Tuttosport: Mino Raiola wil van Oranje-international grootverdiener maken
Vrijdag, 30 oktober 2020 om 14:46

Mino Raiola heeft binnenkort een afspraak met de clubleiding van Internazionale, zo weet Tuttosport vrijdag te melden. Inzet van het geplande gesprek is een nieuw en verbeterd contract voor Stefan de Vrij, zo klinkt het. De centrale verdediger tekende bij zijn entree in het Giuseppe Meazza medio 2018 een vijfjarig contract.

Raiola zou volgens bovengenoemde Italiaanse krant graag zien dat De Vrij een hoger jaarsalaris gaat ontvangen in Milaan. De international van het Nederlands elftal zou in de huidige situatie jaarlijks 4,2 miljoen euro per jaar opstrijken, inclusief bonussen. Tuttosport spreekt de verwachting uit dat De Vrij met een nieuwe verbintenis bij Inter richting een jaarsalaris van circa vijf miljoen euro kan gaan. Er wordt tevens benadrukt dat zes Inter-spelers momenteel meer verdienen dan de voormalig Feyenoorder.

Stefan de Vrij verkozen tot beste verdediger in de Serie A

De centrumverdediger van Internazionale was afgelopen seizoen de beste verdediger in Italië.Lees artikel

De topverdieners bij Inter zijn Romelu Lukaku, Alexis Sánchez en Christian Eriksen. Bij de overige grootverdieners komt sowieso de naam van de van Barcelona overgenomen Arturo Vidal naar boven. Raiola hoopt dat het salaris van De Vrij naar dat niveau kan worden getrokken, al is het afwachten of de Inter-leiding hiermee akkoord wil gaan. De huidige nummer vier in de Serie A geeft namelijk topprioriteit aan een nieuw contract voor de eerder dit jaar bij Barcelona en Real Madrid genoemde Lautaro Martínez.

De Vrij is in ruim twee jaar tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in het hart van de Inter-defensie. De 28-jarige mandekker staat inmiddels op 87 wedstrijden in dienst van i Nerazzurri, al blijven grote prijzen voorlopig uit. De Vrij werd in augustus door de competitie-organisator van de Serie A verkozen tot beste verdediger van het afgelopen seizoen.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
fc barcalona u
 
28
30 oktober 2020 om 14:49
Dat zou hij ook verdienen. De Vrij behoort zeker tot de top 3 belangrijkste spelers van Inter zo niet de belangrijkste.
 
Rochus
 
15
30 oktober 2020 om 14:51
Is enorm veel geld, maar in verhouding toch eigenlijk maar weinig. Vergelijk dit met een de Ligt dan mag er toch wel een behoorlijk stuk bij. Dit zijn zoals ik begrepen heb wel netto bedragen dus medelijden hoeven we niet te hebben.
 
Rochester
 
22
30 oktober 2020 om 15:01
Wist niet dat de Vrij tot de stal van Raiola behoorde? Dacht altijd dat hij bijgestaan werd door iemand als Guido Albers of Rob Jansen. Maar een jaarsalaris van 4,2 miljoen, dan verdiend de Vrij echt wel weinig momenteel. Al jarenlang een van de beste verdedigers in de Serie A bij zowel Lazio Roma als Inter Milan, daar had ik toch wel een hogere salaris bij verwacht en ook 5 miljoen per jaar is niet veel. Dan snap ik wel dat Raiola het salaris van de Vrij richting dat van o.a. Eriksen en Sánchez wilt krijgen, die allebei tussen de 8 en 10 miljoen per jaar verdienen. Zit nu overigens naar de 'stal' van Raiola te kijken en dat hij goede spelers in zijn stal heeft, wist ik wel. Maar toch is het een imposant rijtje namen met o.a. Zlatan, Haaland, Lukaku, Pogba, de Ligt, Verratti, Donnarumma, Romagnoli, Kean, Lozano, Thuram, Malen, Kluivert, Stengs, Boadu, Ihattaren, Gravenberch, Wijndal, Balotelli, etc. en het is eigenlijk van alles wel wat: grote namen, spelers met (veel) potentie, ervaren spelers en ook een beetje alles wat daar tussenin zit.
 
Savano
 
6
30 oktober 2020 om 15:34
@Rochester inderdaad een top stal en daaronder zitten nog de jeugdspelers hé ... En nog beweert men dat hij een slechte zaakwaarnemer is. Deze toppers waren dan toch allang weg geweest. Geen oud speler of huidige speler die je kwaad over hem hoort spreken, het zijn slechts de club omdat hij het vies spelletje beter dan hen speelt en vaak het onderste uit de kan voor zijn cliënten haalt. Als speler had ik het wel geweten: Raiola of die Jorge Mendes geloof ik was Ronaldo zit. Zelfde type als Mino alleen komt hij wat sympathieker over dan Mino. De clubs kunnen hun bloed wel drinken. De hele wereld is gebaseerd op vertrouwen en reputatie dus het laatste wat een zaki van deze orde zal doen is dat op het spel zetten.
 
Constant kante
 
7
30 oktober 2020 om 15:38
De Vrij zat tot april dit jaar bij Seg, van Kees Vos. Die heeft onder andere spelers als Memphis Depay, Robin van Persie, Jasper Cillessen, Kasper Dolberg, Marten de Roon, Robijn Gosens, Daley Blind, Promes, Gakpo, Locadia, Strootman en Wesley Hoedt in zijn stal. Vanaf april is hij dus overgestapt naar Raiola. Ik denk vooral om veel meer salaris te verdienen. Want dát, op welke manier ook, is uiteindelijk dé kracht van Raiola. Zeg over hem wat je wilt, maar zijn spelers zijn bijna standaard de best bestaalden.
 
SjakieNYC
 
2
30 oktober 2020 om 18:01
Die 4.2m zal netto zijn dus is niet direct te vergelijken met andere voetballanden waar men het veelal over bruto bedragen heeft. Er zijn heel weinig spelers in Italië die er echt boven uitstijgen (behalve Ronaldo uiteraard). Denk dat 8 a 10 miljoen netto heel lastig wordt. Dat verdienen de verdedigers bij Juve ook niet nl.
 
rgeertsma25
 
2
30 oktober 2020 om 18:20
Matthijs de Ligt verdient dat juist bij Juve. Dankzij Raiola
 
GLENNN
 
12
30 oktober 2020 om 15:01
De Vrij is hun belangrijkste en beste verdediger. Dat een Lukaku meer verdiend, snap ik nog wel. Dat is een aanvaller en die rijgt de doelpunten aaneen in Milaan. Eriksen en Sánchez snap ik nog wel, omdat zij vanuit Engeland komen en daar al een godsvermogen verdiende. Maar puur qua prestaties, zou Stefan echt wel boven die twee horen te staan. Ik vermoed ook dat Eriksen niet lang meer bij Inter speelt. En dan kan er extra salaris aan een speler al De Vrij worden uitgekeerd natuurlijk. Vidal snap ik ook niet. Waarom zou ej als Inter zijnde hem zoveel betalen?
 
Mason38
 
8
30 oktober 2020 om 15:06
Eriksen een godsvermogen in Engeland? Spurs deelt geen hele vette basiscontracten uit. Vaak worden er prestatiebonussen aan toegevoegd.
 
McMulenga
 
5
30 oktober 2020 om 15:37
Hij verdiende 80.000 pond per week en kon toen verlengen en tussen de 160.000 en 200.000 verdienen...tottenham is tegenwoordig ook gewoon een grote speler die met geld durft te smijten hoor.
 
SjakieNYC
 
0
30 oktober 2020 om 18:03
Dit zijn weer bruto bedragen. Spurs betaalt zijn toppers net zo veel als de middelmaat bij United pakt. Eriksen verdient bij Inter aanzienlijk meer dan hij bij Spurs kon verdienen.
 
ZortaX
 
0
30 oktober 2020 om 15:34
Omdat Vidal bij Barcelona een gigantisch salaris kreeg en amper wou inbinden. Als Inter hem dan ook geen (naar hun normen) hoog salaris aanbiedt, dan komt Vidal gewoon niet. Mijn inziens zou ik ook voor een andere optie kiezen, maarja...
 
Nymus
 
0
30 oktober 2020 om 16:54
Dat is wel een hele kleine verhoging voor een speler met Raiola als zaakwaarnemer. Veel sterkte met de onderhandelingen in dat geval!
 
FrancineDekkers
 
1
30 oktober 2020 om 19:09
Jammer dat veel sympathieke voetballers zo'n louche zaakwaarnemer hebben.
 
WQSMilan
 
0
30 oktober 2020 om 20:15
Alle zaakwaarnemers zijn zo alleen Raiola valt meer op.