoen. Dat heb je gewoon ook nodig als PSV zijnde. De rest zal vast beter kunnen voetballen, maar kunnen ze de druk qua wekelijks scoren aan? Ik betwijfel het.
 
theEDGE
 
0
2 augustus 2019 om 14:03
Als Lozano vertrekt zal Guti dan ook weg willen? PSV zijn zal hem wel gaan missen, maar hadden zijn opvolger al in huis gehaald met Bruma en die lijkt het links leuk te doen en de voorkeur te krijgen. Belangrijkste is dar de verdediging een aantal wedstrijden samen in de benen krijgt en het middenveld in kwaliteitsinjectie gaat krijgen. Helaas waren ze te laat voor Vlap, maar er moet creativiteit bij en geen spits als 10.
 
masterapie
 
9
2 augustus 2019 om 09:03
Denk dat het eerder een verademing voor PSV is dan een gemis. Lozano lijkt wel steeds minder te gaan spelen en bij elke actie gefrustreerd. Als hij z'n koppie er niet snel weer bij gaat krijgen ben ik bang dat z'n transferwaarde alleen maar dalen kan.
 
PietFriet01
 
3
2 augustus 2019 om 10:08
Dat vind ik niet zo vreemd als ze hem al twee jaar op rechts zetten terwijl het een echte linksbuiten is.
 
wanny
 
3
2 augustus 2019 om 09:04
Gauw verkopen en Hendrix ook. Bergwijn houden, heb je samen met Malen een prima voorhoede.
 
PSVAR78
 
6
2 augustus 2019 om 09:05
Wat een drama zeg. Wanneer stoppen we hier nu mee. De transfermarkt moet gewoon dicht voor aanvang van de competitie. Wat kan PSV nog als Lozano, Bergwijn, Hendrikx en Pereirro verkocht worden. Belachelijk. On: Momenteel missen we er niet zoveel aan als we hem verkopen. Voor het juiste bedrag moeten ze hem maar laten gaan.
 
doslind
 
1
2 augustus 2019 om 09:51
Ben ik het wel mee eens dat transfer periode/markt wel dicht mag voor aanvang van de competitie. In de PL. Is dat al het geval met inkomende transfers. Persoonlijk zou ik graag zien dat ze de maanden juni en juli gebruiken voor transfers daar waar de competitie over het algemeen in augustus beginnen.
 
cuco10
 
0
2 augustus 2019 om 10:04
Lozano en Bergwijn verkopen voor 30 en 40 miljoen. Daarnaast Hendrix verkopen voor 8 miljoen. Van dat geld nog een CV kopen en een back-up voor dumfries. Daarnaast nog een middenvelder en we zijn klaar. Dit jaar bouwen aan een team wat volgend jaar mee kan komen in de cl en kan concurreren met Ajax. Als je nu de aansluiting met Ajax verliest kom je er ook niet meer bij denk ik.
 
doslind
 
3
2 augustus 2019 om 10:30
' Als je nu de aansluiting met Ajax verliest kom je er ook niet meer bij denk ik ' Ben jij en andere PSV supporters zo bang dat Ajax anders te groot gat slaat wat niet meer overbrugbaar is ? Ik denk dat het allemaal wel mee zal vallen dat Ajax te machtig/onoverbrugbaar wordt. Daarbij is PSV altijd in staat geweest om een goed elftal neer te zetten wat mee kan in de competitie.
 
Bossie
 
0
2 augustus 2019 om 10:37
Dan mag het allemaal wel snel gebeurd zijn , want voordat je die nieuwe spelers hebt ingepast in het systeem ben je al weer een paar maandjes verder.
 
Airbags
 
0
2 augustus 2019 om 10:50
Niks aanvallends nodig? Je schrijft dat PSV zich dan moet herpakken om de aansluiting met Ajax te vinden en CL-waardig te worden, maar daarvoor moet je wel gewoon tweede worden, anders kun je de CL vergeten en moet je je nog op een jaar EL richten. Met Luuk de Jong weg, Sam Lammers geblesseerd, en ook nog Lozano en Bergwijn weg in jouw scenario wordt dat toch wel een verdomd lastige taak. Als PSV dan niet kan of wil investeren in op z`n minst éã©n goede aanvallende versterking, zie ik jullie eerder afzakken naar het niveau Feyenoord dan dat jullie plek 2 zomaar pakken en het jaar daarna met Ajax mee kunnen doen. Als er toch 70 miljoen binnenkomt, zou ik eens een balletje opgooien bij Bas Dost. 15 miljoen is veel geld voor een Nederlandse club, maar ik denk dat hij naadloos in het spel van PSV kan worden gebruikt als een 1-op-1 opvolger van Luuk. Hij heeft geen tot weinig restwaarde, maar je verdient zijn transfersom wel terug met prijzengelden.
 
Bossie
 
0
2 augustus 2019 om 12:19
Denk je niet dat als PSV Dost haalt voor de spits , dat Malen niet zal vertrekken. Ik denk dat Malen wil spelen en dan als spits, dat is denk de enige manier om Malen voor PSV te behouden.
 
theEDGE
 
0
2 augustus 2019 om 13:57
Maalen gaat toch wel weg, of denk je niet Raiola al ergens wat achter de hand heeft voor hem. Als Redan al bij een leuke club in Duitsland aan de slag kan zonder ritme bij een eerste team dan zal Maalen dat ook kunnen.
 
rakesh
 
1
2 augustus 2019 om 10:19
Waarom is het niet mogelijk om de competitie van west-midden- en zuid Europa op dezelfde datum te laten starten? Deze datum is tevens de transferdeadline en na 2 weken competitieverband worden de eerste (voorronde) Europese wedstrijden gespeeld. Op deze manier geef je alle clubs evenveel voorbereidingstijd en kunnen ze werken aan een vast team voordat zij competitie ingaan.
 
RedBaron
 
0
2 augustus 2019 om 10:26
Ik ben nog steeds benieuwd of er iemand te vinden die zo gek is om €8 miljoen voor hendrikx te gaan betalen. Lozano wordt wel ondergewaardeerd bij PSV. Is gewoon een goede speler maar de liefde lijkt over en weer een beetje bekoeld tussen PSV en Lozano.
 
Andres13
 
1
2 augustus 2019 om 10:53
Zegt dat maar niet. Straks leest Bologna nog mee. Zijn we nog steeds niet van Hendriz af. ??
 
blahblahblah
 
0
2 augustus 2019 om 11:12
Denk dat een transfer voor beide partijen een goede zet is. Lozano is in mijn ogen niet altijd meer met het team bezig en het team brengt lozano niet altijd goed in stelling.