Update: Van den Hurk onderneemt geen stappen na kwetsend bericht
Dinsdag, 22 augustus 2017 om 15:11

Anthony van den Hurk was maandagavond degene die ervoor zorgde dat Jong PSV - De Graafschap toch onbeslist eindigde. De aanvaller nam in de slotfase de 2-2 voor zijn rekening. Dat doelpunt werd hem niet door iedereen in dank afgenomen.

Na afloop ontving Van den Hurk een privébericht op Facebook. "Jij walgelijke bruine klootzak... die goal heeft me veel geld gekost stuk vuil!" Van den Hurk besloot een printscreen te maken en het bericht te delen op Twitter. "Anno 2017. Klasse Kris!", schrijft hij erbij. "Dit heb ik gedaan omdat er tegenwoordig zo vaak schandalig gereageerd wordt op social media."

De Graafschap was in de eerste helft op voorsprong gekomen via Fabian Serrarens, maar Bram van Vlerken en Jordy de Wijs scoorden beiden voor Jong PSV. Pas in de 88e minuut hielp Van den Hurk De Graafschap langszij.

Update 22 augustus 15:11 - Van den Hurk onderneemt geen stappen na kwetsend bericht
Anthony van den Hurk heeft besloten om geen stappen te ondernemen tegen de man die hem een kwetsend bericht toestuurde op Facebook. "Anthony heeft laten weten de zaak verder te willen laten rusten. Hij heeft een statement gemaakt door het bericht op sociale media te delen. Vanaf nu wil hij zich weer volledig op het voetbal richten", laat Marc Teloh, persvoorlichter van De Graafschap, tegenover De Gelderlander weten.


Meer nieuws
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
9
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
15
   
09:00
09:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
   
08:56
08:56
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
13
   
08:03
08:03
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
22
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.