Update: Overmars bevestigt contractaanbieding voor Veltman
Dinsdag, 4 april 2017 om 08:50

Ajax heeft met onder meer Nick Viergever, Amin Younes, André Onana, Kenny Tete en Joël Veltman een aantal bekende namen die nog tot medio 2018 onder contract staan en directeur voetbalzaken Marc Overmars lijkt nu actie te gaan ondernemen om een van die spelers langer aan de club te binden. FOX Sports weet namelijk te melden dat de Amsterdammers Veltman een nieuw contractvoorstel hebben gedaan.

Ajax wil graag dat de rechtsback zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis zet, zodat hij volgend jaar niet gratis de deur uitloopt. Het medium meldt verder dat Veltman wel oren heeft naar een langer dienstverband in de Amsterdam ArenA, al schijnt hij intern wel aan te hebben gegeven dat hij ambities heeft. Dit zou dan weer kunnen betekenen dat hij op termijn een vertrek naar het buitenland ambieert.

Veltman debuteerde in 2012 in het eerste van Ajax en speelde sindsdien meer dan honderd wedstrijden voor de club. De verdediger, die in eerste instantie vooral centraal speelde, is dit seizoen als rechtsback niet weg te denken uit de basisopstelling van Peter Bosz.

Update 08.50 uur - Overmars bevestigt contractaanbieding voor Veltman
Marc Overmars heeft bevestigd dat hij Joël Veltman een nieuw contract heeft voorgelegd. De verdediger kan tot medio 2020 verlengen en heeft volgens de directeur spelerszaken aangegeven 'op korte termijn antwoord te geven', zo laat Overmars weten aan De Telegraaf. Veltman ligt nu nog tot de zomer van 2018 vast bij Ajax.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (54)

 
A Iniesta8
 
97
28 maart 2017 om 13:49
Veltman mag van mij zsm gratis de deur uit. Echt ongelooflijk dat deze man 100 wedstrijden heeft gespeeld voor Ajax. Ondermaatse verdediger die thuis hoort in de middenmoot, hoort zeker niet thuis bij Ajax noch het niveau waar Ajax naar streeft. Zwakke speler. Mag gewoon weg.
 
Vierdriedrie
 
61
28 maart 2017 om 14:13
Dat je hem slecht vind kan ik mee leven, dat is een mening. Maar waarom zou Ajax hem gratis de deur uit laten lopen als ze er wat aan kunnen overhouden?dat is gewoon slecht management en over het algemeen weet Marc (je weet wel, ''netto'' geregeld wat aan uitgaande transfers over te houden.
 
A Iniesta8
 
14
28 maart 2017 om 14:16
Hebben clubs zich al gemeld dan? Zo niet en geef je hem een contract dan blijft ie nog jaren vast aan Ajax.
 
Vierdriedrie
 
31
28 maart 2017 om 14:34
Geen idee of clubs zich al gemeld hebben, ik kom niet veel meer in de bestuurskamer bij Ajax (sorry door de zon ben ik wat vrolijker dan normaal hehe). Maar er zal vast een club komen uit een Europese (sub)top competitie gezien de staat van dienst van Veltman. Interlands, CL ervaring, 100+ duels in de competitie én van Ajax. Ajax weet zijn spelers meestal prima te slijten. Zelfs de wissels worden verkocht voor redelijke (tot goede) prijzen. Denk bijvoorbeeld aan vd Hoorn, die toch echt een mindere Curriculum Vitae kon overleggen alvorens hij naar Wales ging.
 
adjx
 
58
28 maart 2017 om 14:13
Ongelooflijk hoe zo veel mensen Veltman ondermaats vinden. Is gewoon een goede slimme verdediger. Heeft zijn postuur niet mee maar lost veel op door slim positie te kiezen. Vind hem niet wereld top maar kan zeker een juiste stap naar het buitenland aan!!
 
SoccerinoFCU
 
43
28 maart 2017 om 14:18
Kom op man. Hij is pure middelmaat. Ik vind het lachwekkend dat Ajax hem nog een nieuwe contract wil geven.
 
3*Ajax
 
9
28 maart 2017 om 14:24
Pure middelmaat voor de echte top ja. Als de Nederlandse topclubs geen pure middelmaat (dus (sub)top Eredivisie) voor de top mogen hebben dan kunnen ze alle 3 80 procent van de selectie weg doen.
 
Lunny
 
14
28 maart 2017 om 14:31
Positioneel juist erg matig. Tegenstander staat bijna altijd vrij, stapt veelvuldig verkeerd in waardoor hij of gezien is, of een domme overtreding maakt. Door simpelweg op de juiste plek te staan voorkom je überhaupt dat de tegenstander aangespeeld wordt. Ook is hij erg laconiek en levert daardoor veel simpele ballen in. Hij voetbalt alsof hij (denkt) geen uitdaging meer heeft.
 
Castromann
 
10
28 maart 2017 om 14:35
Veltman is te traag voor n back en te klein (ja ja sprongkracht kan je dat compenseren ) en mist het fysiek voor een cv. In de eredivisie kan he dat gebrek nog wel compenseren. .maar het niveau daarboven is niet weggelegd voor hem.
 
UltimateFreak83
 
3
28 maart 2017 om 14:58
Zolang je 11 spelers kan opstellen die gemiddeld genomen het sterkste eredivisie team vormen, moet je zorgen dat dit soort spelers bij Ajax blijven. Het is gewoon een redelijke speler die in de top van de Eredivisie behoort. Nu raakt hij ook op een volwassen leeftijd en kan hij ervaring gaan toevoegen. Ik ben voorstander van alle contracten te verlengen tot 2021. En Veltman mag een royaal salaris ontvangen. Hoog genoeg dat hij flink bijtekent, maar niet te hoog dat de intrnationale subtop niet meer aan de bel trekt vanwege te gortige salariseisen.
 
Steef71
 
1
28 maart 2017 om 16:16
Veltman zit al aan het salarisplafond volgens mij, of anders moet hij daar naartoe. Gevalletje Boilesen?
 
Rob_S
 
0
4 april 2017 om 10:23
Want dat weet jij omdat? Veltman is jeugd dus die verdiend denk ik minder dan Boilesen die als talent gehaald was en ook nog zijn contract verlengt zag worden. Dit is ook een probleem met Ajax dat gehaalde spelers meer verdienen dan eigen jeugd. Emanuelson heeft zich daar ook wel is over uitgelaten. Maargoed dat is een andere discussie
 
ArjanEelkema
 
2
4 april 2017 om 10:53
Hoe kan je tete onder veltman kiezen, veltman is koppend ietsje beter maar daar houdt t op
 
Ibracadabra
 
6
28 maart 2017 om 14:23
Volledig mee eens, maar je laat een onderdeel onderbelicht. Dit is namelijk hoe de Ajax supporters er tegen aan kijken. Maar wat een buitenlandse club ziet: een relatief jonge verdediger die altijd een basisplaats heeft, een international is en goed kan meevoetballen. Statistisch gezien is hij ook de meest waardevolle verdediger van de Eredivisie. Ik zie hem ook liever vandaag dan morgen gaan. Maar dat bekent niet dat je er niks aan kan overhouden. Barcelona zat bijvoorbeeld voor hem op de tribune. Ik kan wel begrijpen dat een Europese subtopper hem voor de breedte erbij wil hebben.
 
mentalist
 
5
28 maart 2017 om 18:21
Veltman gratis de deur uit, laten gaan nadat je zegt hoe waardevol die is. Heeft voor mij weer Hoe weinig kaas men er hier van gegeten heeft. Sjongejonge.
 
Ibracadabra
 
2
28 maart 2017 om 22:49
Je leest wat je wilt lezen. Ik bedoel ook dat ze hem moeten laten verlengen.
 
Rob_S
 
0
4 april 2017 om 11:16
Nee je zegt dat je hem liever vandaag dan morgen ziet gaan. Dat betekend toch echt dat hij weg mag van jou.
 
AsRoma8
 
31
28 maart 2017 om 14:36
Ongelooflijk dat dit 20 duimpjes krijgt. Blijkbaar heeft een groot deel hier gewoon geen verstand van verdedigen/verdedigers. Veltman is een prima verdediger met ervaring en een professionele instelling. Als hij de komende jaren nog wat beter word is word het een echte dragende speler voor Ajax.
 
lausho
 
10
28 maart 2017 om 15:50
@asroma8 Schijnbaar verwacht men een Dani Alves op de back positie, nee dat is Veltman niet, maar voor Ajax een prima speler waar ook nog wel rek in zit. Veltman is vooral een pispaaltje die heletijd onterrecht wordt afgezeken, niet op in houdt, maar gewoon omdat hij irritant is of iets. In mijn ogen een compliment voor een verdediger.
 
Peterhoekstra
 
0
5 april 2017 om 09:27
AsRoma8, wat maakt Veltman zo goed in jou ogen?
 
 
3
4 april 2017 om 10:41
@A Iniesta8 Je schrijft: "ondermaatse verdediger die thuis hoort in de middenmoot, hoort zeker niet thuis bij Ajax noch het niveau waar Ajax naar streeft". Complete onzin, uitgekraamd door iemand met een gebrek aan realiteitsbesef, die duidelijk niet met beide beentjes op de grond staat. Feitelijk zeg je hiermee dat Frank de Boer, Peter Bosz, Guus Hiddink en Danny Blind, die samen meer dan 100 jaar ervaring hebben in het topvoetbal, koekenbakkers zijn, want zij hebben allemaal een blindelings vertrouwen uitgesproken in Veldman. Ik ben blij als Veldman bijtekent omdat hij een van de sterkhouders is bij Ajax en een van de weinige spelers met ervaring. Het is de vraag naar welk niveau Ajax streeft, maar het niveau waar jij persoonlijk naar streeft, zal Ajax nooit gaan halen omdat die volstrekt onrealistisch is. Al helemaal niet als je de weinige spelers die je hebt en die over enige ervaring beschikken de tent uit jaagt. In Nederland loopt er sowieso geen back rond die betaalbaar en beter is dan Veldman en een speler uit het buitenland die beter is komt niet naar Ajax omdat de competitie zwak is en de salarissen laag. Als Ajax over spelers met kwaliteit wil kunnen beschikken, zal het die zelf op moeten leiden, want ze van de transfermarkt betrekken, is te duur als ze al komen willen. Dat de club een speler als Sanchez heeft kunnen strikken, is de uitzondering die de regel bevestigt en gezien zijn snelle ontwikkeling zal de club er waarschijnlijk niet heel lang plezier van beleven en zal hij binnen de kortste keren weer zijn vertrokken. Ajax is een modale club met een selectie die uit zijn voegen barst van het talent, maar onevenwichtig is door een gebrek aan persoonlijkheid en ervaring. Daarom zijn de prestaties onevenwichtig en kon een wedstrijd als tegen Excelsior, waarin bijna alle spelers door de ondergrens zakten, worden gevolgd door een wedstrijd als tegen Feijenoord, waarin iedereen boven zichzelf uitstak. En vice versa. Die wisselvalligheid zal alleen maar toenemen als je de spelers met enige ervaring de deur uitdoet en de gemiddelde leeftijd van de selectie, die toch al extreem laag is, nog verder omlaag brengt. Als niet door hebt dat de prestaties daardoor nog onevenwichtiger zullen worden, snap je er volgens mij niet zo heel veel van. Maar dat is ook best wel begrijpelijk als je onderbuik je belangrijkste gesprekspartner is.
 
koenwd
 
16
28 maart 2017 om 13:52
De poll staat los van het feit waar het artikel eigenlijk over gaat. Ajax doet dit vooral om Veltman niet gratis de deur uit te laten lopen. En dat begrijp ik gewoon! In deze tijd zou ik me niet verbazen als hij 10 mil + op levert! Overmars moet ook niet te lang wachten met de rest van het rijtje. Zij verdienen allemaal een nieuw contract vind ik!
 
alexdevidal
 
14
28 maart 2017 om 13:53
25 jaar, is denk ik wel toe aan het buitenland, kan Ajax direct een echte vent kopen. Centjes genoeg op de bank denk ik zo.
 
DeBever
 
14
28 maart 2017 om 13:56
Tete gewoon op rechtsback en een jeugdspeler als backup. Zou ook geen goede rechtsback weten die een directe versterking is, misschien die van Utrecht al zie ik niet gebeuren, ligt nogal gevoelig daar.
 
siepie
 
1
28 maart 2017 om 14:55
Ik vrees dat Tete ook weggaat als Veltman vertrekt. Zelfs toen hij vaste basisspeler was, wilde hij (en/of Raiola) zijn contract niet verlengen. En aangezien dat contract in 2018 al afloopt, vrees ik dat hij niet lang blijft en deze zomer bij Lazio oid opduikt.
 
zepp123
 
8
28 maart 2017 om 13:54
Het is een prima verdediger voor ajax. Niks speciaals alleen. Er staat in het artikel dat hij ambities heeft, daar zie ik op het veld weinig van terug.
 
surreal
 
47
28 maart 2017 om 14:00
Veltman speelt dit seizoen zeer verdienstelijk en gaat nu zijn beste jaren pas in. Ik zou het fantastisch vinden als hij nog twee jaar blijft. Je hebt gewoon volwassen spelers nodig die ook al een tijd bij het team zitten. Men onderschat echt veel te veel hoe belangrijk Veltman dit seizoen is. Hij helpt Sanchez echt vaak uit de brand en heeft een geweldige crosspass. Zijn foutjes zijn ook steeds minder te bekennen en dit seizoen nog geen tegengoal uit gekregen. Ook het verschil wanneer Tete speelt is duidelijk. Bij Joel komen er vele malen minder voorzetten van de linksbuiten van de tegenstander. Tete is een hele goede backup maar Ajax heeft volwassen leiders nodig en dat kan Veltman zeker zijn.
 
Sammerens
 
7
28 maart 2017 om 14:27
Juist zo`n Veltman moet Ajax inderdaad langer zien te houden. Dat zijn spelers waarvan het plafond eigenlijk niet bijzonder hoog ligt en waarvoor grotere buitenlandse clubs dus ook niet in de rij zullen staan. Als je enige ervaring wilt behouden in je team dan moet dat van dergelijke spelers komen. Geen wereldspeler, maar wel een speler die voor de Eredivisie een prima speler is en die dankzij de opgebouwde ervaring uiteindelijk ook in Europese gewoon zeer solide voor een team zal zijn.
 
Nick Danninga
 
4
28 maart 2017 om 14:48
Mensen vergeten vaak dat een team niet alleen uit technische briljantjes kan bestaan. Er moet ook gebikkeld worden en Veltman is daar bij uitstek geschikt voor. Bovendien komt hij nu langzaam op een leeftijd waarop verdedigers beter gaan worden. Ajax moet hem gewoon lekker houden, net als Viergever.
 
Marranr1
 
1
4 april 2017 om 09:34
Veltman is zo een beperkte en middelmatige back. Kan soms hard en dom erin gaan maar voor de rest brengt hij nooit wat extra's, geen assisten geen goals en verdedigend is het echt niet denderend. Verdedigend kan hij het in Nederland nog verbloemen maar Europees komt hij bijna altijd te kort. Het bewijs staat wekelijks in de krant, cijfer gemiddeld rond de 5,5!!!!! Alleen Bosz ziet dat niet in want Tete is zoveel beter , verdedigend en ik vind aanvallend ook. Veltman strik erom heen en verkopen zo snel mogelijk en hopen dat Tete nog wil blijven. Feit 2 Tete zal bij een veel betere club terecht komen dan Veltman. Juve etc staan in de rij voor Tete. Veltman mag blij zijn als hij een kleine PL club zal vinden want ik denk dat niemand in de PL zit te wachten op hem.
 
lausho
 
27
28 maart 2017 om 14:04
Veltman wordt zwaar onderschat, is een beetje een pispaaltje, maar inmiddels een vrij ervaren verdediger. Hij heeft gewoon prima kwaliteiten en heeft als een van de weinige bij Ajax gogme en intelligentie in zijn spel. Staat goed, staat tegenstanders in de weg, is vervelend voor tegenstanders en is bovendien sterk aan de bal. Het is in ieder geval zaak voor Ajax om of Veltman of Tete te behouden, dan kan Zeefuik back up worden en een van de twee worden verkocht. Viergever, Onana, Younes graag allemaal verlengen, op Younes is overigens nog een optie maar een speler als Viergever zie ik liever nog in lengte van jaren bij Ajax, zeer waardevol en wordt beter en beter.
 
Sirius
 
2
28 maart 2017 om 15:59
Integendeel. Veltman wordt helemaal niet onderschat. Fysiek is hij voor een centrale verdediger niet sterk. Voor een back komt hij gewoon voetballend vermogen tekort. Dat is soms nog te compenseren, maar wat Veltman een hele matige speler maakt, is zijn mentale weerbaarheid. Loopt zijn hele carriere al te 'sukkelen' met vormdipjes, grote fouten en zelfs flinke blunders. Naar mijn mening is Ajax of een soortgelijke club zijn plafond. Het is natuurlijk ook wel een feit dat het vooral Ajax-supporters zijn die nog iets in Veltman zien. Het mag dan een ervaren verdediger zijn inmiddels, maar daar heb je vrij weinig aan als je als speler veel fouten blijft maken. Veltman is zo'n speler die de Eredivisie nooit zal ontgroeien.
 
Boxawo
 
3
28 maart 2017 om 14:24
Hoe kan het dat men zo'n hekel heeft aan spelers, Blind en Veltman? ''de niet fysiek sterke verdediger"
 
Jansen Joenite
 
3
28 maart 2017 om 16:00
Meestal zijn die niet gericht op voetballende kwaliteiten, maar het arrogante gebral en vervelende maniertjes (zoals het 'slimmigheidje' tegen Sparta).
 
Sirius
 
2
28 maart 2017 om 16:02
Over Blind heb ik niet zoveel negatieve verhalen gehoord. Veltman is mentaal gewoon erg zwak en is voor een centrale verdediger gewoon niet bijzonder voor Eredivisie-begrippen. Het is een redelijk slimme speler, fysiek matig en mentaal is het ook niet goed. Als back komt hij gewoon voetballend vermogen tekort om zijn zwakheden te maskeren. Z'n enige echte kwaliteit is zijn overzicht en passing die bovengemiddeld zijn voor een centrale verdediger, maar wederom, daardoor maakt hij ook erg veel fouten aangezien deze jongen nog weleens bezwijkt onder druk.
 
Marranr1
 
10
28 maart 2017 om 14:26
Mag de veters van Tete niet strikken is een heek beperkte verdediger die wel iemand kan vastbijten maar dat is meteen ze sterkste kwaliteit voor de rest voegt hij niks toe. Niet opbouwend niet aanvallend (zogenaamd de argumenten van Bos waarom hij speelt) want hij is daar gewoon heel zwak in. Plus het feit dat hij tegen sterke spitsen altijd kopduels verliest. Als Frank de Boer het niet zo zag zitten in Veltman die zovaak de hand boven zijn hoofd heeft gehouden was hij speler van inderdaad middenmoot in de Eredivisie. Van de Gijp zegt het ook wekelijks. Championship Engeland is zijn niveau. PL is te hoog voor hem!!! Zo snel mogelijk verkopen en een strik omheen
 
FinidiThulani
 
3
28 maart 2017 om 14:29
Graag met allemaal verlengen! Viergever wordt ook steeds beter en belangrijker, zou fijn zijn als we die kunnen behouden. Verder hopen dat Younea volgend seizoen weer zijn vorm van vorig jaar kan vinden, dan is hij gewoon een ijzersterke linksbuiten.
 
Imponeria
 
0
4 april 2017 om 09:08
Younes in vorm? Als hij er minstens 10 maakt voegt hij nog wat toe. Maar dat zie ik niet snel gebeuren.
 
jeron
 
3
28 maart 2017 om 14:44
Veltman laten verlengen maar zowel voor Ajax als hijzelf aantrekkelijk maken dat hij mag vertrekken. Denk aan een afkoopsom contract of iets dergelijks. Vervolgens Tete een contract geven met vooruitzicht als basisspeler. Die man hoort gewoon back te staan. Onana lijkt mij duidelijk..... Verlengen en rap.... Viergever ook verlengen! Stabiele factor op het moment. Younes ook verlengen met een bonus van 10.000 euro per goed voorgegeven voorzet. (dat betaal je toch niet aan hem)
 
E7Cantona
 
8
28 maart 2017 om 14:48
Veltman is de meest overschatten voetballer/verdediger in Nederland, en wat ik niet begrijp dat hij een plek heeft in Oranje. het is een middelmatige voetballer die niet constant kwaliteit levert en te veel rooky fouten maakt die en niet beter is geworden dan ze begin bij Ajax.
 
lausho
 
2
28 maart 2017 om 15:52
Veltman maakt juist nauwelijks fouten, maargoed.. Hij heeft gewoon de schijn tegen lijkt het wel, op inhoudt wordt hij hier niet beoordeeld helaas, want dan zit je er volledig naast.
 
Sirius
 
6
28 maart 2017 om 16:06
Ik zie Veltman anders regelmatig fouten maken. De meest overschatte verdediger van Nederland is overdreven, maar ik vind het persoonlijk ook vreemd dat hij nog bij Oranje zit. Hij maakt inderdaad kinderachtige fouten en zijn ontwikkeling is nou niet heel uitmuntend te noemen. Een redelijke speler voor Ajax, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ik heb persoonlijk niets tegen Veltman, maar ik vind het wel erg makkelijk om te zeggen dat hij de schijn tegen heeft. Zo kan je elke speler wel de hemel in prijzen.
 
pinko
 
6
28 maart 2017 om 15:21
Snel verkopen komende zomer! Veltman is 1 van de redenen dat Ajax maar niet doorontwikkeld ten goede....
 
Mexicanooo
 
1
28 maart 2017 om 15:53
Veltman op de positie van rechtsback is echt een drama om naar te kijken. Als CV vind ik hem beter, maar komt hij ook niet boven de middelmaat uit.
 
hoebie60
 
3
28 maart 2017 om 16:39
Hij mag van mij bijtekenen maar wel daarna op de bank, wat ben ik uitgekeken op deze jongen, zijn erbij die ook nog zeggen dat hij positioneel zo goed staat. Gewoon teslecht voor ajax
 
NUFC_U2
 
0
4 april 2017 om 09:00
Het is te hopen dat het een contractaanbieding is met de intentie om hem deze zomer te verkopen. In de topwedstrijden is hij vaak fel en geconcentreerd. Tegen de middenmoters en laagvliegers uiterst slordig en gematigd. Met Tete heb je een veel betere back in huis met meer toekomst !!
 
Kakadu
 
0
4 april 2017 om 09:04
Heeft niks te zoeken in het buitenlands, althans niet als het gaat om een sportieve uitdaging, wellicht een culturele.. Maar dit soort jongens hun hele leven bij Ajax laten voetballen lijkt me wel slim. Voor de Eredivisie een van de beteren en kan ervaring overbrengen. Heeft de goede leeftijd, ben er altijd voorstander van om in elke linie een speler van 25+ te hebben.
 
Imponeria
 
1
4 april 2017 om 09:06
Het Veltmannetje kan maar beter vertrekken. Hij heeft de leeftijd om te gaan en beter wordt het niet. Werder Bremen, HSV, Schalke: dat is de max voor hem. Tete staat klaar om hem te vervangen en de publieke opinie juicht dit volgens mij toe!
 
wuilus
 
0
4 april 2017 om 10:13
Lijkt mij een fijne collega en een goed persoon, maar wel een van de zwakste schakels bij Ajax.
 
Joaquin77
 
1
4 april 2017 om 10:20
Bizar hoeveel shit Veltman hier over zich heen krijgt. Onterecht en nergens voor nodig. Veltman zal nooit bij Barca of Real spelen. Ook niet bij Bayern. Maar voor Ajax en de Eredivisie is dit gewoon een goede verdediger, en zelfs als invaller kan hij bij Oranje goede dingen doen (bv. tegen Bulgarije, daar hadden we hem goed kunnen gebruiken). Bovengemiddeld. Ervaren. Heeft hardheid. Een crosspass. En een goede mentaliteit. Zijn lengte is een blijvend probleem, maar zijn slippertjes nemen af.
 
Iseldiroed
 
0
4 april 2017 om 12:19
Heel degelijke speler. Maar wat mij betreft speelt hij nog niet op zijn sterkste positie. Hij is verdedigend degelijk, maar geen wereldklasse. Hij heeft een goede techniek en kan goed opkomen. Wat mij betreft is een positie als verdedigende middenvelder voor hem ideaal. - hij kan met zijn intelligentie uitstekend het spel verdelen - hij heeft de techniek om aanvallend een bijdrage te leveren en goede pasjes te geven op de aanvallender spelers - hij is verdedigend goed en slim genoeg om de eerste aanvalslinie te vormen. Helaas voor hem is een Schone, oa dankzij zijn vrij trap zeker van een basisplek.