Van Breukelen polste ook een derde optie: 'Ik verwacht niet dat hij nog belt'
Donderdag, 27 april 2017 om 07:34

Huub Stevens denkt niet dat hij de opvolger van Danny Blind wordt. Hij werd onlangs door KNVB-directeur Hans van Breukelen voorzichtig gepolst, indien Henk ten Cate of Dick Advocaat niet de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal zou worden. De aanstelling van laatstgenoemde door de KNVB lijkt momenteel echter een formaliteit.

"Ik vind dat Hans dat heel eerlijk en open op tafel gooide en hij vertelde me precies hoe het zat en dat hij eerst met andere kandidaten zou praten", vertelt Stevens in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Prima, ik houd van duidelijkheid en een eerlijk verhaal. Het kwam niet bij mijn zaakwaarnemer terecht, maar direct bij mij."

Stevens erkent dat de eerlijkheid van Van Breukelen in andere situaties wel eens funest kan zijn voor de oud-doelman. "Ik heb in elk geval altijd heel goede ervaringen met hem gehad.'' De 63-jarige oefenmeester verwacht geen contact meer, zeker nu Advocaat de opvolger van Blind lijkt te worden. "Ik verwacht niet dat hij nog belt, we zien het wel."

Meer nieuws
   
12:10
12:10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
   
12:00
12:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
10
   
11:31
11:31
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
23
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
   
10:26
10:26
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Rodybboss
 
3
27 april 2017 om 07:49
Stevens, ben echt een fan van hem, maar hij past niet bij Nederlandse voetballers... ik voorzie problemen met Sneijder en/of Robben in zo'n geval. Niet doen dus. Alhoewel ik die jonge spelers wel Stevens gun, flinke schop meegeven aan die jonge jongens is niets mis mee
 
binny
 
1
27 april 2017 om 08:04
Ben het met je eens!! Vind het een mooie man en ook wel een goede coach, maar hij is veels te emotioneel op een manier die niet goed past bij typische Nederlandse gozers.
 
superstick
 
0
27 april 2017 om 08:34
Robben zal het na al die jaren in Duitsland toch wel gewend zijn, maar Sneijder wellicht niet nee. Maar kom op, Stevens is niet geschikt voor Oranje (zoals je zelf ook zegt). Advocaat had ik persoonlijk overigens ook niet gekozen. Zeker niet wanneer de meest belangrijke spelers daar niet achter staan.
 
Weerniet
 
0
27 april 2017 om 08:31
Ik ben het met jullie eens. Ik vind het ook een geweldige vent maar ik zie in hem geen bondscoach. Bovendien moest hij eigenlijk stoppen als trainer vanwege hartritmestoornissen en ik denk niet dat dat veranderd is.
 
BurdyM
 
0
27 april 2017 om 09:45
Ik ben het niet met jullie eens. Dit is de beste optie. Hij is hard en duidelijk en dat is precies wat deze groep nodig heeft. Jonge gasten hebben duidelijkheid nodig. Het is niet voor niets dat Van Gaal zo goed presteerde. Robben en Sneijder zijn wel wat gewend. Al door dat softe gedoe, het gaat ergens om, de huidige selectie spelers hebben al 2 jaar geen donder laten zien in Oranje. Ik zeg aanpakken die gasten.