Transfersom laat miljoenenaankoop koud: 'Betekent dat United me wil hebben'
Zondag, 18 juni 2017 om 20:40

Victor Lindelöf staat na vijf seizoenen het shirt van Benfica gedragen te hebben voor een volgende stap in zijn carrière. Manchester United trok deze week minimaal 35 miljoen euro uit om de 22-jarige verdediger te contracteren. De Zweed zegt echter geen extra druk te voelen vanwege de hoge transfersom die zijn nieuwe werkgever betaalde voor hem.

"Ik denk er niet aan, ik denk niet dat dat verstandig zou zijn", tekent Aftonbladet op uit de mond van de mandekker. "Ik ben hier naartoe gekomen om te voetballen en zo goed mogelijk te presteren voor Manchester United. De transfersom is niet iets wat me bezighoudt. Het is onbelangrijk voor mij. Het betekent slechts dat je iets goed gedaan hebt en de club je graag wil hebben."

Lindelöf debuteerde in het betaald voetbal in eigen land namens Västerås SK en speelde uiteindelijk 73 officiële wedstrijden voor Benfica. "Ik ben blij en enorm trots op de kans die ik nu krijg, maar ik heb even een paar dagen nodig om het allemaal een plekje te geven", vervolgt hij. "Het is allemaal snel gegaan. De stap maken naar de Premier League en naar een van de grootste clubs in de wereld is een droom die uitkomt."

Meer nieuws
   
23:55
23:55
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
   
23:48
23:48
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
   
23:36
23:36
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
   
22:55
22:55
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
   
22:53
22:53
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.