Tuchel spreekt zich uit over Ziyech: 'Dat is bij Ajax niet hetzelfde'
Woensdag, 10 februari 2021 om 16:10

Hakim Ziyech kwam in de laatste drie Premier League-wedstrijden niet in actie. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler bleef voor het thuisduel met Burnley (2-0 zege) buiten de selectie, waarna hij tegen Tottenham Hotspur (0-1 zege) en Sheffield United (1-2 zege) negentig minuten op de reservebank zat. Chelsea-trainer Thomas Tuchel belooft dat Ziyech donderdagavond in de FA Cup-wedstrijd tegen Barnsley weer een kans zal krijgen.

"Ik hoop dat we tegen Barnsley het beste van hem zullen zien. Hij heeft een goede trainingsweek achter de rug en we rekenen net als iedereen op Hakim, daar bestaan geen twijfels over. We hebben in de laatste wedstrijden voor andere spelers gekozen. Dat was niet per se negatief richting hem bedoeld. Nu krijgt hij tegen Barnsley een kans om dezelfde kwaliteit en vastberadenheid te laten zien als op de training", zo tekent Goal op uit de mond van Tuchel. Ziyech speelde voorlopig achttien wedstrijden voor Chelsea, waarin hij goed was voor twee doelpunten en vier assists.

Onder Frank Lampard, de voorganger van Tuchel, kon Ziyech doorgaans rekenen op een basisplaats, mits hij fit was. De Duitse manager van Chelsea ziet dat de Marokkaans international zich nog niet helemaal heeft aangepast aan de Premier League, sinds hij afgelopen zomer Ajax verruilde voor Chelsea. "Het is duidelijk dat hij zich moet aanpassen aan dit soort voetbal, aan deze competitie. Hij is overgenomen van een sterk Ajax, maar zij zijn de benchmark in de Eredivisie. De intensiteit is daar niet hetzelfde, de competitie is anders."

Tuchel liet Ziyech nog wel in de basiself starten tijdens zijn eerste wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers (0-0). Tegen Burnley zat hij vervolgens helemaal niet bij de selectie, volgens Tuchel omdat hij rust kreeg. "Hij past zich aan en heeft zeker de kwaliteit om wedstrijden te beslissen, om iets onverwachts te kunnen doen. Daarmee kun je een extra twist aan een wedstrijd gegeven, op ieder niveau. Hij heeft bij Ajax bewezen dat hij dat kan, wij willen uiteraard dat hij datzelfde niveau ook hier kan bereiken. Het is ons werk om dat voor elkaar te krijgen."

Meer nieuws
   
12:53
12:53
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
   
12:10
12:10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
   
12:00
12:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
   
11:31
11:31
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (56)

 
Prem93
 
34
10 februari 2021 om 16:11
Moet het nog maar allemaal zien met Ziyech, de concurrentie is moordend en het lijkt alsof de trainer nu openlijk zijn twijfels over hem heeft/had. Uiteraard aan Haikim de taak om hem te overtuigen van zijn kwaliteiten. Wie weet begint het tegen Barnsley.
 
adjx
 
109
10 februari 2021 om 16:49
De trainer die zegt dat Ziyech zich moet aanpassen, nadat hij zelf pas net binnen komt. Ziyech heeft al vrij snel laten zien dat hij veel kan bijdragen aan het spel van Chelsea. Ja het is een andere intensiteit dan in Nederland, maar hij moet wel de kans krijgen om dat te laten zien.
 
insite tukker
 
15
10 februari 2021 om 17:39
Altijd al gezegt dat ziyech het niet zou redden in Engeland
 
InkeMontana
 
81
10 februari 2021 om 17:43
Sta jij over een jaar even met je mond vol tanden
 
Buakaw
 
10
10 februari 2021 om 20:09
Ik vind ook wel dat wij Ziyech niet te vroeg moeten afschrijven. Maar elke keer de uitspraken van dat die het zeker wel gaat redden zijn ook nergens op gebaseerd. Dit zei men over Donny en over Ziyech. Ondertussen is Ziyech over een maand 28 en volgend jaar dus 29. De druk bij een grote club is toch anders dan bij Ajax waar je in Europees verband toch een underdog bent.
 
Clarkkent2
 
73
10 februari 2021 om 16:56
dit is dus hoe voetbal echt in elkaar zit. Een groot gedeelte van je loopbaan wordt gemaakt door trainers die het net wel of niet in je zien zitten...en puur pech dat als je er eens naast staat, het team toevallig goed draait en de trainer het dus niet veranderd.... Iedereen heeft dit seizoen kunnen zien dat Ziyech in een aanvallend Chelasea ook gewoon een Tovenaar kan zijn. Nu komt Tuchel (who the fuck is hij eigenlijk?waarom worden dit soort trainers tegenwoordig overal maar aangesteld obv 1x succes, Lijkt Villas Boas wel..) met van die open deuren als intensiteit...
 
AmazingNinja
 
87
10 februari 2021 om 17:14
"who the fuck is hij" is een grappige opmerking. Misschien jezelf eens verdiepen in zijn carriere. Heeft promovendus Mainz naar Europees voetbal geleid (vergelijk dat maar met een club als Fortuna Sittard Europees voetbal halen). Heeft met Dortmund een nationale prijs gepakt (terwijl je concurreert met Bayern) en is met PSG steeds kampioen geworden (wat ook gewoon de minimale verwachting is) en de CL finale gehaald (wat geen een trainer sinds de overname gelukt was en dat zijn dus Ancelotti, Blanc en Emery. Geen kleine namen). Wat heeft Ziyech daartegen over gezet? Leuke stats in mickey mouse competitie Nederland, één goede EL campagne en één goede CL campagne met ajax. Met zijn nationale team nog nooit wat significants gepresteerd. Intensiteit zal waarschijnlijk niet het echte probleem zijn, want ik zie Ziyech genoeg meters maken. Denk dat het vele balverlies eerder een oorzaak is. Dat was bij ajax ook wel een dingetje.
 
YannickVeneman
 
10
10 februari 2021 om 17:15
Hele rare reactie, als hij met Chelsea kan winnen zonder Ziyech dan is dat jammer. Ziyech speelde een paar leuke wedstrijden dit seizoen maar heeft er ook veel gespeeld zonder op te vallen. Hij moet gewoon hard blijven werken en dan zien we het wel weer.
 
VanErp2012
 
58
10 februari 2021 om 17:08
Haha Ziyech was voor zijn blessure bij Chelsea gewoon de beste speler. Was leuk om te horen hoe verbaasd en enthousiast de analisten in de studio waren na de wedstrijden van Chelsea met Ziyech in het begin van het seizoen. Dat waren toevallig ook de wedstrijden dat Chelsea het beste voetbal liet zien in de PL en opeens een voorname titelkandidaat werd. Totdat Ziyech geblesseerd raakte en Chelsea veel punten begon te verliezen en het spel niet om aan te gluren was. Maar de nieuwe trainer vindt toch dat Ziyech nog niet genoeg heeft laten zien. En na zijn blessure vind ik Ziyech ook nog niet het niveau aantikken van voor zijn blessure. Dus het is nu aan Ziyech om zijn nieuwe trainer te verrassen. Gelukkig is het voor Ziyech geen Donny van de Beek verhaal, een gebrek aan kwaliteit - die kan gewoon niet beter, maar een kwestie van tijd dat hij zijn kwaliteiten ook aan deze nieuwe trainer zal laten zien.
 
Zlatan65
 
26
10 februari 2021 om 17:13
#bewaarbericht: de samenwerking tussen Tuchel en Ziyech wordt geen succes. Die heeft duidelijk (nog) geen flauw idee hoe hij Ziyech het beste kan motiveren. Vind de keus voor Tuchel sowieso een hele vage. Wat heeft die gast nou bewezen in zijn loopbaan?
 
AmazingNinja
 
13
10 februari 2021 om 17:16
Promovendus Mainz naar Europees voetbal geleid. Met Dortmund een nationale beker gewonnen (terwijl je concurrent Bayern is) Met PSG meerdere nationale prijzen en een Cl finale.
 
YannickVeneman
 
16
10 februari 2021 om 17:17
Wat de gast heeft bewezen? Meen je dit nou serieus. Heeft de finale gehaald met PSG, heeft met Mainz meer dan prima gepresteerd en ook bij Dortmund heeft hij het goed gedaan.
 
Zlatan65
 
23
10 februari 2021 om 17:26
Mainz was oke. Bij Dortmund vond ik hem matig. Lag ook slecht bij spelers en bestuur. En PSG meerdere prijzen. Tsja, dat lukt jou en mij nog. Maar hij is overal op een rijdende trein gestapt (om een uitspraak van een collega van hem te gebruiken) en heeft nergens aantoonbare verbeteringen aangebracht. Hij heeft mij nergens weten te overtuigen van zijn klasse als trainer. En voor de PL lijkt het mij helemaal geen goede trainer. Maar dat is puur op gevoel gebaseerd.
 
AmazingNinja
 
15
10 februari 2021 om 17:39
@ Zlatan. "mainz was oke". Dus met een team dat net gepromoveerd is meteen Europees voetbal halen is 'oke'. Dan vraag ik me af wat jij verstaat onder 'goed'? De treble winnen? Komop man, Met Mainz als promovendus Europees voetbal halen is net zoiets als met Fortuna Sittard Europees voetbal halen. Dat is knapper dan als coach van Bayern kampioen worden. En je opmerking 'hij heeft nergens aantoonbare verbeteringen aangebracht' is al helemaal een lachwekkende opmerking. Hij staat juist bekend als een trainer die veel meer doet dan alleen maar het eerste team trainen en een structuur binnen de club neerzet. Hij staat juist bekend als een trainer die spelers beter maakt en om even bij het voorbeeld Mainz te blijven: Die club heeft hij getransformeerd van promovendus naar stabiele Bundesliga club. Je opmerking 'hij is overal op een rijdende trein gestapt' is ook lachwekkend. Bijvoorbeeld toen hij Dortmund van Klopp overnam, was Dortmund als 7de geindigd in de competitie. Klinkt dat als een goedlopend team overnemen? Lewandowski was net naar Bayern gegaan en spelers als Kampl, Immobile, Blaszczykowski en Jonas Hofmann verlieten de club en hij moest een nieuw team bouwen. Hij haalde bijv. De onbekende Julian Weigl en Gonazlo Castro. Misschien eerst eens was research doen voordat je allemaal onzin hier gaat verspreiden.
 
Japie_Krekel
 
17
10 februari 2021 om 17:15
misschien kan Ziyech in een soort Di Maria rol spelen. na De Bruyne en Fernandes vind ik hem de beste dieptepass in de PL hebben dus ik hoop dat hij aan spelen toekomt want hij kan echt wel een wapen zijn voor Chelsea
 
ajaxf1
 
126
10 februari 2021 om 16:14
Ziyech bakt er helemaal niks van, stuur maar retour naar Amsterdam jongens. 50% korting op de aanschafprijs en we nemen hem zo weer terug
 
SiskeJari
 
43
10 februari 2021 om 16:23
En laat Donny met m meevliegen, kom maar weer lkkr trug
 
InkeMontana
 
53
10 februari 2021 om 16:37
Als we dan toch bezig zijn, Matthijs en Frenkie spelen dan wel wekelijks, maar niveau wat ze halen is toch eigenlijk ook niet om aan te zien. Hup, terug sturen die jongens!
 
ajaxf1
 
14
10 februari 2021 om 17:46
Frenkie en Matthijs zijn zo enorm gehyped, kunnen net aan bij Ajax mee. Niet erg als dat je plafond is hoor maar toch beter dat ze terugkeren ja.
 
Magistra
 
13
10 februari 2021 om 16:17
Beschrijft het goed denk ik. Goed voor Hakim dat hij nu een tijdje fit is en echt moet knokken voor zijn plek. Ben er zeker van dat hij zijn kansen krijgt nu, hij ze gaat pakken. Als je aan het kwakkelen bent met blessures is het ook niet erg makkelijk om te wennen aan het ritme van de Premier League. Enigste nadeel is het nieuw systeem van Tuchel, met een plek minder voor de aanvallers waardoor de concurrentie echt moordend is voorin.
 
baradona
 
33
10 februari 2021 om 16:24
Ik denk persoonlijk niet dat het met zijn blessure heeft te maken. De trainer geeft in vriendelijke bewoording aan dat hij hem momenteel niet ziet als basis speler , en waar volgens hem zijn verbeterpunten liggen. Slechte reclame voor de Eredivisie , Ziyech en van de Beek als bankzitters in de PL. Al met al heeft Veltman zich nog het best aangepast aan het niveau.
 
baloog
 
4
10 februari 2021 om 16:54
Nou ja Veltman doet in principe waarvoor ie gehaald is: reservespeler zijn. Lamptey is alleen langdurig geblesseerd waardoor Veltman meer heeft gespeeld. Qua niveau is het vooral hard werken, maar brighton duidelijk minder met hem dan met lamptey
 
Magistra
 
13
10 februari 2021 om 16:56
Ziyech werd op een gegeven moment nog als één van de beste spelers van Chelsea ingeschat, deed het in het begin gewoon uitstekend. Na zijn tweede blessure was het een stuk minder. maar dat kan gebeuren. Laten we eerst rustig afwachten hoe hij het de rest van het seizoen gaat doen. Over Van de Beek maak ik me meer zorgen, dit zit er vanaf het begin volledig bij maar kan totaal nog niet overtuigen. Is echt een klasse minder dan spelers die er nu staan.
 
Constant kante
 
22
10 februari 2021 om 16:20
Tuchel ziet het niet zitten in Ziyech of zo? Dat is zuur. De trainer die je haalde wordt binnen paar maanden gewipt en de opvolger ziet het niet in jou.... Ach, aan de andere kant, als Ziyech straks een keertje weer paar assists strooit en een fraaie goal maakt, kan Tuchel niet om hem heen.
 
sscajax
 
16
10 februari 2021 om 16:23
Tuchel heeft tijdens zijn tijd bij psg meerdere malen hakim proberen te verleiden km naar psg te komen, gelukkig toen zonder succes. Ik denk dat tuchel het echt wel in hem ziet zitten.
 
Stagiaire
 
0
11 februari 2021 om 13:42
Hij speelt nu een systeem waarin zyech niet past. Moeilijk om er dan in te komen.
 
Prem93
 
7
10 februari 2021 om 16:24
@constant Kante. Daar lijkt het wel op ja.. Alsof de huidige trainer Ziyech publiekelijk afschrijft. Zou ik als voetballer niet fijn vinden. Zeker weten als hij zich goed profileert wel, maar als je van de 4 wedstrijden er maar 1 speelt heb je een stuk minder kans om je te laten zien. Ik het zo'n vermoeden dat Tuchel een voorkeur heeft voor andere spelers.
 
BME12
 
49
10 februari 2021 om 16:27
Prem stop nou is met van elke mug een olifant te maken. Tuchel zegt hier niks verkeerd, hij zegt wat iedereen denkt en wat we van tevoren al hadden verwacht. Ziyech startte overigens ook gelijk Tuchel z’n eerste wedstrijd bij Chelsea dus vertrouwen en een voorkeur heeft ie zeker bij Tuchel.
 
Joga_Bonito10
 
2
10 februari 2021 om 16:25
Hij kan altijd a la Klaassen terugkeren in Amsterdam. Niets mis mee
 
RM1335
 
1
10 februari 2021 om 16:41
A la Huntelaar!! ... oh die is ook al weer weg.
 
1fctwente1
 
5
10 februari 2021 om 16:45
Heb zo'n idee dat Tuchel meer van klassieke buitenspelers houdt (zoals Hudson-Odoi) en Ziyech zich hierdoor meer op de 10 positie moet focussen waar Mount het paradepaardje van Chelsea is
 
YannickVeneman
 
5
10 februari 2021 om 17:20
En Mount doet het ook geweldig, wat een speler is dat zeg!
 
Dsquared
 
14
10 februari 2021 om 16:21
Nou, dan kunnen alle (mede) Ajacieden die mij hier laatst hebben afgemaakt hieronder weer even met mij in discussie gaan. Ik hou van Ziyech, prachtige voetballer als hij het op zijn heupen heeft, laten we dat voorop stellen. Het is echter inderdaad duidelijk dat het tempo-verschil en de hogere intensiteit hem vooralsnog zwaar valt. Geen schande, maar dat het allemaal ligt aan de `matige spelers van Chelsea die hem niet begrijpen` lijkt me bij deze uitgesloten als argument. Buiten dat het voetballend nog niet echt wil lukken, is het ook nog fysiek zwaar voor zijn lichaam en is hij vooralsnog veel geblesseerd. Ik verwacht nog wel dat hij gaat aanpoten, maar grappig genoeg schoot het feit dat hij nog moet aanpoten een hoop mensen in het verkeerde keelgat vorige keer. Vooralsnog kan Ziyech het alleen tegen de bottom-five, dat kan in het eerste jaar maar hij zal echt nog een stap moeten gaan maken.
 
Prem93
 
9
10 februari 2021 om 16:27
@dsquared, ik heb ook al maanden ingezien en verkondigd dat ik mijn twijfels heb over Ziyech. Nou de wereld was te klein hier op Vz. Blijkt uiteindelijk dat we toch gelijk krijgen voor wat betreft Ziyech bij Chelsea. Uiteraard voor hem hoop ik dat hij het omdraaid, maar ik verwacht het gewoon niet, veel te wisselvallig al een half jaar lang.
 
SilverFront
 
20
10 februari 2021 om 16:39
Nee je krijgt nog helemaal geen gelijk. Want Ziyech stond, mits fit, gewoon in de basis bij Lampard. Dat hij het nog niet tegen elke ploeg heeft laten zien, klopt. Maar wie wel bij Chelsea? Vooral als nieuwkomer is het lastig je te bewijzen in een team wat niet draait. En dan helpen die blessures ook niet mee. Ziyech heeft in de CL laten zien dat hij gewoon mee kan op dat niveau en die intensiteit. Maar over een heel seizoen lang zal hij zich wel iets moeten aanpassen, dat lekkere potje op zondag tegen RKC zit er nu niet tussen.
 
Zlatan65
 
5
10 februari 2021 om 17:30
Op basis waarvan denk jij gelijk te krijgen? Op basis van deze uitspraken van Tuchel. Wacht nou eerst maar eens af wat Ziyech de rest van het seizoen laat zien. Ervan uitgaande dat hij die kans krijgt natuurlijk.
 
Dsquared
 
2
10 februari 2021 om 21:42
Mason Mount is een voorbeeld van een speler die het elke week laat zien, 22 jaar oud. Daarnaast wordt er in CL vaak in een lager tempo gespeeld, ook omdat er makkelijker afgefloten wordt en er dus minder vaart in het spel blijft zitten. Het tempo van de PL is voor veel spelers (ongeacht uit welke andere competitie) flink wennen.
 
Louis el Pisto
 
2
11 februari 2021 om 01:48
Wat een onzin. Ziyech was in de CL ook telkens de beste van Ajax en we speelden tegen Real Madrid, Juventus etc. Jaar later speelde hij persoonlijk Chelsea zelf kapot. Dus aan welk niveau moet hij zich aanpassen? Blijkt dat we gelijk krijgen? Hahahaha. Je doet net alsof blessures hebben slecht presteren is.. Wisselvallig al een half jaar lang.. Hij is geblesseerd geweest, is dat wisselvallig? Sorry hoor maar Ziyech is naar mijn mening een van de beste spelers van Chelsea. Ziyech kan het alleen tegen de bottom five? Maar hij maakt wel CL topteams kapot? Beetje dubbel of niet? Zelden zon onzin gelezen. Ziyech kan fysiek de PL niet aan maar was bij Ajax hele wedstrijden lang aan het afjagen? Ben ik de enige die af en toe denkt dat Prem een troll account is? Je hebt in ieder geval wel echt opvallende meningen vaak. (Wat natuurlijk gewoon je goed recht is) Ik zou Hakim niet te snel afschrijven en misschien voortaan niet doen alsof je uit 3 zinnen interview van alles kan opmaken.. Dit is wel erg creatief tussen de regels door lezen. Wie weet krijg je gelijk maar dat nu al claimen gaat mij te ver.
 
SocioFan1
 
2
10 februari 2021 om 17:51
Goed dat je dat erbij zet. Want neem James, die gaat wel prima maar omdat de coach hem ook belangrijk maakt. Zoek James meer op, en hij hangt de spelmaker uit. Bij Chelsea zal Ziyech dat toch meer moeten opeisen in zijn spel, want je hebt daar meerdere goede spelers. Maar goed het is complex want idd zoals je zegt soms lijken de andere niet te snappen hoe te combineren, waar te lopen e.d. Uiteindelijk is het gewoon wat kick en rush voetbal.
 
Tiessestein
 
15
10 februari 2021 om 16:25
ik denk dat het wel goed komt met Hakim.. speelde goed bij Heerenveen, speelde uitmuntend bij Twente, zijn overgang naar Ajax werd gezien als een paniek aankoop maar hij heeft iedere critici steeds weer de mond gesnoerd. Ik vind overigens dat hij het al heeft laten zien bij Chelsea, de eerste paar wedstrijden die hij speelde waren gewoon goed, en je zag aan zijn mede spelers dat zij hem gewoon de bal toevertrouwde.. Dat zegt al genoeg. Als ie zo weer fit is staat ie gewoon basis 11, geen twijfel..
 
Teesboer
 
4
10 februari 2021 om 16:35
Hij heeft het heel goed gedaan in de Eredivisie, maar dat geeft geen enkele garantie voor dat het goed komt in de PL. Hij heeft natuurlijk ook wel wat wedstrijden in de CL erg goed gespeeld, maar zelfs dat geeft geen enkele garantie voor wat hij bij Chelsea nog gaat laten zien. De PL is een competitie die wel wat meer vraagt van een lichaam, ik ben heel benieuwd of het een succes gaat worden voor hem bij Chelsea.
 
TILBURG013
 
10
10 februari 2021 om 16:26
Gelukkig dat hij wel mag laten zien tegen het almachtige Barnsley.. een wedstrijd van niks natuurlijk net zoals alle andere wedstrijden waarin Ziyech belangrijk was. Onmogelijk om een objectieve beoordeling te maken als hij alleen speelt tegen de kleintjes..
 
Master D
 
12
10 februari 2021 om 16:26
Zo'n onzin weer dat 'we hebben in de laatste wedstrijden voor andere spelers gekozen. Dat was niet per se negatief richting hem bedoeld.' Als het positief bedoeld was had je hem wel opgesteld of desnoods laten invallen. Dat heb je ook niet gedaan. Je vindt hem gewoon niet goed genoeg momenteel en hij zit niet dicht tegen de basis aan. Nu je voor een minder belangrijk geachte bekerpot hem opstelt tegen Barnsley maakt niet dat je plotseling vertrouwen uitstraalt. Hij geeft gewoon spelers rust en denkt het met de reserves ook wel aan te kunnen tegen de nummer 13 van het Championship. Ziyech heeft gewoon een probleempje als het zo blijft. Het systeem van Tuchel leent zich namelijk ook niet echt voor hem.
 
Constant kante
 
1
10 februari 2021 om 16:45
Masterd "als het positief bedoeld was had je hem wel opgesteld of desnoods laten invallen. Dat heb je ook niet gedaan." Waarom zou het een het andere persé uit moeten sluiten? Dingen kunnen soms ook gewoon geheel onafhankelijk van elkaar plaats vinden? Waarom is het onmogelijk om te vinden dat je én een keer voor andere spelers kiest (om welke reden ook) zonder daarmee dús te zeggen dat Ziyech niet deugt? Ik bedoel, als Ten Hag dus een keer Tadic opstelt zegt hij, volgens jou, dat hij Promes dus niet goed genoeg vindt??? Nee, ik vind dat jij soms conclusies trekt uit premissen die andere conclusies totaal niet uitlsuiten.
 
misseva88
 
4
10 februari 2021 om 16:33
Nog voor Lampards ontslag officieel was kwam er een bericht naar buiten waarin stond dat Chelsea op zoek was naar een Duitse manager die Havertz en Werner, twee dure aankopen, beter zou laten renderen. Havertz en Ziyech spelen graag op dezelfde positie, dus ik ben benieuwd of Ziyech niet het grootste slachtoffer gaat worden van het ontslag van Lampard. Hij kwam natuurlijk voor een relatief (naar PL begrippen) bescheiden transfersom. Hoeveel tijd gaat hij krijgen bij Chelsea? Niet zo veel als Havertz ben ik bang...
 
Schop1989
 
4
10 februari 2021 om 16:51
Ik denk het ook, Ziyech en Mount presteerden beter en daarom koos Lampard steeds meer voor hen. Veel meer inzet en honger bij die twee. Daar tegenover staan de 2 Duitsers die nog moeten landen in Londen, het prijskaartje hebben en de voorkeur bij Abramovic.
 
pinko
 
8
10 februari 2021 om 16:39
Tuchel heeft, afgezet tegen het spelersmateriaal, amper gepresteerd bij Psg. Daar hebben ze hem buiten de poort gezet. Dus hecht ik niet zoveel waarde aan uitspraken van die over het paard getilde trainer. Ook al zou hij in deze gelijk hebben.
 
Japie_Krekel
 
7
10 februari 2021 om 17:19
niet helemaal mee eens. hij werd elk jaar kampioen en heeft een CL finale gehaald die dan weliswaar niet werd gewonnen maar er zijn coaches met nog duurdere selecties als PSG die dat niet is gelukt. dat hij Ziyech echter passeert vind ik wel jammer want ik blijf het een geweldige speler vinden die in de basis bij Chelsea zeker niet zou misstaan
 
YannickVeneman
 
3
10 februari 2021 om 17:25
Haha die Pinko toch als een gefrustreerde idioot deze reactie schrijven. Dan zal je puur op basis van dit artikel Tuchel beoordeelden. Als jij naar zijn carrière gaat kijken zie je dat jij het gewoon prima heeft gedaan bij de clubs waar hij trainer is geweest.
 
pinko
 
3
10 februari 2021 om 18:36
Als hij zo goed is, waarom heeft de sjeik hem dan bij het oud vuil gezet??
 
salaaf
 
2
10 februari 2021 om 16:47
Oei oei, maakte ik mij al zorgen om dat de nieiwe trainer het wellicht niet in ziyech zou zien zitten. Wel zuur voor ziyech want hij maakte de stap omdat zijn gevoel bij de trainer en club goed lag maar dan wordt de trainer zo snel ontslagen
 
Japie_Krekel
 
1
10 februari 2021 om 17:20
mee eens! daarom moet je eigenlijk nooit voor een coach kiezen maar voor de club zelf, want een coach is een passant. toch denk ik wel dat Ziyech mijn zijn kwaliteiten uiteindelijk een basisplaats gaat afdwingen daar
 
AjaxRosenberg
 
2
10 februari 2021 om 16:56
Het zit Ziyech nog niet helemaal mee bij Chelsea. Lampard zag het wel in hem zitten maar bakte er voor de rest helemaal niets van. Tuchel lijkt het vooralsnog niet helemaal te zien zitten in Ziyech. Daarnaast de pech met een aantal blessures, hopelijk gaat het team de komende maanden beter draaien en kan hij daarin zijn draai ook vinden.
 
hazeven
 
1
10 februari 2021 om 17:20
Ziyech is een gevoelsmens. Niet iedere trainer kan hem raken. Nu hij niet 'zeker ' is van een basisplaats ben ik benieuwd hoe hij hiermee omgaat.
 
falcao1984
 
0
10 februari 2021 om 18:14
Inderdaad, vooral dat laatste. Hoop dat hij niet de zoveelste getalenteerde Nederlands-Marokkaanse speler wordt die in het buitenland door diverse oorzaken buiten beeld raakt. Daar lijkt hij voetbaltechnisch toch echt te goed voor. Maar ja, aarden in een totaal andere omgeving is niet voor iedereen weggelegd.